HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 svi 2026, 22:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 283 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Postoji li realna šansa za Konfederaciju?
1. Da 16%  16%  [ 8 ]
2. Ne 84%  84%  [ 42 ]
Ukupno glasova : 50
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kako ćemo zbrinuti sve gradŽane.
PostPostano: 17 ožu 2021, 12:57 

ovako najbolje vidiš kakav smo mi kusur našoj braći preko Dinare. Doslovno žeton za ulog protiv 'velike srbije', za popunjavanje mekog trbuha, ono neka vas još malo dok ovi iscure, dok mognemo uzet ovo, dok mognemo uzet ono... znači 'uzeli' bi nas al ako idemo u paketu s cilom federacijom, asimilirali bi ove one, samo svoje neće.

Treba sad vratit onu temu o ujedinjenju ili samostalnosti, mislim da bi dosta drukčiji rezultat bio....

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 12:57 

Doduše to je bilo prije demografskih podataka za siječanj.
Sad već kao što su neki rekli zelene bojice možemo spremat u ladicu.

evo što sam gore rekao koje dvije opcije imamo

Rika sv Vida je napisao/la:
1)Uzet pol federacije, a druga polovica nek bude islamska država. Još bi više iseljavali i propadali nego sad u toj ''državi'' i 20 god nakon ju polupustu anektirat
2)Održavat status kvo dok skroz ne isele pa onda anektirat

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 12:58 

Naša Kvačica je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Ameri će ih nekom utrpati kako god okreneš.

Sa ovim se na žalost slažem, ima indicija da se stvari odvijaju u tom smjeru.

Pa i to je potpisano u Daytonu, s tim da su muslimani dobili kasnije sansu da dokazu da mogu bez skrbnika. Sansu nisu iskoristili.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 12:58 

Rezultat bi bio jednak, ne bi vas se pitalo već bi sutra postali 22. 23. 24. 25. i 26. županija Hrvatske s pripadajućim ovlastima.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 12:59 

carles je napisao/la:
ovako najbolje vidiš kakav smo mi kusur našoj braći preko Dinare. Doslovno žeton za ulog protiv 'velike srbije', za popunjavanje mekog trbuha, ono neka vas još malo dok ovi iscure, dok mognemo uzet ovo, dok mognemo uzet ono... znači 'uzeli' bi nas al ako idemo u paketu s cilom federacijom, asimilirali bi ove one, samo svoje neće.

Treba sad vratit onu temu o ujedinjenju ili samostalnosti, mislim da bi dosta drukčiji rezultat bio....

Ako se stvari obrnu i ne dobijemo podrsku iz rvacke uvijek mozemo napraviti dil sa muslimanima i presjeci im banana repubiku napola kod Dalmacije i podijeliti sa njima morsku obalu.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:00 

POL_GASOL je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Ok, nakon 7 stranica kritike na moj prijedlog da čujem druge kako bi oni izvukli Hrvate iz BiH iz ralja asimilacije i nestanka?

Za kojih 10-tak godina svanut će dan kad će Srbi raspisat referendum a mi ćemo po svom uopićajenom ludilu ispijat kave i grijat fotelje ( političari).

Srbi se odvoje i napuste državu, postave policiju RS-a na granice i to je to.

Mi u FBiH nemamo apsolutnu kontrolu nad pravosuđem i oružanom silom, naš pokušaj odcjepljenja će budite sigurni izazvati sukob, to neće proći mirno.

Pa evo osim pljuvanja da čujem ideje, nek ja malo kritiziram... :kava

Prva ideja je da vec sad moramo imati plan razradjen po tackama, u detalje. Od broja 1 do 50 koraka minimum, sa predvidjanjem potencijalnih reagovanja neprijatelja i naseg odgovora na isti.

Da bi se išta planiralo moramo imati resurse koje ćemo planirati, tj. moderne zrakoplove, krstareće rakete, dronove itd. Onda će se već nešto i isplanirati ako imamo čime.

