|
|
Stranica: 1/10.
|
[ 238 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
OldSkul
|
Naslov: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:25 |
|
|
Na ovu temu me potakao jedan razgovor maloprije u Lijanovom Borku. Vijesti na lokalnom radiju od deset glavnih vijesti, imaju devet iz RH. U izbornoj godini, sa svega još dva i pol mjeseca do izbora, apsolutno svaki Hercegovac danas zna đe je Čehok, a šta je s Đurđom, kakav je kuršlus u Varšavskoj i šta je na sve to reko popularni Jole. Tužno je da znamo šta vozi Kajin, kako je Opančićka usvojila dijete, koliku vilu zida barba Luka i šta je svaki od njih u svakom trenutku rekao u Saboru. Istovremeno, osim nekoliko šturih rečenica koje se vežu uz svakoga od njih godinama, mi pojma nemamo koga biramo, od funkcija tipa člana Predsjedništva, a da ne govorimo o Federalnom parlamentu ili Domu naroda. Mi znamo samo reći - ah, svi su ista govna. Mi ne znamo kako ti ljudi zastupaju naše interese, jer naše medije ne sekira da nam prenesu šta je bilo tko od njih rekao na nekoj sjednici, kako se za nešto zalagao, šta je predlagao, iako su svi zapisnici dostupni. Zanima me kada će se konačno učiniti otklon od opsesije RH političarima i stvarnošću, a shvatiti da moramo naše političare ovdje znati do u najsitniji detalj jer od njih nam ovisi budućnost, a ne od Pusićkniog kroja suknje ili najnovije zajebancije Ante Kovačevića? Zato neka ova tema bude o Trojcu bez kormilara & Jednom Unitaristi, gdje bi smo raspravljali njihove poteze i korake, da bi znali koga i zašto biramo. Pa krenimo : Borjana Krišto -Kandidatkinja HDZ-a BiH, prva žena do sada nominirana na tu dužnost, rođena je u Livnu. Završila je Pravni fakultet u Banja Luci i aktualna je predsjednica Federacije BiH. U prošlom mandatu bila je i federalna ministrica pravde. Imovinski karton - kuća, ušteđevina u iznosu od 10.000 KM i automobil vrijedan 30.000 KM. Za svog supruga je navela da ima 25.000 eura i 10.000 maraka ušteđevine. Martin Raguž - Kandidat HDZ-a 1990 i HSP-a BiH, rođen je 1958. godine u Stocu, a Fakultet političkih znanosti završio je u Zagrebu. Ima četvoro djece. Imovinski karton - vlasnik trosobnog stana u Mostaru, zgrada zvana ''ministarka'', a čija je vrijednost 200.000 Stan je kupljen sredstvima nekadašnjeg Ministarstva obrane Federacije BiH. U imovinskom kartonu koji je sam popunio i potpisao naveo je da sa suprugom posjeduje kuću u Hrvatskoj. Navodno se radi o kući na moru. Prijavio je i da ima ušteđevinu od 15.000 KM i kredit od 90.000 KM, koji treba vratiti do 2012. godine. Prema nekim informacijama, on ima i stan u Sarajevu, ali to nije navedeno u imovinskom kartonu. S bratom Antom vlasnik je motela ''Vila Ragusa'' u Stocu, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna KM. Ni to nije navedeno u imovinskom kartonu. Jerko Ivanković Lijanović, poduzetnik, Široki Brijeg, otac troje djece, šef stranke NSRZB. Njegova obitelj u svom vlasništvu ima tvrtku ''Lijanovići'' u Širokom Brijegu, nekoliko benzinskih crpki i još nekoliko tvrtki koje se bave različitim poslovima. S bratom Mladenom vlasnik je polovine obiteljske imovine. Imovinski karton - prijavio je da posjeduje imovinu u vrijednosti od devet milijuna KM bez ikakvih detalja.  Naveo je i da ima kredit kod banke u iznosu od 11,6 milijuna KM, koji treba vratiti do veljače 2016. godine. Željko Komšić - aktualni hrvatski član Predsjedništva BiH (SDP), rođen1964, završio je Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu i School of Foreign Service na Univerzitetu Georgetown u Washingtonu. Imovinski karton - ima plaću u Predsjedništvu BiH od 5.100 KM ili prosječnih 15-tak mirovina u BIH.  Komšić je naveo kako ima čak pet kredita kod banaka i ostalo mu je da vrati još oko 140.000 KM. Najveći kredit odnosi se za kupovinu stana 2005. godine u kojem živi sa suprugom i kćerkom, a Komšić nema ušteđevine ni privatni automobil. Svojedobno je na korištenje u Predsjedništvu BiH od tajkuna Selvera Oruča dobio na korištenje mercedes, ali je nakon negativnih napisa u jednom sarajevskom tjedniku Komšić automobil vratio. Koga, zašto i zbog čega? Kvalitetne i konstruktivne razloge, da bi i ovi "Nemamo za koga" znali hoće li u konačnici pristupiti zovu naroda i savjesti. Naravno rasprava se odnosi i na stranke i njihove ostale članove kandidirane za razne funkcije na državnom i županijskom nivou. Može i anketu netko natakarit. Fala.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Apropos imovinskih kartona, jel itko od istraživačkih novinara (ako takvi postoje?) malo zagrebao površinu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Apropos imovinskih kartona, jel itko od istraživačkih novinara (ako takvi postoje?) malo zagrebao površinu? Ofkors, to su prijavljeni imovinski kartoni. Oko neprijavljenih luksuzarija možemo samo nagađati. Molim da oni koji znaju štošta zanimljivoga o kandidatima da slobodno saopće neupućenom narodu. Istraživačko novinarstvo u nas? Jel se to jede? 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
OldSkul je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Apropos imovinskih kartona, jel itko od istraživačkih novinara (ako takvi postoje?) malo zagrebao površinu? Ofkors, to su prijavljeni imovinski kartoni. Oko neprijavljenih luksuzarija možemo samo nagađati. Molim da oni koji znaju štošta zanimljivoga o kandidatima da slobodno saopće neupućenom narodu. Istraživačko novinarstvo u nas? Jel se to jede?  Pa neka Borjana nekome uplati da istraži Martinovu imovinsku karticu, a on uplati nekom drugom plaćenom piskaralu da zagrebe Borjaninu površinu (so to speak)! I tako do istine. The system works!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:41 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 916 Lokacija: USORA! HRHB
|
|
Za prvi dio posta se potpuno slažem. Neki dan kad sam vidio Jacu i Ivu kako na HRT-u pozivaju raseljene ljude iz BiH da glasaju, mislim se ovo je odlično pa pun vrag ljudi iz BiH na drugačiji način ne bi saznali da su im izbori u kući, jer ništa osim Hr programa ne gledaju.
Nešto si zaboravila napisat gdje je Jerko završio faks, sigurno u Brazilu!?
Iako mislim da je HDZ BiH trebao nekog drugog kandidirat, možda su mislili da nude HB verziju Jace pa da će se to narodu svidit, od ponuđenih Borjana je vjerovatno moj izbor. HDZ brojke i slova ne mogu organski. Iz ovog što si navela izgleda da nije puno ni krala, ako nije lažirala podatke.
A vidi siromaha Neželjka, jadnik ništa nema. U dugovima, sigurno duguje svom gazdi Zlatku. I koji je dušman onaj S. Avdić iz Slobodne Bosne, zbog njegovih natpisa je osto bez Mečke!
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:48 |
|
|
|
I ja sam za Borjanu, ima najbolje šanse zbog stranačke mašinerije. Da se ne lažemo, glasao bi za samog šejtana nečastivog u srazu sa Sejdom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:51 |
|
|
HVO-110 je napisao/la:
Nešto si zaboravila napisat gdje je Jerko završio faks, sigurno u Brazilu!?
