|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 152 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:22 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Bosnjak007 je napisao/la: Polahko što si toliko isfrustriran, sve će doći po redu. Duga je ovo utakmica. Još samo 12 hiljada.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:24 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Polahko što si toliko isfrustriran, sve će doći po redu. Duga je ovo utakmica. Bome, kako ste krenuli i neće bit toliko duga koliko smo svi mislili. Svih ste iznenadili. Samo nastavite kao do sad Manje od 9999 rođenih vam ne gine i ove godine ako nastavite kao u siječnju ali mislim da će ipak 2023 tamo
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:27 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Našim kasabama? Hahah Pa ni Mostar nije vaš. Trećinu grada kontrolišete, bez Salema mrdnut ne možete. Hajmo dalje. Koji su to vaši gradovi? Rekao sam već u SB imate 2 općine, mini selendre u kojima ste neki faktor, sve ostalo nebitni ste. To što imate načenika u NT je rezultat naših trvenja a ne neke vaše nadmoći. Ne zanosi se. Da imamo jednog kandidata za načelnika prekucali bi u skoro svim općinama SB. Pogledaj broj vaših prvačića u SB za ovu školsku godinu. Jad i bijeda a on priča kao da je obrnuta situacija. Naše kasabe a oni žive u jebenom Livnu, Čitluku, Grudama... Pa u tim pripizdinama koji su ništa više od običnog sela sa nešto firmi niko normalan ne bi htio živjeti. FIS? Vlasnik umro, već se uveliko špekuliše o prodaji Bingu. To je firma koja je već potisnuta dobrim dijelom zbog Binga a vrlo vjerovatno će i biti prodata u budućnosti.. Već sutra u samoupravu, da vidimo hoće li i ko natjerati sudstvo, policiju, prikupljanje poreza i uopće građane da poštuju te vaše nove "institucije". Koliko si ti priglup lik, dovoljno je samo malo diskusije da čovjek shvati u kom smijeru idu vaša razmišljanja. Cirkus od naroda. Jedan Kiseljak izgleda kao mala varošica u Švajcarskoj,a susjedni Hadžići ko neka kasaba između Iraka i Turske. Kad prođeš od Travnika preko Doca do Viteza ima se šta vidjeti; od razno raznih kompanija do kuća sa sređenih dvorištima. Kad prođem od Zenice do Doboja to je šega kakva su vam naselja. U kanjonu bez sunca i sa 2 i po kvadratna metra dvorišta . Ne znam šta je veći cirkus Nemila,Begov Han ili Turbe. Mrzi te Srbe,mrzite Hrvate mrzite fasade i zelenilo oko kuće. Vidimo ko tu ostaje, koga ima 75% i td. Ti četnik si našao pričat o našim mjestima. O selendrama gdje su Srbi većina dns sam već navodio primjere. Ako treba ponovit ću. U ti pripizdinama je pravo čudo kako neko može živjeti. Možda imamo ne toliko jaku ekonomiju koja ima prostora za napredak, ali smo za vaš ciganluk i bijedu u genocidnom enitetu, svemirski brod. Ti si našao da mi praviš poređenja kao da ne prolazim tim krajevima često pa ne znam u kakvom jadu živite.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:28 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Polahko što si toliko isfrustriran, sve će doći po redu. Duga je ovo utakmica. Još samo 12 hiljada. Ako zbrajaju vaši stručnjaci za demografiju. Onda vam vjerujemo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:29 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Planina je napisao/la: Bošnjak1993 Hrvate naziva cirkusom od naroda Mujo dobri na ovoj planeti ne postoji veći cirkus od vas. Nula ste, zadnji u svakom pogledu, bruka i sramota. Na ovo ostalo mogu samo reći uzrupirajte taj DN 2022. pa ćemo vidit ko će se zadnji smijat. Polahko što si toliko isfrustriran, sve će doći po redu. Duga je ovo utakmica.Bome da je, traje od 1463. ali sad smo u produžetcima, još malo pa gotovo....
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:36 |
|
|
weasel je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Polahko što si toliko isfrustriran, sve će doći po redu. Duga je ovo utakmica. Bome da je, traje od 1463. ali sad smo u produžetcima, još malo pa gotovo.... Kad imaš cca 2500 prvačića a HR papire znači da je kraj skoro. Bravo
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:40 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: weasel je napisao/la: Bome da je, traje od 1463. ali sad smo u produžetcima, još malo pa gotovo.... Kad imaš cca 2500 prvačića a HR papire znači da je kraj skoro. Bravo Kad nemaš državu , nemaš entitet, nemaš vojsku, prijetio si svim susjedima, imaš raspadnutu ekonomiju pred potpunim kolapsom, manje od 740 rođenih u jednom mjesecu, dok 82% mladih kaže da planira selit, kraj je svakako blizu
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:41 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: weasel je napisao/la: Bome da je, traje od 1463. ali sad smo u produžetcima, još malo pa gotovo.... Kad imaš cca 2500 prvačića a HR papire znači da je kraj skoro. Bravo Imalnekcija!? Ti prošli utorak reče da vam dolazi 400.000 iz Rusije za 3 dana?!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:41 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Kad imaš cca 2500 prvačića a HR papire znači da je kraj skoro. Bravo Kad nemaš državu , nemaš entitet, nemaš vojsku, prijetio si svim susjedima, imaš raspadnutu ekonomiju pred potpunim kolapsom, manje od 740 rođenih u jednom mjesecu, dok 82% mladih kaže da planira selit, kraj je svakako blizu Glupkooo. Tebi vrijedi samo toliko napisati.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 14:44 |
|
|
Kakvi likovi. Đe lasica da memuje njiha dvojicu pored Paje i Jareta. Isti su.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 15:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kakvi likovi. Đe lasica da memuje njiha dvojicu pored Paje i Jareta. Isti su. Sva trojica bili kandidati za muslim. člana Predsjedništva ili to postali.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 15:13 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: weasel je napisao/la: Bome da je, traje od 1463. ali sad smo u produžetcima, još malo pa gotovo.... Kad imaš cca 2500 prvačića a HR papire znači da je kraj skoro. Bravo Nas ima 36 tisuća plus 3 tisuće u BiH plus 3 milijuna u svijetu. A vas ima 12 tisuća plus dezerterska dijaspora koja ne bi nazad da ih tjeraš puškom. U igri ko će saburat dulje razultati su ovakvi... (RH, BiH, SR) Hrvati Srbi Muslimani 1991. 4.6M 8.5M 2.1M 2021 4M 6.6 M 1.4 M Razlika -13% -22% -33% Hoćemo se igrati još 30 godina? Evo ja ti kažem unaprijed rezultate pa vi kako vas volja... Hrvati Srbi Muslimani 2051 3.3 M 5M 600k Jesi upratio trend? Za još 30 godina vas ima jedno Sarajevo i to je to, a nas opet ima u milijunskim iznosima, al ne konta to mujo, mnogo je "komplikovano"....
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 15:25 |
|
|
Mnogo si im i dao. Ne zaboravi da najveće iseljavanje će se njima tek desit.
2030 H 3,7 S 6 M 0.9
2040 H 3.5 S 5,5 M 0.7
2050 H 3.3 S. 5 M 0.45
Od tih 0.45 će 250-300 tisuća bit penzioneri.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 15:44 |
|
|
weasel je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Kad imaš cca 2500 prvačića a HR papire znači da je kraj skoro. Bravo Nas ima 36 tisuća plus 3 tisuće u BiH plus 3 milijuna u svijetu. A vas ima 12 tisuća plus dezerterska dijaspora koja ne bi nazad da ih tjeraš puškom. U igri ko će saburat dulje razultati su ovakvi... (RH, BiH, SR) Hrvati Srbi Muslimani 1991. 4.6M 8.5M 2.1M 2021 4M 6.6 M 1.4 M Razlika -13% -22% -33% Hoćemo se igrati još 30 godina? Evo ja ti kažem unaprijed rezultate pa vi kako vas volja... Hrvati Srbi Muslimani 2051 3.3 M 5M 600k Jesi upratio trend? Za još 30 godina vas ima jedno Sarajevo i to je to, a nas opet ima u milijunskim iznosima, al ne konta to mujo, mnogo je "komplikovano".... Prvo ne laži. Nemate 3k prvačića. Koliko vas ima u RH ne znam a nije ni bitno. Zašto nije bitno? Zato što niko od njih neće doći u BiH da vas zamijeni. Strelice idu ka tom smijeru a ne od tuda. Po toj logici i nas ima milioni u Turskoj. A ima nas i u CG, na Kosovu, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj te ostatku Evrope i svijeta. Naša je dijaspora dezerterska a vaša nije? Cijela Posavina pobjegla još u aprilu 92-e. Hahahah Smiješan si lasice, ne treba ti ovo da se sramotiš. Prva tabela govori da nas i dalje ima u BiH dovoljno, a i tu si slagao jer nas ima minimum 1,5 miliona, dok je vas samo u RH dovoljno, u Bosni i Hercegovini ste gotovi. Hajmo dalje. 2051 i futurističko gledanje, vas po toj logici neće ni biti u Bosni i Hercegovini pa je onda sasvim svejedno koliko vas ima u RH. Koliko god da nas bude ima nas dovoljno da opstanemo svoji na svome, vas nema. A ti trendovi su po principu" što je babi milo" niko živ ne može predvidjeti šta će biti za 20 godina. Međutim vama je tako lakše da se tješite.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 15:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kakvi likovi. Đe lasica da memuje njiha dvojicu pored Paje i Jareta. Isti su. Inače za vas željne memeova, samo napišite želju na ovoj temi i meme stiže prvom prilikom. drustvo-psihologija-filozofija/wish-a-meme-t19174.html
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 16:00 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: Prvo ne laži. Nemate 3k prvačića. Koliko vas ima u RH ne znam a nije ni bitno. Zašto nije bitno? Zato što niko od njih neće doći u BiH da vas zamijeni. Strelice idu ka tom smijeru a ne od tuda. Po toj logici i nas ima milioni u Turskoj. A ima nas i u CG, na Kosovu, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj te ostatku Evrope i svijeta. Naša je dijaspora dezerterska a vaša nije? Cijela Posavina pobjegla još u aprilu 92-e. Hahahah Smiješan si lasice, ne treba ti ovo da se sramotiš. Prva tabela govori da nas i dalje ima u BiH dovoljno, a i tu si slagao jer nas ima minimum 1,5 miliona, dok je vas samo u RH dovoljno, u Bosni i Hercegovini ste gotovi. Hajmo dalje. 2051 i futurističko gledanje, vas po toj logici neće ni biti u Bosni i Hercegovini pa je onda sasvim svejedno koliko vas ima u RH. Koliko god da nas bude ima nas dovoljno da opstanemo svoji na svome, vas nema. A ti trendovi su po principu" što je babi milo" niko živ ne može predvidjeti šta će biti za 20 godina. Međutim vama je tako lakše da se tješite. Nema vas 1.5 mili Ona već 1.250k do 1.300 maksimalno. Jedno su želje a drugo je realnost. Gledao sam detaljno vaše podatke i došao sam do istog zaključka kao i Robbie, vi ste živo nahebali, demografija vam je hodajući užas. Druga stvar što kod vas nitko to nema hrabrosti izgovoriti a onaj koji ima pa dođe na Face kod Senada biva ismijan. Evo ja te pozivam da mi dokažeš po kojoj to metodi vas ima 1.5M. Kao drugo mi ćemo u BiH opstati na Potezu Drvar ravno što god bilo zato što taj prostor je prosperitetan i bogat za BiH prilike. Neke kuće tamo su bogatije od naših u Hrvatskoj a vaši Muslimanski krajevi su siromašni i zapušteni. I to je činjenično stanje koje se ne da sakriti. Dakle taj prostor kamenjara i planina može održati 250k stanovnika netrepnuvši, blizu more blizu split, imaju autocestu imaju zračne luke u Splitu uskoro i bolje linije za Mostar. A vi u vašem trokutu nemate ništa. Niti jedan prostor vrijedan spomena gdje bi ljudi ostali osim Sarajeva ali to nama opet odgovara zato što se sabijate tamo i iseljavate iz Mostara i hercegovine. A to kako nitko ne može predviditi što će biti za 20 godina je odraz vašeg di me voda nosi mentaliteta. Ono što sigurno znamo je da vas za 20 godina neće biti više od 800 tisuća sa 7k rođenih. Osim ako se ne pojave vanzemaljci i daju vam svima zlatne kašike....
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 16:02 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: A ti trendovi su po principu" što je babi milo" niko živ ne može predvidjeti šta će biti za 20 godina. Međutim vama je tako lakše da se tješite. Lako je predvidit ako imaš malo pameti. Čak ima i mali broj Muslimana koji vam to govore ali eto vi im nevjerujete. 30 000 mladih vam pobjegne godišnje što odgovara padovima od 1000 rođenih godišnje. Pošto 82% vaših mladih planira selit i ograničeni ste brojom vizi je za sad samo broj 30 000 ali to će potrajat godinama. Može se samo povećat kako vam više zemlji bude davalo sve više vizi. U 10 god sljedećih gubite 300 000 stanovnika na iseljavanje i 100 000 na prirodni prirast. To ti je 0,9 izrazito ostarjelog stanovništva jer vas već sad nema 1.4 . To je skupa s Romima i ostalima 2030 je već raspad sistema. Kolaps mirovinskog. Potpun krah zdravstva jer nećete imat doktora. Svi su pobjegli i bježe čim završe fakultete, a starost postojećima je u prosjeku 58 god. Kad oni odu u penzije je gotovo jer vozač i buštelac u Njemačkoj imaju 4 puta veću plaću od doktora kod vas tako da novih neće bit. Nit možete koga uvest jer i u Kongu doktori imaju veće plaće. Dalje, iseljavanje neće prestat nego zbog kraha se može još više povečat. Naravno ako bude još postojala tad BiH što je mala šansa jer takvu državu neće MZ više podržavat i HV (za koju kažeš da je nebitna) uljeće prvom prilikom. Iseljavanje se možda malo smanji 2030ih čisto jer su već mnogi pobjegli a ostaju nesposobni, klošari i alkoholičari ali povećanjem morataliteta koje je neminovno i dodatnim ogromnim smanjenjem nataliteta će vas još više godišnje nestajat. 2040ih je već slom i polaki odlazak u nestanak jer počinju rađat generacije koje se rađaju danas kojih je više od duplo manje nego ovih koji su rađali 90ih i ranih 2000ih a još će ih pol iselit, dakle 2050ih nestajete kao narod i ovo malo mladih Muslimana što ostane a nisu narkomani, alkoholičari ni mudžahedini će se asimilirat u Hrvate i Srbe ženidbom. Tj ne može se to ni nazvat asimilacija već deislamizacija i vraćanje u Hrvate i Srbe
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 16:17 |
|
|
weasel je napisao/la:
Evo ja te pozivam da mi dokažeš po kojoj to metodi vas ima 1.5M.
Nece ti odgovoriti. Ja sam mu dvaput postavio slicno pitanje i nista.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 17:23 |
|
|
weasel je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Prvo ne laži. Nemate 3k prvačića. Koliko vas ima u RH ne znam a nije ni bitno. Zašto nije bitno? Zato što niko od njih neće doći u BiH da vas zamijeni. Strelice idu ka tom smijeru a ne od tuda. Po toj logici i nas ima milioni u Turskoj. A ima nas i u CG, na Kosovu, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj te ostatku Evrope i svijeta. Naša je dijaspora dezerterska a vaša nije? Cijela Posavina pobjegla još u aprilu 92-e. Hahahah Smiješan si lasice, ne treba ti ovo da se sramotiš. Prva tabela govori da nas i dalje ima u BiH dovoljno, a i tu si slagao jer nas ima minimum 1,5 miliona, dok je vas samo u RH dovoljno, u Bosni i Hercegovini ste gotovi. Hajmo dalje. 2051 i futurističko gledanje, vas po toj logici neće ni biti u Bosni i Hercegovini pa je onda sasvim svejedno koliko vas ima u RH. Koliko god da nas bude ima nas dovoljno da opstanemo svoji na svome, vas nema. A ti trendovi su po principu" što je babi milo" niko živ ne može predvidjeti šta će biti za 20 godina. Međutim vama je tako lakše da se tješite. Nema vas 1.5 mili Ona već 1.250k do 1.300 maksimalno. Jedno su želje a drugo je realnost. Gledao sam detaljno vaše podatke i došao sam do istog zaključka kao i Robbie, vi ste živo nahebali, demografija vam je hodajući užas. Druga stvar što kod vas nitko to nema hrabrosti izgovoriti a onaj koji ima pa dođe na Face kod Senada biva ismijan. Evo ja te pozivam da mi dokažeš po kojoj to metodi vas ima 1.5M. Kao drugo mi ćemo u BiH opstati na Potezu Drvar ravno što god bilo zato što taj prostor je prosperitetan i bogat za BiH prilike. Neke kuće tamo su bogatije od naših u Hrvatskoj a vaši Muslimanski krajevi su siromašni i zapušteni. I to je činjenično stanje koje se ne da sakriti. Dakle taj prostor kamenjara i planina može održati 250k stanovnika netrepnuvši, blizu more blizu split, imaju autocestu imaju zračne luke u Splitu uskoro i bolje linije za Mostar. A vi u vašem trokutu nemate ništa. Niti jedan prostor vrijedan spomena gdje bi ljudi ostali osim Sarajeva ali to nama opet odgovara zato što se sabijate tamo i iseljavate iz Mostara i hercegovine. A to kako nitko ne može predviditi što će biti za 20 godina je odraz vašeg di me voda nosi mentaliteta. Ono što sigurno znamo je da vas za 20 godina neće biti više od 800 tisuća sa 7k rođenih. Osim ako se ne pojave vanzemaljci i daju vam svima zlatne kašike.... Neda mi se na sve tvoje budalaštinje odgovarati. Samo ću ovo replicirati. Taj potez ni sad nema 250 k Hrvata. Ne lupetaj jer se svakim novim postom srozavaš. Mislio sam da si malo inteligentniji od ostalih Hrvata ali vi ste ko i Srbi u "pet deka" svi.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 17:30 |
|
|
NSOS je napisao/la: weasel je napisao/la:
Evo ja te pozivam da mi dokažeš po kojoj to metodi vas ima 1.5M.
Nece ti odgovoriti. Ja sam mu dvaput postavio slicno pitanje i nista. Zašto bi dokazivao kad ste retardi. Imaš jedan o najpreciznijih pokazatelja koje je Nebula postavio i detaljno vam argumentovao a tiče se osiguranja, uplata za isto i sl. Vi vjerujete podacima FZS kad objavi broj rođenih, ali sumnjate u procjenu broja stanovnika koje daje taj isti zavod u periodičnim objavama. No pošto ste vi retardi koji slušate Robija i njemu slične neznalice pa tvrdite kako BiH ima 2,5 miliona, ili 2,6 miliona je vaš problem. Ne bih ja trošio vrijeme slijepim ljudima da dokazujem. Nekom je i išaret dovoljan.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 17:38 |
|
|
Za ****** znas da je histerican cim mu je post prepun retardiranih smajlica.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 17:39 |
|
|
Rekao sam 250k stanovnika a ne 250k Hrvata, iako nas sigurno ima debelo preko 200k na tom prostoru. Na moje "budalašine" očito ne znaš odgovoriti.
Stvar je u tome da će nas ostati tamo sasvim dovljno zato što to nije ekonomski mrtav kraj za razliku od vaših.
Ima vas 1.25 M, sa 12k rođenih i 15k ili koliko već umrlih plus strašno narušenu starosnu strukuru.
oko 400k starijih iz brojnih generacija od 50-ih do 70-ih i sitne mlađe generacije koje trenutno bježe glavom bez obzira...
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 17:41 |
|
|
Kjafiri ne kuže osnove. Mukija ima 2 milijarde. Tako razmišlja Bošnjokoidac
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 18:35 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: NSOS je napisao/la: Nece ti odgovoriti. Ja sam mu dvaput postavio slicno pitanje i nista. Zašto bi dokazivao kad ste retardi. Imaš jedan o najpreciznijih pokazatelja koje je Nebula postavio i detaljno vam argumentovao a tiče se osiguranja, uplata za isto i sl. Vi vjerujete podacima FZS kad objavi broj rođenih, ali sumnjate u procjenu broja stanovnika koje daje taj isti zavod u periodičnim objavama. No pošto ste vi retardi koji slušate Robija i njemu slične neznalice pa tvrdite kako BiH ima 2,5 miliona, ili 2,6 miliona je vaš problem. Ne bih ja trošio vrijeme slijepim ljudima da dokazujem. Nekom je i išaret dovoljan. Eeee prijatelju našao sam ti stari post u kojem pišeš kako će Bajden uhapsiti Dodika. Ne trebaš se zahvaljivati, sačuvaj ga ako želiš za uspomenu. Pozdrav. Bosnjak007 je napisao/la: Tek ćete da pjenite od muke jer Bajden sada ima punu kontrolu vlasti. Ovaj klaun ako nastavi rušiti mir ide u zatvor.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Izetbegović: BiH kao država je znatno starija od Hrvata, Srba i Bošnjaka Postano: 23 ožu 2021, 18:41 |
|
|
Ne tvrdi nitko iole upućen da BiH ima 2.5 mil ili 2.6 mil, već oko 2.7-2.8mil.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|