|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 26 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 11:21 |
|
|
Počivao u miru Božijem! Fala ti za sve prekrasne trenutke!
Privitak/ci: |
Screenshot_2021-03-01 Odlazak legende Umro je Cico.png [ 7.95 KiB | Pogledano 8027 put/a. ]
|
Screenshot_2021-03-01 Odlazak legende Umro je Cico(1).png [ 38.49 KiB | Pogledano 8027 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 11:52 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2015 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Stvarno su se naredale smrti u zadnje vrijeme... Počivao u miru.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 12:40 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 13:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60121 Lokacija: DAZP HQ
|
Nikad neću zaboravit, mislim da je 1995. ili 1996., poslije treninga na Hitrec-Kacijanu odem sa starim na sok, a unutra Boban, okuplja se reprezentacija, a ja trk do Bobana po potpis, 2 stola dalje sjedi Cico, znam ga, ali mi nije zanimljiv, stari me uzme i do Cice, i kaže, a sad jedan autogram i od najveće legende Dinama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 14:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Reconquista je napisao/la: Počivao u miru Božjem. iz tog vremena sam imala sliku s njim, baš je ovako stajao a ja mahala zastavicom kao smajli. on i Snješko Cerin se slikali s klincima poslije neke prijateljske utakmice, mislim u Sl. Brodu. počivao u miru.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 15:19 |
|
|
legenda po kojoj je napravljena i maskota Dinama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 15:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 19:31 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 19:41 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 20:09 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 22:32 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kako dobar dokumentarac, koliko legendi na jednom mjestu...točno se osjeti taj zagrebački štih. Ja bi reko '82e početak stvaranja slobodne Hrvatske, nakon što su ugušili '71u
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 01 ožu 2021, 23:33 |
|
|
Cico je definicija Purgera. Pokoj mu dusi.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 02 ožu 2021, 07:17 |
|
|
...čovik kojeg imam osjećaj nitko nije mrzio....pamtim igračke dane šmeker..al što je igra mali balun to su perverzije i sad su mi neke slike u glavi...počivao u miru..i da iakoje bio hrvat u pravom smislu kad to nije bilo lako svagdje omiljen jer to njegovo hrvatstvo nije pokazivano kroz mržnju..
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 02 ožu 2021, 12:01 |
|
|
Nevjerovatno da ovaj smrad ima obraza se javit... Sjećam se kako je srao u eteru po Cici zato što je vodio Niku na SP2006, a to da je on svog sina Sašu uguzio na HTV to mu je normalno, čak je tamo i ženu našo Zlatu Mock, koja je "igrom slučaja" radila reportaže za SP a nema veze sa sportskim programom... On sad spominje Luku Modrića, a istog tog Lukicu je prozivo u eteru, da je pozvan zbog prijateljstva s Nikom i da nema šta radit na SP2006 Stavljat Balaševića i Bandića u rang s Cicom, pa kakav debil moraš bit za to... https://narod.hr/sport/susec-o-kranjcar ... a-i-dinama
Screenshot_2021-03-02 Sušec o Kranjčaru Jedan od najomiljenijih u povijesti, bio je simbol Zagreba i Dinama – narod hr.png [ 15.38 KiB | Pogledano 7599 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 02 ožu 2021, 13:16 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 02 ožu 2021, 13:19 |
|
|
Citat: ‘KRANJČAR JE BIO NAJBOLJE ČUVANA TAJNA DEJANA SAVIĆEVIĆA! USPIO JE UJEDINITI CRNU GORU, STVARAO JE ČUDO‘Veliku pažnju odlasku hrvatske nogometne legende pridali su i mediji u Crnoj Gori. "Možda zvuči pretenciozno, znajući sve naše podjele i usude, ali, ako je neko ikada ujedinio Crnu Goru u sportskom, i ne samo sportskom smislu, onda je to bio Zlatko Cico Kranjčar," navode crnogorske Vijesti u tekstu "Cico, hvala ti za 39 nezaboravnih dana.""Za nešto više od 18 mjeseci, koliko je živio i radio u našoj zemlji, šarmantni hrvatski trener ostavio je takav trag da se i skoro deset godina kasnije o njemu priča i piše kao o čovjeku koji je, sa ekipom koju je vodio, stvarao čuda i sanjao čudo."Kranjčar je crnogorsku reprezentaciju vodio od 2010. do 2011. godine. U 13 utakmica pod njegovim vodstvom "Sokoli" su upisali šest pobjeda, četiri poraza i tri remija i zauzimali 16. mjesto na FIFA rang listi, što je najbolja pozicija crnogorske reprezentacije od samostalnosti."Došao je u Podgoricu u veljači 2010. godine, kao "najbolje čuvana tajna" Dejana Savićevića, počeo priču s tri uzastopna poraza u prijateljskim utakmicama, ali vjerujući u ono što radi i u one s kojima radi. Te kvalifikacije za EURO, ta prva četiri susreta, tih 39 nezaboravnih dana, bili su najljepša crnogorska nogometna (sportska) priča. Pobjede nad Walesom, pa nad Bugarskom i Švicarskom sa po 1-0, u nezaboravnoj atmosferi, i nezaboravne majstorije Mirka Vučinića, zaokružene remijem bez golova u hramu nogometa na Wembleyju protiv Engleske, sa Cicinim taktičkim pečatom i duhom, dovele su Crnu Goru u poziciju da sanja i vjeruje da je sve moguće. I danas, a i