HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 stu 2024, 15:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Bosno, Studen Vodo
PostPostano: 14 ožu 2021, 20:47 

Slavimo pjesmom Bosnu, staru hrvatsku zemlju.

Vrh

Naslov: Re: Bosno, Studen Vodo
PostPostano: 14 ožu 2021, 21:15 

Ulogu Bosanske Kraljice u spotu ima Anja Kraljević, mlada hrvatska glumica i manekenka.
Pjesmu pjeva Armin Muzaferija.

slika

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2021, 21:20 

slika

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2021, 21:30 

Bez uvrede Lars, ovo stvarno želim reć bez ikakve namjere uvrijedit ikoga, ali meni je osobno jako dekutantno kad Musliman slavi kraljicu Katarinu i pjeva pjesme o njoj. Prosto paradoks. Zadnja kraljica Bosne Katarina pobjegla od muslimana kroz franjevačke samostane u Dubrovnik pa u Vatikan. Sinove joj oteli i odveli u tursku na turčenje.
Jako dekutantno. Prosto je nevjerovatno i ružno muslimansko svojatanje bosanskog kraljevstva.
Doduše ti jesi napisao hrvatsku zemlju, ali većina pa ni ti tako ne mislite. To je takija.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2021, 21:54 

Mislim Larse pa ti si šizio tu na Našu stranku jer nisu glasali za SDA a sad si kao Hrvat od jednom.
Pa takija 100 na sat

Lars Dietrich je napisao/la:
Molim nadležne da što prije prime Našu Stranku u počasno članstvo HNS, a Bošku Čavar i Irmu Karaliju u počasno članstvo HDZ BiH.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2021, 23:01 

Rika sv Vida je napisao/la:
Bez uvrede Lars, ovo stvarno želim reć bez ikakve namjere uvrijedit ikoga, ali meni je osobno jako dekutantno kad Musliman slavi kraljicu Katarinu i pjeva pjesme o njoj. Prosto paradoks. Zadnja kraljica Bosne Katarina pobjegla od muslimana kroz franjevačke samostane u Dubrovnik pa u Vatikan. Sinove joj oteli i odveli u tursku na turčenje.
Jako dekutantno. Prosto je nevjerovatno i ružno muslimansko svojatanje bosanskog kraljevstva.
Doduše ti jesi napisao hrvatsku zemlju, ali većina pa ni ti tako ne mislite. To je takija.

Ovo je forum posvećen glazbi, a ne politici. Ovo nije osnovna škola da ja tebe podučavam osnovnim stvarima. Za tebe kao katolika koji sektaški razmišlja sve je paradoks, pa i sama Bosna je paradoks, međutim za druge ljude nije.
Što je takija, a što nije, to je tvoje mišljenje. Ja mislim da je BiH hrvatska zemlja, s tim da se ti etnički Hrvati danas zovu Mujo, Haso, Fata itd. Tek šesti dio hrvatskog etničkog korpusa u BiH je katolički.
Ja branim i zastupam BiH kao državu i sasma je normalno da sam nasljednik ideja njene državnosti iz srednjestoljetnog perioda. Nasljednik drevnog hrvatstva Bosne i njene državnosti. Moj grb je sa ljiljanima, a ne sa polumjesecom i zvijezdom.
Kao bijeli Europljanin ne ovisim o vjerskim ideologijama, a ako ti ovisiš, to je tvoj problem, a ne moj. Ja sebe ne vidim kao političkog muslimana, a ako me ti tako vidiš, to mene ne zanima i ne pogađa, jer ja i slični ne ovisimo od takvih kao što ste vi.

Vrh

PostPostano: 14 ožu 2021, 23:05 

Rika sv Vida je napisao/la:
Mislim Larse pa ti si šizio tu na Našu stranku jer nisu glasali za SDA a sad si kao Hrvat od jednom.
Pa takija 100 na sat

Lars Dietrich je napisao/la:
Molim nadležne da što prije prime Našu Stranku u počasno članstvo HNS, a Bošku Čavar i Irmu Karaliju u počasno članstvo HDZ BiH.

Po tebi je Hrvat samo katolik koji podržava HDZ BiH. Da, nisam bio za Hrvata iz HDZ na čelu Mostara, ali bih objeručke prihvatio Hrvata katolika iz HSP ili Domovinskog pokreta, nekog pravaša, koji i "muslimane" tj. Hrvate koji nisu katolici prihvaća kao svoje, a i mi njega. Koji prihvaća i razumije BiH kao hrvatsku zemlju, a ne kao neku koloniju za komadanje. Kao što smo prihvatili i podržavali HOS i generala Blaža Kraljevića, koji je bio 100x više naš, nego neki arapski "dragovoljac" koji je preko Hrvatske došao da se bori u BiH 1992. HOS je pravo za pravo, bio najviše narodna vojska od svih u proteklom ratu i hvala im za sve što su učinili. Kad HDZ BiH postane pravaški i kad bude doživljavao svaki pedalj BiH kao hrvatski, onda ću podržati nekog Hrvata iz HDZ BiH kao gradonačelnika Mostara. Svi znamo da je to znanstvena fantastika. Sve u svemu, Mostar nije presudan za trendove koji mene zanimaju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: