Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
Agathonikos je napisao/la:
Šiptogorska prepaid patrijotska starleta, Igor Damjanović Bojno polje: fejsbuk
"'Oćemo li da uzmemo puške u ruke ili da bježimo iz Crne Gore ako u Nikšiću ne pobijedi DPS."
Za ostale ne znam, ali za vas kažu da vam je mastan dildo u guzici mnogo draži od puške u ruci, gospodine Igore.
Zapravo, cela izjava je nesvarljiva:
"Ako bi se kojim slučajem desilo da na izborima u Nikšići pobijede oni, kojima nije mjesto, ne da vladaju u Crnoj Gori nego da pod njenim nebom žive, šta nam valja tad radit? Oćemo li da uzmemo puške u ruke ili da bježimo iz Crne Gore ili možda da se obratimo za pomoć Bogu?"
Hrvati, imate li vi peščanih plaža? Evo se na Bojani muče već godinama...
Ako slučajno imate iskustva i znanja sa ovim problemom kod vas, molim vas pomozite i uputite me pa ću ja proslediti kome treba. Problem je ozbiljan a štete velike. Hvala unapred!
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
ikmandvaradtist je napisao/la:
Ako slučajno imate iskustva i znanja sa ovim problemom kod vas, molim vas pomozite i uputite me pa ću ja proslediti kome treba. Problem je ozbiljan a štete velike. Hvala unapred!
Imam ja neki pesak kod komšije u dvorištu, rado bih ti dao da im naspeš (jer oni svaki put kad je gusto gledaju u Srbiju) ali pošto treba prevrtljivim ljigavcima, ne dam.
ikmandvaradtist je napisao/la:
Zapravo, cela izjava je nesvarljiva:
"Ako bi se kojim slučajem desilo da na izborima u Nikšići pobijede oni, kojima nije mjesto, ne da vladaju u Crnoj Gori nego da pod njenim nebom žive, šta nam valja tad radit? Oćemo li da uzmemo puške u ruke ili da bježimo iz Crne Gore ili možda da se obratimo za pomoć Bogu?"
Ako se starletica odluči za bježaniju, nadajmo se da će ga put nanijeti na Trebinje, Nevesinje, taj kraj. Ne bi valjalo da svrne put Albanije ili gospodin Milovog Dubrovnika.
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
Gospodine Iki, zna li se odakle je taj pakaš.
Igor Damjanović je sin uglednog pljevaljskog slikara i pisca Miomira Damjanovića Damija, koji potiče iz čestite zemljoradničke porodice Vlada i Jelene Damjanović iz pljevaljskog sela Jugova. Vlade i Jelena imali su petoro djece i šesnaestoro unučadi od kojih je jedno i pomenuti Igor.
Naravno, svi kršteni i svi Srbi po nacionalnosti osim njega.
Svi živi od Vladovog i Jeleninog potomstva šokirani su Igorovim ponašanjem, a neki su se preko društvenih mreža i javno ogradili od njega i njegovih stavova.
Tako njegova 83-godišnja tetka, očeva sestra, Milena Rovčanin izražava zaprepašćenje onim što Igor govori i kako se ponaša, teško se mireći sa činjenicom da je nanio tešu štetu ugledu jedne brojne i čestite pravoslavne srpske porodice.
Znači, rasrbljeni brav na kub. Uz to i sklon muškićima. Hajde da je kopiljan sa Cettigne pa da ga i prihvatimo kao takvog, ali ovo je već nešto drugo. Čak mu i ne želim bježaniju preko Hercegovine, ne zbog njega već zbog porodice mu.
Gospodine Grobi, kakva je situacija u Pirotu glede te srbofobije usmjerene ka Srbima u Crnoj Gori koja smrdi iz vas. Je li to tamo 100% prisutno, manje ili više prisutno ili ste vi jedini debil kojem su Amfilohije i Miraš isto govno, samo drugo pakovanje.
Gospodine Grobi, kakva je situacija u Pirotu glede te srbofobije usmjerene ka Srbima u Crnoj Gori koja smrdi iz vas. Je li to tamo 100% prisutno, manje ili više prisutno ili ste vi jedini debil kojem su Amfilohije i Miraš isto govno, samo drugo pakovanje.
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 20:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.