HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 vel 2025, 07:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8627 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 346  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini
PostPostano: 18 vel 2021, 23:46 

Džaferović: U Mostaru je izdana volja građana, Bošnjak je trebao biti gradonačelnik

On je prilikom gostovanju na FTV-u kazao kako mu je drago da su se danas ujedinile sve probosanske stranke i podržale Inicijativu "Moja adresa: Srebrenica".

"Kada imate brojke na osnovu kojih možete pobijediti i neko vam od tih brojeva oduzima i onemogućava vam pobjedu onda je sasvim normalno da imate takav revolt", izjavio je.
Kazao je da je dobro da su izbori pokazali da je Mostar zaista multietnički grad.
"Probosanski politički blok ima 18 vijećnika - dakle, većinu u vijeću. I nije dobro što, uz sve poštovanje izabranom gradonačelniku - 2004. su se predsjednici SDA i HDZ-a sporazumjeli da tada bude izabran kandidat iz HDZ-a, a 2008. Bošnjak. HDZ je to izigrao. Mislim da je sada bilo potpuno uredu da Bošnjak bude izabran za gradonačelnika. I HDZ je trebao to da podrži. Mostar je jedna izrazito multietnička sredina i uredu je da u jednoj takvoj sredini nakon 17 godina gradonačelnika iz reda HDZ-a bude kandidat iz reda bošnjačkog naroda", kazao je on.
Žao mi je što je probosanski politički blok između sebe, dodao je, a naročito Bh. blok, posvađao se i to onemogućio.
"Uzdržani glasovi su glasovi za kandidata HDZ-a. To je izdaja volje građana Mostara", kazao je te dodao da su priče kako su se SDA i HDZ dogovorili obični spin i izmišljotina.
Stranke probosanskog političkog bloka moraju jedinstvenije nastupati kada su u pitanju neke elementarne stvari, kazao je, mislim da rade protiv BiH.
Ističe da, kada je riječ o činjenici da FBiH nema nijednog vakcinisanog građanina, Vijeće ministara BiH nije uradilo svoj dio posla.
"Odgovorni su i za migrantsku krizu. Imali smo dobre početke rezultate u pandemiji, ali nismo završili. Pokušavao sam diplomatskim putem nabaviti vakcine, ali situacija je takva kakva jeste, cijeli svijet se bori za njih. Dodik mi je rekao kako je Aleksandar Vučić spreman da donira i FBiH nekoliko hiljada vakcina i rekao sam mu da je on predsjedavajući i ima pravo da za BiH pribavlja pomoć u borbi protiv pandemije. Postoji Vijeće ministara BiH, ta pomoć mora biti odobrena. Dakle, nisam govorio o pomoći entitetu nego državi", kazao je.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzafero ... /210218161

Koje su to elementarne stvari drveni džihadistu? Da Vlah ne vlada? Prava je šteta da je novinarska struka umrla. Dalo bi se sa par potpitanja dalo lijepo uvaljat ovakve majmune.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 00:10 

SVAKAKO POGLEDATI:
Novo izdanje Budnice: gost je Dragan Čović, predsjednik HDZ-a Bosne i Hercegovine i Hrvatskog narodnog sabora.
https://www.youtube.com/watch?v=J77ct6HSHkc

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 00:10 

SVAKAKO POGLEDATI:
https://www.youtube.com/watch?v=J77ct6HSHkc

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 00:27 

Naša Kvačica je napisao/la:
Slobodarska Tekija, ništa manje nisam ni očekivao. :zubati :palacgore1

E kad bih vam pričao kakve su muslimanke živjele na Tekiji prije rata, ne biste mi vjerovali. :rolleyes

Pričaj, rado bih čuo. :zubati

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 00:36 

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 01:26 

Prošli su izbori ne morate iz stranke gurati clipove dragog vođe. Pogledamo jedan od prije 20 godina, pogledali smo ih sve. Ta već dva desetljeća isto trkelja. Ne morate se truditi.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 01:32 

Hagresor je napisao/la:
Džaferović: U Mostaru je izdana volja građana, Bošnjak je trebao biti gradonačelnik

On je prilikom gostovanju na FTV-u kazao kako mu je drago da su se danas ujedinile sve probosanske stranke i podržale Inicijativu "Moja adresa: Srebrenica".

"Kada imate brojke na osnovu kojih možete pobijediti i neko vam od tih brojeva oduzima i onemogućava vam pobjedu onda je sasvim normalno da imate takav revolt", izjavio je.
Kazao je da je dobro da su izbori pokazali da je Mostar zaista multietnički grad.
"Probosanski politički blok ima 18 vijećnika - dakle, većinu u vijeću. I nije dobro što, uz sve poštovanje izabranom gradonačelniku - 2004. su se predsjednici SDA i HDZ-a sporazumjeli da tada bude izabran kandidat iz HDZ-a, a 2008. Bošnjak. HDZ je to izigrao. Mislim da je sada bilo potpuno uredu da Bošnjak bude izabran za gradonačelnika. I HDZ je trebao to da podrži. Mostar je jedna izrazito multietnička sredina i uredu je da u jednoj takvoj sredini nakon 17 godina gradonačelnika iz reda HDZ-a bude kandidat iz reda bošnjačkog naroda", kazao je on.
Žao mi je što je probosanski politički blok između sebe, dodao je, a naročito Bh. blok, posvađao se i to onemogućio.
"Uzdržani glasovi su glasovi za kandidata HDZ-a. To je izdaja volje građana Mostara", kazao je te dodao da su priče kako su se SDA i HDZ dogovorili obični spin i izmišljotina.
Stranke probosanskog političkog bloka moraju jedinstvenije nastupati kada su u pitanju neke elementarne stvari, kazao je, mislim da rade protiv BiH.
Ističe da, kada je riječ o činjenici da FBiH nema nijednog vakcinisanog građanina, Vijeće ministara BiH nije uradilo svoj dio posla.
"Odgovorni su i za migrantsku krizu. Imali smo dobre početke rezultate u pandemiji, ali nismo završili. Pokušavao sam diplomatskim putem nabaviti vakcine, ali situacija je takva kakva jeste, cijeli svijet se bori za njih. Dodik mi je rekao kako je Aleksandar Vučić spreman da donira i FBiH nekoliko hiljada vakcina i rekao sam mu da je on
Citat:
predsjedavajući i ima pravo da za BiH pribavlja pomoć u borbi protiv pandemije.
Postoji Vijeće ministara BiH, ta pomoć mora biti odobrena. Dakle, nisam govorio o pomoći entitetu nego državi", kazao je.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzafero ... /210218161

Koje su to elementarne stvari drveni džihadistu? Da Vlah ne vlada? Prava je šteta da je novinarska struka umrla. Dalo bi se sa par potpitanja dalo lijepo uvaljat ovakve majmune.

Citat:
Dodik mi je rekao kako je Aleksandar Vučić spreman da donira i FBiH nekoliko hiljada vakcina i rekao sam mu da je on predsjedavajući i ima pravo da za BiH pribavlja pomoć u borbi protiv pandemije.
Postoji Vijeće ministara BiH, ta pomoć mora biti odobrena. Dakle, nisam govorio o pomoći entitetu nego državi", kazao je.

Ljudi su van dodira sa realnoscu , presjedavajuci ima pravo ????
isto kao presjedavajuci parlamenta sto ima pravo da nesto stavi na glasanje i to ne sam ,hahahahah.
Najbolje da ce Dodik sredjivati, sto on nije uspio , Srpski clan predsjednistva sredjuje sta moze Republici Srpskoj

Evo crkosmo od brige hoce li Federacija dobiti vakcine , ajde molimo vas da vam sredimo nesto kod Rusa i Srbije , kao CIJELA DRZAVA BIH da dobije i Federacija .

Odvaljeni su od mozga :dragobojic :osama
Pricaju sami sa sobom u zamisljenoj im cijeloj drzavi

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 01:59 

Izlivi mržnje preko svih muslimanskih portala i foruma prema Irmi Baraliji. Nazivaju je izdajicom i svim pogrdnim imenima. Da je Mostar prepustila ustašama,da NS više nije četnička stranka već je sad i ustaška.Ljudi nikako da shvate šta je građanska stranka. Oni su očekivali da je Irma zapravo SDA preobučena u građaniste. Da bude nešto tipa Zlatko Lagumdžija,europejac koji se slika u čaršafu i papučama u Meki...mora imati taj sertifakat.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 09:52 

Lars Dietrich je napisao/la:
Bez obzira na ovu prijevaru i manipulaciju sa petom kolonom iz Naše Stranke, HDZ je pokazao veliku slabost, jer i pored decenijske prednosti i svega što je uložio u stolni grad nije mogao izvojevati glatku pobjedu. Jadno je to i čemerno kad ti treba prijevara da dobiješ gradonačelnika. Bošnjaci su ionako bili autsajderi. Ovo je ujedno i šamarčina svim onima sa ovog foruma koji preuveličavaju snagu HDZ u Hercegovini.
Ipak ste se obrukali pred čitavom zemljom. :no

