|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 160 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
carles
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 16:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Lasici svakako treba pasoš kad ide iz Gunje u Republiku Srpsku (Brčko). Lasica će se grohotom smijat kad vi budete trebali s "pasošem" u Brčko. A Hrvatska će sve napravit da bude tako, prevše se družite tu na forumu sa srpskim cviećem/ bratstvojedinašima pa mislite da imamo iste ciljeve u Bosni.... Tako je idiote, nemamo iste ciljeve ni namjere. Tebi je prva premisa ''u Bosni'' kako ga zavući Srbima, a ne kako pomoći Hrvatima. Odjebi više
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 17:02 |
|
|
Weasel stara komunjara/pravaš, mesićoljubac i titoljubac.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 17:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Koridor je već presječen, Mesić je dakle zadvoljan, pa nema potrebe jurišati. Mesić i ti jedino možete presjeć vene što je koridor srpski.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 17:38 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: weasel je napisao/la: Koridor je već presječen, Mesić je dakle zadvoljan, pa nema potrebe jurišati. Mesić i ti jedino možete presjeć vene što je koridor srpski. Nekad bio 1992. - 1999.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 17:42 |
|
|
weasel je napisao/la: Nekad bio 1992. - 1999. Nemoj bit naivan. U slučaju nekog rata,Srbi će poslat ko i 92 sve najbolje na koridor. Bez koridora nema Srba zapadno od rijeke Bosne. Tu ne treba niko imat iluzija da će Srbi to dozvolit.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 17:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granulicarko, budi kulturan i ne mesaj se u nase cetnicke interne razgovore! Ti izvoli pa se obrati Srbima partizanima na forumu! Šta vi četnici imate sa koridorom ? Kad se probijo koridor 92.vas nije bilo nigdje. Ti i lasica imate lijepe planove,samo vam fali pješadije da ih sprovedete u dijelo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 18:47 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granulicarko, budi kulturan i ne mesaj se u nase cetnicke interne razgovore! Ti izvoli pa se obrati Srbima partizanima na forumu! Šta vi četnici imate sa koridorom ? Kad se probijo koridor 92.vas nije bilo nigdje. Ti i lasica imate lijepe planove,samo vam fali pješadije da ih sprovedete u dijelo. Nama je sve super kako je sada, Brčko distrikt je tu.Vi morate hvatat "pješadince" da bi objasnili MZ kako je pola distrikta vaše i naravno Bošnjama koji bi vas dočekali s cviećem.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 19:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Srbi koji su vam sad prijatelji će vam jednu sekundu poslje raspada postati ljuti neprijatelji kao što smo mi "pereci" i Srbijanci.
Zašto baš vama da budemo neprijatelji? Možda ćemo biti neprijatelji sa Ruminima. Ja bih rekao da ti Lasice još živiš u Jugi. Ne kontaš da nema više Juge i da Srbija nije nova Jugoslavija. Mi gledamo samo sebe i svoj interes. Nađi mi jedan razlog zbog kojeg bi se sutra bavili vama? Samo jedan.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 19:17 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Šta vi četnici imate sa koridorom ? Kad se probijo koridor 92.vas nije bilo nigdje. Ti i lasica imate lijepe planove,samo vam fali pješadije da ih sprovedete u dijelo. Nama je sve super kako je sada, Brčko distrikt je tu.Vi morate hvatat "pješadince" da bi objasnili MZ kako je pola distrikta vaše i naravno Bošnjama koji bi vas dočekali s cviećem. U Distriktu Brčko smo mi skoro 50% većina a vjeruj da nam nije nikakav problem doseliti još 10.000 Srba ako bude stani pani. Muslimani će nas moliti da ga djelimo po Dejtonskoj liniji. Brčko je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 19:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Nama je sve super kako je sada, Brčko distrikt je tu.Vi morate hvatat "pješadince" da bi objasnili MZ kako je pola distrikta vaše i naravno Bošnjama koji bi vas dočekali s cviećem. U Distriktu Brčko smo mi skoro 50% većina a vjeruj da nam nije nikakav problem doseliti još 10.000 Srba ako bude stani pani. Muslimani će nas moliti da ga djelimo po Dejtonskoj liniji. Brčko je Srbija. Oj Srbine s praznom glavom hajde zapamti Posavinom nikad nećeš ti putovati
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 19:52 |
|
|
Zasto je onda Sefer Halilovic huskao muslimancice u Orasju da se pobune protiv HVOa?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 19:52 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: U Distriktu Brčko smo mi skoro 50% većina a vjeruj da nam nije nikakav problem doseliti još 10.000 Srba ako bude stani pani. Muslimani će nas moliti da ga djelimo po Dejtonskoj liniji. Brčko je Srbija.
Oj Srbine s praznom glavom hajde zapamti Posavinom nikad nećeš ti putovati Ptariotska liga peva dok Srbi grade autoput kroz POsavinu!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
karadzic
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 20:07 |
|
|
Da RS nije uzela Posavinu, teško da bi Tuzlanski kanton doživeo ovakav ekonomsko-demografski slom - zatvoreni prema Drini, prema Savi, nekako deluje bezperspektivno taj kraj. Još ih zaobišao onaj koridor Vc.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 20:15 |
|
|
Karabaya, cokiš mi
Privitak/ci: |
yaya.jpg [ 80.81 KiB | Pogledano 1619 put/a. ]
|
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 20:42 |
|
|
karadzic je napisao/la: Da RS nije uzela Posavinu, teško da bi Tuzlanski kanton doživeo ovakav ekonomsko-demografski slom - zatvoreni prema Drini, prema Savi, nekako deluje bezperspektivno taj kraj. Još ih zaobišao onaj koridor Vc. Živinice i Srebrenik su jače i perspektivnije od 99,9% općina gdje ste vi većina. Kad se uradi autoput, te realizuje plan Luke Brčko i poboljša plovnost taj kanton će dobiti još na snazi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 20:50 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: karadzic je napisao/la: Da RS nije uzela Posavinu, teško da bi Tuzlanski kanton doživeo ovakav ekonomsko-demografski slom - zatvoreni prema Drini, prema Savi, nekako deluje bezperspektivno taj kraj. Još ih zaobišao onaj koridor Vc. Živinice i Srebrenik su jače i perspektivnije od 99,9% općina gdje ste vi većina. Kad se uradi autoput, te realizuje plan Luke Brčko i poboljša plovnost taj kanton će dobiti još na snazi. E druže ne bi vjerovao šta se desilo. U januaru Čitluk imao isto živorođenih ko Živinice i više o Srebrenika. Srebrenik: 15 Živinice: 20 A znaš šta je Čitluk ne trebam ti ni pričati kamen na kamenu a između kamenja poskok i trnje. Dok vi napravite luku i autoput neće vam tamo biti više nikoga.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 20:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Živinice i Srebrenik su jače i perspektivnije od 99,9% općina gdje ste vi većina. Kad se uradi autoput, te realizuje plan Luke Brčko i poboljša plovnost taj kanton će dobiti još na snazi. E druže ne bi vjerovao šta se desilo. U januaru Čitluk imao isto živorođenih ko Živinice i više o Srebrenika. Srebrenik: 15 Živinice: 20 A znaš šta je Čitluk ne trebam ti ni pričati kamen na kamenu a između kamenja poskok i trnje. Dok vi napravite luku i autoput neće vam tamo biti više nikoga. Hvala ti Gospe sinjska i međugorska.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Živinice i Srebrenik su jače i perspektivnije od 99,9% općina gdje ste vi većina. Kad se uradi autoput, te realizuje plan Luke Brčko i poboljša plovnost taj kanton će dobiti još na snazi. E druže ne bi vjerovao šta se desilo. U januaru Čitluk imao isto živorođenih ko Živinice i više o Srebrenika. Srebrenik: 15 Živinice: 20 A znaš šta je Čitluk ne trebam ti ni pričati kamen na kamenu a između kamenja poskok i trnje. Dok vi napravite luku i autoput neće vam tamo biti više nikoga. Jedan- dva mjeseca u ovo vrijeme je tebi mjerilo? Zato RS cvjeta, svake godine se tone fino. Moglo bi ispod 8000 ove godine.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:15 |
|
|
Živinice se slobodno mogu preimenovat u Mrtvinice. Broj rođenih se prepolovio u zadnjih 10 god, udio Roma naveliko raste a egzodus tek slijedi.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:18 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: E druže ne bi vjerovao šta se desilo. U januaru Čitluk imao isto živorođenih ko Živinice i više o Srebrenika. Srebrenik: 15 Živinice: 20 A znaš šta je Čitluk ne trebam ti ni pričati kamen na kamenu a između kamenja poskok i trnje. Dok vi napravite luku i autoput neće vam tamo biti više nikoga. Jedan- dva mjeseca u ovo vrijeme je tebi mjerilo? Zato RS cvjeta, svake godine se tone fino. Moglo bi ispod 8000 ove godine. Ma jebe se nama. RS 95% Srba a još desetine hiljada rođenih preko Drine. Za nas nema zime. Nego kako ćete se vi izboriti sa Hrvatima u FBiH? Realno razvaljuju vas ljudi. Priznaj nije sramota. Šta ako ih jednog dana budete molili da se odvoje a oni ne budu htjeli? Zamisli ostanete i bez FBiH? Boli tebe ***, znaš da će Brčko u Srbiju i da si miran al zamisli kako je tvojim sunarodnjacima južno od tebe?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Srbi koji su vam sad prijatelji će vam jednu sekundu poslje raspada postati ljuti neprijatelji kao što smo mi "pereci" i Srbijanci.