Iako mislim da je HDZ BiH trebao nekog drugog kandidirat, možda su mislili da nude HB verziju Jace pa da će se to narodu svidit, od ponuđenih Borjana je vjerovatno moj izbor. HDZ brojke i slova ne mogu organski. Iz ovog što si navela izgleda da nije puno ni krala, ako nije lažirala podatke.
A vidi siromaha Neželjka, jadnik ništa nema. U dugovima, sigurno duguje svom gazdi Zlatku. I koji je dušman onaj S. Avdić iz Slobodne Bosne, zbog njegovih natpisa je osto bez Mečke!
Hahaha. Jerkan i škola. Ta će bolan Plavi čarobnjak. Nećemo ga skroz brukat, dosta mu i svog jada. Iako, moram priznati da sam ga nedavno slušala na televiziji i da je sasvim solidan sad u javnom nastupu, piči i ne staje, ne da se smesti. Mene brine stavka u kartici po kojoj on dijeli svu obiteljsku imovinu s bratom Mladenom. A poznato je da imaju i brata Slavu. Jel on smrdi ili šta? Što se tiče HDZ-a, krivo mi je što nije kandidiran Vrankić. Ali i razumljivo, jer je jedini koji bi druga Čovu eventualno mogao karizmom i snagom skinuti s trona vječnog šefa stranke. Naravno da mu takav ne paše i Borjana će zato odigrati dobro. Oni idu na vjernost naroda, a ona ko njegova lutka na koncu će biti poslušna kao i dosad. Ima HDZ još ljudi. Tipa Mato Kovačević. Ali takvi su gurnuti u zapećak. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:51 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Na ovu temu me potakao jedan razgovor maloprije u Lijanovom Borku.
Istovremeno, osim nekoliko šturih rečenica koje se vežu uz svakoga od njih godinama, mi pojma nemamo koga biramo, od funkcija tipa člana Predsjedništva, a da ne govorimo o Federalnom parlamentu ili Domu naroda. Mi znamo samo reći - ah, svi su ista govna. Mi ne znamo kako ti ljudi zastupaju naše interese, jer naše medije ne sekira da nam prenesu šta je bilo tko od njih rekao na nekoj sjednici, kako se za nešto zalagao, šta je predlagao, iako su svi zapisnici dostupni. Zanima me kada će se konačno učiniti otklon od opsesije RH političarima i stvarnošću, a shvatiti da moramo naše političare ovdje znati do u najsitniji detalj jer od njih nam ovisi budućnost, a ne od Pusićkniog kroja suknje ili najnovije zajebancije Ante Kovačevića?
pa kako nema ništa o borjani dolazi li taj večernji na široki...evo ako ne čitaš da te izvjestim o aktivnostima dotične gospođe: bila u beogradu, bila u zagrebu s jacom, otvorila radove na nekoj crvki u u posavini,posjetila dubrovačke ljetne igre (slika s josipovićem), bila s kardinalom puljićem, posjetila podgoricu, evo danas piše i sastala se s bosanski franjevcima. doduše nikad ne piše šta je kojom prilikom rekla ali ima slika, obavezno. ps pozdrav za ekipu s borka 
_________________ "1+1=2"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:52 |
|
|
|
Samo jedan kandidat ima šansu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:54 |
|
|
ako ne znate lijanoviće to su vam oni s plavom majicom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:55 |
|
|
sotto voce je napisao/la: OldSkul je napisao/la: Na ovu temu me potakao jedan razgovor maloprije u Lijanovom Borku.
Istovremeno, osim nekoliko šturih rečenica koje se vežu uz svakoga od njih godinama, mi pojma nemamo koga biramo, od funkcija tipa člana Predsjedništva, a da ne govorimo o Federalnom parlamentu ili Domu naroda. Mi znamo samo reći - ah, svi su ista govna. Mi ne znamo kako ti ljudi zastupaju naše interese, jer naše medije ne sekira da nam prenesu šta je bilo tko od njih rekao na nekoj sjednici, kako se za nešto zalagao, šta je predlagao, iako su svi zapisnici dostupni. Zanima me kada će se konačno učiniti otklon od opsesije RH političarima i stvarnošću, a shvatiti da moramo naše političare ovdje znati do u najsitniji detalj jer od njih nam ovisi budućnost, a ne od Pusićkniog kroja suknje ili najnovije zajebancije Ante Kovačevića?
pa kako nema ništa o borjani dolazi li taj večernji na široki...evo ako ne čitaš da te izvjestim o aktivnostima dotične gospođe: bila u beogradu, bila u zagrebu s jacom, otvorila radove na nekoj crvki u u posavini,posjetila dubrovačke ljetne igre (slika s josipovićem), bila s kardinalom puljićem, posjetila podgoricu, evo danas piše i sastala se s bosanski franjevcima. doduše nikad ne piše šta je kojom prilikom rekla ali ima slika, obavezno. ps pozdrav za ekipu s borka  Napisao je supersajtovac nešto na tu temu: Citat: Kad je nedavno bilo otvorenje one nekakve HDZ akademije u Mostaru, neki od novinara Večernjeg upitao nešto (nije bitno što) potencijalnu članicu predsjedništva BiH, ova je nešto zamuckivajući govorila, da bi joj u jednom trenutku uskočio Dragan Čović sa riječima „ono što gospođa Krišto želi reći je da....", izazvavši podsmijeh kod okolne ekipe.
Krišto se izgubila, da je ne bi tkogod još što upitao, te se vratila nakon nekog vremena, rekavši da je išla stavljati nekakav tečni puder?! Otuda ime revolucije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:55 |
|
|
sotto voce je napisao/la: pa kako nema ništa o borjani dolazi li taj večernji na široki...evo ako ne čitaš da te izvjestim o aktivnostima dotične gospođe: bila u beogradu, bila u zagrebu s jacom, otvorila radove na nekoj crvki u u posavini,posjetila dubrovačke ljetne igre (slika s josipovićem), bila s kardinalom puljićem, posjetila podgoricu, evo danas piše i sastala se s bosanski franjevcima. doduše nikad ne piše šta je kojom prilikom rekla ali ima slika, obavezno. ps pozdrav za ekipu s borka  da večernjak i glasni govornik relota. ma brige me đe se sad izborno skita, bitno mi je šta o njoj znam. ko predsjednica federacije đe bila, šta radila? ko ministrica pravde? i kakva je životati glasovno, jes je čuo? selam aus borak. mi punimo jerkinu karticu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:57 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Samo jedan kandidat ima šansu... Misliš jedan ko zajednički ili jedan od ovih ovdje? Ja moram priznati da isto mrzim brojke. Ali u srazu Martin/Borjana sam za Raguža. I to ne samo zbog Rage našega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 16:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
OldSkul je napisao/la:
Vijesti na lokalnom radiju od deset glavnih vijesti, imaju devet iz RH. U izbornoj godini, sa svega još dva i pol mjeseca do izbora, apsolutno svaki Hercegovac danas zna đe je Čehok, a šta je s Đurđom, kakav je kuršlus u Varšavskoj i šta je na sve to reko popularni Jole. Tužno je da znamo šta vozi Kajin, kako je Opančićka usvojila dijete, koliku vilu zida barba Luka i šta je svaki od njih u svakom trenutku rekao u Saboru.
Istovremeno, osim nekoliko šturih rečenica koje se vežu uz svakoga od njih godinama, mi pojma nemamo koga biramo, od funkcija tipa člana Predsjedništva, a da ne govorimo o Federalnom parlamentu ili Domu naroda.