zauvijek, ostat će pitanje - bi li, da je Cico ostao, odveo Crnu Goru na Europsko prvenstvo 2012. godine," pišu Vijesti. Kranjčara je u rujnu 2011. naslijedio tadašnji asistent Branko Brnović, sa kojim je Crna Gora stigla do baraža, gdje je u dvije utakmice bila slabija od Češke. "Ne znam šta da kažem, baš sam potresen. Bili smo zajedno prije mjesec, mjesec i po, sve je bilo u redu, a sada ovakva vijest", rekao je bivši crnogorski reprezentativac Radomir Đalović za "Vijesti" Njih dvojica su surađivali dugo. "Bili smo zajedno u Zagrebu, kad sam došao sa 20 godina, dočekao me kao trener. Kasnije u reprezentaciji, pa u Iranu. Bili smo prijatelji, on je poseban čovjek u mom životu. Njegova smrt je ogroman gubitak, bio je neponovljiv u svakom smislu, ljudskom i trenerskom. Bio je legenda", kazao je Đalović. "Posljednji pozdrav dragom drugu i prijatelju", napisao je crnogorski nogometaš Mirko Vučinić na društvenim mrežama. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... o-15054402
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 02 ožu 2021, 14:08 |
|
|
..ononkas kazes purger u nogometu asocijacije su vukas i cico s tim da je bajdo posta dalmos..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 04 ožu 2021, 00:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 06 ožu 2021, 02:19 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 08 ožu 2021, 15:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 08 ožu 2021, 15:47 |
|
|
Citat: LEGENDA VATRENIH Šimunić se prisjetio događaja kojim je razbjesnio Srbe! Cicu stavio uz bok Tuđmanu i GotoviniJosip Šimunić dao je intervju za CroatianSports, portal hrvatskih iseljenika koji prate hrvatski sport. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, danas izbornik mladih 'vatrenih' 2013. godine u Beogradu na utakmici Srbije i Hrvatske brutalnim startom zaustavio je Miralema Sulejmanija. Iako je za njega dobio crveni karton, tamošnji mediji izvještavali su kako je to "prekršaj za zatvor". Prisjećajući se tog događaja Šimunić je rekao: "Na terenu moraš donositi odluke u djeliću sekunde i ne možeš puno razmišljati, a uvijek se trudiš da to bude za dobrobit momčadi i naše zemlje. Svaki trenutak igranja za Hrvatsku bio je prekrasan i bila mi je čast nastupati za svoju državu", rekao je Šimunić, prenosi Večernji list. Nezaobilazna tema bila je smrt Zlatka Kranjačara-Cice. "Bio sam na sprovodu, vidio sam Niku i obitelj. Nažalost, to je dio života. On je bio velikan, a mlađa generacija ne zna kakav je on bio igrač. Godine 1990. kada je Hrvatska igrala prvu utakmicu protiv SAD-a on je bio kapetan. Bilo je to opasno razdoblje, ali on se nije bojao igrati za svoju reprezentaciju. Hrabar potez i svima skidam kapu za to. Puno je ljudi stajalo i čekalo da vidi kako će se stvari razviti, ali ne i on. Naravno, ne želim time nikoga osuđivati. Bio mi je trener dvije godine i mogu reći da je sjajna osoba. Napravio je sve što može za svoju obitelj, državu, grad i Dinamo. Volio bih da mlađe generacije prouče tko je on bio. Kao što svi znaju tko je Franjo Tuđman ili Ante Gotovina, treba znati i tko je bio Zlatko Cico Kranjčar", rekao je. https://direktno.hr/sport/simunic-se-pr ... ni-225844/
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 09 ožu 2021, 14:44 |
|
|
Evo još jednog smrada... nevjerovatno koliko si ti ljudi uzimaju slobode srat po nekom ko je istinska legenda Zagreba. (Mislim ova Škorina ideja o promjeni imena je suluda, sam Cico da je živ nikad nebi podržo promjenu imena Maximir. Svi znaju koje bio zagrebački biskup Maximilian Vrhovac i koliki je doprinos Zagrebu dao, zato i najljepši zagrebački kvart i nosi njegovo ime Maximir.) Međutim ove laži o transferima su neprobavljive Šimić, Marić...su ostvarili tada TOP 50 transfere, a Bišćana je Dinamo odbijo prodat dok nisu došli Mamić i Zeko... (svi se sjećaju kako je Josip Šimić zabio Ajax-u pobjednički gol, a Inter je mislio da je to Dario i odma su digli ponudu i potpisali Daria...mislim da je bilo 13mil. DM zato je navodno Dario nosio broj 13 na dresu. Mislim da je to bio drugi najskuplji obrambeni igrač u Europi tada...samo dokazuje koji smrad je ovaj Zovko) https://www.vecernji.hr/sport/clan-skup ... ru-1474936
Screenshot_2021-03-09 Član Skupštine Dinama šokirao izjavama o pokojnom Cici Kranjčaru.png [ 22.99 KiB | Pogledano 7080 put/a. ]
|
Screenshot_2021-03-09 Član Skupštine Dinama šokirao izjavama o pokojnom Cici Kranjčaru(2).png [ 83.28 KiB | Pogledano 7080 put/a. ]
|
Screenshot_2021-03-09 Član Skupštine Dinama šokirao izjavama o pokojnom Cici Kranjčaru(3).png [ 84.81 KiB | Pogledano 7080 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 09 ožu 2021, 17:18 |
|
|
Ograničen tip.
Iako sam protiv imenovanja stadiona prema nekom igraču jer ima više legendi. Ali sve ostalo je glupo.
Ajde da samo barem jednog čovjeka koji je to zaslužio ispratili kako dolikuje.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 09 ožu 2021, 17:54 |
|
|
..budimo realni Dinamo nitko ne doživljava ko klub u smislu kako klub je vise ko trgovačko drustvo ..izuzimam fanove izvan Hercegovine..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Umro Zlatko Kranjčar Cico legenda Dinama Postano: 18 tra 2021, 12:26 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|