Zašto baš vama da budemo neprijatelji? Možda ćemo biti neprijatelji sa Ruminima. Ja bih rekao da ti Lasice još živiš u Jugi. Ne kontaš da nema više Juge i da Srbija nije nova Jugoslavija. Mi gledamo samo sebe i svoj interes. Nađi mi jedan razlog zbog kojeg bi se sutra bavili vama? Samo jedan. Zato što se Beograd ponaša neprijateljski prema nama, zato mislim da su neprijatelji. Da se ponašaju normalno prvi bi ih pohvalio. Pored toga prirodno je da svatko ima svoje interese, naši su često suprotno od vaših, i što sad, nema tu nikakve mržnje to je prirodno kod mnogih država/naroda.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Zato što se Beograd ponaša neprijateljski prema nama, zato mislim da su neprijatelji.
Paranoja i nije bas neki izgovor.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:40 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zašto baš vama da budemo neprijatelji? Možda ćemo biti neprijatelji sa Ruminima.
Ja bih rekao da ti Lasice još živiš u Jugi. Ne kontaš da nema više Juge i da Srbija nije nova Jugoslavija. Mi gledamo samo sebe i svoj interes. Nađi mi jedan razlog zbog kojeg bi se sutra bavili vama? Samo jedan.
Zato što se Beograd ponaša neprijateljski prema nama, zato mislim da su neprijatelji. Da se ponašaju normalno prvi bi ih pohvalio. Pored toga prirodno je da svatko ima svoje interese, naši su često suprotno od vaših, i što sad, nema tu nikakve mržnje to je prirodno kod mnogih država/naroda. Vi ste bili bitni nekadašnjem Beogradu. Beogradu iz Jugoslavije. Sad ste nebitni. I bićete još nebitniji. Mislim politički. Ako misliš da ćemo se mi više baviti sa vama i na vas trošiti energiju grdno se varas. Besmisleno je. Vi ste nama ko Bugari.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:50 |
|
|
Bosnjak007 je napisao/la: karadzic je napisao/la: Da RS nije uzela Posavinu, teško da bi Tuzlanski kanton doživeo ovakav ekonomsko-demografski slom - zatvoreni prema Drini, prema Savi, nekako deluje bezperspektivno taj kraj. Još ih zaobišao onaj koridor Vc. Živinice i Srebrenik su jače i perspektivnije od 99,9% općina gdje ste vi većina. Kad se uradi autoput, te realizuje plan Luke Brčko i poboljša plovnost taj kanton će dobiti još na snazi. Dodaj tu i Gračanicu i imaš pravu malu Bosansku Lombardiju. Ko ne vjeruje neka dođe, bujrum.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Analiza izbora u Brčkom Postano: 24 ožu 2021, 21:53 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zašto baš vama da budemo neprijatelji? Možda ćemo biti neprijatelji sa Ruminima.
Ja bih rekao da ti Lasice još živiš u Jugi. Ne kontaš da nema više Juge i da Srbija nije nova Jugoslavija. Mi gledamo samo sebe i svoj interes. Nađi mi jedan razlog zbog kojeg bi se sutra bavili vama? Samo jedan.
Zato što se Beograd ponaša neprijateljski prema nama, zato mislim da su neprijatelji. Da se ponašaju normalno prvi bi ih pohvalio. Pored toga prirodno je da svatko ima svoje interese, naši su često suprotno od vaših, i što sad, nema tu nikakve mržnje to je prirodno kod mnogih država/naroda. Kako je prirodno da vi čačkate po Crnoj Gori i vršljate po KiM onda je prirodno da mi smišljamo kako da obnovimo RSK.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|