|
|
Stranica: 229/346.
|
[ 8627 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 18:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Ali za OPĆINU Mostar je činjenica hrvatska gradsla područja 35%, bošnjačka 65% teritorija Pa što. Ko da nam fali planinskog kamenjara poput ovog dolje Imamo HBŽ za to, koja je veličine pola Libanona, a i kvaliteta terena je daleko bolja od ove, tamo su prostrana polja s rijekama, pašnjacima i šumama. Taj krš koji spada pod Mostar je tri puta manji od općine Glamoč, i čak nije ni pašnjak, nema ni trave, ni za koze nije. Tačno tako.Imate HBŽ na srpskom životnom prostoru gde žive Srbi. A kako upravljate tim bogatstvom? Razvijate li ga da svima donosi korist ili rasturate i gledate kad će koja baba da umre i da što manje Srba ima. U tom vašem HBŽ na našem životnom prostoru i našim narodom u toj vašoj županiji jedino što ste uradili je da naselite svoje izbeglice i zaposlite u državnoj administraciji ili gde ima posla.Sečete šumu i to je sve. Jeli se tako razvija HRHB? Stočarstvo,ratarstvo.. Nema naroda.Nema.Nema Srba.Hrvata će još manje biti tu ih ništa ne veže. Umesto da bukvalno dajete tim Srbima što je preostalo sve moguće podsticaje za ostanak,obnovu poljoprivrede,započinjanje bilo kakve proizvodnje.Vi brojite kad ko odlazi i kad je ko umro. Na kraju će te imati pustu zemlju,u vlasništvu Srba a i to je nevažna stvar,koja neće vredeti ništa jer nema ljudi.Neće se prodavati ništa,kupovati,plaćati,medo lija i vuk ne plaćaju porez. Nije samo poenta imati nešto,dali svoje ili oteto.Treba znati i upravljati time a vi to dali znate procenite sami.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 18:45 |
|
|
Srebrenicu su,dok su muslimani vladali,pretvorili u jednu nekropolu,selendru,mrtvačnicu gde je narod hodao kao zombiji.Nisi imao običnu pekaru gde hleb da kupiš.Šta smo mi trebali.Da sve to ostavimo tako i brojimo kad ko odlazi i kad je ko umro.I na kraju imamo ono što vi imate u bivšoj RSK ili što če te sigurno imati u HBŽ. Ne.Mi smo uzeli grad i oživljavamo ga.Tu žive i Srbi i muslimani.Šta će nam još jedna mrtva selendra u Republici Srpskoj?Državom treba znati upravljati.Druga je stvar što muslimane iz Srebrenice lože ovi iz Sarajeva.Ali ni ti u Srebrenici nisu toliko glupi da ne vide da Grujičić bolje raspolaže vlašću od njihovih.
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:29 |
|
|
elit star je napisao/la: Srebrenicu su,dok su muslimani vladali,pretvorili u jednu nekropolu,selendru,mrtvačnicu gde je narod hodao kao zombiji.Nisi imao običnu pekaru gde hleb da kupiš.Šta smo mi trebali.Da sve to ostavimo tako i brojimo kad ko odlazi i kad je ko umro.I na kraju imamo ono što vi imate u bivšoj RSK ili što če te sigurno imati u HBŽ. Ne.Mi smo uzeli grad i oživljavamo ga.Tu žive i Srbi i muslimani.Šta će nam još jedna mrtva selendra u Republici Srpskoj?Državom treba znati upravljati.Druga je stvar što muslimane iz Srebrenice lože ovi iz Sarajeva.Ali ni ti u Srebrenici nisu toliko glupi da ne vide da Grujičić bolje raspolaže vlašću od njihovih. Imamo debelu hrvatsku većinu u tkzv. bivšoj opančarskoj "RSK" i brojimo dane kad će taj prostor bit u potpunosti očišćen od pravoslavaca.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tema je Mostar a ne Srebrenica ili RSK.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tema je Mostar a ne Srebrenica ili RSK. Baniraj ovog redikula koji piše o tome da smo mi okupirali "krajinu". Kako može takvo nešto proć bez reakcije. Stvarno puno puštate ovin vlasima da pišu šta oće.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tema je Mostar a ne Srebrenica ili RSK. Tema je Mostar a spomenut je HBŽ i ja sam pisso o HBŽ. ....nevažno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dalmatinac181 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tema je Mostar a ne Srebrenica ili RSK. Baniraj ovog redikula koji piše o tome da smo mi okupirali "krajinu". Kako može takvo nešto proć bez reakcije. Stvarno puno puštate ovin vlasima da pišu šta oće. Pa ako on kaže da su Hrvati okupirali Krajinu ti reci da nisu. Ali na za to predviđenoj temi. rat-bih-hrvatskoj/tzv-republika-srpska-krajina-t10313.html
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:56 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tema je Mostar a ne Srebrenica ili RSK. Baniraj ovog redikula koji piše o tome da smo mi okupirali "krajinu". Kako može takvo nešto proć bez reakcije. Stvarno puno puštate ovin vlasima da pišu šta oće. "Nit je riba meso nit je dalmatinac čovik."
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:57 |
|
|
elit star je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tema je Mostar a ne Srebrenica ili RSK. Tema je Mostar a spomenut je HBŽ i ja sam pisso o HBŽ. ....nevažno. HBŽ je spomenut u kontekstu usporedbe s Mostarom, a ne u kontekstu Srba. Ti si okrenuo na offtopic. Imaš upozorenje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 20:57 |
|
|
elit star je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: Baniraj ovog redikula koji piše o tome da smo mi okupirali "krajinu". Kako može takvo nešto proć bez reakcije. Stvarno puno puštate ovin vlasima da pišu šta oće. "Nit je riba meso nit je dalmatinac čovik." Upozorenje.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 23:11 |
|
|
Bakir kaže da SDA i HDZ ne mogu sami riješiti pitanje IZ, nego im treba pomoć ne samo stranaca, nego i ostalih stranaka, pa čak i nevladinih organizacija. Znači li to da zna da će morati puno popustiti, pa nastoji raspodijeliti "krivnju" za popuštanje među što većim brojem faktora?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 23:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Da, izričito je rekao da ga ni Amerika neće moći nagovoriti da prihvati izborni zakon.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 23:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Onda nek ostane ovako. Neprijateljima Bosne se to sviđa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 23:21 |
|
|
dudu je napisao/la: Da, izričito je rekao da ga ni Amerika neće moći nagovoriti da prihvati izborni zakon. Kladim se da ne blefira.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 28 vel 2021, 23:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne blefira, rekao je sve ono što ga stvarno muči, da će opozicija to dočekati na nož i kao izdaju, da želi da se DN FBIH svede na Vijeće u RSu, da je Čović nemoguće tvrd pregovarač (to je rekao jedno tri puta), da traži od Palmera da se uključe svi živi i da mu nije jasno zašto moraju SDA i HDZ solo pregovarati.
Teška je muka njegova.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 00:27 |
|
|
Zapad je njima rang korisnih debila, slave terorističke napade po čitavom zapadu ali takijaju jer je Turska slaba.
Srećom takija propada, puca kao *** na kiši
|
|
Vrh |
|
|
Pro bono
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 00:42 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne blefira, rekao je sve ono što ga stvarno muči, da će opozicija to dočekati na nož i kao izdaju, da želi da se DN FBIH svede na Vijeće u RSu, da je Čović nemoguće tvrd pregovarač (to je rekao jedno tri puta), da traži od Palmera da se uključe svi živi i da mu nije jasno zašto moraju SDA i HDZ solo pregovarati.
Teška je muka njegova. Što bi on ? Da uključi diverzanta i destruktivca Komšića ? SDA+HDZ+SNSD imaju dovoljno glasova u Parlamentu BiH da dogovoreno provedu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 12:28 |
|
|
Kordic mi se vise svidja od Bešlića. Lijepo je uspoređivati dva hrvatska gradonačelnika.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 12:50 |
|
|
Za početak, ima zvučnije prezime.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 13:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kordic mi se vise svidja od Bešlića. Lijepo je uspoređivati dva hrvatska gradonačelnika. Bešlić je teški old school. Al dobro nije on toliko ni kriv što je umjesto do 2012./.13 bio gradonačelnik do 2021.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 13:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Kordić je svježa krv, nova energija i čovjek u skladu s vremenom. To mjesto troši ljude.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 23:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 01 ožu 2021, 23:32 |
|
|
Pocetnicki gaf, al slazem se ne smije se ponovit.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 02 ožu 2021, 00:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nadam se da je danak neiskustvu. Ne daj Boze, da ne zna ni osnovnu abecedu odnosa u Federaciji BiH.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 02 ožu 2021, 01:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|