|
|
Stranica: 5/39.
|
[ 951 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Marko80
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:40 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Kompleksi su to jbg. Ja nijedan srpski forum nikad nisam ni otvorio a kamo li da pravim korisnički račun. Ja sam bio prije 10 godina registriran na Krstaricu, ali me izgnalo jer da sam kao ustasa. Zasto je Srba puno po drustvenim mrezama, po youtubu? Zato jer je Srbima to prozor u svijet. Godinama su bili zatvoreni i sad su polu zatvoreni, van EU itd. Zato covjek ima dojam da ih je na youtubeu recimo 5x vise od Hrvata i Slovenaca zajedno.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:48 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tema je pun pogodak, bravo DrMag već 7 stranica.
Samo @Grobar prestani već jednom o Hrvaticama, glupa ti priča, imate valjda nešto konkretno u toj vojsci, još samo fali da majke počnete spominjati. To je srozavanje rasprave i nije ok.
Dakle, tema je vojska, hrvatska protiv srpske. Ok, ne mislim da ima šanse da se to zaista dogodi jer bi nam svima bilo samo trošak ali što ima veze. Pravimo simulacije. Evo npr. korektna zamjerka Srba je što mi te Rafale još uvijek ni nemamo. S čime se foliramo kad još nije ni donijeta odluka o kupovini. A tek onda ide dulji period nabave, obuke, uvođenja u rad itd itd. Kad bi to uopće moglo biti operativno? Bojim se kako ce vec u Utorak imati vise postova nego kakirova tema, bio sam preoptimican davajuci 7 dana da je stigne.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:48 |
|
|
Marko80 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Kompleksi su to jbg. Ja nijedan srpski forum nikad nisam ni otvorio a kamo li da pravim korisnički račun. Ja sam bio prije 10 godina registriran na Krstaricu, ali me izgnalo jer da sam kao ustasa. Zasto je Srba puno po drustvenim mrezama, po youtubu? Zato jer je Srbima to prozor u svijet. Godinama su bili zatvoreni i sad su polu zatvoreni, van EU itd. Zato covjek ima dojam da ih je na youtubeu recimo 5x vise od Hrvata i Slovenaca zajedno. Zato šta su realno sirotinja koja niti putuje niti moze sebi priustit provod ili bavljenjem sportom, pa po cile dane vise na internetu. Tamo se ni ne radi ozbiljno.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:49 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Naša Kvačica je napisao/la: Evo npr. korektna zamjerka Srba je što mi te Rafale još uvijek ni nemamo. S čime se foliramo kad još nije ni donijeta odluka o kupovini. A tek onda ide dulji period nabave, obuke, uvođenja u rad itd itd. Kad bi to uopće moglo biti operativno? Da ih sutra nabavite(potpišete ugovor o nabavci) trebaće minimum 4 godine da hrvat-pilot vozi te avione sa znakom HRZ-a. Za polovne Rafale. Za neki dil oko novih aviona i više.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:49 |
|
|
nesvrstan95 je napisao/la: Marko80 je napisao/la: koji jadnik . Jel on neki aktivist ? Daj još par slika nabaci da mu se mogu rugat . Da vidim bar kako izgleda nemam fejs ovo mu je kuca renovirana https://i.imgur.com/CBZaKMH.jpgovo je on https://i.imgur.com/457k5Bd.jpginace pun FB mu je slika Tita, macaka... i aktivist je nekakav
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:51 |
|
|
Marko80 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Kompleksi su to jbg. Ja nijedan srpski forum nikad nisam ni otvorio a kamo li da pravim korisnički račun. Ja sam bio prije 10 godina registriran na Krstaricu, ali me izgnalo jer da sam kao ustasa. Zasto je Srba puno po drustvenim mrezama, po youtubu? Zato jer je Srbima to prozor u svijet. Godinama su bili zatvoreni i sad su polu zatvoreni, van EU itd. Zato covjek ima dojam da ih je na youtubeu recimo 5x vise od Hrvata i Slovenaca zajedno. Puni su vas naši portali i naši forumi... Ajde vratite se na temu, biće posle Grobar opet o ženama.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:56 |
|
|
Grobar je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo npr. korektna zamjerka Srba je što mi te Rafale još uvijek ni nemamo. S čime se foliramo kad još nije ni donijeta odluka o kupovini. A tek onda ide dulji period nabave, obuke, uvođenja u rad itd itd. Kad bi to uopće moglo biti operativno? Da ih sutra nabavite(potpišete ugovor o nabavci) trebaće minimum 4 godine da hrvat-pilot vozi te avione sa znakom HRZ-a. Za polovne Rafale. Za neki dil oko novih aviona i više. Zasto ce trebati? Vecina pilota sadasnjih letlampi je kao kopilot letjelo na nekom dvosjedu, gripen, f-16, EF, mirage, Rafale. Fizicki i psihicki su spremni za letjeti avionom koji je sam po sebi laksi za upravljanje od migova. Najduza obuka ce trajati za tehnicare, oni krecu od nule.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:58 |
|
|
Grobar je napisao/la: Marko80 je napisao/la: Ja sam bio prije 10 godina registriran na Krstaricu, ali me izgnalo jer da sam kao ustasa. Zasto je Srba puno po drustvenim mrezama, po youtubu? Zato jer je Srbima to prozor u svijet. Godinama su bili zatvoreni i sad su polu zatvoreni, van EU itd. Zato covjek ima dojam da ih je na youtubeu recimo 5x vise od Hrvata i Slovenaca zajedno. Puni su vas naši portali i naši forumi... Ajde vratite se na temu, biće posle Grobar opet o ženama.. :) Možeš mislit, niko ni ne zna kako se vaši forumi zovu, to je rang da sad neko ode na forum Kirgistana, koga boli *** neki forum u Kirgistanu. To samo vi u dokolici i jadu imate potribu visit po hrvatskim forumima koji vas se ni na koji nači ne tiču.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 19:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59606 Lokacija: DAZP HQ
|
DrMag je napisao/la: Grobar je napisao/la: A gde si ti video da Rafal uopšte sme da leti iznad zemlje koja ima FK-3? A to je Kina trenutno jedina. Daj nam neki video snimak, bilo šta. FK-3 je nepoznanica svima u svetu, osim Kine, ali eto vi ovde znate sve, radite za KGB... :) Nov, potpuno nepoznat sistem svima na svetu. Neki "hibrid" S-300 i Patriota. Liči na S-300 "po konstituciji" ali ima hladno lansiranje poput Patriota. Niti ko zna kako radi, niti ko ima predstavu. Ali eto, vi sa "vašim" nepostojećim Rafalima ste ga već zatrpali.. :) Ima u bateriji dva radara, jedan nišanac koji navodi rakete i jedan glavni osmatrački koji "tuče" na 250km. U bateriji su još i 3 lansera sa po 4 rakete dometa 100km. Srbija je naručila 3 baterije. Cela teritorija pokrivena. "Vaših" 12 Rafala(pardon 3 i po Mig-a) mogu samo okolo. A gdje si ti vidio da je FK-3 uspjesan protiv Rafala, osim u propagandom videu kineskog proizvodjaca? 250km domet njihovih raketa, a stealt SCALP-a 500km mozes li sabrati i oduzeti? Kojih 250 km, to je neka maksimalna teoretska udaljenost, sve te protuavionske na 100+ km su jako neprecizne.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:01 |
|
|
Kroz 2-3 godine mislim
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:03 |
|
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: A gdje si ti vidio da je FK-3 uspjesan protiv Rafala, osim u propagandom videu kineskog proizvodjaca? 250km domet njihovih raketa, a stealt SCALP-a 500km mozes li sabrati i oduzeti? Kojih 250 km, to je neka maksimalna teoretska udaljenost, sve te protuavionske na 100+ km su jako neprecizne. Znam ja to, ali dzabe krecit. na tim udaljenostima radari sa tih raketa i sustava mogu detektrati velike transportne avione i bombardere. Rafala sigurno ne preko 50km, a tada je kasno za sve.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: Sanse su ovakve
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: Marko80 je napisao/la: Srbi na aparatima. 1. scalpiramo staticne radare 2. scalpiramo piste 3. scalpiramo hangare RV i PZO 4. scalpiramo dalekometni pzo 5. scalpiramo manje pzo 6. porusimo tvornice namjenske industrije 7. posaljemo pjesadiju, oduzmemo srem. Pitanje nakon koje tocke ce srbi potpisati kapitulaciju. Pitanje za dudua, koje su tvoje procjene?
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Burbon je napisao/la: Upravo na hrvatskom forumu sereš o hrvatima na srpskim forumima. Rang da kurva na kojoj se redaju priča o svojoj susjedi da je kurva. Ne samo da si kronično neobrazovan nego nemaš ni prst obraza. Tipicno srpski.
Nije tipicno srpski, nego tipicno vucicevski, seseljevski i sl. A pajdo moj, ti vam udaraju glavne tonove. I suvisno je objašnjavat koliko je to pogubno. Al ono ni ne tiče nas se.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:18 |
|
|
Burbon je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nije tipicno srpski, nego tipicno vucicevski, seseljevski i sl.
A pajdo moj, ti vam udaraju glavne tonove. I suvisno je objašnjavat koliko je to pogubno. Al ono ni ne tiče nas se. Vas mozda nerviraju kad dodjete u priliku da s njima razgovarate, ali u sustinu srozavaju poziciju Srbije, pa u meri u kojoj smo rivali, rade posao za vas. Mozda su hrvatski komunisti nase korisne budale, ali seseljevci i vucicevci su vase korsine budale. Nekako mi tako ispada!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Švaba
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:19 |
|
|
Pitam se samo koje su šanse da HV svoje nove, skupo plaćene avione rizikuje da napadne zemlju koja ima solidan PVO i sličan broj lovačkih aviona.
