HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 stu 2024, 11:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 361 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar
PostPostano: 24 ožu 2021, 18:43 

ikmandvaradtist je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..da baš se mislim da bi bilo zgodno da srbima damo nekog "njihovog" al nema..ima jedan da ne izdajen al je prevažan.. :evotigana

Boli vas ***, ako vam zatreba uvek možete nekog "svog" Eduarda ili Samira na nađete... a uskoro i Afrikanci počinju da stižu...

U međuvremenu, nastaviće se priča o "hyperTalentIRAnim" Hrvatima koji ne znaju gde će sa Prodigyjevima... :zubati

Majmune nama je taj Eduardo igra te kvalifikacije za Euro 2008, na Euru nije nastupio nakon što je se ozlijedio tj nije ni igrao za nas.

Taj Sammir nikad nije igra osim kad ga je Štimac doveo 2 utakmice, u nas nema nehrvata tj svi su etnički čisti Hrvati

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 18:53 

bobanovski je napisao/la:
Majmune nama je taj Eduardo igra te kvalifikacije za Euro 2008, na Euru nije nastupio nakon što je se ozlijedio tj nije ni igrao za nas.

Taj Sammir nikad nije igra osim kad ga je Štimac doveo 2 utakmice, u nas nema nehrvata tj svi su etnički čisti Hrvati

Majmun te je napravio!

Zanimljiva ti je konstrukcija "nikad nije igra osim 2 utakmice"... hrvatske Konstrukcije, tj. CROnstrukcije u kojima je 2 = 0 ... :smijeh

Eno i u vaterpolu uzeste nekog Rusa... nego, ka'će Afrikanci? :zubati To ja čekam... pa da bude na HRT "Dumbumbe postiže gol! Hrvati postigli gol, Hrvati vode!" :smijeh

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 18:57 

Majmun te je napravio!

Zanimljiva ti je konstrukcija "nikad nije igra osim 2 utakmice"... hrvatske Konstrukcije, tj. CROnstrukcije u kojima je 2 = 0 ... :smijeh

Eno i u vaterpolu uzeste nekog Rusa... nego, ka'će Afrikanci? :zubati To ja čekam... pa da bude na HRT "Dumbumbe postiže gol! Hrvati postigli gol, Hrvati vode!" :smijeh

2 utakmice je taj Sammir odigra i to prijateljske baš u grupi kad smo bili s vama, sićaš li se da je igra? Nama ne igra Sulejmani ili Ljaljić tj nehrvati su stranci u reprezentaciji i nema ih.

Zbog toga i imamo uspjeh, inače zbog tog Sammira su i pukli odnosi tj većina Hrvata ga je zamrzila.
Eduardo je druga stvar, momak je igrao za sve mlade selekcije i danas živi u Zagrebu, on je praktički Hrvat iako nije odigrao nijedno veliko prvenstvo.

Rus u vaterpolu :D? Najveći daleko ruski talent, priznaj da si ljubomoran.
Drago mi je što smo ga dovukli na poziciji gdje smo oslabljeni nakon odlaska Sukna, nadam se kako će biti i naturaliziran. Oženiti se i živjeti ovdje, 24 godine ima.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:07 

Kad smo već izgubili Sandra Suknu s 27 godina, koji je te godine proglašen najboljim vaterpolistem svijeta nakon osvojene titule svjetskog prvaka, eto barem da sa Harkovim kompenziramo tu strašnu nesreću koja se Suknu dogodila.

Momak je bio najbolji strijelac zadnjeg prvenstva Europe, najbolji strijelac nedavnog kvalifikacijskog turnira za Tokio, a u finalu hrvatskog kupa ove godine je praktički sam pobijedio jednu instituciju kao što je Jug, utrpao im je 7 (sedam) golova.

S bratom do zlata! Nažalost ga nema na OI !

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:07 

Lažljivče, uvek imate po kojeg Srbina u timu. Pričaj te priče nekom ko vas ne zna. :rigam

Pa šta ako nam igraju i Muslimani? I oni su naši građani sa svim pravima. Uostalom, Sulejmani je Goranac, samo Ljajić je Musliman.

