HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 pro 2024, 21:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 354 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar
PostPostano: 25 ožu 2021, 11:14 

Slovenci "sipali so na ranu" Hrvatima posle istorijske pobede

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1832411

Kako su vam gospodski zavukli mačora... :zubati ZLOvenci su Gospoda, svaka im čast! :klanjam

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 11:43 

..da je hr dobila Sloveniju na njihov način bunkerom i slučajnim golom isto bi jebali mater dalicu a sad kek Bog..livakovic neocijenjen..

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:04 

ikmandvaradtist je napisao/la:
Slovenci "sipali so na ranu" Hrvatima posle istorijske pobede

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1832411

Kako su vam gospodski zavukli mačora... :zubati ZLOvenci su Gospoda, svaka im čast! :klanjam

Ajde ne njajke, Slovenci su ispod svakog prosjeka,
bas losa ekipa, ali sa odlicnim trenerom.
I to je sve.
Bice 4 u grupi.
Primili ste 2 gola od irske kuci,
Igram Portugalca cistu dvicu da znas.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:08 

jučer sam prije tekme rekao da mi u ciklusu od tri utakmice jednu odigramo kriminalno, jednu sjajno i jednu na guzove.

iako sad sam skeptičan da ćemo i Cipar dobit.

u 9. mjesecu nam se određuje sudbina, u 6 dana Rusija i Slovačka u gostima i Slovenija doma.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:28 

POL_GASOL je napisao/la:
I to je sve.
Bice 4 u grupi.

Ne znam baš. Videćemo.

Ali mi je drago jer sam baš par dana pred meč čitao o jednom igraču koji je platio charter avion da ga odveze da ne bi propustoio meč sa vama - pomislih tada "Glupo bi bilo da je bacio pare da dođe radi poraza"... :zubati

Dvicu? Čudi me to od tebe, pratim tvoje kladioničarske doživljaje i do sada si mi delovao kao emocionalno distanciran Profi kladioničar koji baš zbog te svoje karakteristike ubada fikseve lagano... upliv emocija ruši tikete, znaš i sam... ali dobro-možda i pogodiš... :neznam

Imate sreće pa vam dolazi slabi Kipar... da vam je zapalo kao nama odmah sa najjačima - ugazili bi vas skroz sad dok ste u daunu... ovako ćete se dići nekako...

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:34 

POL_GASOL je napisao/la:
I to je sve.
Bice 4 u grupi.

Ne znam baš. Videćemo.

Ali mi je drago jer sam baš par dana pred meč čitao o jednom igraču koji je platio charter avion da ga odveze da ne bi propustoio meč sa vama - pomislih tada "Glupo bi bilo da je bacio pare da dođe radi poraza"... :zubati

Dvicu? Čudi me to od tebe, pratim tvoje kladioničarske doživljaje i do sada si mi delovao kao emocionalno distanciran Profi kladioničar koji baš zbog te svoje karakteristike ubada fikseve lagano... upliv emocija ruši tikete, znaš i sam... ali dobro-možda i pogodiš... :neznam

Imate sreće pa vam dolazi slabi Kipar... da vam je zapalo kao nama odmah sa najjačima - ugazili bi vas skroz sad dok ste u daunu... ovako ćete se dići nekako...

Ma kakva hrvatska, dok je dalic trener nema kruha,
ako hoces savjet igraj 2 na Cipar, 14 kvota,
ako hoces sigur igraj gost daje gol kvota 2,
hrvatska je primila gol zadnjih 13 utakm.
Nisam gledao Srbiju niti Portugal,
Ali primiti 2 gola kuci od irske koja u najboljim utakmicama daje max 1 gol mi govori da kod vas nesto ne stima, inace ni Hrvatska nikad nije dobila Portugal tako da se vi nemate cemu nadati, kvota je mozda 1.8 sigur,
dodaj jos miocic protiv nganoa i eto ti para, moj poklon za tebe.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:40 

POL_GASOL je napisao/la:
I to je sve.
Bice 4 u grupi.

Ne znam baš. Videćemo.

O čemu ti pričaš ?
Mi smo dobili daleko najtežu grupu, vaša grupa je sprdnja.

Zamisli da smo mi umjesto Portugala u toj grupi sa Srbijom i Irskom, pa to je smijurija.

Ovdje imamo Sloveniju koja nije lošija ni od vas ni od Iraca kao i Slovačku ili Rusiju, čak i ovaj Cipar je dobijao BiH

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:41 

ajme ovih filozofa s tim da je dalić kriv, itd itd

Kako natjerati igrače da se trude čisto? Ja sam uvjeren da smo prvi u grupi s Englezima, Česima i Škotima na Euru.

Tu ćemo letjeti kao kamikaze, ovo je kao druga ekipa

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:46 

bobanovski je napisao/la:

Kako natjerati igrače da se trude čisto? Ja sam uvjeren da smo prvi u grupi s Englezima, Česima i Škotima na Euru.

Na osnovu cega si uvjeren?
Jer na osnovu zadnjih 9 utakmica a 6 poraza nisi.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 12:47 

Ih, sad biste Dalića uvaljali u *** i zapalili... A do nedavno ste mu Spomenik gradili... :001_rolleyes

Ih, jeste, Kipar će vas pobediti na vašem terenu... :ucelo daj, bre, imate toliko Kvaliteta više da sve i da pokušavate da izgubite od njih - ne možete...

Evo da i ja dam Prognozu: zgazićete Kipar lagano, iz 1 u 1... 3 - 0 ! Momci su sigurno ispizdeli što su vas SUPERIORNI ZLOvenci skenjali, pa će da zapnu jako protiv Kiprana... znaš li ijednog igrača Kipra? Ja nijednog.

A mi... možda bi mogli da iznenadimo Portugalce... ako su jedva Azere tukli kući, možda ako navalimo svom snagom uspemo nekako da ih tučemo... ali makar X bi morali izvući!

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:06 

POL_GASOL je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:

Na osnovu cega si uvjeren?
Jer na osnovu zadnjih 9 utakmica a 6 poraza nisi.

Na osnovu svakih kvalifikacija od 2008, u svakim kvalifikacijama od 2008 smo se mučili i onda bili 15 puta bolji na prvenstvu kao druga ekipa skroz.

Na prošlim kvalifikacijama smo odigrali ozbiljno jednu utakmicu protiv Slovačke kad nam je gorilo pod nogama i dobili 4-0

Na onima prije nas Finska satrala, dobili Ukrajinu 2-0 kad nam je trebala samo pobjeda i onda obrisali pod s Grčkom.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:13 

za rubriku vjerovali ili ne, gol nam je zabio lik koji ni ne zna slovenski. :zubati

Citat:
- Roditelji su mi Hrvati, ali oni su radili i živjeli u Sloveniji. Život ih je odveo u Austriju, ali mogu reći da je Slovenija i dalje ostala njihov dom. Zapravo, ne samo njihov. Velik dio moje šire obitelji živi u Sloveniji ili je živjelo. Moja poveznica sa Slovenijom je jaka i prje svega, moja želja da igram za ovu državu je velika, rekao je Lovrić, slovenski junak koji je u početku kvalifikacija za SP u Kataru srušio hrvatsku reprezentaciju 1:0. Ljubljana: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice između Slovenije i Hrvatske DOJAM Naše novo normalno: nemoć, bezidejnost i porazi, ovo nam se nije dogodilo od 2006.!

Svoju ljubav prema Sloveniji objasnio je za ekipa.svet24.si pa je u intervjuu otkrio kako unatoč ljubavi prema Sloveniji ne zna slovenski jezik. Intervju se vodio na hrvatskom.
- Ideja da zaigram za za Sloveniju postoji već dugo. Flertovao sam s njom. Bio sam zadovoljan u mladoj reprezentaciji Austrije i nije bilo lako otići. Ali kada sam osjetio da bih mogao biti bitan igrač Slovenije, odlučio sam da je vrijeme za odlazak. Presretan sam što sam sada u Sloveniji.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/covjek-ko ... ik-1479055 - www.vecernji.hr

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:16 

"Ko će kome,
ako ne svoj - svome?"

:zubati :zastava_Hrvata

Mislio sam da će biti onaj koji je platio privatni avion da dođe da igra protiv vas... :neznam

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:27 

dudu je napisao/la:
za rubriku vjerovali ili ne, gol nam je zabio lik koji ni ne zna slovenski. :zubati

Citat:
- Roditelji su mi Hrvati, ali oni su radili i živjeli u Sloveniji. Život ih je odveo u Austriju, ali mogu reći da je Slovenija i dalje ostala njihov dom. Zapravo, ne samo njihov. Velik dio moje šire obitelji živi u Sloveniji ili je živjelo. Moja poveznica sa Slovenijom je jaka i prje svega, moja želja da igram za ovu državu je velika, rekao je Lovrić, slovenski junak koji je u početku kvalifikacija za SP u Kataru srušio hrvatsku reprezentaciju 1:0. Ljubljana: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice između Slovenije i Hrvatske DOJAM Naše novo normalno: nemoć, bezidejnost i porazi, ovo nam se nije dogodilo od 2006.!

Svoju ljubav prema Sloveniji objasnio je za ekipa.svet24.si pa je u intervjuu otkrio kako unatoč ljubavi prema Sloveniji ne zna slovenski jezik. Intervju se vodio na hrvatskom.
- Ideja da zaigram za za Sloveniju postoji već dugo. Flertovao sam s njom. Bio sam zadovoljan u mladoj reprezentaciji Austrije i nije bilo lako otići. Ali kada sam osjetio da bih mogao biti bitan igrač Slovenije, odlučio sam da je vrijeme za odlazak. Presretan sam što sam sada u Sloveniji.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/covjek-ko ... ik-1479055 - http://www.vecernji.hr

Odvratno.

Iličić je tenkira kao njihov najbolji igrač, vidilo je se kako mu nije svejedno.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:31 

Bome ovi kompleksaši komšije više prate Hrvatsku nego Srbiju, očekivano kad niti neće vidjeti Eura, opet će i oni o Slovenci morati gledati Hrvatsku na velikom natjecanju.

Kao da od jučer pratite Hrvatsku, u svim kvalama smo gubili na gostovanjima, i u prošlim od Mađarske.
Nijedne kvale nismo prošli lagano.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:33 

Poništit im pobjedu dok je im ne zabije neki Slovenac za pobjedu

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:42 

Ne samo Hrvatska sinoć je dosta velikih repki kiksalo.
Nizozemci izgubili 4:2 u Turskoj, Francuzi remizirali kući s Ukrajinom.
Za nas dobro što su Slovaci izgubili bodove na Cipru.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 13:58 

https://mobile.twitter.com/tgloban/status/1374839657549168643

https://mobile.twitter.com/tgloban/status/1375034282763239424

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 14:09 

Nemoj samo sutra da pravite Dalića od blata, Hrvati... :neznam

Ko nije video Messija u telu Mitrovića sinoć, evo da uživa :klanjam :

slika

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 14:18 

Ako ne dobitmo GLATKO sad 6 bodova sa Ciprom i Maltom e onda Dalić mora ić ća.

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 14:27 

daramo je napisao/la:
Bome ovi kompleksaši komšije više prate Hrvatsku nego Srbiju, očekivano kad niti neće vidjeti Eura, opet će i oni o Slovenci morati gledati Hrvatsku na velikom natjecanju.

Kao da od jučer pratite Hrvatsku, u svim kvalama smo gubili na gostovanjima, i u prošlim od Mađarske.
Nijedne kvale nismo prošli lagano.

Kompleksi su zajebana stvar. Hrvatska je za njih pojam.

Moram samo reći da mi se gade Hrvati koji igraju za strane države, a nije mi drago vidjet ni strance koji igraju za nas koliko god simpatični bili.

Reprezentacija tvoje zemlje mora bit svetinja, a ne kao da iz kluba radiš transfer.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 15:48 

Dalić treba zovnut Livaju, Kvržića, Santinia ili Budimira>Mario da imamo skok...i ovog malog Bočkaja

Onda možemo igrat 4-2-3-1
Šime-Lovren-Vida-Barišić
Modrić-Rog(Pašalić)Broz
Oršić(Perišić)-Krama(Vlašić)Livaja-Bočkaj(Vlašić)Kvržić
Budimir(Mario ne Ante)Santini

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2021, 18:25 

Reconquista je napisao/la:

Moram samo reći da mi se gade Hrvati koji igraju za strane države, a nije mi drago vidjet ni strance koji igraju za nas koliko god simpatični bili.

Reprezentacija tvoje zemlje mora bit svetinja, a ne kao da iz kluba radiš transfer.

Kakav transfer, pa Dalić ni nitko u Hrvatskoj nije zvao, a niti čuo do jučer za ovog Sandija Lovrića. Nije on ništa birao između Hrvatske i Slovenije.

Ti ne bi da si totalni anonimac u nekom sportu iskoristio priliku da igraš za onoga tko ti pruži priliku?

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2021, 22:21 

igram na portugal sutra protiv srbije, previše ste poletili.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2021, 15:45 

Sta mislite rusija slovenija, moze li Slovenija zveknit Ruse u gostima, Rusi lose igraju, i Slovenci su tanki ali imaju dobrog trenera, 1:0 za Sloveniju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 354 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: