|
|
Stranica: 2/10.
|
[ 238 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:24 |
|
|
mara je napisao/la: Koja smijurija, ako navedu koliko zaista imaju, ljudi bi kao posumljali Borjana je navodno kupila necakinji novi auto i da ona voza losiji, ma kako da ne! A dotur da ima samo 60.000 km ustedjevine .... ma ja ljudi se istrosili na kucu .... Fala Maro, to se traži. Nije da netko vjeruje u ove kartice, ali eto. A kakva je teta inače? Što bi nju HDZ birači birali?
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:27 |
|
|
OldSkul je napisao/la: mara je napisao/la: Koja smijurija, ako navedu koliko zaista imaju, ljudi bi kao posumljali Borjana je navodno kupila necakinji novi auto i da ona voza losiji, ma kako da ne! A dotur da ima samo 60.000 km ustedjevine .... ma ja ljudi se istrosili na kucu .... Fala Maro, to se traži. Nije da netko vjeruje u ove kartice, ali eto. A kakva je teta inače? Što bi nju HDZ birači birali? Sto bi ju birali? Hmmm mozda zato sto je bolje da njoj murijas culi prid kucom i cuva nju i dotura nego nekom drugom! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:29 |
|
|
sotto voce je napisao/la: ne jede, jer su to muda dakle tko ima muda objaviti marifetluke naših harnih predsjedničkih kandidata, za to ne treba ni famozni hrvatski kanal, jer već postoje neki mediji (internetski) u ovo ne računam oldicu, ona je ipak žensko  Ne znam nikog tko bi se ovdje s tim zajebavao. A ni ne čudi me. Na nekoj drugoj temi sam napisala da VL mnoge svoje ljude (jake novinare) nije prijavio ni za jedan dan radnog staža, a ima ih koji rade od 8 do 14 godina tamo. Nije lud čoek glavu u torbi nositi zbog nekih viših ideala, a ako ga netko i kamenom pogodi nema ni zdravstveno.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:31 |
|
|
mara je napisao/la: Sto bi ju birali? Hmmm mozda zato sto je bolje da njoj murijas culi prid kucom i cuva nju i dotura nego nekom drugom!  Viđe ti to...tetu čuvaju drotovi? Na naš račun? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:34 |
|
|
OldSkul je napisao/la: mara je napisao/la: Sto bi ju birali? Hmmm mozda zato sto je bolje da njoj murijas culi prid kucom i cuva nju i dotura nego nekom drugom!  Viđe ti to...tetu čuvaju drotovi? Na naš račun?  Nekako cudno da vazda neko culi, mada bi ona trebala bit u Seheru, valjd cuvaju kucu koja je u imovinskoj kartici navedena kao kuca u izgradnji! Borjana nije neki kandidat za kojeg bi covjek glasovao da ima boljeg izbora, al boljeg izbora trenutno nema, pa uzmi sta ti se nudi! Al ne mogu ne primjetiti da jedino kod nas postoji taj fenomen da ljudi s nekim solidnim placama uspiju steci jako puno imovine. To su sve neki sparmajstori!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Korisničko ime
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:47 |
|
|
|
Bravo za ono o Hrvatskoj i mentalitetu naših ljudi koji znaju što se dešava u Krapini, a ne znaju šta se dešava ispred nosa im... imovinske kartice...imovina... nekretnine... pare... ma tko zna kakvo je stvarno stanje, tu je naveden minimum minimuma, to je tako, i ne samo ovdje već svugdje, ja bih ipak rekao neka se dogovore oko kakve babetine bolje nego za Komšića, ne zbog toga jer je nešto extra loše uradio po Hrvate u BiH, jer je jednostavno ružno da ti drugi biraju predstavnike. Stoga oko koga se dogovore sasvim nebitno, samo neka bude biran od Hrvata, i neka odgovara Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:57 |
|
|
Korisničko ime je napisao/la: Bravo za ono o Hrvatskoj i mentalitetu naših ljudi koji znaju što se dešava u Krapini, a ne znaju šta se dešava ispred nosa im... imovinske kartice...imovina... nekretnine... pare... ma tko zna kakvo je stvarno stanje, tu je naveden minimum minimuma, to je tako, i ne samo ovdje već svugdje, ja bih ipak rekao neka se dogovore oko kakve babetine bolje nego za Komšića, ne zbog toga jer je nešto extra loše uradio po Hrvate u BiH, jer je jednostavno ružno da ti drugi biraju predstavnike. Stoga oko koga se dogovore sasvim nebitno, samo neka bude biran od Hrvata, i neka odgovara Hrvatima. A ako se NE dogovore? Šta ćemo mi onda? Kakve su šanse da ako se političari neće dogovoriti, da se narod sam dogovori da za jednu osobu glasa?Ono glasuj za druge nivoe vlasti, za kog hoćeš, ali zbog pritiska i položaja za Predsjedništvo ajmo za tog i tog ili tu i tu? Da makar mi pokažemo složnost kad su govna podijeljena. Koliko idealistično da se organiziranom akcijom medija profura taj jedan ili jedna, da ljudima sami utjeraju u pleksus da moraju za tu osobu čisto zbog bitnosti, a za županije i ostalo da glasuju po ćeifu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 17:59 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Korisničko ime je napisao/la: Bravo za ono o Hrvatskoj i mentalitetu naših ljudi koji znaju što se dešava u Krapini, a ne znaju šta se dešava ispred nosa im... imovinske kartice...imovina... nekretnine... pare... ma tko zna kakvo je stvarno stanje, tu je naveden minimum minimuma, to je tako, i ne samo ovdje već svugdje, ja bih ipak rekao neka se dogovore oko kakve babetine bolje nego za Komšića, ne zbog toga jer je nešto extra loše uradio po Hrvate u BiH, jer je jednostavno ružno da ti drugi biraju predstavnike. Stoga oko koga se dogovore sasvim nebitno, samo neka bude biran od Hrvata, i neka odgovara Hrvatima. A ako se NE dogovore? Šta ćemo mi onda? Kakve su šanse da ako se političari neće dogovoriti, da se narod sam dogovori da za jednu osobu glasa?Ono glasuj za druge nivoe vlasti, za kog hoćeš, ali zbog pritiska i položaja za Predsjedništvo ajmo za tog i tog ili tu i tu? Da makar mi pokažemo složnost kad su govna podijeljena. Koliko idealistično da se organiziranom akcijom medija profura taj jedan ili jedna, da ljudima sami utjeraju u pleksus da moraju za tu osobu čisto zbog bitnosti, a za županije i ostalo da glasuju po ćeifu?  Pa,zavisno od finansija-moguće je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 18:02 |
|
|
|
Znam da je mnogima najvažniji podatak o imovinskom stanju, a onaj tko je sposoban i nije lopina a pri tom imućan je upravo najbolja osoba za politiku.
Zamisli nesposobnog i lopinu a pri tome se dočepa položaja da podhitno podeblja imovinsku karticu.
Imovinska kartica nije mjerilo, samo je razlog za zavist.
Tko može reći jeli imovina pošteno stečena i jeli čovjek sposoban ili je lopov?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Korisničko ime
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 18:07 |
|
|
Citat: A ako se NE dogovore? Šta ćemo mi onda? Ne znam tko će šta, ja znam kako ću ja postupiti, tj. glasati ili ne-glasati. Citat: Kakve su šanse da ako se političari neće dogovoriti, da se narod sam dogovori da za jednu osobu glasa? Nikakve, stoga se oni moraju dogovoriti, oni su birani od naroda, i moraju raditi za narod, neka mi netko ukaže na razliku između dva susjeda s npr. Uzarića jedan u 90-ki jedan u HDZ-u? Nema je, obojica hoće isto, a to je da se ne dijelimo gdje je opasno. Citat: Ono glasuj za druge nivoe vlasti, za kog hoćeš, ali zbog pritiska i položaja za Predsjedništvo ajmo za tog i tog ili tu i tu? To je to. Citat: Koliko idealistično da se organiziranom akcijom medija profura taj jedan ili jedna, da ljudima sami utjeraju u pleksus da moraju za tu osobu čisto zbog bitnosti, a za županije i ostalo da glasuju po ćeifu?  Bolje je natjerati političare na dogovor, masa ljudi neće uopće izaći na izbore ako ovako stanje ostane, a ako je u interesu našim političarima da ljudi ne izađu onda neće ništa mijenjati, već će ostaviti ovakvo stanje, a tada će mnoge stvari i laicima postati jasnije, pa bujrum, kako ko voli nek` izvoli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 18:08 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Znam da je mnogima najvažniji podatak o imovinskom stanju, a onaj tko je sposoban i nije lopina a pri tom imućan je upravo najbolja osoba za politiku.
Imovinska kartica nije mjerilo, samo je razlog za zavist. Oprosti ijopetiću, ali ovo dobiješ kad guglaš njihove fascinantne osobnosti. Ža mi je što nisam mogla uvrstiti sve te njihove doktorate, znanstvene radove, mjesta na kojima su školovali znanja svojih pet jezika, knjige koje su izdali. Ža mi je što im je životopis - faks, položaj i pare koje su namakli. Jadnom Jerki čak ni to. Zato i pitam, da netko da podataka ako ima još. Nije ovo iživljavanje nad imovinama, problem je što oni ništa osim imovine nemaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 18:18 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Nije ovo iživljavanje nad imovinama, problem je što oni ništa osim imovine nemaju.
Po tebi bi se dalo zaključiti da su lopuže i kriminalci, možda i jesu, ja to ne mogu tvrditi. Reći ću ti jedan primjer iz Splita gdje trenutno živim i radim: bio je na vlasti Ivan Kuret kao gradonačelnik, čovjek školovan (završio studij zajedno sa mnom), a pod milim bogom nikako se nije snašao u politici, bio katastrofa. Evo danas je na vlasti Kerum, čovjek nikada nije završio neke škole, kada priča nema trunke uglađenosti a imovinsko stanje mu fenomenalno, usput je ostavio i ženu a našao neku Fani tinejđericu, a opet se snašao u politici i brodi bolje od Kureta. Politika je zajebana stvar, nama nije trenutno bitan kandidat koliko da bude jedan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 18:25 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Po tebi bi se dalo zaključiti da su lopuže i kriminalci, možda i jesu, ja to ne mogu tvrditi.
Opet ti mene ne razumiješ i imputiraš mi nešto. Nisam ja rekla da su svi lopuže, nego hoću napisati nešto o njihovim životima (jer su oni kandididati ma koliko mi htjeli jednog jedinog) i to mi daje tražilica, a kao političke i javne osobe prijavili su imovinsku karticu koja je dostupna svima i ne znam u čemu je problem? Posve se slažem da nije svatko za politike. Posve se slažem i za Keruma također. Što nas opet dovodi do činjenice da ja o Kerumu znam sve živo, jel piškio ili kakio, a šta ti znaš odnosno čuješ/čitaš u našim medijima o primjerice Draganu Vrankiću i kako on brodi politikom i životom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 18:30 |
