|
|
Stranica: 9/13.
|
[ 319 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad spominjemo hrvatski humor i rat sjetih se ratnih godina i ono kad dođe struja pa popališ sve između ostalog i TV a na TVu samo par sati RTRSa (tada SRT, Na braniku otadžine - izvještaji sa ratišta, dnevnik i gotovo) i HTV. A na HTV sranje do sranje izeđu ostalog i Jel me natko tražio. Pa to onda jadan čovjek gleda i moli boga da nestane struje i da nas neko bombarduje kakvo je ono bilo razvaljivanje mozga to je strašno. Gore nam je to bilo od Oluje horor. Ili Bravo show E tu ima jedna stvar koja me zabrinjava. Kad sam tada gledao Jel me netko tražio bilo mi je ono baš bezveze. Međutim nedavno opet gledam i to naravno reprize bile i smiješno mi sad! Ne znam što da mislim, zabrinjavam sam sebe. Jedino ako si se dočepao neke travuljine onda ok. A ako si u normalnom stanju onda je to za brigu...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:38 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad spominjemo hrvatski humor i rat sjetih se ratnih godina i ono kad dođe struja pa popališ sve između ostalog i TV a na TVu samo par sati RTRSa (tada SRT, Na braniku otadžine - izvještaji sa ratišta, dnevnik i gotovo) i HTV. A na HTV sranje do sranja između ostalog i Jel me netko tražio. Pa to onda jadan čovjek gleda i moli boga da nestane struje i da nas neko bombarduje kakvo je ono bilo razvaljivanje mozga to je strašno. Gore nam je to bilo od Oluje... horor. Ili Bravo show Šta je je, osim Dalmatinaca mi humora baš nemamo. Naša mala klinika ima par dobrih epizoda, ali realno to je zbog 2 Bosanca
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Šta je je, osim Dalmatinaca mi humora baš nemamo. Mlad si ti Lasice ne znaš kakva su to mračna vremena bila. Poslije Jel me netko tražio gledaš Olivera Mlakara sa Vegetom i daviš se od smijeha. Dobro smo mi iz BL živi pod kakvom smo medijskom opsadom bili. I poslije rata su dugo bili samo hrvatski kanali. Kolo sreće svaki dan... Hugo... užas.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:40 |
|
|
Ja sam jedno vrijeme ozbiljno prije htio da završi Santa Barbara nego rat.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja sam jedno vrijeme ozbiljno prije htio da završi Santa Barbara nego rat. Joj sad se sjetih ono oko podne kad dođe struje ide Rosa Salvaje, svaki jebeni dan. Pu jebem ti svoje djetinjstvo. Uništili ste nas.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja sam jedno vrijeme ozbiljno prije htio da završi Santa Barbara nego rat. Joj sad se sjetih ono oko podne kad dođe struje ide Rosa Salvaje, svaki jebeni dan. Pu jebem ti svoje djetinjstvo. Uništili ste nas. Ispričavam se. Ako vam je lakše i sebe smo usput.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39301 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
USK može poželjeti samo Hrvat koji nikada s Muslimanom nije živio u istoj državi pa ima fetiš prema gazijama i Vehabijama.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:45 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Zivim u Brčkom koje je Alija ciljano postavio da bude to što jeste dns i da Srbima bude trn u oku. I kako stvoriti uslove za nezavisnost genocidne bez Brčkog? Jedino da zapadni dio bude zasebna država a istočni druga nezavisna. U Brčkom smo im onomad zabranili i onu anketu koju su nazvali nekim referendumom. Iako su to i poništavali kasnije , nešto petljali al u konačnici nikad nisu proveli u djelo, mi smo im ipak rekli u Brčkom. Brčko je distrikt koliko se ja nekako sjećam. Dakle Brčko će spasti pod stvar dogovora svih naroda i narodnosti Brčkog. Dakle, opet dolazimo do onog od prije. Ukoliko dva naroda Brčkog odluče mirnim putem raspustiti distrikt, njihove demokratska volja se mora poštivati. Ne možeš dvama narodima pokazati srednji prst, pogotovo kad višegodišnje ljetovanje na Jadranu više nije opcija. Ja bi se na tvom mjestu radije spremao na nepravedan raspad. Jeste sve evo čekamo da predamo Brčko. Koja si ti budala. Sve ćemo po zakonu provesti. Ne možemo da se dogovorimo oko izbornog zakona a on bi pravio dogovor oko grada za koji je Alija rat htio nastavit. 1995-e se oni u Dejtonu nisu mogli dogovorit a ovaj sad misli da se ovi retardi od političara nešto dogovore. Sine krv se lila za svaki metar , mani se forumskih crtanja mapa i mitomanskih procjena.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:47 |
|
|
Ajde, ajde, šta cmizdrite? Pa Santa Barbara je imala samo 700 epizoda.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Šta je je, osim Dalmatinaca mi humora baš nemamo. Mlad si ti Lasice ne znaš kakva su to mračna vremena bila. Poslije Jel me netko tražio gledaš Olivera Mlakara sa Vegetom i daviš se od smijeha. Dobro smo mi iz BL živi pod kakvom smo medijskom opsadom bili. I poslije rata su dugo bili samo hrvatski kanali. Kolo sreće svaki dan... Hugo... užas. Specijalno dejstvo sproču Srba by hustaše Tko zna možda su to i namjerno puštali zbog demoralizacije, svakakih prljavih rabota ima u ratu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:48 |
|
|
Djeco ne igrajte se, rat je ozbiljna stvar. Nadajmo se da će Bakir biti razuman i potpisati što treba inače...
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39301 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hagresor je napisao/la: Ajde, ajde, šta cmizdrite? Pa Santa Barbara je imala samo 700 epizoda. Rađe bi odgledao svih 700 nego dvije epizode turskih sapunica koje vam puštaju.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:51 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Brčko je distrikt koliko se ja nekako sjećam. Dakle Brčko će spasti pod stvar dogovora svih naroda i narodnosti Brčkog. Dakle, opet dolazimo do onog od prije. Ukoliko dva naroda Brčkog odluče mirnim putem raspustiti distrikt, njihove demokratska volja se mora poštivati. Ne možeš dvama narodima pokazati srednji prst, pogotovo kad višegodišnje ljetovanje na Jadranu više nije opcija. Ja bi se na tvom mjestu radije spremao na nepravedan raspad.
Brčko je distrikt to je tačno ali zadnjih 30 godina Srbi su tu većina. Muslimana ima ali ne više u onolikom broju. Većina muslimanske populacije migrira iz Brčkog prema Sarajevu,Tuzli ili zapadnoj Evropi. Ne samo iz Brčkog već iz Srebrenika,Čelića i ostalih muslimanskih mjesta koja se oslanjaju na Brčko. Za 10 godina tu će biti ubjedljiva srpska većina. Do tad Baznijek007 može i dalje da trola. Bjezi čedo ni raspored naselja ne znaš a pričaš o srpskoj većini. Imamo većinu i u ukupnom broju, u rođenima ali i u prvačićima.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:52 |
|
|
daramo je napisao/la: USK može poželjeti samo Hrvat koji nikada s Muslimanom nije živio u istoj državi pa ima fetiš prema gazijama i Vehabijama. Šta je zajedničko svima koji farbaju USK pod hrvatsko? - pereci su.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:54 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Polako jarane, ovdje su civilizovani ljudi. Dobri moj Mujo, ignoriraj pojedine neupućene što prisvajaju USK ili bilo šta van teritorija HVO-a. Zamjene su moguće, npr. vama koridor do USK, a nama koridor u Srednjoj Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:54 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Brčko je distrikt to je tačno ali zadnjih 30 godina Srbi su tu većina. Muslimana ima ali ne više u onolikom broju. Većina muslimanske populacije migrira iz Brčkog prema Sarajevu,Tuzli ili zapadnoj Evropi. Ne samo iz Brčkog već iz Srebrenika,Čelića i ostalih muslimanskih mjesta koja se oslanjaju na Brčko. Za 10 godina tu će biti ubjedljiva srpska većina. Do tad Baznijek007 može i dalje da trola. Bjezi čedo ni raspored naselja ne znaš a pričaš o srpskoj većini. Imamo većinu i u ukupnom broju, u rođenima ali i u prvačićima. Samo ti nemoj pobeći.Visićeš o grani ispred atik džamije.Onda ništa od dženeta.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:55 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Dobri moj Mujo, ignoriraj pojedine neupućene što prisvajaju USK ili bilo šta van teritorija HVO-a. Zamjene su moguće, npr. vama koridor do USK, a nama koridor u Srednjoj Bosni. Evo vidiš kako se fino dogovorimo. Nema rata, mrtvih, gladnih, osakaćenih, protjeranih.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:56 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Brčko je distrikt to je tačno ali zadnjih 30 godina Srbi su tu većina. Muslimana ima ali ne više u onolikom broju. Većina muslimanske populacije migrira iz Brčkog prema Sarajevu,Tuzli ili zapadnoj Evropi. Ne samo iz Brčkog već iz Srebrenika,Čelića i ostalih muslimanskih mjesta koja se oslanjaju na Brčko. Za 10 godina tu će biti ubjedljiva srpska većina. Do tad Baznijek007 može i dalje da trola. Bjezi čedo ni raspored naselja ne znaš a pričaš o srpskoj većini. Imamo većinu i u ukupnom broju, u rođenima ali i u prvačićima. Imali ste i 1992. nije da vam puno pomoglo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:56 |
|
|
daramo je napisao/la: USK može poželjeti samo Hrvat koji nikada s Muslimanom nije živio u istoj državi pa ima fetiš prema gazijama i Vehabijama. Možeš mislit što će Hrvatska dopustit dugoročno da joj pod nosom stoji 5000km2 zemlje napučene Arapima, Pakistanicma i tko zna čim. To će naši ako ne anektirati onda barem pokušati vojno nadzirati. Ako ništa od toga onda ide hermetičko zatvaranje prema njima da zec ne može proći. To sve u slučaju divljeg raspada države naravno.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Brčko je distrikt koliko se ja nekako sjećam. Dakle Brčko će spasti pod stvar dogovora svih naroda i narodnosti Brčkog. Dakle, opet dolazimo do onog od prije. Ukoliko dva naroda Brčkog odluče mirnim putem raspustiti distrikt, njihove demokratska volja se mora poštivati. Ne možeš dvama narodima pokazati srednji prst, pogotovo kad višegodišnje ljetovanje na Jadranu više nije opcija. Ja bi se na tvom mjestu radije spremao na nepravedan raspad.
Jeste sve evo čekamo da predamo Brčko. Koja si ti budala. Sve ćemo po zakonu provesti. Ne možemo da se dogovorimo oko izbornog zakona a on bi pravio dogovor oko grada za koji je Alija rat htio nastavit. 1995-e se oni u Dejtonu nisu mogli dogovorit a ovaj sad misli da se ovi retardi od političara nešto dogovore. Sine krv se lila za svaki metar , mani se forumskih crtanja mapa i mitomanskih procjena. Pričamo kulturno, stoga nemoj bit nedojebano govedo i dijelit budale odmah. Dalje, sam si rekao krv se lila za svaki metar. I tko u tzv Bejha ima išta od toga osim Reufa koji se dočepao Kentakija pa se sad more zajebavat na tviteru na laptopu što mu ga je žena kupila. Na kraju se mora sjest za stol. Pametnije bi bilo prije rata i mrtvih glava, nego poslije. Ali to je do vas i u rukama jebivjetara koji će za Kentaki ili Tursku čim opali prvi metak. Boranija će ginut, kao i obično
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:57 |
|
|
Planina je napisao/la: daramo je napisao/la: USK može poželjeti samo Hrvat koji nikada s Muslimanom nije živio u istoj državi pa ima fetiš prema gazijama i Vehabijama. Šta je zajedničko svima koji farbaju USK pod hrvatsko? - pereci su. USK se prazni velikom brzinom. Da ih sad aneksiramo nebi cinili ni 2% stanovništva, za 10 god ce se bukvalno prepolovit, a za 20 ce zivit tamo 50 000 penzionera. Bihać je glavni grad Hrvatske bio, moguće i najveći u to vrijeme i to će se vratit matici prije ili kasnije. To što vi paničarite da bi 0.5% stanovništva, uglavnom penzionera bili nekakva prijetnja je vaš problem. Za 30 god je to pustinja.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:58 |
|
|
Planina je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Evo vidiš kako se fino dogovorimo. Nema rata, mrtvih, gladnih, osakaćenih, protjeranih. Zato što u ovoj kalkulaciji nema Srba
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:59 |
|
|
Kao da se nas išta pita. Pereci su glavni, ako odluče uzeti USK uzet će ga, mi sa tim nemamo ništa.
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 00:59 |
|
|
Nećemo sigurno dopustit da u samom srcu Hrvatske se neki pakistanci i arapi naseljavaju i da tu bude neka druga, neprijateljska država
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Pokrenuti proceduru "mirnog razlaza" u BiH Postano: 11 ožu 2021, 01:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kao da se nas išta pita. Pereci su glavni, ako odluče uzeti USK uzet će ga, mi sa tim nemamo ništa. Novi sam na forumu, pereci su?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|