Odlično si objasnila posljedicu nepostojanja kvalitetnih hrvatskih medija u BiH, prvenstveno TV kanala.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:01 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Samo jedan kandidat ima šansu... Misliš jedan ko zajednički ili jedan od ovih ovdje? Ja moram priznati da isto mrzim brojke. Ali u srazu Martin/Borjana sam za Raguža. I to ne samo zbog Rage našega. Jedan zajednički.Imperativ.Ne samo zbog rezultata,nije mi ni bitan toliko koliko bi se pokazalo jedinstvo naroda i politike. Borjani svaka čast i kao ženi,ali nije ona za to.Ona mi djeluje kao "trkaći" konj da se malo vulgrano izrazim,kojeg gazda vodi na izložbe da mu se dive.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:05 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 916 Lokacija: USORA! HRHB
|
Mar-kan je napisao/la: OldSkul je napisao/la: Misliš jedan ko zajednički ili jedan od ovih ovdje? Ja moram priznati da isto mrzim brojke. Ali u srazu Martin/Borjana sam za Raguža. I to ne samo zbog Rage našega. Jedan zajednički.Imperativ.Ne samo zbog rezultata,nije mi ni bitan toliko koliko bi se pokazalo jedinstvo naroda i politike. Borjani svaka čast i kao ženi,ali nije ona za to.Ona mi djeluje kao "trkaći" konj da se malo vulgrano izrazim,kojeg gazda vodi na izložbe da mu se dive. Pa sama funkcija ti je otprilike neka vrsta izložbe. Svaki narod pokzuje svog "konja" Samo treba reći da mi trebamo sami svog konja izabrat, a ne da Bošnje izabiru dva svoja. Zato treba glasat za onog tko ima najveće šanse 
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
Odlično si objasnila posljedicu nepostojanja kvalitetnih hrvatskih medija u BiH, prvenstveno TV kanala.
Tragično, ali je tako. Recimo Federalni parlament - Zorić/Raguž /1990; Slavko Matić, Velimir Jukić, Niko Lozančić (on je selebriti aj) -HDZ & Jerkan(Lijanović). Znaš za rečenicu o Šuši, znaš za Lozančića lopova i Jerku retardinja. Nikoga ne poznaješ po političkom djelovanju, već po budalaštinama. Šta su oni konkretno radili protekle godine da bi ih se opet poslalo u Rajvosa? Naši ljudi pojma nemaju za koga ovdje glasuju, dok moj pajdo recimo super dobro zna da mu je lijepa neka tamo Marijana Petir. A naši ga ne tangiraju z'glave. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:07 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Istraživačko novinarstvo u nas? Jel se to jede?  ne jede, jer su to muda dakle tko ima muda objaviti marifetluke naših harnih predsjedničkih kandidata, za to ne treba ni famozni hrvatski kanal, jer već postoje neki mediji (internetski) u ovo ne računam oldicu, ona je ipak žensko 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la:
Jedan zajednički.Imperativ.Ne samo zbog rezultata,nije mi ni bitan toliko koliko bi se pokazalo jedinstvo naroda i politike. Borjani svaka čast i kao ženi,ali nije ona za to.Ona mi djeluje kao "trkaći" konj da se malo vulgrano izrazim,kojeg gazda vodi na izložbe da mu se dive.
Jes moj Markane, ali neš ti to doživit. Usuglašavanje lopina. Dabogda ja bila u krivu, ali čisto sumnjam. Onda bi se moglo govoriti o realnom rušenju Komšića, no meni sve izgleda ko namjerno zajebavanje. Ono - dobit ćemo županije ko i obično, sve ovo što smo imali ko i dosad (malo će se možda tek zarotirati strančice na položajima), ko jebe Predsjedništvo, ko jebe narod. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:13 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Jedan zajednički.Imperativ.Ne samo zbog rezultata,nije mi ni bitan toliko koliko bi se pokazalo jedinstvo naroda i politike. Borjani svaka čast i kao ženi,ali nije ona za to.Ona mi djeluje kao "trkaći" konj da se malo vulgrano izrazim,kojeg gazda vodi na izložbe da mu se dive.
Jes moj Markane, ali neš ti to doživit. Usuglašavanje lopina. Dabogda ja bila u krivu, ali čisto sumnjam. Onda bi se moglo govoriti o realnom rušenju Komšića, no meni sve izgleda ko namjerno zajebavanje. Ono - dobit ćemo županije ko i obično, sve ovo što smo imali ko i dosad (malo će se možda tek zarotirati strančice na položajima), ko jebe Predsjedništvo, ko jebe narod.  Dobro bi bilo srušiti Sejdu i imperiji zadati udarac, ali to na stranu, ustavne promjene su višestruko važnije...nek nam je Bog na pomoći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:14 |
|
|
i sad ide ona rečenica: sve će to promjenit mladi kad uđu u politiku. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:18 |
|
|
sotto voce je napisao/la: i sad ide ona rečenica: sve će to promjenit mladi kad uđu u politiku.  Evo nas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la:
Dobro bi bilo srušiti Sejdu i imperiji zadati udarac, ali to na stranu, ustavne promjene su višestruko važnije...nek nam je Bog na pomoći.
Tko će izboriti ustavne promjene? Ovakav respektabilan kadar? Kod nas je problem što se situacija usko veže za stranke i njihovu staru slavu. Ne možeš ti glasovati za nešto čemu je temelje udario Tuđman prije dvadeset godina, kad ta stranka danas s tim od prije dvadeset godina ima veze ko i ja sa Ronaldovom bebom. Ustvari, možeš. Evo kod nas možeš. Mene je lik napao na Poskoku neki dan, da kao šta žugam na HDZ i Čovića, Čović nam je dao slobodu? Alo? Čović nam dao slobodu? Oportunistički jugo isprdak, podoban svakom sistemu. Pa jebote branitelji su ti dali slobodu. Ti si sam sebi dao slobodu s nekim drugim ljudima kad Čove nije bilo ni u planu. Ali to je taj psihološki trenutak u glavama ljudi ovdje. Što i se i danas vežu uz tu stranku emotivno, a ona nije ni preslika onog što je nekad bila. Da ne govorimo o Devedesetki, prebjeglim slučajevima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:21 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Borjana Krišto -Kandidatkinja HDZ-a BiH, prva žena do sada nominirana na tu dužnost, rođena je u Livnu. Završila je Pravni fakultet u Banja Luci i aktualna je predsjednica Federacije BiH. U prošlom mandatu bila je i federalna ministrica pravde. Imovinski karton - kuća, ušteđevina u iznosu od 10.000 KM i automobil vrijedan 30.000 KM. Za svog supruga je navela da ima 25.000 eura i 10.000 maraka ušteđevine. Koja smijurija, ako navedu koliko zaista imaju, ljudi bi kao posumljali Borjana je navodno kupila necakinji novi auto i da ona voza losiji, ma kako da ne! A dotur da ima samo 60.000 km ustedjevine .... ma ja ljudi se istrosili na kucu ....
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:23 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Dobro bi bilo srušiti Sejdu i imperiji zadati udarac, ali to na stranu, ustavne promjene su višestruko važnije...nek nam je Bog na pomoći.
Tko će izboriti ustavne promjene? Ovakav respektabilan kadar? Kod nas je problem što se situacija usko veže za stranke i njihovu staru slavu. Ne možeš ti glasovati za nešto čemu je temelje udario Tuđman prije dvadeset godina, kad ta stranka danas s tim od prije dvadeset godina ima veze ko i ja sa Ronaldovom bebom. Ustavri, možeš. Evo kod nas možeš. Mene je lik napao na Poskoku neki dan, da kao šta žugam na HDZ i Čovića, Čović nam je dao slobodu? Alo? Čović nam dao slobodu? Oportunistički jugo isprdak, podoban svakom sistemu. Pa jebote branitelji su ti dali slobodu. Ti si sam sebi dao slobodu. Ali to je taj psihološki trenutak u glavama ljudi ovdje. Što i se i danas vežu uz tu stranku emotivno, a ona nije ni preslika onog što je nekad bila. Da ne govorimo o Devedesetki, prebjeglim slučajevima. Žao mi je ali ne vidim nikakvo svjetlo na kraju tunela, niti mogu predložiti neko rješenje. Ove spike o "mladim snagama" i "pluralizaciji" su šarene laže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|