|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zbl
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 25 ožu 2021, 21:58 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Krajnje je vrijeme da Sejdo Briselu i Washingtonu da po prstima. Ruje rade “bosni” o glavi a ovi mlako reagirušu. Zajebanciju na stranu, muslimansko vodstvo sad mora prilično dozirano objasniti mučenicima u trokutu da ustvari oni nikog ne zanimaju tj da su mrtvo topovsko meso koje je završilo pod Srbima da se je.u s njima. Normalno mogu im otvoreno spucat sve u facu. Ummet je ionako demoraliziran i pokazuje čistu letargiju, bez nekakvog prevelikog otpora. Necemo ih se lako riješiti. Završiće sa nama u Mini Šengenu, a na kraju možda čak i u zajedničkoj državi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 25 ožu 2021, 23:45 |
|
|
NSOS je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-zacudile-su-me-reakcije-sad-a-i-eu-na-prijetnje-rusije-reagovali-su-blago/210325152
Komšić: Začudile su me reakcije SAD-a i EU, na prijetnje Rusije reagovali su blago Kakav mamlaz.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 25 ožu 2021, 23:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: NSOS je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-zacudile-su-me-reakcije-sad-a-i-eu-na-prijetnje-rusije-reagovali-su-blago/210325152
Komšić: Začudile su me reakcije SAD-a i EU, na prijetnje Rusije reagovali su blago Kakav mamlaz. Bas je sladak! Sto rece kolega Dzeferson - popravio mi je dan!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 26 ožu 2021, 00:00 |
|
|
zbl je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Krajnje je vrijeme da Sejdo Briselu i Washingtonu da po prstima. Ruje rade “bosni” o glavi a ovi mlako reagirušu. Zajebanciju na stranu, muslimansko vodstvo sad mora prilično dozirano objasniti mučenicima u trokutu da ustvari oni nikog ne zanimaju tj da su mrtvo topovsko meso koje je završilo pod Srbima da se je.u s njima. Normalno mogu im otvoreno spucat sve u facu. Ummet je ionako demoraliziran i pokazuje čistu letargiju, bez nekakvog prevelikog otpora. Necemo ih se lako riješiti. Završiće sa nama u Mini Šengenu, a na kraju možda čak i u zajedničkoj državi. Ako zavrse pod nama, hoce li im akademici govoriti ovako: "Srbija ima moralnu i političku obavezu da pomogne BiH"! Umesto: "Durakovic: SAD ima moralnu i političku obavezu da pomogne BiH"! https://www.youtube.com/watch?v=jrAWD4YWsTg
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 26 ožu 2021, 00:12 |
|
|
Ako završe sa nama ili pod nama, a sve su prilike da hoće, ja od njihovih akademika očekujem da se učlane u SANU.
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 26 ožu 2021, 00:22 |
|
|
Sad kad su Srbi preuzeli Crnu Goru, ruski brodovi mogu doći ko u Siriju.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 26 ožu 2021, 02:05 |
|
|
Reis Sejdo je napisao/la: Sad kad su Srbi preuzeli Crnu Goru, ruski brodovi mogu doći ko u Siriju. Srbi nisu preuzeli Crnu Goru, i dalje je ona NATO-EU protektorat, kao i sama Srbija u velikoj mjeri. Dogodilo se ono što se dogodilo kad je Cipras dobio izbore u Grčkoj: pušteno je da dođe na vlast "netko drugi" kako bi se kanalizirao bunt (u Grčkoj prosvjedi zbog štednje, u Crnoj Gori litije), ali je ukupno gledano nastavljeno u istom pravcu, a s tom svrhom se nakon izbora pristupilo obradi pobjednika.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 26 ožu 2021, 13:07 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
zbl je napisao/la: Ako završe sa nama ili pod nama, a sve su prilike da hoće, ja od njihovih akademika očekujem da se učlane u SANU. A BANU kljucati, a kljuc baciti sa peljeskog mosta na dnu Neuma.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 26 ožu 2021, 14:35 |
|
|
Pa ako Srbija ponovo uzme mujage pod starateljstvom , ko nam garantuje da ne će mujagama ponovo da se desi demografska eksplozija ,kao što su je imali 50 -ih ,60 -ih ,70-ih i 80 ih .Ja se plašim takvog scenarija gde će Srbi da rade , a oni će da se kote kao pacovi
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 26 ožu 2021, 16:00 |
|
|
cicak je napisao/la: Pa ako Srbija ponovo uzme mujage pod starateljstvom , ko nam garantuje da ne će mujagama ponovo da se desi demografska eksplozija ,kao što su je imali 50 -ih ,60 -ih ,70-ih i 80 ih .Ja se plašim takvog scenarija gde će Srbi da rade , a oni će da se kote kao pacovi Ma kakvi Muslimani, niko od Srba ne zeli da ima bilo sta sa njima. Imamo onih nekoliko desetina hiljada sto su ostali da zive u Republici Srpskoj. Ostali sa nama imaju veze koliko i Pakistanci. Da li ce imati svoju drzavu ili gajiti cvijece u hrvatskoj basti, nama je svejedno.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 27 ožu 2021, 10:14 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ambasador im diplomatski uvali:
Igor Kalabuhov: Bošnjaci u potrazi za nacionalnim identitetom
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Rusija prijeti Muslimanima Postano: 27 ožu 2021, 10:17 |
|
|
Ne vidim što je Bošnjaci bune. Većina građana BiH je protiv ulaska u NATO. Na ovome primjeru se i vidi da im unitarna BiH nije niti njima u interesu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Salivator i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|