|
|
|
To za medijsku impotenciju kod nas mi je jasno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 18:40 |
|
|
i_jopet je napisao/la: To za medijsku impotenciju kod nas mi je jasno. Ignorantsko ponašanje prema narodu, koji je još uvijek više infiltriran u hrvatsku svakodnevnicu nego našu, a ovdje su ionako Čović/Ljubić/Zubar postali personifikacije svojih stranaka, mada glasujemo za cijeli paket ljudi koji idu u parlament i u županije na vlast, a o tim likovima garantirano 80% birača koji izlaze na izbore ne zna ništa. Pa evo i ove kvazi "velike ribe" za Predsjedništvo i ništa. Borjana na tolikim funkcijama godinama i opet ništa. Plava kosa, lijepi ten, kandidat kao izmišljen. Tako i svi ostali. Aj odo. Malo na razmišljanje, ništa više. Imam viška slobodnog vrimena za budalaštine. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stecak
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 15 srp 2010, 19:34 |
|
|
|
izgleda da sam izabrao krivu struku...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 17 srp 2010, 19:54 |
|
|
Indeks.4c plaćenica je napisala je napisao/la:
Martin Raguž - Kandidat HDZ-a 1990 i HSP-a BiH, rođen je 1958. godine u Stocu, a Fakultet političkih znanosti završio je u Zagrebu. Ima četvoro djece. Imovinski karton - vlasnik trosobnog stana u Mostaru, zgrada zvana ''ministarka'', a čija je vrijednost 200.000 Stan je kupljen sredstvima nekadašnjeg Ministarstva obrane Federacije BiH. U imovinskom kartonu koji je sam popunio i potpisao naveo je da sa suprugom posjeduje kuću u Hrvatskoj. Navodno se radi o kući na moru. Prijavio je i da ima ušteđevinu od 15.000 KM i kredit od 90.000 KM, koji treba vratiti do 2012. godine. Prema nekim informacijama, on ima i stan u Sarajevu, ali to nije navedeno u imovinskom kartonu. S bratom Antom vlasnik je motela ''Vila Ragusa'' u Stocu, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna KM. Ni to nije navedeno u imovinskom kartonu.
Nipošto ne želim braniti tu jadnu kreaturu, ali napisati da jedna svadbena dvorana u porušenom Stocu vrijedi nekoliko milijuna KM je na nivou indeksa i kolumnista im. Cijeli Stolac u ovom stanju ne vrijedi nekoliko milijuna DM, a kamoli jedna mali restorančić. Što se tiče izbora, Krišto, Raguž, Čović, da imamo imalo pravde, bi trebali ćamiti u zatvoru zbog izdaje i kolaboracije s neprijateljem, ali ću na izborima ipak glasti za njih, samo neka pobjede tursku marionetu Komšića.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 17 srp 2010, 22:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25455 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Prvo početi da naši ljudi prate stanje u BiH. Jest nazanimljivo i nikog od nas ne interesira Goražde, Cazin ili Kladanj, ali moramo pratiti državnu i entitesku politiku te politiku naših 4-5 županija gdje smo značajan udio.
Afiniteti prema strankama i ljudima, koji se biraju u federalni i državni parlament će onda samo od sebe se namećati narodu.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 18 srp 2010, 00:29 |
|
|
|
Lijanovića bi bar mi mogli ignorirati na ovom forumu. Ako nije informiran HRT ne moramo biti i mi. Stoka se ignorira.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 18 srp 2010, 10:25 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Nipošto ne želim braniti tu jadnu kreaturu, ali napisati da jedna svadbena dvorana u porušenom Stocu vrijedi nekoliko milijuna KM je na nivou indeksa i kolumnista im. Cijeli Stolac u ovom stanju ne vrijedi nekoliko milijuna DM, a kamoli jedna mali restorančić.
Čao Čao Alex Đudaa Jones. Po običaju i u keramičkim pločicama iznad wc šolje vidi moju podvalu. Iako je tekst c/p s ovdje inače takozvanog relevantnog izvora hr.svijeta. Prema tome, razguli. Drugo, nikad bila u stolačkoj birtiji, ali ne znam kakve veze ima porušeni Stolac s nekim ugostiteljskim objektom, kao da su druga mjesta u ovoj našoj zemljici sjajna, pa nemaju arhitektonske gigante koji se kočopere i skroz odskaču od stvarnosti. S tim da znam da je ovo starije, pa vjerojatno nije niti nešto ekstra napucano. A ako ćeš kao objekat imati 14 soba (kakve god), restoran koji može primiti 300 ljudi, bla, bla & ostalo, s koliko ti to teoretičaru velebni u ovoj našoj porušenoj pripizdini misliš napraviti? Za 100 tisuća kerma? No, ovdje se radi konkretno o tome da je nešto u vlasništvu tog čovjeka, a da nije prijavio. Pa da je i najmanji štand s džidža-midžama. Ovo je primjerice svadbeni salon u Širokom Brijegu, samo salon, bez soba, ičega i rađen je s budžetom oko milijuna. O čemu pričaš ti? Haj zdra'o. http://svadbenisalon-jabuka.com/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 18 srp 2010, 12:48 |
|
|
Želim postati slavna i bogata novinarka, i za to sam spremna po uputama gazda pljuvati po svome, tako ću ja u kolumni jedno smeće kao Baqeera Bin Sheikh Izmetbegovića usporediti s Dr Miroslavom Tuđmanom, ali nipošto s Vesnom Pusić ili Zoranom Milanovićem jer bi me to moglo koštati karijere je napisao/la: Čao Čao Alex Đudaa Jones. Po običaju i u keramičkim pločicama iznad wc šolje vidi moju podvalu. Iako je tekst c/p s ovdje inače takozvanog relevantnog izvora hr.svijeta. Prema tome, razguli. ........... Ovo je primjerice svadbeni salon u Širokom Brijegu, samo salon, bez soba, ičega i rađen je s budžetom oko milijuna. O čemu pričaš ti? Haj zdra'o. http://svadbenisalon-jabuka.com/Pozdrav brkata, C/P sa HR Svijeta?? A šta ako na HR Svijetu piše da Sopta-Pic ima IQ od 150 a mi svi znamo da je to barem za sto previše, hoćemo li i to povjerovati? Čemu služi tintara brkata? Da se zbroji jedan i jedan pa da se dođe do zaključka da ono NE može teoretski vrijediti nekoliko milijuna KM (a nekoliko znači minimum dva milijuna, mada zvuči kao tri-četiri milijuna KM)....i to u Stocu!!!!! Ono u Širokom je palača u usporedbi s onim u Stocu.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 18 srp 2010, 15:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 18 srp 2010, 16:19 |
|
|
|
Ako je ova anketa utemeljena baš bi bilo šteta da nemamo jednog kandidata od oba HDZ-a. Lijan neka ostane jer tko zna gdje bi uprotivnom otišli ti glasovi.
Samo je anketa čudna jer 37,71% glasova je za Hrvate bez Komšića, a napose za Komšića 32,5%. Ostaje samo 29,79% za bošnjačkog člana predsjedništva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 18 srp 2010, 17:10 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ako je ova anketa utemeljena baš bi bilo šteta da nemamo jednog kandidata od oba HDZ-a. Lijan neka ostane jer tko zna gdje bi uprotivnom otišli ti glasovi.
Samo je anketa čudna jer 37,71% glasova je za Hrvate bez Komšića, a napose za Komšića 32,5%. Ostaje samo 29,79% za bošnjačkog člana predsjedništva. Ova se anketa ne temelji ni na cemu.
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Krišto/Raguž/Lijanović vs. Komšić Postano: 18 srp 2010, 17:50 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ako je ova anketa utemeljena baš bi bilo šteta da nemamo jednog kandidata od oba HDZ-a. Lijan neka ostane jer tko zna gdje bi uprotivnom otišli ti glasovi.
Samo je anketa čudna jer 37,71% glasova je za Hrvate bez Komšića, a napose za Komšića 32,5%. Ostaje samo 29,79% za bošnjačkog člana predsjedništva. Ova se anketa ne temelji ni na cemu. Zavisi gdje se radila anketa. Temelji,temelji... Agencija ocjenjuje da je, prema istraživanju, očigledno da će se bitka voditi za svaki bošnjački glas, što će dijelom uticati i na sada značajnu podršku Bošnjaka Komšiću i vjerovatno smanjiti razliku u odnosu na Raguža, koji će morati da radi na tome da uz apsolutnu podršku Hrvata, osvoji i nešto glasova Bošnjaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|