_________________ Drumovi će poželet Turaka , al Turaka nigde biti neće
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:21 |
|
|
Grobar je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Samo @Grobar prestani već jednom o Hrvaticama, glupa ti priča, imate valjda nešto konkretno u toj vojsci, još samo fali da majke počnete spominjati. To je srozavanje rasprave i nije ok.
Pa nisam ja Kvačice počeo o ženama, već ovi vaši, ja sam se samo nastavio.. :) Elem, Rafali jesu ozbiljna zverka, sve ostalo je smešno za našu PVO, naročito u samo 12 komada. Problem je što ste propustili voz za Rafale sa ovim odlaganjem.. :) Ti si počeo kao i 91 .
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:21 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Burbon je napisao/la: A pajdo moj, ti vam udaraju glavne tonove. I suvisno je objašnjavat koliko je to pogubno. Al ono ni ne tiče nas se.
Vas mozda nerviraju kad dodjete u priliku da s njima razgovarate, ali u sustinu srozavaju poziciju Srbije, pa u meri u kojoj smo rivali, rade posao za vas. Mozda su hrvatski komunisti nase korisne budale, ali seseljevci i vucicevci su vase korsine budale. Nekako mi tako ispada! Dobro šešelj je iskompleksirani hrvat to je opcepoznato. On je cili zivot korisna budala udbe, db-a kako se sve zvalo. I našim sluzbama i propagandi je zna bit koristan. Kad god triba uprit prstom na srbiju i reć "vidi budala" nađe se taj agent provokator ili neki njego musavi krezubi sljedbenik da kaže ili napravi nešto sramotno.
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:22 |
|
|
DrMag je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tema je pun pogodak, bravo DrMag već 7 stranica.
Samo @Grobar prestani već jednom o Hrvaticama, glupa ti priča, imate valjda nešto konkretno u toj vojsci, još samo fali da majke počnete spominjati. To je srozavanje rasprave i nije ok.
Dakle, tema je vojska, hrvatska protiv srpske. Ok, ne mislim da ima šanse da se to zaista dogodi jer bi nam svima bilo samo trošak ali što ima veze. Pravimo simulacije. Evo npr. korektna zamjerka Srba je što mi te Rafale još uvijek ni nemamo. S čime se foliramo kad još nije ni donijeta odluka o kupovini. A tek onda ide dulji period nabave, obuke, uvođenja u rad itd itd. Kad bi to uopće moglo biti operativno? Bojim se kako ce vec u Utorak imati vise postova nego kakirova tema, bio sam preoptimican davajuci 7 dana da je stigne. Kad su pobanali sve **** pa se nemamo s kim svađat hahahah
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:23 |
|
|
Švaba je napisao/la: Pitam se samo koje su šanse da HV svoje nove, skupo plaćene avione rizikuje da napadne zemlju koja ima solidan PVO i sličan broj lovačkih aviona. I bez toga sto imaju HV i RH nemaju interes napadati Srbiju. No u eventaulnom srazu, nemaju sanse.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:30 |
|
|
Srbija nema nikakve šanse da organizira uspješnu ofenzivu protiv HV-a u ovakvom stanju a pogotovo kad stignu novi avioni. Hrvatska ofenziva na Srbiju ne bi puno bolje prošla ni da nabavimo duplo više aviona nego što nabavljamo. Tko god napadne glatko gubi. Muslimane bi lako pomeli i jedni i drugi.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:31 |
|
|
nesvrstan95 je napisao/la: Ti si počeo kao i 91 . Ne nego ti kao 41-e. :) Elem, vratimo se temi.. Srbija se brani sa: 1.Pasars + Rln Ic + Igle + Strele 2.Mistrali 3.Modernizovani Kub 4.Modernizovana Neva 5.Pancir 6.FK-3 7.S-400 A susjedići napadaju sa: 1.Mig-21..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:33 |
|
|
Vučić je najbolji i najvelinčanstveniji svetlosni predsednik.
Aleksije pridruži se nama vučićevim botovima. Mnogo je lakše biti bot, nego boriti se protiv botova.. :)
A padne i dobra kinta.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:33 |
|
|
Grobar je napisao/la: Vučić je najbolji i najvelinčanstveniji predsednik.
Aleksije pridruži se nama vučićevim botovima. Mnogo je lakše biti bot, nego boriti se protiv botova.. :)
A padne i dobra kinta.. :) Ti meni licis na onu sarajku
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 07 vel 2021, 20:37 |
|
|
Kad budali daš ovlast da barata sofisticiranom tehnikom napravi gadna sranja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|