Zašto bih bio ljubomoran - mi imamo svoje koji sasvim dobro rade svoj posao... a vi - najpre Španac, pa Rus - je li sledeći Afrikanac?

Na intervjuu posle tekme da viče "Ja volela Klvacka! Za dom splemne!" :smijeh

Junuze, raširi svoju zastavu ponosno, pobeđuješ! :zubati

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:09 

..evo u ovoj postavi od danas osim lovrena koji vuče bosanske korijene su "čisti" hrvati čisti mislim zemljopisno..

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:25 

Hrvati i njihova Legendarna "čistoća"... :zubati

Najjače je što ćete, i kad Afrikanci uveliko budu "vatreni", i dalje nas nazivati "ciganima"... :smijeh hrvatska Logika, tj. CROgika... :zubati

Koje su šanse da vas ZLOvenci iznenade?

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:26 

Barišić je Duvnjak, doduše slavonski.

Kovačić je iz Kotor Varoši.

Svi igrači su stasali u Hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:29 

Mierez dao intervju argentinskim novinama i najavio da će igrati za Hrvatsku. Na stranu što mora u Hrvatskoj ostati još 3 godine da ima uopće pravo zaigrati, ali je iskoristio što je nakon Messija najbolji argentinski strijelac u Europi ove godine da se malo ispromovira.

Žao mi je što Dani Olmo nije zaigrao za nas, siguran sam da bi bio sretniji u hrvatskom timu.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:34 

Nizozemci su prevare, guraju ih u favorite za Euro, a stvarno prosječna ekipa, nema 2 igrača da valjaju.

Turska vodi 2-0, baš ih nadigrali.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:35 

Olme su iz Zagorja, stari originalni Hrvati... pominju se još od kralja Hrvislava VI. ... :smijeh

Gleda li neko kako Turci melju Holanđane? 2-0 trenutno i još su "Lale" dobro prošle... ode im Kuman i raspadoše se, dok je on bio Nemce su makljali...

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 19:53 

..i to katolici... :zivili olmo je igrački hrvat kao i eduardo...ovaj argentinac je druga stvar a nije ni kapacitet za reorezentaciju..

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 20:25 

dudu je napisao/la:
Nizozemci su prevare, guraju ih u favorite za Euro, a stvarno prosječna ekipa, nema 2 igrača da valjaju.

Turska vodi 2-0, baš ih nadigrali.

Vode 3-0 a moglo je biti i četiri.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 20:31 

još je ova turska katastrofa, mi smo im tribali dat 5 komada

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 20:32 

Lažljivče, uvek imate po kojeg Srbina u timu. Pričaj te priče nekom ko vas ne zna. :rigam

Pa šta ako nam igraju i Muslimani? I oni su naši građani sa svim pravima. Uostalom, Sulejmani je Goranac, samo Ljajić je Musliman.

Zašto bih bio ljubomoran - mi imamo svoje koji sasvim dobro rade svoj posao... a vi - najpre Španac, pa Rus - je li sledeći Afrikanac?

Na intervjuu posle tekme da viče "Ja volela Klvacka! Za dom splemne!" :smijeh

Junuze, raširi svoju zastavu ponosno, pobeđuješ! :zubati

Daj mi jednog Srbina u timu, jednog jedinog

Imali smo možda nekoga kome je jedan roditelj bio Srbin ali su svi bili ponosni Hrvati katolici.

Kod vas Ljaljić odbio držati ruku na himni :D

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 20:34 

Hrvati i njihova Legendarna "čistoća"... :zubati

Najjače je što ćete, i kad Afrikanci uveliko budu "vatreni", i dalje nas nazivati "ciganima"... :smijeh hrvatska Logika, tj. CROgika... :zubati

Koje su šanse da vas ZLOvenci iznenade?

Kakvi afrikanci? O čemu ti?

Nikada crnci neće igrati za Hrvatsku, nikada

Samo etnički čisti Hrvati, ovaj Rus je iz Bijele Hrvatske.

Slovenci nas možda iznenade ali mi idemo na SP za razliku od vas :D

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 20:49 

Polako to ide... prvo smeđi pa tamnosmeđi pa crni... smeđi već bio:

slika

Sledeći sve tamniji... :yes

Mrzi me da čeprkam ali sigurno mogu da nađem "nećistoću" igrača reprezentacije...

Ne trči pred rudu, možda se ipak plasiramo...

Ponadaše se Holandezi ali ih pokopa ovaj slobodnjak... koja su kvalitativna beda postali, kad se setim kakve su igračine imali ovo je smešno...

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 20:53 

slika

Mrzi me da čeprkam ali sigurno mogu da nađem "nećistoću" igrača reprezentacije...

Ponadaše se Holandezi ali ih pokopa ovaj slobodnjak... koja su kvalitativna beda postali, kad se setim kakve su igračine imali ovo je smešno...

Eduardo je Hrvat za mene, živi i u Zagrebu i Hrvatska mu je prva domovina.

Katolik, nije anadolac nikakav a afrikanac neće igrati za Hrvatsku.

Rus je iz Bijele Hrvatske

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 20:56 

slika

Nema tu igrača, spala knjiga na 2 slova, a i ta dvojica su mladi. Ni nalik Nizozemskoj zadnjih 30 godina koja je uvijek bila velesila.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 21:01 

Vidi, rekao sam i onome koji je stavljao sliku onog Palestinca: Nek su vam srećni ti novi Hrvati! I ti Filipinci koje priželjkujete nek' su vam srećni! A posle ovih i crnci...uživajte... :zubati :zastava_Hrvata

Sećate se kad su Holanđani imali 2 zadnja vezna Davidsa i Seedorfa? Sunce ti, takvu dvojicu imati u timu je da se smrzneš... a napred Bergkamp, Kliuvert, Van Nistelrooy.... na golu Van Der Sar... u odbrani Stam... a vidi ovo danas... :smajl043

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 21:05 

Vidi, rekao sam i onome koji je stavljao sliku onog Palestinca: Nek su vam srećni ti novi Hrvati! I ti Filipinci koje priželjkujete nek' su vam srećni! A posle ovih i crnci...uživajte... :zubati :zastava_Hrvata

Sećate se kad su Holanđani imali 2 zadnja vezna Davidsa i Seedorfa? Sunce ti, takvu dvojicu imati u timu je da se smrzneš... a napred Bergkamp, Kliuvert, Van Nistelrooy.... na golu Van Der Sar... u odbrani Stam... a vidi ovo danas... :smajl043

Kakvi Arapi?
To prima EU, zna se naše postupanje

Da, Nizozemci su oduvijek bili simbol, pukli su taman nakon one petice Španjolskoj 2015

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 21:10 

Upozorenja: 1
Hrvatska jedina na zadnjem svjetskom bez i jednog stranca, zato smo i razvalili svih, a ovaj priča o nekim crncima. Kompleksi su vječni.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 21:12 

Navijaš li za Stipu protiv onog crnca s maljem?

Vrhunski je ovo tjedan sa mladom, i A reprezentacijom. Jedina šteta su rukometaši, lako smo kompletni mogli doći sa zlatom ali nema veze.
Bilo bi super da Stipe obrani titulu i da se u istom trenutku bori Hrvat u boksu za naslov svjetskog prvaka ako Hrgović pobjedi Huntera i Miočić protiv Jonesa.

CRO power :D

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 21:53 

Mene pitaš ta Stipu? Da, navijam za njega.

Na kome je prenos "vatrenih"?

Šta je ovo, Milinković-Savić nije u prvih 11? Pixi, brate, lik je Klasa...

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2021, 22:34 

Opet kilavo, klasika, treba nam hitno svježa krv s klupe, samo je problem što većina svježe krvi igra sutra.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 361 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: