|
|
Stranica: 7/15.
|
[ 354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59779 Lokacija: DAZP HQ
|
bobanovski je napisao/la: Dalić je za Bjelicu Klopp Misliš obrnuto? Bjelica je za Dalića taktički guru.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:08 |
|
|
Mi se moramo plasirati na SP, jer mi mozemo s C ekipom doc do finala polufinala i sta sve ne. Nama na SP ni ne treba trener jer igramo ko drogirani, samo trans ludilo kaos svi na glavu.
Al za doc na SP definitivno treba trener. Dalic je svoje otpjevao.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:09 |
|
|
žao mi je ljudi koji misle da će se hrvatska prošetati ptotiv cipra. ja već sad vidim vodstvo cipra od 1:0 i onda će igrati zatvorenu igru do kraja na kontre, hrvatska će napadati ali bezuspješno, kontra i 0:2. primili su gol 13 utakmica zaredom primit će i 14u, u par dana se nema šta pozitivno promjeniti. ja već znam šta ću igrati.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:09 |
|
|
PCM je napisao/la: Mi se moramo plasirati na SP, jer mi mozemo s C ekipom doc do finala polufinala i sta sve ne. Nama na SP ni ne treba trener jer igramo ko drogirani, samo trans ludilo kaos svi na glavu.
Al za doc na SP definitivno treba trener. Dalic je svoje otpjevao. Istina, u kvalama uvijek kilavo, sporo, slabo, a na prvenstvima letimo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:10 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: žao mi je ljudi koji misle da će se hrvatska prošetati ptotiv cipra. ja već sad vidim vodstvo cipra od 1:0 i onda će igrati zatvorenu igru do kraja na kontre, hrvatska će napadati ali bezuspješno, kontra i 0:2. primili su gol 13 utakmica zaredom primit će i 14u, u par dana se nema šta pozitivno promjeniti. ja već znam šta ću igrati. Bojim se još jednog kiksa u idućih 6 dana. Ajde da se igra na Maksimiru, nego na Rujevici, di se lakše braniti.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:10 |
|
|
dudu je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Dalić je za Bjelicu Klopp Misliš obrnuto? Bjelica je za Dalića taktički guru. Zoran Mamić je za Bjelicu luzera Guardiola osobno
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:11 |
|
|
Otto Baric pokoj mu dusi, taj je igrao s ekipom Mornar, Zivkovic, Rapajic, pa koji *** covjece. Lagano kroz skupine, a nelose i na prvenstvu s obzirom na kadar. Dalic bi s tom ekipom bio predzadnji u kvalama. Ako imas zlato u rukama, trebas imat i vrhunskog zlatara.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:11 |
|
|
PCM je napisao/la: Mi se moramo plasirati na SP, jer mi mozemo s C ekipom doc do finala polufinala i sta sve ne. Nama na SP ni ne treba trener jer igramo ko drogirani, samo trans ludilo kaos svi na glavu.
Al za doc na SP definitivno treba trener. Dalic je svoje otpjevao. x ovo je poanta, samo da se plasiramo. Ova ekipa iz kvalifikacija i ona na prvenstvu nije ista
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:14 |
|
|
PCM je napisao/la: Otto Baric pokoj mu dusi, taj je igrao s ekipom Mornar, Zivkovic, Rapajic, pa koji *** covjece. Lagano kroz skupine, a nelose i na prvenstvu s obzirom na kadar. Dalic bi s tom ekipom bio predzadnji u kvalama. Ako imas zlato u rukama, trebas imat i vrhunskog zlatara. Otto Barić je prošao s onim krumpirom Prše u play offu baš protiv Slovenije i to s igračem manje. Nikad dramatičniji prolaz.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:15 |
|
|
Bjelica je veći luzer od Bilića a taj je najveći luzer ikada.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:17 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Otto Baric pokoj mu dusi, taj je igrao s ekipom Mornar, Zivkovic, Rapajic, pa koji *** covjece. Lagano kroz skupine, a nelose i na prvenstvu s obzirom na kadar. Dalic bi s tom ekipom bio predzadnji u kvalama. Ako imas zlato u rukama, trebas imat i vrhunskog zlatara. Otto Barić je prošao s onim krumpirom Prše u play offu baš protiv Slovenije i to s igračem manje. Nikad dramatičniji prolaz. Istina. Al igrao i egal s Francuzima s onim krsom od ekipe. Dalic s istom ekipom nebi ni do play offa sa Slovencima dosao.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:20 |
|
|
Inače za informaciju.... Zadnji put kad smo izgubili prvu utakmicu (protiv Irske 1998. 2:0 u Dublinu) nismo otišli na neko veliko natjecanje. Bit će zanimljivo vidjeti hoćemo li srušiti tu neugodnu tadiciju
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:21 |
|
|
PCM je napisao/la: dudu je napisao/la: Otto Barić je prošao s onim krumpirom Prše u play offu baš protiv Slovenije i to s igračem manje. Nikad dramatičniji prolaz.
Istina. Al igrao i egal s Francuzima s onim krsom od ekipe. Dalic s istom ekipom nebi ni do play offa sa Slovencima dosao. Iscjedio je maksimum, kad se sjetim te ekipe, Topalović neki igrao i Marić, u vezi Roso, Bjelica, Tudor, Živković kapetan, jedino je Pršo bio majstor.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:22 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
bobanovski je napisao/la: igračina "Irska je ogromna" Pušite ko uvik u baražu, posrala vas je grupa lagana ali nemate šanse jer sad je drugi sistem kvalifikacija 2 ne igra više jednu utakmicu nego 3, morate 3 zaredom dobit Sitna dušo i pakosniče, mi smo navikli na nisko-ponekad se malo dignemo i opet nazad... ali vama će predstojeći Pad biti takav KRAH za psihu da ćete - a ionako ste mnogo mesta ispod nas po optimizmu (stavljao sam link na vest na Temi "Događanja u Srbiji) - potpuno kolabirati. Nije mi drago zbog vas generalno, ali zbog takvih zlobnika kao ti - jeste. Ujedaćeš se za sopstvenu bulju od muke.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:29 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: bobanovski je napisao/la: igračina "Irska je ogromna" Pušite ko uvik u baražu, posrala vas je grupa lagana ali nemate šanse jer sad je drugi sistem kvalifikacija 2 ne igra više jednu utakmicu nego 3, morate 3 zaredom dobit Sitna dušo i pakosniče, mi smo navikli na nisko-ponekad se malo dignemo i opet nazad... ali vama će predstojeći Pad biti takav KRAH za psihu da ćete - a ionako ste mnogo mesta ispod nas po optimizmu (stavljao sam link na vest na Temi "Događanja u Srbiji) - potpuno kolabirati. Nije mi drago zbog vas generalno, ali zbog takvih zlobnika kao ti - jeste. Ujedaćeš se za sopstvenu bulju od muke. Mi smo svjesni našeg time loopa, ne očekujemo ništa posebno od ove generacije sada tj nekakvo lutanje kakvo vi imate s tim da smo i mi propustili SP 2010 a vi išli npr kao i Slovenci. 1998 Real je osvojio LP, Izrael Eurosong a Hrvatska broncu 2018 Real je osvojio LP, Izrael Eurosong a Hrvatska srebro 2038 Real osvaja LP, Izrael Eurosong a Hrvatska ..... Za 17 godina je era of Croats! Zašto? Upisano je tako!
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:30 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3668 Lokacija: Stolni grad
|
ikmandvaradtist je napisao/la: bobanovski je napisao/la: igračina "Irska je ogromna" Pušite ko uvik u baražu, posrala vas je grupa lagana ali nemate šanse jer sad je drugi sistem kvalifikacija 2 ne igra više jednu utakmicu nego 3, morate 3 zaredom dobit Sitna dušo i pakosniče, mi smo navikli na nisko-ponekad se malo dignemo i opet nazad... ali vama će predstojeći Pad biti takav KRAH za psihu da ćete - a ionako ste mnogo mesta ispod nas po optimizmu (stavljao sam link na vest na Temi "Događanja u Srbiji) - potpuno kolabirati. Nije mi drago zbog vas generalno, ali zbog takvih zlobnika kao ti - jeste. Ujedaćeš se za sopstvenu bulju od muke. Šta pričaš ti kakva psiha, kakvo kolabiranje, jesi ti u vinklu? Ti baš na svakoj temi moraš pisati gluposti.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:34 |
|
|
Fali nam svježe krvi, jer ovi igrači su potpuno nezainteresiran, ne moreš ti držati istog trenera 3g to jednostavno nije zdravo ni za ekipu ni za navijače.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:36 |
|
|
Dalić ima one floskule, tipa teško se ulazi u reprezentaciju, a još teže ispada, ta mu je valjda najdraža.
Bolje bi bilo da Bišćan preuzme i kao nekad Bilić sa sobom povede 5-6 igrača iz U21.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:36 |
|
|
zamisli sramote da su sa bosnom u grupi umjesto slovenije, i bosna ih dobije, kakav blam stoljeća bi to bio. ova utakmica je posljednje upozornje.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 00:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Dalić ima one floskule, tipa teško se ulazi u reprezentaciju, a još teže ispada, ta mu je valjda najdraža.
Bolje bi bilo da Bišćan preuzme i kao nekad Bilić sa sobom povede 5-6 igrača iz U21. Jašta radi, pa kako očekivati motivaciju kad svaka utakmica liči jedna na drugu ko jaje jajetu, a vamo si odigrao SP sad ti ide EP i kako onda očekivati da ti npr. jedan Perišić dovuče motivaciju. Treba netko ko će se dokazivati, pa eno gledam Oršića(koji nije odigrao Bog zna što) trči s lijeva na desno i traži loptu, isto i Budimir koji iako nedovoljno dobar opet više koristan od Kramarića.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 01:19 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Dalić je za Bjelicu Klopp ovo je za ban. ili barem parcijalu na pdf šport. dalić bi još danas trebao odkloppati na klupu nekog saudijskog al shabana, gdje li je već do sada pokazivao trenersko umijeće prije nego što mu se posrećilo. ali položaji planeta i njihove konstelacije, te individualni kvalitet igrača ne mogu vječno vaditi stvar, ponekad ponešto i moraš nacrtati na ploči u svlačionici. kek ga je večeras sa trećerazrednom ekipom pojeo, znači doslovno pojeo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 08:40 |
|
|
Citat: "Najviše me impresionirala Engleska. Ona se ističe u svim elementima nogometne igre. Kad vidite njihove igrače i u kojim klubovima igraju, jasno je kako se oni ističu u odnosu na ostale, čak i Portugal. Tehnički su obučeni, fleksibilniji prilagodbi događajima na terenu... Ipak, ova momčad koja je prijavljena za natjecanje je znatno slabija od one koja je igrala u kvalifikacijama. Neki su ozlijeđeni, a neki su priključeni A reprezentaciji što je haram." rekao je Bišćan.
Bišćan i Dalić
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 09:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Stojanović danas kao jebeni Lahm, u Dinamu rupčaga, danas sam protiv 2 krila. ..kraj njega je Perišić probio bar pet luta u drugom..pa Vlašić..visio je cilu utakmicu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 09:13 |
|
|
kad je Stojke u pitanju bar pet je nula.
kako su ovo FIFA kvalifikacije u slučaju istog broja bodova gleda se gol razlika, a ne međusobni dueli tako da Cipar i Maltu nije dovoljno samo pobjediti nego treba i uvjerljivo. međutim siguran sam da Dalić ne zna za takav detalj.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 25 ožu 2021, 09:53 |
|
|
Hrvatska je zlatni porše panamera, a dalic je bahati klinac koji ga je slupao jer ne zna ga vozit.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|