Rika sv Vida je napisao/la:
Bez uvrede Lars, ovo stvarno želim reć bez ikakve namjere uvrijedit ikoga, ali meni je osobno jako dekutantno kad Musliman slavi kraljicu Katarinu i pjeva pjesme o njoj. Prosto paradoks. Zadnja kraljica Bosne Katarina pobjegla od muslimana kroz franjevačke samostane u Dubrovnik pa u Vatikan. Sinove joj oteli i odveli u tursku na turčenje.
Jako dekutantno. Prosto je nevjerovatno i ružno muslimansko svojatanje bosanskog kraljevstva.
Doduše ti jesi napisao hrvatsku zemlju, ali većina pa ni ti tako ne mislite. To je takija.
Ovo je forum posvećen glazbi, a ne politici. Ovo nije osnovna škola da ja tebe podučavam osnovnim stvarima. Za tebe kao katolika koji sektaški razmišlja sve je paradoks, pa i sama Bosna je paradoks, međutim za druge ljude nije.
Što je takija, a što nije, to je tvoje mišljenje. Ja mislim da je BiH hrvatska zemlja, s tim da se ti etnički Hrvati danas zovu Mujo, Haso, Fata itd. Tek šesti dio hrvatskog etničkog korpusa u BiH je katolički.
Ja branim i zastupam BiH kao državu i sasma je normalno da sam nasljednik ideja njene državnosti iz srednjestoljetnog perioda. Nasljednik drevnog hrvatstva Bosne i njene državnosti. Moj grb je sa ljiljanima, a ne sa polumjesecom i zvijezdom.
Kao bijeli Europljanin ne ovisim o vjerskim ideologijama, a ako ti ovisiš, to je tvoj problem, a ne moj. Ja sebe ne vidim kao političkog muslimana, a ako me ti tako vidiš, to mene ne zanima i ne pogađa, jer ja i slični ne ovisimo od takvih kao što ste vi.