|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 21:29 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
...
Inspirisan temom "Seoba u Rusiju" kolege @elit star-a, otvaram novu temu "Seoba u Kinu"..
O čemu se radi zapravo? -Na prvi pogled ova tema deluje kao plagijat poput istorija skoro svih naših suseda, ali nije. Slična je, ali se suštinski razlikuje od njegove teme. Mnogo je bolja, da tako kažem.. :)
Kolega @elit star je predložio seobu Srba u Rusiju, da malo odmorimo od američkog terora i njihovih ovdašnjih sluga u našoj bližoj okolini, ali da ujedno odemo u Rusiju i da spalimo našu zemlju i ne ostavimo ništa.
Slažem se da nama Srbima treba odmora od okupatora i njihov sluga, ali ne slažem se da treba da spalimo kosti naših Solunaca i krvlju natopljene zemlje naših slavnih predaka, a ne slažem se ni da treba da idemo u Rusiju. Mislim, kakav je to odmor ako treba svako jutro da nacepamo "kubik" drva i pijemo votku umesto vode.. :)
Zato predlažem sledeće: Da se preselimo u Kinu a da Kinezima zauzvrat ustupimo srpske zemlje.
Naime, nama je potreban odmor na bar pola veka, a Kini je potrebna "ubodna igla" za penetraciju ka američkoj fufici-Evropi.
Srbija je idealno mesto za našu čeličnu braću nebi li napunili fufu svojom robom, a nama bi južnokinesko more i blizina Vijetnama, Laosa i Tjalanda leglo kao budali šamar.
Dakle, mi njima srpske zemlje na balakanu, a oni nama pograničnu oblast Kine uz granicu sa Vijetnamom i izlaskom na južnokinesko more. Kvadrat za kvadrat, ništa manje, ništa više.
Win-win situacija za oba čelična brata. Mi malo da odmorimo dušu sa maloletnim tajlandjankama i širokom lepezom droga sa Tajlanda, a oni da penetriraju u Evropu i da malo preodgoje ovdašnje Ujgure.. :)
Taman će i @Graničar najzad biti srećan, jer smo se vratili opet u komunizam.. :)
Dil na nekih 50-100 godina, poput Britanaca i Kineza oko Hong-Konga.
Diskutujte braćo moja napaćena srpska. Dozvoljeno je i Ujgurima da napišu koju takodje, dok nisu došli Kinezi... :)
...
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 21:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60260 Lokacija: DAZP HQ
|
Jel ostajete u UEFAi?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 21:51 |
|
|
E da, bravo Dudi. Taman i da osvojimo neko prvenstvo u fudbalu.
Kapiram da bi nas Japan na prvenstvu Azije izuvao iz cipela redovno, ali bile bi nam kud i kamo veće šanse nego sad... :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
buenos aires
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 21:56 |
|
|
Za Srbe je idealan život na većem otoku, pate za etnički čistim sredinama, na otoku nema susjeda pa nema ni problema...
Predlažem razmjenu teritorija i stanovništva s Novom Gvinejom. Tamošnje ljudoždere ćemo već nekako nagovoriti da prijeđu na piletinu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 22:09 |
|
|
Pa dobro otvori temu za tu Gvineju. Ovde je konkretan dil. Kinezi nama ono što nam treba, a mi njima ono što njima treba. Dakle, želimo da budemo okruženi braćom Vijetnamcima i Kinezima, pravim borcima za slobodu, kao što smo i mi i da malo odmorimo našu dušu. Dakle, treba nam banja i pravo okruženje a ne neki pusti otok. Ne patimo mi da budemo jedini, već želimo da svet bude slobodan i pravedan.. ..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 22:16 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Za Srbe je idealan život na većem otoku, pate za etnički čistim sredinama, na otoku nema susjeda pa nema ni problema...
Predlažem razmjenu teritorija i stanovništva s Novom Gvinejom. Tamošnje ljudoždere ćemo već nekako nagovoriti da prijeđu na piletinu. Ma neka ljudoždera, bilo bi im dosadno samima na otoku bez ikog da ih genocidiše. O kome bi onda prićali u medijima da ih mrzi? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
buenos aires
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 22:21 |
|
|
weasel je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Za Srbe je idealan život na većem otoku, pate za etnički čistim sredinama, na otoku nema susjeda pa nema ni problema...
Predlažem razmjenu teritorija i stanovništva s Novom Gvinejom. Tamošnje ljudoždere ćemo već nekako nagovoriti da prijeđu na piletinu. Ma neka ljudoždera, bilo bi im dosadno samima na otoku bez ikog da ih genocidiše. O kome bi onda prićali u medijima da ih mrzi? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Što kažeš. Dara od Jasenovac part deux se neća sama snimiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 22:27 |
|
|
Kinezi teže savršenstvu, a Srbi bi im kvarili prosjek tako da ništa od toga.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 22:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: Dil na nekih 50-100 godina, poput Britanaca i Kineza oko Hong-Konga... Mislite li vi u Kini biti "jedna država 2 sistema", tako da vam i dalje vlada Vučić i srpska administracija, ili pristajete da vam iz Beijinga postave guvernera i pošalju kosooke policajce da uvode red?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 09 ožu 2021, 22:48 |
|
|
Očigledno vidim da se ne razumemo. Kini treba naša zemlja da prodru i napune Zapad, a nama treba njihova zemlja da malo odmorimo. Niti ćemo mi njima da odredjujemo kako da se organizuju i da im zabranimo da preodgajaju ovdašnje Ujgure na našoj zemlji, niti će oni nama da odredjuju sa koliko Tajlandjanka ćemo da dočekujemo mamurna jutra. :) Dakle zemlja za zemlju. Ok? ..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 10 ožu 2021, 00:22 |
|
|
Ne znam, vi ste domaćinski narod, volite čist vazduh i selo, a Kinezi za vas 7 milijuna mogu ponuditi samo jedan osrednji kineski grad.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 10 ožu 2021, 00:30 |
|
|
Pa ne može jedan osrednji grad. Dajemo im Srbiju, Republiku Srpsku i Srpsku Spartu.
Isto toliko "duluma" zemlje i tražimo. Pa svako od nas nek' živi gde mu je volja.
Graničar može da peče rakiju od pirinča na nekom selu i da hoda bos po nekoj njihovoj močvari sa slamenim šeširićem, a ja ću da ljuštim tajlandsku ribu u nekom gradu i da varim bez maske.. :)
Malo će mi oči biti crvenkaste, ali bože moj. Bitno je da je var dobar i da ne popušta.. :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bit cu kratak
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 10 ožu 2021, 00:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa ne može jedan osrednji grad. Dajemo im Srbiju, Republiku Srpsku i Srpsku Spartu.
Isto toliko "duluma" zemlje i tražimo. Pa svako od nas nek' živi gde mu je volja.
Graničar može da peče rakiju od pirinča na nekom selu i da hoda bos po nekoj njihovoj močvari sa slamenim šeširićem, a ja ću da ljuštim tajlandsku ribu u nekom gradu i da varim bez maske.. :)
Malo će mi oči biti crvenkaste, ali bože moj. Bitno je da je var dobar i da ne popušta.. :) Odakle ti da je varenje u kini legalno?
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 10 ožu 2021, 00:39 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Grobar
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 10 ožu 2021, 00:50 |
|
|
Bit cu kratak je napisao/la: Odakle ti da je varenje u kini legalno? Pa to neće više biti Kina nego Srbija. Ja ne znam da li treba da pišem na hrvatskom da bi vi mene razumeli jer očigledno srpski ne razumete.. :) Dakle, Mi njima dajemo našu teritoriju, a oni nam njihovu. Dakle, Ovo sada ovde, na Balkanu, što se Srbijom i srpskim zemljama zove, biće Kina, poput ruske enklave/eksklave Klajingrada, a oni će nama tamo u Kini, uz granicu sa Vijetnamom, dati isto toliko kvadratnih km i to će biti Srbija. Ok.. ? ..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ajduk
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 15 ožu 2021, 19:50 |
|
Pridružen/a: 14 ožu 2021, 22:23 Postovi: 501 Lokacija: Via Militaris
|
Zanimljiva ideja. Upečatljivost na ovoj temi je ta da kolege forumaši iz Hrvatske i nisu baš oduševljeni ovim predlogom. Umesto da se raduju u komentarima što vekovni neprijatelj ide tamo daleko, oseća se negiranje i neka tuga u komentarima. Izgleda da mi i nismo toliko loši za imati nas u komšiluku, kakvi sve mogu doći. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Grobar F4.1 standard
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Seoba u Kinu Postano: 15 ožu 2021, 19:56 |
|
|
Svi Srbi trebaju presiliti u Kinu. Kina je sila njima nitko ništa ne može, sve će pokoriti. Kakva Amerika, kakva Rusija, kakvi bakarači.
S druge strane Kinezi bi postali konkurentniji u vaterpolu, košarci i East Asian turbo folku...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|