|
|
Stranica: 37/55.
|
[ 1354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 20:57 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Podržavaš li Frljića? Ovaj je flipnuo, definitivno. Ne poznajem, ali zato poznajem dosta ljudi iz Дрвара, Гламоча и Грахова i baš niko od njih taj predivni srpski kraj ne naziva DGG
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 20:58 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Дрвар, Гламоч, Грахово stolica-Д vješala-Г vješala-Г
|
|
Vrh |
|
|
kompatibilan
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 20:58 |
|
|
Najgori su ovi što glume Hrvatine ,a oseti se loj na kolometar
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:01 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Podržavaš li Frljića? Ovaj je flipnuo, definitivno. Ne poznajem, ali zato poznajem dosta ljudi iz Дрвара, Гламоча и Грахова i baš niko od njih taj predivni srpski kraj ne naziva DGG Ovo je neki smijeh iz muke sa tim debilnim smajlićem ili? To je kraj sa prekrasnom zastavicom Lijepa županija i lijepa zastava, meni omiljena
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:02 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
bobanovski je napisao/la: Aleksije mašta o Kraljevini, ponavljam 1938 su imali sporazum o nasilnoj deportaciji Albanaca s Kosova s Turskom.
VMRO su progonili, 1912-1913 praktički uništili Albance i Makedonce. Makedonci su otkinuli ruku onom liku koji je potpisao Kraljevinu tj bili su radikalni.
Nema više 1918, nema Britanaca a ni francuskih konja Ima sultana Erde, koji će produžiti protokol o DEPORTIRANJU naroda turskog KULTURNOG KRUGA... ALB i musliji. Povjest se ponavlja, trebaju mu u demografiji kontra Kurda.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:06 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Ovo je neki smijeh iz muke sa tim debilnim smajlićem ili?
To je kraj sa prekrasnom zastavicom
Lijepa županija i lijepa zastava, meni omiljena Ali zato poznajem hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Pošten čovjek, vrijedan a i dobar u duši.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:17 |
|
|
weasel je napisao/la: Ovako nešto nije nerealno. Pokušao sam što manje dirati kartu. Srbi dobivaju čitavo Brčko plus Gradaćac za svoj koridor a Hrvatima za uzvrat daju Brod, Vukosavlje i dio Šamca. Muslimani predaju Goražde i svoj dio Brčkog te Gradačac za par planinskih vrhova oko Sarajeva i za Novi grad koji je otprilike tu negdje kao Gradačac. Bošnje dobivaju i tu rupu kod Doboja, da se izjednači zamjena površine teritorija. Također indirektni plus za nas i Muslimane je što se oslobađa Unska pruga za korištenje. A Srbi imaju i dalje svoje Sarajevo i imaju Koridor, širok i siguran. Srbi poslje ovog ako hoće nek se odvajaju a mi trebamo preuzet "komandu" nad federacijom.... Dobro, a kaj će oni s USK? Oni bi uzeli oko Sarajeva ili u srednjoj Bosni. Njima je USK kao Slovenija. Dodao sam neke hr. djelove Uskoplja, Fojnice,Travnika... Što će im rogovi kod Bijeljine? To nemre biti država.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:24 |
|
|
Otkud ta narandžasta, gospodine Čeha? Nekako mi djeluje buljči? Mora da ste iz Zagreba
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Ceha na karti SLAMKU SPASA, PLAVU, DAO Srbima.
Ko milost božansku, a cjelu okolicu ofarbao u braon.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:36 |
|
|
Nemaju smisla te enklave, nama USK, SBŽ i koridor do Usore.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:36 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Ovo je neki smijeh iz muke sa tim debilnim smajlićem ili?
To je kraj sa prekrasnom zastavicom
Lijepa županija i lijepa zastava, meni omiljena Ali zato poznajem hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Pošten čovjek, vrijedan a i dobar u duši. Ovo bi tribalo bit smišno?
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:40 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Srbi su legende. Po njima se mogu cijepati Kantoni Federacija Država Općine Ali samo RS ne
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:41 |
|
|
Mislim da u takav USK može stati bar 500 000 migranata. Mehki trbuh rizikuje da dobije rak na debelom crevu.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:42 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Srbi su legende. Po njima se mogu cijepati Kantoni Federacija Država Općine Ali samo RS ne Kako su govorili , ''ne priznajemo granice kontinenata''
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:55 |
|
|
Pari mi da je ovaj Aga bio sudionik traktorijade, kad su onomad bjezali od pobjesnjelih NATO snaga...
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:57 |
|
|
Gospodine Čeha, jedini način da sprečite taj rak je da Alpske Srbe flomasterima povežete sa USK. Ili da masno platite nekog vrsnog lekara za tu vrstu tumora, a boljeg od doktor Radovana nećete naći. S obzirom da je zauzet, prva opcija je jedina preostala.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 21:58 |
|
|
Hara je napisao/la: Pari mi da je ovaj Aga bio sudionik traktorijade, kad su onomad bjezali od pobjesnjelih NATO snaga... Дрвар, Гламоч, Грахово.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:11 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Hara je napisao/la: Pari mi da je ovaj Aga bio sudionik traktorijade, kad su onomad bjezali od pobjesnjelih NATO snaga... Дрвар, Гламоч, Грахово. Nastavi niz, zasto samo te tri opcine? Mnogo je opcina bivse zajednicke domovine koje su vam NATO, CIA i Vatikan vojno uzeli.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Hara je napisao/la: Pari mi da je ovaj Aga bio sudionik traktorijade, kad su onomad bjezali od pobjesnjelih NATO snaga... Дрвар, Гламоч, Грахово. Kako si završio u Rijeci? U rodu ti je Goran Šarić?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:21 |
|
|
Hara je napisao/la: Nastavi niz, zasto samo te tri opcine? Mnogo je opcina bivse zajednicke domovine koje su vam NATO, CIA i Vatikan vojno uzeli.
Rođeni, moram te razočarati ali dio NATO operacije koju vi nazivate traktorijadom nisam bio. Ali zato ovi crtači mapa i flomaster generali čiji guzovi zijevaju za srpskom zemljom svi odreda djeluju kao da su tu zemlju napustili s kesom u ruci, pa tu činjenicu da ta zemlja ostaje i dalje srpska pokušavaju zauzeti flomasterima. Ali avaj
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Hara je napisao/la: Pari mi da je ovaj Aga bio sudionik traktorijade, kad su onomad bjezali od pobjesnjelih NATO snaga... Дрвар, Гламоч, Грахово. Ej,al' znaš šta.Meni su oni najsmešniji kada počnu da se pravdaju muslimanima. Ne bi smo mi(ono kao sarađivali sa Srbima)ali vi ste nama izabrali Komšića. A muslimani ih tovare kao magarca u blatu i onda dođu i malo im udare na U žicu. I ovi odmah vade opravdanja. Kakav kanal. Pogledaj ti samo kako se bahate.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:36 |
|
|
panjevi spominjali kako će odvaljivat u rukometu jer su izvukli u prijateljskoj x s francuzima i to spominja vučić kompleksi samo takvi
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:36 |
|
|
Ma smešni su kao bioskop, gospodine Elitni
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:38 |
|
|
weasel je napisao/la: Ovako nešto nije nerealno. Pokušao sam što manje dirati kartu. Srbi dobivaju čitavo Brčko plus Gradaćac za svoj koridor a Hrvatima za uzvrat daju Brod, Vukosavlje i dio Šamca. Muslimani predaju Goražde i svoj dio Brčkog te Gradačac za par planinskih vrhova oko Sarajeva i za Novi grad koji je otprilike tu negdje kao Gradačac. Bošnje dobivaju i tu rupu kod Doboja, da se izjednači zamjena površine teritorija. Također indirektni plus za nas i Muslimane je što se oslobađa Unska pruga za korištenje. A Srbi imaju i dalje svoje Sarajevo i imaju Koridor, širok i siguran. Srbi poslje ovog ako hoće nek se odvajaju a mi trebamo preuzet "komandu" nad federacijom.... E sad još samo ukloni te zelene mrlje, i od njih napravi dva Sandžaka. Otprilike po sredini podijeli obje između Hr i Sr.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 12 ožu 2021, 22:39 |
|
|
Kakve veze vi Srbi imate s Komšićem? Zašto ga vi niste nametnuli i zašto lupate te smajliće smrdljive? Pogotovo ovaj degenerik Aga
Muslimane smo gledali do prije 2 godine u RH kao cvijeće, kao Hrvate
ljudski je griješiti ali vi ste ipak broj 1 u greškicama
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|