|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mara
|
Naslov: Re: Stereotipi o Balkanu Postano: 27 srp 2009, 00:10 |
|
|
puntar je napisao/la: mara je napisao/la: Puntar sta ti znaci ovaj kopirani tekst s krikipedije?  tekst je biografija milivoja asnera,a spominje se i zauzimanje haidera da se asner ne izruci.posto starterica ovog threada spomenula pokojnog ausrijskog politicara,to mi je palo naum,i taj potez sigurno izaziva razumijevanje i naklonost spomenute threadstarterice.zbog toga i moj smajlic:  Razumjela sam ja sta pise, samo poruka nije bila jasna!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
puntar
|
Naslov: Re: Stereotipi o Balkanu Postano: 27 srp 2009, 00:16 |
|
|
mara je napisao/la: puntar je napisao/la: tekst je biografija milivoja asnera,a spominje se i zauzimanje haidera da se asner ne izruci.posto starterica ovog threada spomenula pokojnog ausrijskog politicara,to mi je palo naum,i taj potez sigurno izaziva razumijevanje i naklonost spomenute threadstarterice.zbog toga i moj smajlic:  Razumjela sam ja sta pise, samo poruka nije bila jasna! 
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
 |
Renja
|
Naslov: Re: Stereotipi o Balkanu Postano: 31 sij 2021, 13:46 |
|
|
500 godina Osmanlija ostavilo je veliko nazadnjastvo - ono je obilježilo Balkan i ostavilo trag kako u ponašanju, tako i svemu ostalom. I nakon 150 godina ili kako Liko već je od njihovog odlaska, vidi se ne samo po muslimanima, već i kršćanima. Odeš u Duvno, drugi svijet. Južnije da ne spominjem.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Stereotipi o Balkanu Postano: 31 sij 2021, 13:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaže se Tomislavgrad musliman, ne Duvno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Stereotipi o Balkanu Postano: 31 sij 2021, 16:19 |
|
|
Starije generacije i dalje govore Duvno  . Školovani u komunizmu  . Lakše i brže reći.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Stereotipi o Balkanu Postano: 31 sij 2021, 16:22 |
|
|
Moji stereotipi za Balkan koji su 90% tačni: 1. Prljave rijeke pune smeća. 2. Toaleti kafića restorana svaki drugi tek čist,uobičajeni prljavi. 3. Ulice tako tako čiste. 4. Narod bahat,bezobrazan i glasan 5. Grafiti
|
|
Vrh |
|
 |
Burbon
|
Naslov: Re: Stereotipi o Balkanu Postano: 31 sij 2021, 16:50 |
|
|
Neko davno napisa- tamo di počinju nenabačene kuće počinje balkan.
Balkan je naprosto posljedica osmanskog carstva, dio europe kojeg je zaobišlo sve od renesanse pa nadalje. I Hrvatska koja je na rubu tog svijeta bezakonja i divljaštva i koja ima i dio kojeg nisu zaobišli renesansa i sve ostalo šta je usljedilo. Mi se još borimo s tim, nismo završili duhovnu rekonkvistu.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|