Za mirni rasplet se treba ubrzano naoružavati i trenirati, inače te nitko neće shvatiti ozbiljno.

1542 of 2558 - 60.28%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:02 

Naša Kvačica je napisao/la:
POL_GASOL je napisao/la:
Prva ideja je da vec sad moramo imati plan razradjen po tackama, u detalje. Od broja 1 do 50 koraka minimum, sa predvidjanjem potencijalnih reagovanja neprijatelja i naseg odgovora na isti.

Da bi se išta planiralo moramo imati resurse koje ćemo planirati, tj. moderne zrakoplove, krstareće rakete, dronove itd. Onda će se već nešto i isplanirati ako imamo čime.

Za mirni rasplet se treba ubrzano naoružavati i trenirati, inače te nitko neće shvatiti ozbiljno.

Dronovi mi se cine kao najisplativija opcija,
Ja bi u brzoj akciji zaplijenio imovinu ovih nasih tajkuna i pare potrosis na njih.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:04 

carles je napisao/la:

A što bi ti da uradimo? Da nakon svega pripojimo ZHŽ i Zapadni Mostar a ostalo sve nek nose Muslimani koji izumiru?

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:11 

carles je napisao/la:

A što bi ti da uradimo? Da nakon svega pripojimo ZHŽ i Zapadni Mostar a ostalo sve nek nose Muslimani koji izumiru?

Uzmeš ono što je tvoje. Koji će ti kurac Tuzla? Zenica? Ijedan musliman?

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:14 

A kako da uzmemo Kiseljak, Kreševo, Vitez, Busovaču?
Muslimani će tvrdit da je i Stolac njihov i Počitelj

Nitko nije ni crtao Tuzlu i Zenicu u svoje karte, to dodrinaš Wesael predlaže jedini.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:26 

Mogući antihrvatski politički efekt aneksije, odnosno izborni potencijal kandidata za asimilaciju prije nego što budu asimilirani se može neutralizirati stvaranjem prostorno nelogičnih izbornih jedinica koje bi njihov korpus razbile i pomiješale s čisto hrvatskim područjima. Hint: USK trećinom u izbornoj jedinci sa zadarskim krajem, trećinom s Likom, trećinom s Karlovačkom županijom.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 13:28 

A kako da uzmemo Kiseljak, Kreševo, Vitez, Busovaču?
Muslimani će tvrdit da je i Stolac njihov i Počitelj

Teško al sve vam je to posljedica vezanja zastava sa islamskim fanaticima.

Kontra ove Lasicine ideje je po meni izglednija.
Da hin uništite FBiH i ogadite život sa Hrvatima do te mjere da vas bukvalno mole da ih pustite na miru i nosite HB u HR. To je proces koji će da traje i koji lako može izazvati agresivnost kod islamskih fanatika a isto tako može izazvati i očaj, osjećaj beznadežnosti, klaustrofobiju, siromaštvo i uzročno posljedično iseljavanje i propast muslimanskog teritorija u BiH. Ono što gledamo samo još gore. Njiha su još jedino stranci nada, da oni nešto promjene u njiha korist, to hin jedino drži u životu.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 14:56 

weasel je napisao/la:
zbl je napisao/la:
Muslimani 92.nisu htjeli u krnju YU.
Aliji nuđeno da bude predsjednik labave federacije, ne bi bilo RS, nastavili bi procentualno rasti i u nekom momentu bi se lagano odvojili kao CG.
Na to nisu pristali, a sad ce pristati da se odreknu pola BiH i asimiliraju u Hrvate.
Hoće, kako neće.

A njih će se kao pitati? Pitalo ih se kad se potpisivao Washington, pitalo ih se kad se potpisivao dayton?

Također nekoć ih je bilo 2 milijuna a sada idu prema 500k, nisu više samostalan faktor. Ameri će ih nekom utrpati kako god okreneš.

Njih se nece pitati al nece ni vas. Amer i jedne i druge smatra privjescima od drzava tako da ne ocekuj nesto od njih u svoju korist.

Slicne fantazije mogu pricati i mazlimsi, kako turska il s arabija mogu izlobirati nesto kod amera a da bude kontra hrvata. Zapravo ta prica vise drzi vodu neg ova tvoja...

Mi moramo pricekat jos max 10 godina nebi li napravili prevrat u SBZ te postigli apsolutnu vecinu u HNZ te s takvim kartama krenuti na raspad. Sve drugo je utopija

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 14:59 

weasel je napisao/la:
Diablo je napisao/la:
Na kraju bi ga opet popusili bh Hrvati jer kako god okrenes mazlims će biti u boljem polozaju. Zamislite tada snagu SDP -a , u što bi drzavu pretvorili...

Weasel priča da nesmije napasti muslimane al eto može ih primorati na nešto, naivno vjerujuci u amere i njihovu naklonost hrvatima. Ovo je neka modificirana verzija dodrinastva

Nisam rekao da ih nesmijemo napasti, ako se država raspadne u sukobu a Bakir nas napadne onda nema više fino, karte bi bile podjeljenje pa se ide do kraja. Trenutno bi mi dobili po njušci da se idemo silom odvjati i vjerojatno si i ti toga svjestan.

Nisam ja dodrinaš i cviećar uopće, ljudi me optužuju a površno ili uopće ne čitaju što sam napisao.

Nikakvih koalicija s SDP-om ne bi bilo.

Imali bi kao i do sada Republiku Hrvatsku zasebnu državu koja bi se vodila kako se vodi do sada i imali bi Federaciju koja bi se vodila kao suverena država bez RS-a ali na način da su Hrvati ravnopravni i zastupljeni 50% u vlasti kao što je to originalno zmišljeno u daytonu.

Zajednička bi bila samo vanjska politika i vojska koja bi bila na zajedničkoj razini, kojm bi naravno dominirala Hrvatska.

U suštini bi to bile zapravo dvije države ali bi imali vojnu kontrolu nad čitavim područjem.

Muje bi to potpisali zato što bi ih natjerala Amerika slično kako ih je natjerala da potpišu originalni washington.

Sve su ovo lijepe zelje, nista vise. Realnost je sasvim drugacija...

Zapravo,realnost mozes vidjeti u sve cescem zagrljaju srba,mazlimsa i turaka. Sta mislis na ciju ce stetu biti??

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 15:01 

Diablo je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Nisam rekao da ih nesmijemo napasti, ako se država raspadne u sukobu a Bakir nas napadne onda nema više fino, karte bi bile podjeljenje pa se ide do kraja. Trenutno bi mi dobili po njušci da se idemo silom odvjati i vjerojatno si i ti toga svjestan.

Nisam ja dodrinaš i cviećar uopće, ljudi me optužuju a površno ili uopće ne čitaju što sam napisao.

Nikakvih koalicija s SDP-om ne bi bilo.

Imali bi kao i do sada Republiku Hrvatsku zasebnu državu koja bi se vodila kako se vodi do sada i imali bi Federaciju koja bi se vodila kao suverena država bez RS-a ali na način da su Hrvati ravnopravni i zastupljeni 50% u vlasti kao što je to originalno zmišljeno u daytonu.

Zajednička bi bila samo vanjska politika i vojska koja bi bila na zajedničkoj razini, kojm bi naravno dominirala Hrvatska.

U suštini bi to bile zapravo dvije države ali bi imali vojnu kontrolu nad čitavim područjem.

Muje bi to potpisali zato što bi ih natjerala Amerika slično kako ih je natjerala da potpišu originalni washington.

Sve su ovo lijepe zelje, nista vise. Realnost je sasvim drugacija...

Zapravo,realnost mozes vidjeti u sve cescem zagrljaju srba,mazlimsa i turaka. Sta mislis na ciju ce stetu biti??

Mazlimsa.
Ilitiga najslabije karike.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 16:16 

Ako bi i oni pristali treba te ih nekako podeliti ,tipa dve islamske zajednice , pa kolonizovati USK

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 16:21 

cicak je napisao/la:
Ako bi i oni pristali treba te ih nekako podeliti ,tipa dve islamske zajednice , pa kolonizovati USK

Takoe prija telju moi.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 16:27 

Uglavnom, jedva cekam proxy rat Hrvatske i Turske oko ostataka nekoc slavnog bosanskog kraljevstva. :)

Oni imaju velicinu i kvantitetu vojne i politicke moci, ali su daleko i razvuceni na vise frontova.

Nasa prednost je blizina, clanstvo u EU i cinjenica da turski plan pretvaranja muslimanskih 24% u turski Gibraltar u srcu Europe ne odgovara ama bas nijednoj svjetskoj velesili. Kina je u najboljem slucaju neutralna, a SAD i Rusija ne bi dopustili stvaranje tzv. Velikog Turana ni po cijenu direktne konfrontacije. Nedostaci su nam velicina spram Turske i naslijedan kmetski mentalitet.

Prije toga ce nam Zapad jos jednom probat uvalit muslimane na skrb, ovi na to nece pristat ni po cijenu raspada BiH protiv kojeg im babo Erdogan ionako nema nista protiv, pa onda odumiranje drzave, Badinter i razlaz.

Ovaj forum ce jos dugo pratiti zgode i nezgode nasih bliskoistocnih susjeda.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 16:31 

Diablo je napisao/la:

Njih se nece pitati al nece ni vas. Amer i jedne i druge smatra privjescima od drzava tako da ne ocekuj nesto od njih u svoju korist.

Slicne fantazije mogu pricati i mazlimsi, kako turska il s arabija mogu izlobirati nesto kod amera a da bude kontra hrvata. Zapravo ta prica vise drzi vodu neg ova tvoja...

Mi moramo pricekat jos max 10 godina nebi li napravili prevrat u SBZ te postigli apsolutnu vecinu u HNZ te s takvim kartama krenuti na raspad. Sve drugo je utopija

Nama raspad svakako trenutno ne odgovara, tu se slažam ali ne smatram kako neka verzija ovog scenarija nije nemoguća.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:02 

carles je napisao/la:

Takva "braća" nikome ne trebaju. Ja sam u toj anketi glasao za pripojenje Pereciji ali sad bi si prije prst odsjekao nego na to kliknuo, samo HRHB, što dalje od Perec islamofila.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:08 

carles je napisao/la:

Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima.

Čaša je uvijek poluprazna...

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:28 

Reconquista je napisao/la:
carles je napisao/la:

Eto ti kakvi smo mi Hrvati. Samo kukanje. Ovi naši stratezi planiraju kako uzet zemlju gdje su svi Hrvati u BiH, a vi bi da uzmu samo pola Hrvata, a pola nek ostave pod Turcima.

ovo je staaaara muslimanska takija.

Hajmo mi bre ukunut' Republ'ku Srpsku,nooš noooroood iz DGG nije snami ostaće na cjedilu,bre.
Hajmo se žrtvovati za njiha.
Ćaša je uvijek polupraznooo... :cool

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:47 

Mnogo vas ima.Svuda vas ima.Previše vas ima.Ili si neki Musliman ili si što je sto puta gore neki hrvatsko muslimanski mućak.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:47 

Reconquista je napisao/la:
carles je napisao/la:

Turko samo HVO-EPHZHB teritorij obuhvaća 80% BiH Hrvata a punih 5 kantona 90%, takiju prodaji negdi drugo, muslimansku polovicu Federacije i zapadnu Srpsku traže samo Perec Islamofili.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2021, 21:53 

Herceg-Bosna se mora odvojiti.

Ali Dodrinaši ne trebaju brinuti zbog toga. Što se nas tiče, znaju gdje je Sarajevo pa samo neka nastave dalje, milom ili silom, nekim dogovorom ili jurišom, kako god misle da je bolje sve do Drine, mogu i dalje ako vole.

1542 of 2558 - 60.28%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 283 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: