|
|
Stranica: 24/26.
|
[ 644 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 17:28 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Sledeće naše nestajanje je nestajanje iz BiH, al` skupa sa 49%.
Hronologija islamske "logike" je sledeća: -prvo kažeš "raspišite referendum"; -potom "obećaš Srbima metke" -na kraju "Srbi uživaju u ničim izazvanim istrebljenjima" Vi`š si prolupander.
Penjete se lagano svima na qrac sa vašim lafo bi ratovali (valahi jah, haman jarebi, jašta), prenebregavajući činjenicu da ste opstajali isključivo u "UN zabranjenim zonama". Sumnjam da bi današnji SB UN imao konsenzus da proglasi green protection shield for baznian mujgurs, spucali bi Vam bar dva veta minimum. To bi bio konjec filjma vaše antropološke greške. Ostala bi samo kožura na šiljku da landara po jugovini.
Ne mozete da odnesete ono sto ste dobili na ubijanju, protjerivanju, paljenju, silovanju. Nikad. To ćemo tek da vam radimo i odnesemo i to što sad imate.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 17:35 |
|
|
elit star je napisao/la: Svaka lojava majmunčina razjapi žvaljava usta i preti srpskom narodu kako mu se digne. Jebaćemo vam majku neće vam pomoći ni pet Amerika a kamo li bilo ko drugi. Nrćete vi nama.jrbat majku mi ćemo vama jebat majku
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 17:37 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: elit star je napisao/la: Svaka lojava majmunčina razjapi žvaljava usta i preti srpskom narodu kako mu se digne. Jebaćemo vam majku neće vam pomoći ni pet Amerika a kamo li bilo ko drugi. Nrćete vi nama.jrbat majku mi ćemo vama jebat majku Hoćemo i to mnogo gore nego prišli put.Videćeš.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 17:45 |
|
|
elit star je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Nrćete vi nama.jrbat majku mi ćemo vama jebat majku Hoćemo i to mnogo gore nego prišli put.Videćeš. Govance četničko bradato smrdljivo.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 18:20 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: elit star je napisao/la: Hoćemo i to mnogo gore nego prišli put.Videćeš. Govance četničko bradato smrdljivo. Jel proĆito Bidon knjigu lojavko?
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 18:25 |
|
|
elit star je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Govance četničko bradato smrdljivo. Jel proĆito Bidon knjigu lojavko? Četnik smrdljivi što zaudara na rakiju i spava sa krmačama. Fuj.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 18:37 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: elit star je napisao/la: Jel proĆito Bidon knjigu lojavko? Četnik smrdljivi što zaudara na rakiju i spava sa krmačama. Fuj. Ideš ti pod nož kurbančiću. Seti se svojih pretnji u tom trenutku.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 18:40 |
|
|
elit star je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Četnik smrdljivi što zaudara na rakiju i spava sa krmačama. Fuj. Ideš ti pod nož kurbančiću. Samo je bitno d ana vrijeme sklonimo žene i djecu jer na to prvo idete, onda da vas isprašimo smrdljivi srbine iz šatora sa manjače.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 18:49 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: elit star je napisao/la: Ideš ti pod nož kurbančiću. Samo je bitno d ana vrijeme sklonimo žene i djecu jer na to prvo idete, onda da vas isprašimo smrdljivi srbine iz šatora sa manjače. Ovaj put neće biti autobusa to da znaš.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 20:03 |
|
|
elit star je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Samo je bitno d ana vrijeme sklonimo žene i djecu jer na to prvo idete, onda da vas isprašimo smrdljivi srbine iz šatora sa manjače. Ovaj put neće biti autobusa to da znaš. Neće ni trebati autobusi, samo ćemo vas razoruzati i ukinuti RS. Srbine smrdljivi iz šume.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 21:24 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: elit star je napisao/la: Ovaj put neće biti autobusa to da znaš. Neće ni trebati autobusi, samo ćemo vas razoruzati i ukinuti RS. Srbine smrdljivi iz šume. Očigledno kurbančiću nisi razumeo šta sam ti rekao.Neka,neka.Razumećeš.
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 18 ožu 2021, 23:36 |
|
|
elit star je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: Neće ni trebati autobusi, samo ćemo vas razoruzati i ukinuti RS. Srbine smrdljivi iz šume. Očigledno kurbančiću nisi razumeo šta sam ti rekao.Neka,neka.Razumećeš. Ko se jos boji uzgajivača krmača sa Manjač i semberskih berača žita?
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 19 ožu 2021, 00:51 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa imate sinova za još jedan pokušaj. Na sve ili ništa pa šta alah da. Samo da znaš Mujo, nakon eventualnog sljedećeg rata neće biti Dejtona. Ili vi ili mi. Pa dobro razmislite prije nego što opalite prvi metak.
Prvo vi referendum, onda mi metak. Bez mješanja Srbije, kojeg nece ni bit, kao što rekoh bit će to desetodnevna ekskurzija po RSu. Nakon sto se ukine RS, unitarna BiH moze opet biti ćuprija izmedju istoka i zapada, kao nekad jugoslavija. Malo cemo flertovati sa Amerikom, malo sa nama dragim saveznicima Rusijom Iranom i Turskom. Možda opet dođe i onaj crveni pasoš. Bit će dobro i vama i nama opusti se Kako bi vi prošli u prošlom ratu da se nije miješala Hrvatska ? Vaša sreće je bila što smo mi bili zauzeti na svim frontovima od Bihaća,Livna,Kupresa,pa uz čitavu rijeku Savu,pa uz kompletnu granicu sa vama Vlašić,Ozren,Majevica,enklave Podrinja,Ozren,Hercegovina... Da Srbi i Hrvati u BiH nisu ratovali vi bi možda izdržali 15 - 20 dana do kapitulacije eventualno mjesec. Nekoliko puta smo zauzimali Bjelašnicu i Igman a Hrasničani bježali ka centru Sarajeva. Spominjete ulazak 1995 ulaz pred Banja Luku a položaji VRS na brdima oko Sarajeva su takvi bili da smo vas mogli kokicama gađati . Bošnje 1995 : Daj te mi jedno 10 Srba i još po nekog Rusa da ih sve pomlatim. Bošnje 2021 : Može li nešto vakcina kao donacija da nam dođe iz Srbije. Mogu li molim vas zaposleni ustavnom sudu BiH ( koji narušava integritet RS) da se vakciniše u Srbiji. Naravno i članovi njihovih porodica. Jaoo miševi šta ste se sklupčali =)) . Karakter Zero .
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 19 ožu 2021, 16:35 |
|
|
Gnjdama ****** nije trebalo ništa da se vraće jer su stoka nezahvalna da je rat trajao još 10 godina oni bi i dalje bili nesposobni da odblokiraju Sarajevo ,pa taman svaki mesec imali po 1okušaj operacije t ,nisu mujage nikakve gazije već guzije
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 19 ožu 2021, 18:57 |
|
|
cicak je napisao/la: Gnjdama ****** nije trebalo ništa da se vraće jer su stoka nezahvalna da je rat trajao još 10 godina oni bi i dalje bili nesposobni da odblokiraju Sarajevo ,pa taman svaki mesec imali po 1okušaj operacije t ,nisu mujage nikakve gazije već guzije Raspišite taj referendum , pa da vidimo. Al ovaj put imamo više municije.
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 19 ožu 2021, 20:00 |
|
|
Smaraš retardu.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 19 ožu 2021, 20:36 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Raspišite taj referendum , pa da vidimo. Al ovaj put imamo više municije. Super. Sad vam više nećemo morat prodavat ko nekad. Sačuvaj metak viška za sebe.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 19 ožu 2021, 20:39 |
|
|
Ajde dosta pičkaranja, lijepo se razgovarajte i sa međusobnim uvažavanjem.
Ako tko ima nešto reći o modernizaciji policije RS, molim izvolite, inače suzdržite se.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 15 lis 2021, 12:27 |
|
|
Stigli Ansati. Citat: MUP RS-a predstavio dva višenamjenska helikopteraDva helikoptera Helikopterske jedinice Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske predstavljena su danas u Banjoj Luci. Helikopteri su predstavljeni u Centru za obuku MUP-a u Zalužanima. Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač rekao je da su sada zvanično nakon svih provjera, obuka pilota i tehničara, registrovali helikoptere. "Ovi helikopteri bit će zvanično u upotrebi na prostoru Bosne i Hercegovine. U interesu svih građana je da imamo helikoptersku jedinicu MUP-a, koja može da pomogne svim građanima, posebno kada su elementarne nepogode, gašenje požara. Spremni smo da se odazovemo i pomognemo", kazao je Lukač. Navodi da SAЈ postaje jedna od najoperativnijih jedinica u regionu, što znači da su, kako kaže, spremni da intrvenišu za veoma kratko vrijeme bilo gdje u Republci Srpskoj, a gdje se pojavi potreba. Dva predstavljena helikoptera su medicinska varijanta letjelice. Helikopter ima duple komande, crne kutije i sistem za prepoznavanje u zraku. https://www.klix.ba/vijesti/bih/mup-rs- ... a/21101507
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 15 lis 2021, 15:52 |
|
|
Prostran Ansat iznutra, čini se da je manji izvana. Prilog o žandarmeriji
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 16 lis 2021, 04:25 |
|
|
Treci Ansat stize u januaru. Tema modernizacija policije Republike Srpske, a on okacio prilog o policijskoj konjici. Uzgred ova Zandarmerija je tipicna Dodikova podvala. Kao napravio Zandarmeriju da bi ljudi zaboravili propalo uvodjenje rezervne policije, a zapravo je samo Jedinica za podrsku promenila ime. Kada se pomene Zandarmerija zamislja se ovako nesto, a ne momci na konjima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 16 lis 2021, 08:47 |
|
|
To sa konjima je samo jedan dio žandarmerije, piše u naslovu. Evo ti i ovih agresivnih ako više voliš
A evo i dril za SAJ, mislim da nije bio na ovoj temi
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 16 lis 2021, 14:30 |
|
|
Poenta je da je Zandarmerija formacijski, kadrovski i po nameni nesto sasvim razlicito od obicne policije. Ovo je samo JZP sa promenjenim imenom.
Bio je negde okacen ovaj snimak drila SAJ-a. Secam se zbog pesme, jer poznajem bend koji je svira.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 21 lis 2021, 18:40 |
|
|
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1939841Citat: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sutra organizuje taktičku vežbu na području Jahorine i Mrkonjić Grada, potvrđeno je u MUP RS.
“U 12 sati u mestu Donji Barići, u krugu preduzeća Dragiša komerc kod Mrkonjić Grada policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, Žandarmerije MUP RS i jedinica Žandarmerije Mrkonjić Grad, Doboj i Prijedor izvešće vežbu sprečavanja krijumčarenje migranata koji su tom prilikom pružili oružani otpor policiji“, saopšteno je iz MUP RS.
Navodi se i da će vežba biti održana na Jahorini, a učestvovaće policijski službenici PU Istočno Sarajevo, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije MUP RS i Jedinice Žandarmerije Istočno Sarajevo.
Biće izvedena vežba sprečavanja upada terorističke grupe koja ima nameru da izvrši teroristički napad na Olimpijski centar Jahorina. Neka pijana budala se buni. Verovatno podrzava terorizam. Citat: Kako je saopšteno iz kabineta Komšića, on je tu vežbu nazvao provokacijom.
“U vežbi učestvuju MUP i žandarmerija RS te je jasno kako je reč o još jednom provokativnom potezu sa ciljem proizvodnje konflikta”, navodi se, između ostalog u saopštenju o razgovoru Komšića sa Eskobarom.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Modernizacija policije Republike Srpske Postano: 21 lis 2021, 19:35 |
|
|
Sejdo je potpuno izbudalio ovih dana. Ko im brani da organizuju vježbu MUP-a KS?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|