Kome je trebala prijevara ? Gdje HDZ prijevario ? Lazno prijavljivao ljude ili sta ?
Ko o cemu, kurva o postenju i musliman o prijevari.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 10:07 

Izborna jedinica 5 Jugozapad

Biračka mjesta prema postotku glasova za BH blok (preferencijalni glasovi)

B = većina preferencijalnih glasova za Bošku Ćavar
K = većina preferencijalnih glasova za Zorana Kazazića
O = većina preferencijalnih glasova za nekoga od preostalih kandidata s liste
- = bez preferencijalnih glasova

Centralna zona 2A = 25.23% (K)

Podhum 4 = 24.78% (O)
Podhum 1 = 22.90% (O)
Strelčevina = 21.98% (B)
Ekonomska škola 2 = 21.56% (K)
Građevinska škola 1 = 20.66% (B)
Građevinska škola 3 = 20.38% (B)

Zahum 6 = 17.89% (B)
Podhum 2 = 16.98% (K)
Kosača 2 = 16.95% (B)
Građevinska škola 4 = 16.49% (K=O)
Osnovna škola 1 = 15.92% (K)
Kosača 1 = 15.57% (B)

Građevinska škola 2 = 14.77% (O)
Osnovna škola 2 = 14.29% (B)
Građevinska škola 5 = 14.12% (B=K)
Ekonomska škola 1 = 14.01% (B)
Ekonomska škola 3 = 14.01% (B)
Zahum 5 = 11.49% (B)
Zahum 1 = 10.61% (O)
Podhum 3 = 10.57% (K)

Rodoč 1A = 9.82% (K)
Bijeli Brijeg 1 = 9.43% (K)
Zahum 3 = 7.65% (K)
Osnovna škola 3 = 7.39% (B)
Rodoč 1B = 6.64% (B=O)

Bijeli Brijeg 3 = 4.35% (O)
Bijeli Brijeg 4 = 4.22% (O)
Rodoč 2B = 4.12% (O)
Zahum 2 = 3.97% (O)
Bijeli Brijeg 2 = 3.80% (B)
Ilići 1 = 2.89% (O)
Polog = 2.82% (K)
Zahum 4 = 2.74% (K=O)
Rodoč 2A = 2.50% (K)
Ilići 2 = 1.60% (B)
Cim 2B = 1.30% (B)
Cim 2A = 1.19% (K)
Cim 3 = 1.13% (-)
Rodoč 3 = 1.08% (B=O)

Cim 1 = 0.77% (K)
Miljkovići = 0.64% (-)
Ilići 3 = 0.60% (B)

Tako su glasovali mostarski jugokomunisti.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 10:18 

Boška i Kazazić jedino nisu pobjedili u mahalama pod Humom.

Boška dobila u neboderima.

Njeni glasovi su većinom hrvatski.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 11:02 

Ma jasno ko dan da su i Boška i Zoran preferncijalno birani nebošnjačkim glasovima.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 11:07 

Jel taj "bošnjački" jezik proseljačen ili su njihovi političari siromašni sa repertoarom. Ovo tako glupo zvuči.

Bakir Izetbegović direktno je odgovoran ako nešto bude kolegici Boški Ćavar ili meni.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 11:58 

Tzv. probosanski blok u Mostaru nema 18 već 16 vijećnika, a možda ostane i bez još kojeg

https://www.dnevnik.ba/vijesti/tzv-prob ... -jos-kojeg

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 12:00 

Oni će izazvati krvoproliće unutar muslimanskog naroda. Možda im to i cilj, nisu glupi.

Bakir, Džaferović i Komšić imaju tjelohranitelje i njihove obitelji. Ovi iz NS nemaju, osim ako ne dobiju konkretne prijetnje po život.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 12:50 

Sta misliti Koliko ce HDZ biti ustrajan da dotjera sudski proces do kraja i da ne bude mi smo dobili gradonačelnika ovaj put ćemo progutat za prijevare.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 14:14 

josi je napisao/la:
Sta misliti Koliko ce HDZ biti ustrajan da dotjera sudski proces do kraja i da ne bude mi smo dobili gradonačelnika ovaj put ćemo progutat za prijevare.

Ovisi o pregovorima o IZ, izborima za godinu i pol i sl....

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 15:40 

Rapidnim demografskim smanjivanjem Rijeke i Osijeka (Osijek pao debelo ispod 100 000 i vjerojatno je u ovom trenutku manji od Mostara) u budućnosti postoji dobra šansa da Mostar bude 3. najveći grad s hrvatskom većinom u svijetu.

Od Rijeke već duže vremena ima više rođenih.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 15:48 

Robbie MO je napisao/la:
Rapidnim demografskim smanjivanjem Rijeke i Osijeka (Osijek pao debelo ispod 100 000 i vjerojatno je u ovom trenutku manji od Mostara) u budućnosti postoji dobra šansa da Mostar bude 3. najveći grad s hrvatskom većinom u svijetu.

Od Rijeke već duže vremena ima više rođenih.

To baš i nije dobro, ne to što Mostar dobro stoji nego što Rijeka i Osijek propadaju. Moramo imati jake regionalne centre da bi država dobro funkcionirala.

U danjoj 30-40 god budućnosti vrlo vjerojatno će biti ovako nešto...

Zagreb
Split
Mostar
Zadar
Rijeka

S tim da posebno treba naglasiti Osijek. Ako Rijeka pukne postoji u blizini Zadar ili Pula koji mogu usisavati ljude, a ako Osijek pukne sve do Zagreba nema ničega. Slavonski Brod koji je prvi na listi je presitan za ozbiljnije funkcije.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 15:58 

weasel je napisao/la:
U danjoj 30-40 god budućnosti vrlo vjerojatno će biti ovako nešto...

Zagreb
Split
Mostar
Zadar
Rijeka

Tako i ja vidim listu. Zadar i Mostar će napredovati na rang listi, iako će i oni imati manje stanovnika nego danas.

I Zagreb će imati dosta manje, za 30 godina jedino je moguće da otoci imaju više. Osim ako se ne uvede neka imigrantska politika, a što je vrlo kontroverzna tema.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 17:53 

I sta nas briga da je mostar na trecem mjestu, ako tamo nema barem 70% hrvata.
To je isto ko da kazete cikago je najveci hrvatski grad. Momentalno je i münchen visoko plasiran.
Mostar sa 80 000 i 70% jos bolje 80% hrvata je bolji od mostara sa 120 000 stanovnika i 55% hrvata.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 18:04 

Old Fridolin je napisao/la:
To je isto ko da kazete cikago je najveci hrvatski grad. Momentalno je i münchen visoko plasiran.
Mostar sa 80 000 i 70% jos bolje 80% hrvata je bolji od mostara sa 120 000 stanovnika i 55% hrvata.

Mostar s 80 000 stanovnika i 70% Hrvata imao bi 56 000 Hrvata.

Mostar s 80 000 stanovnika i 80% Hrvata imao bi 64 000 Hrvata.

Mostar sa 120 000 stanovnika i 55% Hrvata imao bi 66 000 Hrvata.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 18:10 

Glazbenik je napisao/la:

Daleko najbolja opcija.

Mostar je svakako među top 5 najvažnijih hrvatskih gradova i tako bi ga trebalo početi tretirati.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 18:24 

Glazbenik je napisao/la:
Old Fridolin je napisao/la:

Mostar s 80 000 stanovnika i 70% Hrvata imao bi 56 000 Hrvata.

Mostar sa 120 000 stanovnika i 55% Hrvata imao bi 66 000 Hrvata.

Znam i sto ce mi skoro svaki drugi nehrvat, okolina je bitna. okolina gdje ne moras navlaciti jednog jedinog vijecnika za svog gradonacelnika ili trijumfovati ako dvoje ne glasaju za protivnickog kandidata.
Hypoteticki da se svi mi hrvati iz bosne preselimo u tokio, to bi onda znacilo da je to nakon zagreba najveci hrvatski grad. Sa izlaznoscu od 50% na izbore i gledajuci druge aktivitete, bili bi tamo beznacajna manjina.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2021, 20:51 

Ovaj je ukidao mirovine 2010-2014, gori je od Suljagića.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/18 ... islio.html

Prvo je pričao da je NS odustala zbog Boške, sad da je Čović dobio obećanja NS a to sve bila ideja NS.

Nevjerojatno koja je to bolest, možete samo zamisliti koje je imao zadovoljstvo dok je ukidao mirovine Hrvatima

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8627 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 346  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Teuton i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: