|
|
Stranica: 214/315.
|
[ 7861 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 28 sij 2021, 23:03 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
"Američka vojska dobija novi izgled: Karmin za žene i lak za nokte za muškarce" Američka vojska dobiće novi izgled, pošto je promenila pravila u vezi sa izgledom vojnika u uniformi. Tako će ženama biti dozvoljeno da koriste karmin i minđuše, a muškarcima bezbojni lak za nokte. "Jednakost, inkluzija i različitost veoma su važni za spremnost vojske, jer imamo vojnike iz različitih sfera života. I oni treba da budu zastupljeni, te vojna politika mora promovisati jednakost i inkluziju", rekao je general Geri Brito, preneo je RT. ova pravila ne važe samo za žene, već su predstavljena kao "polno neutralna". https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1802395
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 00:37 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
ikmandvaradtist je napisao/la: "Američka vojska dobija novi izgled: Karmin za žene i lak za nokte za muškarce" Američka vojska dobiće novi izgled, pošto je promenila pravila u vezi sa izgledom vojnika u uniformi. Tako će ženama biti dozvoljeno da koriste karmin i minđuše, a muškarcima bezbojni lak za nokte. "Jednakost, inkluzija i različitost veoma su važni za spremnost vojske, jer imamo vojnike iz različitih sfera života. I oni treba da budu zastupljeni, te vojna politika mora promovisati jednakost i inkluziju", rekao je general Geri Brito, preneo je RT. ova pravila ne važe samo za žene, već su predstavljena kao "polno neutralna". https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1802395
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 11:58 |
|
|
Ekipa sa Reddita se usudila suprostaviti hedge fondovima i oligarhiji koja vlada Amerikom, pomelo ih isti dan uz asistiranje puppet presidenta kojeg su instalirali u Bijelu kucu: https://www.reddit.com/r/ClassActionRob ... =post_body
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 14:15 |
|
|
Svarog je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: "Američka vojska dobija novi izgled: Karmin za žene i lak za nokte za muškarce" Američka vojska dobiće novi izgled, pošto je promenila pravila u vezi sa izgledom vojnika u uniformi. Tako će ženama biti dozvoljeno da koriste karmin i minđuše, a muškarcima bezbojni lak za nokte. "Jednakost, inkluzija i različitost veoma su važni za spremnost vojske, jer imamo vojnike iz različitih sfera života. I oni treba da budu zastupljeni, te vojna politika mora promovisati jednakost i inkluziju", rekao je general Geri Brito, preneo je RT. ova pravila ne važe samo za žene, već su predstavljena kao "polno neutralna". https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1802395Ima bradicu ko Stefan Nemanja the swordsman.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 14:21 |
|
|
Hara je napisao/la: Ekipa sa Reddita se usudila suprostaviti hedge fondovima i oligarhiji koja vlada Amerikom, pomelo ih isti dan uz asistiranje puppet presidenta kojeg su instalirali u Bijelu kucu: https://www.reddit.com/r/ClassActionRob ... =post_bodyNema većih socijalista od bogatuna s wall streeta.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 18:37 |
|
|
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 20:16 |
|
|
Cool.
Samo izdržite 4 godine pospanog Joea, pa onda ja neću radit ništa sljedeće 4 kao novi predsjednik.
Ali to će vam bit ogroman predah od svega što će vas snaći.
Bar vas koji doživite 2024.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 22:24 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ima bradicu ko Stefan Nemanja the swordsman. ?? Poređenje ti je glupavo.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 22:31 |
|
|
Svarog je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Ima bradicu ko Stefan Nemanja the swordsman.
?? Poređenje ti je glupavo. U pravu si. Ispričavam se. Htio sam reći da Nemanja liči na rahmetli Bin Ladena (pošto ne drži krst sve je moguće).
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 22:40 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Svarog je napisao/la: ?? Poređenje ti je glupavo. U pravu si. Ispričavam se. Htio sam reći da Nemanja liči na rahmetli Bin Ladena (pošto ne drži krst sve je moguće). Opušteno , jače od tebe Veliki su tvoji frustovi .
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 22:43 |
|
|
Svarog je napisao/la: buenos aires je napisao/la: U pravu si. Ispričavam se. Htio sam reći da Nemanja liči na rahmetli Bin Ladena (pošto ne drži krst sve je moguće).
Opušteno , jače od tebe Veliki su tvoji frustovi . Jesu. Moje zlo i pakosno srce to ne može podneti.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 29 sij 2021, 22:47 |
|
|
Evo nešto zanimljivo... Citat: Gov. Abbott Signs Executive Order Directing All State Agencies to Prepare to Challenge ‘Federal Overreach' Texas Gov. Greg Abbott (R) says Texas will not sit by and allow the Biden administration to destroy jobs in the Lone Star State and signed an executive order Thursday directing all state agencies prepare to challenge any federal action that threatens the Texas energy industry. https://www.nbcdfw.com/news/local/texas ... y/2536383/ Go Texas!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 30 sij 2021, 00:15 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Svarog je napisao/la: Opušteno , jače od tebe Veliki su tvoji frustovi . Jesu. Moje zlo i pakosno srce to ne može podneti. O USA molim.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 30 sij 2021, 01:30 |
|
|
Evo malo rap muzike u skladu sa temom:
Poenta što sam postavio ove video klipove belog repera Toma Macdonalnda, jer iz razloga što je jedini koji repuje protiv usđaenog ludačkog levičarskog narativa u Americi , i naravno nijedna muzička korporacija i etiketa nije htela potpisati sa njime ugovor , a i on se nije trudio, ali je zaradio svojih destak miliona samo od youtuba i parteona. Pitanje je vremena kad će da ga ukinu i proglase za širitelja mržnje i ostala sranja , ali on je ipak jedan jedini koji se bar nešto usuđuje reći u industriji zabave. U video Fake Woke je prozvao Eminema da je ranije repavao kako će ubiti majku i srao najgore po gejevima , a danas se javno odrekao svojih fanova koji su glasali za Trumpa. Ima vrlo dobre stihove , mada ja lično nisam neki veliki ljubitelj rap muzike.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 09:59 |
|
|
"You will own nothing - and you will be happy!"
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 10:21 |
|
|
buenos aires je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 10:33 |
|
|
Purger111 je napisao/la: buenos aires je napisao/la:
Drug stari se danas zove Klaus Schwab.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 13:09 |
|
|
Rochester, NY police pepper spray handcuffed 9-year-old girl (Warning: Video may be disturbing)
Murrica under sleepy Joe. Day 11.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 13:30 |
|
|
Hara je napisao/la: Da čovjek piše gluposti sam znao čim sam mu prezime pročitao.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 13:38 |
|
|
buenos aires je napisao/la:
Rochester, NY police pepper spray handcuffed 9-year-old girl (Warning: Video may be disturbing)
Crnačka deca nemaju nikakav strah spram bilo kakvog autoriteta , potpuno nevaspitana i divlja. I šta da rade policajci sa njima?? , da ih premlate?? , pa jedino je sprej rešenje da ih smire. Viđao sam i ranije slične stvari sa crnačkom decom , dete od 10 godina 'ladno psuje policiju i ne boji ih se nimalo. Meni je ovo nepojmljivo da vidim na našim prostorima.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 13:42 |
|
|
joe enter je napisao/la: buenos aires je napisao/la:
Crnačka deca nemaju nikakav strah spram bilo kakvog autoriteta , potpuno nevaspitana i divlja. I šta da rade policajci sa njima?? , da ih premlate?? , pa jedino je sprej rešenje da ih smire. Viđao sam i ranije slične stvari sa crnačkom decom , dete od 10 godina 'ladno psuje policiju i ne boji ih se nimalo. Meni je ovo nepojmljivo da vidim na našim prostorima. Dijete je preplašeno i plače, jebi se svinjo poremećena.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 13:49 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Purger111 je napisao/la: Drug stari se danas zove Klaus Schwab. Što bi Iki reko "clown world"...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 14:13 |
|
|
buenos aires je napisao/la: joe enter je napisao/la: Crnačka deca nemaju nikakav strah spram bilo kakvog autoriteta , potpuno nevaspitana i divlja. I šta da rade policajci sa njima?? , da ih premlate?? , pa jedino je sprej rešenje da ih smire.
Viđao sam i ranije slične stvari sa crnačkom decom , dete od 10 godina 'ladno psuje policiju i ne boji ih se nimalo. Meni je ovo nepojmljivo da vidim na našim prostorima.
Dijete je preplašeno i plače, jebi se svinjo poremećena. Jesi ti gledao isti snimak bravu jedan nedokuvani i neslani?? , dete je blesavo i ludo bez imalo straha od bilo koga. Nikad u životu nisam video takvu decu kao što su crnačka. Šta da rade sa njime kad je onako histerično i ludo?? , da ga premlate?? , ili možda puste neka se "igra"?? Ti si od onih idiota koji misle da su sva deca zlato i nevinašca , i da im treba titrati jajca dok starije pljuju i psuju gađajući ih kamenjima.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 17:15 |
|
|
Kakav obrat mladog Joea Entera...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 vel 2021, 17:40 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kakav obrat mladog Joea Entera... Enter je prošao put od antife do mlatim antifu po ulici, još malo i zamonašit će se.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|