|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 137 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
divizija
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:03 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: NS nije stranka muslimana vjernika, pa ne može biti ni stranka vjero-odstupnika. Oni su jednostavno veleizdajnici i istupili su iz pro-bosanske zajednice stranaka. Neka sada pokušaju da se organiziraju u hrvatskim županijama i tzv. RS, pa ćemo vidjeti kako će to završiti. U Sarajevu su završili sa političkim djelovanjem, ali njihovo gašenje neće ići naglo, već na jedan fini, demokratski i kulturni način. Oni prljaju naše gnijezdo. Za biti "probosanska" opcija moraš između SDA i HDZa birati SDA. To je taj lakmus papir na kojem se mjeri "probosanstvo". Eto ti logike grahdžanske.....neću ti se ni trudit objašnjaati zašto je šuplja, ako to sam ne vidiš, pomoći ti nema. Porbosanska opcija (bez navodnika) može biti samo ona koja je između SDA i HDZ neutralna, svaka druga je ili probošnjačka ili prohrvatska.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:05 |
|
|
divizija je napisao/la: franzetitts je napisao/la: To je zato sto ne misle svi Bosnjaci jednom, tj. istom glavom. Imas ih ovakvih i onakvih, kao i kod svakog naroda. Ja bih primjera radi dao glas NS-u jer je to jedina stranka za koju se moze reci da je gradjanska. SDP je to proigrao manipulacijama oko Komsica. Nije stvar u tome da Bošnjaci ne misle svi istom glavom, nego je stvar da većina Bošnjaka ne misli uopće. Da misle, da koriste kognitivne funkcije, a kao politički cilj imaju unitarnu BIH, onda nikada, ali apsolutno nikada ne bi glasali za SDA niti bilo kojeg njihovog privjeska. Nikad ne bi drkali na Erdogana, imali dane turskog djeteta, turske zastave, veličali Palestince, isticali svoj panislamski identitet (u svaku svjetsku krizu Bošnjaci se uključe ko najvatreniji navijači, uvijek navijajući za islamsku stranu, od Kavkaza do Burme), govorili da su im ilegalni migranti sexy itd.... Eto i onaj blesavi SDP, upravo je dao savršenu potvrdu HDZu da pred hambasadama maše s činjenicom da su i oni islamistička stranka ko SDA. Ovi su upravo crno na bijelo to nacrtali. a tek Sarajevo, osvoje vlast i naprave etnički čistu vladu, pa di ćeš veće reklame za Dodika i Čovića pred kompletnom međunarodnom javnošću. Jednostavno ta grahdžanska takija je toliko loša, da su je i ultraljevičari u HR počeli ismijavat. A da je umjesto toga ozbiljna, istinska građanska opcija, ista bi bila nezaustavljivo poduprta iz MZ, pa čak i djela hrvatske politike. Polaziš od pogrešne pretpostavke da oni hoće unitarnu BiH. Ljudi hoće kalifat.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:06 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Za apostate (otpadnike od vjere) kazna je smrt. Nisu apostate. Veleizdajnici. Dosta će im biti sotoniziranje u medijima, i gubitak lukrativnih sinekura na sljedećim izborima dok se ne ugase. Koga su veleizdale Boška i Irma?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:08 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Po prvi puta dobijate natruhe nečega što nije lažno građanstvo i lažno ljevičarenje, na kašičicu, i već sikćete.
Kada ćete imati stranku poput Možemo u Hrvatskoj, ili svoju Vesnu Pusić.
Kada ćete imati stranku koja će smjeti reći da je Alija bio budala, islamist i jedno veliko sranje.
I HDZ se bori protiv nacionalista, bošnjačkih, na isti način na koji se vaše lažne multietničke strane bore protiv tuđeg nacionalizma.
Tko sikće? Pa valjda zmije sikću, a tu ste vi eksperti. Simbol Sarajeva je vučko, tj. vuk, pa mi možemo samo zavijati. Mada kako rekoh, ovo nije tako loše da je HDZ-Hrvat gradonačelnik Mostara. Hrvatska i BiH su ko Bog i šeširdžija, ko nebo i zemlja. Hrvatska ljevica ne može dovesti u pitanje opstanak Republike Hrvatske, a kod nas naša ljevica može. Već imamo stranke koje vele da je Alija bio budala, islamist i jedno veliko sranje, ali se to pred Srbima i HDZovcima ne govori da se ne naslađuju. Među nama svakako. Stoput sam čuo da ljudi psuju Alaha i Aliju na ulici. Od građevinskih radnika do teenagera. HDZ se bori da odlomi dio BiH i prisajedini Hrvatskoj (Banovina Hrvatska iz 1939) i surađivat će sa samim vragom ako treba da ostvari cilj. Ajde što ima veze, biti će i vama bolje kad se otcijepimo. 
1632 of 2558 - 63.8%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Polaziš od pogrešne pretpostavke da oni hoće unitarnu BiH. Ljudi hoće kalifat.
Pa valjda unitarnu BIH vide kao međufazu, al tu međufazu ovom taktikom nikada neće imati. Sreća naša da su tako prizemni. Ove reakcije koje imaju na NS u Mostaru ih totalno, ali totalno razgoljuju pred svijetom. Jednostavno sve što govore od jučer je čavao u lijes podrške građanskoj u međunarodnoj javnosti. napadaju građansku opciju što se nije petljala u izbor dvojice "nacionalista". To će Plenki sve lijepo isporučiti diplomatskom kanalima diljem zapadnog svijeta.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90748 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lars Dietrich je napisao/la: Hrvatska ljevica ne može dovesti u pitanje opstanak Republike Hrvatske, a kod nas naša ljevica može. Već imamo stranke koje vele da je Alija bio budala, islamist i jedno veliko sranje, ali se to pred Srbima i HDZovcima ne govori da se ne naslađuju. Među nama svakako. Stoput sam čuo da ljudi psuju Alaha i Aliju na ulici. Od građevinskih radnika do teenagera. Ok, znači tvrdiš da ne možete imati pravu ljevicu dok god se borite za povećanje lebensrauma na dijelove gdje ste uglavnom manjina ispod 5%, a i sa ovog dijela gdje ste 95% bježite glavom bez obzira u neke normalnije zemlje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:26 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Nisu apostate. Veleizdajnici. Dosta će im biti sotoniziranje u medijima, i gubitak lukrativnih sinekura na sljedećim izborima dok se ne ugase.
Koga su veleizdale Boška i Irma? Njihova je logika da zapravo Hrvati i Srbi iz BIH duguju odanost njima, Bošnjacima. Jasno, maskiraju to u neku priču o "potrebi da se poštuje država" i slično, ali u krajnjoj liniji radi se o zahtjevu da se ispunjava njihova volja, kao Srbi s Jugoslavijom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Hrvatska ljevica ne može dovesti u pitanje opstanak Republike Hrvatske, a kod nas naša ljevica može. Već imamo stranke koje vele da je Alija bio budala, islamist i jedno veliko sranje, ali se to pred Srbima i HDZovcima ne govori da se ne naslađuju. Među nama svakako. Stoput sam čuo da ljudi psuju Alaha i Aliju na ulici. Od građevinskih radnika do teenagera. Ok, znači tvrdiš da ne možete imati pravu ljevicu dok god se borite za povećanje lebensrauma na dijelove gdje ste uglavnom manjina ispod 5%, a i sa ovog dijela gdje ste 95% bježite glavom bez obzira u neke normalnije zemlje. I po tome podsjećaju na Srbe koji tvrde da su komunisti (ljevica) drugih naroda vodili nacionalnu politiku, ali njihovi nisu. Tako Bošnjaci tvrde da njihova ljevica mora biti nacionalna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:34 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ok, znači tvrdiš da ne možete imati pravu ljevicu dok god se borite za povećanje lebensrauma na dijelove gdje ste uglavnom manjina ispod 5%, a i sa ovog dijela gdje ste 95% bježite glavom bez obzira u neke normalnije zemlje.
I po tome podsjećaju na Srbe koji tvrde da su komunisti (ljevica) drugih naroda vodili nacionalnu politiku, ali njihovi nisu. Tako Bošnjaci tvrde da njihova ljevica mora biti nacionalna. Latinka Perović je jednom to jasno rekla, da su srbijanski komunisti bili izraziti nacionalisti.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:35 |
|
|
novem je napisao/la: Latinka Perović je jednom to jasno rekla, da su srbijanski komunisti bili izraziti nacionalisti. Nacionalsocijalisti
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:35 |
|
|
|
Pazi ti koliko je to bolesno i poremećeno, uspoređuje ljevicu u RH kako joj ne smeta "država".
Država njima završava di završava kalifat, oni misle da su vlasnici BiH iako 1945 spominju se samo Srbi i Hrvati, oni su samo smrdljivi ostatak. Da smo imali prave ljude na pravom mjestu nebi ih bilo danas kao što ih nema u Grčkoj, Bugarskoj ili u Imotskom npr jer se zna kako završavaju sluge okupatora koje veličaju dan danas.
Okupatore koji su nas bacili 500 godina unazad, ološ spominje Aliju kao da je "Alija stvorio državu". Oni misle da je to njihova država a politika "ljevičara" im treba biti kao Miloševićeva politika 1991, BiH je mini Jugoslavija pa su umislili malo kopirati Slobicu s tim da su ovi svi iz NS isti.
Sve je to takija samo islamistička u stilu one Dzenane sa N1 iz Foče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:38 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ok, znači tvrdiš da ne možete imati pravu ljevicu dok god se borite za povećanje lebensrauma na dijelove gdje ste uglavnom manjina ispod 5%, a i sa ovog dijela gdje ste 95% bježite glavom bez obzira u neke normalnije zemlje.
I po tome podsjećaju na Srbe koji tvrde da su komunisti (ljevica) drugih naroda vodili nacionalnu politiku, ali njihovi nisu. Tako Bošnjaci tvrde da njihova ljevica mora biti nacionalna. Kod Muslimana ne postoje "komunisti", kod Srba postoje komunisti i ljevičari i smiješna vam je usporedba. Komšić ti je najbolji primjer sa mržnjom prema homoseksualcima i veličanjem Blaža Kraljevića kao antihrvatskog simbola iako je ovaj bio ljubitelj NDH. Oni žele kalifat, islamsku Republiku svi od prvog do zadnjeg. NS tu nije strano tijelo, jedino je se ugurala jedna Hrvatica na listu koja nije plaćenik pa su je morali podržati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
franzetitts
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:44 |
|
|
|
Ja apsolutno podrzavam Nasu Stranku i ovaj cin u vezi Mostara (ono sto sam uspio pohvatati na ovoj temi a i procitati jedan dobar clanak od Bursaca).
Zasto bi oni glasali za SDA kandidata, kad su sustinski protiv SDA (pa makar to islo i u korist HDZ-a). Meni je neuvjerljiva stranka koja se zalaze za gradjanski model a ide uz dlaku jednoj stranci poput SDA - ma kakvi izgovori za to bili. Sad bi im u inat i 2 glasa dao, a kamoli jedan.
I da, Hrvata u Mostaru ima najvise, tako da je i najprirodnije da gradonacelnik tamo bude Hrvat.
E sad, pitanje je da li ce Hrvati iz BiH ikada prevazici vlastiti provincijalizam i etnosovinizam i zakoraciti jednom i u drugacije vode sem Zna Se...
Za razliku od Hrvata, Srbi i Bosnjaci bar imaju opoziciju. Eto Hrvati, ne treba vam opozicija, glasujte za Nasu Stranku i dokazite da ste Europljani a ne balkanski brdjani.
_________________ fakofbolan
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90748 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ima HRS, koja stalno proziva HDZ za korupciju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:48 |
|
|
franzetitts je napisao/la: Ja apsolutno podrzavam Nasu Stranku i ovaj cin u vezi Mostara (ono sto sam uspio pohvatati na ovoj temi a i procitati jedan dobar clanak od Bursaca).
Zasto bi oni glasali za SDA kandidata, kad su sustinski protiv SDA (pa makar to islo i u korist HDZ-a). Meni je neuvjerljiva stranka koja se zalaze za gradjanski model a ide uz dlaku jednoj stranci poput SDA - ma kakvi izgovori za to bili. Sad bi im u inat i 2 glasa dao, a kamoli jedan.
E sad, pitanje je da li ce Hrvati iz BiH ikada prevazici vlastiti provincijalizam i etnosovinizam i zakoraciti jednoj i u drugacije vode sem Zna Se...
Za razliku od Hrvata, Srbi i Bosnjaci bar imaju opoziciju. Eto Hrvati, ne treba vam opozicija, glasujte za Nasu Stranku i dokazite da ste Europljani a ne balkanski brdjani. Majmune turski vi ste siromašniji od Afrike, tamo gdje vlada HDZ u srednjoj Bosni tu su fasade i standard nekoliko puta veći. Zašto se "građanske stranke" ne zalažu za ekonomiju nego za konačni nestanak Hrvata kao Sabina Cudic iz NS? Vama taj SDP i NS jedino služe da nama okupirate dom naroda kao i "Ostalima" dok je SDA tu islamistička iako su i oni postali rang SDP-a tj nema razlike između njih. Popišam ti se na opoziciju u Hrvata, mi smo 2010 završili s opozicijom kada ste nam okupirali dom naroda. Srbi imaju te opozicijice jer nemaju slično iskustvo s vama tj ne žive s vama, žive kao slobodni ljudi u svojoj Republici. Slatki su mi ovi napadi na NS, pozivanje kako će Irma i Boška završiti kao Juka Prazina i slično
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ima HRS, koja stalno proziva HDZ za korupciju. Nama opozicija ne treba, HRS nije opozicija nego malo pošteniji HDZ za mene. Srpska opozicija je veleizdajnička i protiv srpskih nacionalnih interesa, rang Lijanovića i Budimira. Muslimani traže takve kod nas da bi nas lakše utopili
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:50 |
|
|
franzetitts je napisao/la: Ja apsolutno podrzavam Nasu Stranku i ovaj cin u vezi Mostara (ono sto sam uspio pohvatati na ovoj temi a i procitati jedan dobar clanak od Bursaca).
I da, Hrvata u Mostaru ima najvise, tako da je i najprirodnije da gradonacelnik tamo bude Hrvat.
E sad, pitanje je da li ce Hrvati iz BiH ikada prevazici vlastiti provincijalizam i etnosovinizam i zakoraciti jednoj i u drugacije vode sem Zna Se...
Za razliku od Hrvata, Srbi i Bosnjaci bar imaju opoziciju. Eto Hrvati, ne treba vam opozicija, glasujte za Nasu Stranku i dokazite da ste Europljani a ne balkanski brdjani. HDZ bi davno imao oporbu da nije bilo tog straha od preglasavanja. Srbi se osjećaju opuštenije u RS jer mogu izabrati svog predstavnika. Sa tri izborne jedinice u BiH relaksirati će se odnosi i Hrvati će također dobiti svoju oporbu. 
1632 of 2558 - 63.8%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:51 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Slatki su mi ovi napadi na NS, pozivanje kako će Irma i Boška završiti kao Juka Prazina i slično
U duhu "antifašističke" tradicije koju im je polu Englez, polu Hrvat sklepao.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
franzetitts
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:51 |
|
|
|
bobanovski
Napaljene klince internet ratnike u svakodnevnici obicno smirim jednom dobrom samarcinom, a ako to nije dovoljno, ima babo jos asova u rukavu.
Molim te, ukoliko nisi u stanju na kulturan i civilizovan nacin da razogavaras, a znam da nisi - zbog cega ti se otkako sam na forumu nisam niti jedan jedini put obratio, onda bolje ostavi se forumasenja. Nije to za tebe.
Ovo je zadnja poruka moja upucena tebi. Prva i zadnja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
franzetitts
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: franzetitts je napisao/la: Ja apsolutno podrzavam Nasu Stranku i ovaj cin u vezi Mostara (ono sto sam uspio pohvatati na ovoj temi a i procitati jedan dobar clanak od Bursaca).
Za razliku od Hrvata, Srbi i Bosnjaci bar imaju opoziciju. Eto Hrvati, ne treba vam opozicija, glasujte za Nasu Stranku i dokazite da ste Europljani a ne balkanski brdjani. HDZ bi davno imao oporbu da nije bilo tog straha od preglasavanja. Srbi se osjećaju opuštenije u RS jer mogu izabrati svog predstavnika. Sa tri izborne jedinice u BiH relaksirati će se odnosi i Hrvati će također dobiti svoju oporbu.  Vjerujem ti to. Strah je ujedno i najveci problem nasa tri naroda. Iz straha se radja nepovjerenje i mrznja. Za to da imam rjesenje, ponudio bi. Nazalost nemam. Ja samo konstatujem cinjenicno stanje. Glasujte za Nasu Stranku. Ukoliko bi oni dobili na bitnosti, a dobili bi sigurno kad bi i jedan dobar dio Hrvata glasao za njih, mislim da bi tu bila neka trunka nade da stvari krenu nabolje. Ja to posmatram manje vise sa strane a zelim vam svima zaista od srca samo najbolje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:56 |
|
|
novem je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Slatki su mi ovi napadi na NS, pozivanje kako će Irma i Boška završiti kao Juka Prazina i slično
U duhu "antifašističke" tradicije. Ajme kada Senadin Lavić započne s "naši preci antifašisti..."!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:58 |
|
|
franzetitts je napisao/la: bobanovski
Napaljene klince internet ratnike u svakodnevnici obicno smirim jednom dobrom samarcinom, a ako to nije dovoljno, ima babo jos asova u rukavu.
Molim te, ukoliko nisi u stanju na kulturan i civilizovan nacin da razogavaras, a znam da nisi - zbog cega ti se otkako sam na forumu nisam niti jedan jedini put obratio, onda bolje ostavi se forumasenja. Nije to za tebe.
Ovo je zadnja poruka moja upucena tebi. Prva i zadnja. Zašto nitko nije osudio Biseru Turković dok je veličala ratne zločince? Koja je to ljevičarska stranka? Kod vas ne postoji ni nijedan intelektualac koji nije na liniji kalifata. Podržava li ijedna opcija homoseksualce i manjine? Svjestan si da ljevičari u svakoj državi traže decentralizaciju a desničari centralizaciju? Bolesno mi je kad spominješ ovdje svojom islamističkom takijom tzv ljevičare, 20 god nijedan nemusliman nije bio predstavnik Ostalih. 2 puta ste nama u to vrijeme okupirali dom naroda preko SDP-a samo kako bi zatrli Hrvate i onda nakon toga uništavali planski hrvatske firme kako bi Hrvati iseljavali i ukidali mirovine pripadnicima HVO-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:59 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: novem je napisao/la: U duhu "antifašističke" tradicije.
Ajme kada Senadin Lavić započne s "naši preci antifašisti..."! Bezbeli. "Rezervna vojska" kako ih je crveni vožd nazivao. Kao igrači na rezervnoj klupi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 21:59 |
|
|
|
Francetiću zašto bi Hrvati glasali za Našu stranku kad im podpredsjednica javno poziva na zatiranje Hrvata 2022 s Bakirom? Bi ti glasao za stranku koja se klanja na grobu Mate Bobana i zagovara ukidanje konstituivnosti Muslimanima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Naša Stranka Postano: 16 vel 2021, 22:02 |
|
|
franzetitts je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: HDZ bi davno imao oporbu da nije bilo tog straha od preglasavanja. Srbi se osjećaju opuštenije u RS jer mogu izabrati svog predstavnika. Sa tri izborne jedinice u BiH relaksirati će se odnosi i Hrvati će također dobiti svoju oporbu.  Vjerujem ti to. Strah je ujedno i najveci problem nasa tri naroda. Iz straha se radja nepovjerenje i mrznja. Za to da imam rjesenje, ponudio bi. Nazalost nemam. Ja samo konstatujem cinjenicno stanje. Glasujte za Nasu Stranku. Ukoliko bi oni dobili na bitnosti, a dobili bi sigurno kad bi i jedan dobar dio Hrvata glasao za njih, mislim da bi tu bila neka trunka nade da stvari krenu nabolje. Ja to posmatram manje vise sa strane a zelim vam svima zaista od srca samo najbolje. Shvatio je kako su naguženi, kako im nije takija prošla ali se nada kako u budućnosti neki Hrvat možda glasa za NS pa da sve ne ispadne tako crno https://web.facebook.com/nasastranka.ba ... rdc=1&_rdrRačuna da možda imaju nekakve koristi od ovoga jučer, nemate nikakve koristi. Poraženi ste u srpskoj Srebrenici kao i u Mostaru. Svi Hrvati su svjesni kakva je NS, ovo je rezultat samo jedne Hrvatice poštene koja je se dokazala i njoj ćemo zahvaliti. Nitko neće glasati za ekstremiste koji klanjaju ratnom zločincu Aliji koji je vodio mudzahedin niti ovu Sabinu koja poziva na obračun s nama u stilu Hitlera.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 95 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|