|
|
Stranica: 9/15.
|
[ 354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 15:45 |
|
|
Sta mislite rusija slovenija, moze li Slovenija zveknit Ruse u gostima, Rusi lose igraju, i Slovenci su tanki ali imaju dobrog trenera, 1:0 za Sloveniju.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 15:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59780 Lokacija: DAZP HQ
|
Navijam za remije u grupi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Eternity
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 15:53 |
|
Pridružen/a: 08 tra 2015, 11:24 Postovi: 184 Lokacija: Dalmatia, Pennsylvania
|
Ako večeras pobijedimo Cipar, a Maltu pobjeđujemo 100%, imat ćemo prilike da se ponovo dignemo. Bila bi šteta propustiti svjetsko.
_________________ V E R I T A S
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 16:03 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
POL_GASOL je napisao/la: Sta mislite rusija slovenija, moze li Slovenija zveknit Ruse u gostima, Rusi lose igraju, i Slovenci su tanki ali imaju dobrog trenera, 1:0 za Sloveniju. Rusija ima slabe igrače... poslednji koga sam cenio je bio Aršavin... eventualno Pavličenko... ali uprkos tome - kod kuće MELJU skoro svakog. Tako da ZLOvenci nemaju naročite šanse... pogotovo jer su se i fizički i psihički iscrpeli protiv vas. Njima je najbitnije vas da su izjebali , ove druge šta bude... Mi se nadamo da Luksemburg napravi Čudo i izvuče X u Irskoj... mada, teško... Česi možda namuče Belge...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 16:07 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Sta mislite rusija slovenija, moze li Slovenija zveknit Ruse u gostima, Rusi lose igraju, i Slovenci su tanki ali imaju dobrog trenera, 1:0 za Sloveniju. Rusija ima slabe igrače... poslednji koga sam cenio je bio Aršavin... eventualno Pavličenko... ali uprkos tome - kod kuće MELJU skoro svakog. Tako da ZLOvenci nemaju naročite šanse... pogotovo jer su se i fizički i psihički iscrpeli protiv vas. Njima je najbitnije vas da su izjebali , ove druge šta bude... Mi se nadamo da Luksemburg napravi Čudo i izvuče X u Irskoj... mada, teško... Česi možda namuče Belge... Jesi sastavio tiket za danas? , igrao sam protiv vas, ako budes puno bezobrazan stavicu iz 2 u 2 na Portugal, Cipar daje gol, Sta mislis norveška Turska?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 16:08 |
|
|
Samo da mi dobijemo taj Cipar. Neće nam ni to biti lako. Prije Slovenije bi potpisao 0:0, imao sam neki osjećaj da će po zlu. Rusi i Slovenci će vjerojatno odigrati neriješeno.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 16:11 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Samo da mi dobijemo taj Cipar. Neće nam ni to biti lako. Prije Slovenije bi potpisao 0:0, imao sam neki osjećaj da će po zlu. Rusi i Slovenci će vjerojatno odigrati neriješeno. Zamisli zajebu Ruse kao i nas i dobiju 1:0,bili bi prvi sa 6 bodova, nije nerealno sa kekom na klupi. U slučaju poraza od cipra mi smo vec ispali iz utrke za 1 mjesto po meni.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 16:21 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Jesi sastavio tiket za danas? , igrao sam protiv vas, ako budes puno bezobrazan stavicu iz 2 u 2 na Portugal, Cipar daje gol, Sta mislis norveška Turska? Nisam mesecima igrao, još od jesenas... Joj, nemoj molim te 2-2, šta ću ja ako pukneš SVOJE pare da bi meni terao mak na konac? Norveška mora da se cimne, čak smo ih i mi ponizili... a Turci pobedom nad Holandezima su već mnogo postigli... 1X, realno deluje... mada bi X odgovarao oboma... Koji je vama ***, Hrvati? Stvarno od Kipra se tripujete da ćete izgubiti? Gledam CG - Gibraltar... jebi mi sve ako ne bi žene porazile ovaj Gibraltar, ne umeju loptu napucati u aut...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 16:30 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Jesi sastavio tiket za danas? , igrao sam protiv vas, ako budes puno bezobrazan stavicu iz 2 u 2 na Portugal, Cipar daje gol, Sta mislis norveška Turska? Nisam mesecima igrao, još od jesenas... Joj, nemoj molim te 2-2, šta ću ja ako pukneš SVOJE pare da bi meni terao mak na konac? Norveška mora da se cimne, čak smo ih i mi ponizili... a Turci pobedom nad Holandezima su već mnogo postigli... 1X, realno deluje... mada bi X odgovarao oboma... Koji je vama ***, Hrvati? Stvarno od Kipra se tripujete da ćete izgubiti? Gledam CG - Gibraltar... jebi mi sve ako ne bi žene porazile ovaj Gibraltar, ne umeju loptu napucati u aut... 1:1 Gibraltar vam zabio gol, pa vi ste gori od hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 16:40 |
|
|
Vec sam prosao slovence igrao oba daju gol, 2:1 za Ruse hahaha
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 18:46 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: pa vi ste gori od hrvatske Da, pobeda od 4 - 1 je gora od poraza 0 - 1 ... Koliko ste jadni u svojim seirenjima i zlunadanju... Zna li neko Link za Simulcast (multiprenos Kvalifikacija)?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 19:31 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: pa vi ste gori od hrvatske Da, pobeda od 4 - 1 je gora od poraza 0 - 1 ... Koliko ste jadni u svojim seirenjima i zlunadanju... Zna li neko Link za Simulcast (multiprenos Kvalifikacija)? Nisi se javljao kad je bilo 1:1, hinjski si cekao kraj, mene boli kurko odigrao cg 3+ golova prosao na pol. bye
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 19:32 |
|
|
Turci vode 0-2 u Norveškoj! Auuu.... ima li te, Haalande? Kad se setim ono kad su iznenadili Brazil... Tore Andre Flo i moji počeci praćenja fudbala... Kad bi bio neki Simulcast kao za LŠ pa da čovek prati sve istovremeno i uživa...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 19:39 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Turci vode 0-2 u Norveškoj! Auuu.... ima li te, Haalande? Kad se setim ono kad su iznenadili Brazil... Tore Andre Flo i moji počeci praćenja fudbala... Kad bi bio neki Simulcast kao za LŠ pa da čovek prati sve istovremeno i uživa... A ole gunar solskjer za man utd?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 19:45 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Nisi se javljao kad je bilo 1:1, hinjski si cekao kraj, Bio sam zauzet. Ali lepo sam napisao da ovi pojma nemajutj. biće lagana pobeda... POL_GASOL je napisao/la: A ole gunar solskjer za man utd? To je bilo godinu posle... Flo je srušio tada ubedljivo najjači Brazil u dresu Norveške, ovaj Halland nije naročit naslednik iako tovari u Bundes Ligi kao lud...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:03 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Samo da mi dobijemo taj Cipar. Neće nam ni to biti lako. Prije Slovenije bi potpisao 0:0, imao sam neki osjećaj da će po zlu. Rusi i Slovenci će vjerojatno odigrati neriješeno. Očekivana utakmica i očekivan rezultat. Statistički gledano dominacija, ali na terenu ipak teško i uz puno strpljenja. Odmah najavljujem da će i protiv Malte biti slična utakmica, vjerojatno 1-0 ili 2-0 za nas.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:14 |
|
|
DoŠampion sveta, Krem reprezentacija planetarnog fudbala, budući svetski Šampion, moćni "Vatreni", Superiorni Hrvati nogometaši, fudbalska Elita, sa kapitenom Zlatnom loptom...... jedva pobedila Kipar!!! Predlažem doček na Pantovčaku! Ovaj nesanjani uspeh treba proslaviti masovno, uz "Tommy Guna"... A nama se smejali što smo primili 2 komada od jedne Irske! Vi ste stvarno CROmedija od ljudi, sunce ti... Zna li iko ijednog igrača Kipra?
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:15 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Samo da mi dobijemo taj Cipar. Neće nam ni to biti lako. Prije Slovenije bi potpisao 0:0, imao sam neki osjećaj da će po zlu. Rusi i Slovenci će vjerojatno odigrati neriješeno. Očekivana utakmica i očekivan rezultat. Statistički gledano dominacija, ali na terenu ipak teško i uz puno strpljenja. Odmah najavljujem da će i protiv Malte biti slična utakmica, vjerojatno 1-0 ili 2-0 za nas. NAJVEĆI UŽAS U POVIJESTI HRVATSKOG NOGOMETA Žao mi Cipra, zaslužili su gol po igri, a pogotovo što su ostavili srce na terenu!
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:23 |
|
|
Brane je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Očekivana utakmica i očekivan rezultat. Statistički gledano dominacija, ali na terenu ipak teško i uz puno strpljenja. Odmah najavljujem da će i protiv Malte biti slična utakmica, vjerojatno 1-0 ili 2-0 za nas. NAJVEĆI UŽAS U POVIJESTI HRVATSKOG NOGOMETA Žao mi Cipra, zaslužili su gol po igri, a pogotovo što su ostavili srce na terenu! Smirite se, nema Petkovića i Rebića koji su u najboljoj napadačkoj formi. Gvardiola isto nema kao i Sose, ta 4 igrača će biti u udarnoj postavi. Ž Sva 4 su bolja od svojih zamjena dosta, to će biti druga ekipa +kurcobolja Dobijaju i druge ekipe 1:0, Ruse u 9 misecu rušimo u Moskvi i dolazimo na prvo mjesto koje branimo protiv Slovaka i Slovenaca.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:30 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Vi gubite večeras od Portugala jer ste panjine Ti 'ladno porediš Portugal, šampiona Evrope, sa zna-li-iko-ijednog-igrača Kiprom koji nikad nije ni igrao nijedno Prvenstvo (makar se ja ne sećam da sam ih ikad video )?
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:32 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Brane je napisao/la: NAJVEĆI UŽAS U POVIJESTI HRVATSKOG NOGOMETA
Žao mi Cipra, zaslužili su gol po igri, a pogotovo što su ostavili srce na terenu!
Smirite se, nema Petkovića i Rebića koji su u najboljoj napadačkoj formi. Gvardiola isto nema kao i Sose, ta 4 igrača će biti u udarnoj postavi. Ž Sva 4 su bolja od svojih zamjena dosta, to će biti druga ekipa +kurcobolja Dobijaju i druge ekipe 1:0, Ruse u 9 misecu rušimo u Moskvi i dolazimo na prvo mjesto koje branimo protiv Slovaka i Slovenaca. Rebić je krilo, a ne napadač, Sosa i Gvardiol nikad nisu ni igrali za seniore... Petkovića je Dalić potjero zadnji put da nije spreman, a sad se vadi na njega, smješno! Ovo je tragedija u rangu najveći tragedija iz helenizma, pa i ciprani su iz Helene>Hellas>Grčka tako da je prikladno...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:32 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Vi gubite večeras od Portugala jer ste panjine Ti 'ladno porediš Portugal, šampiona Evrope, sa zna-li-iko-ijednog-igrača Kiprom koji nikad nije ni igrao nijedno Prvenstvo (makar se ja ne sećam da sam ih ikad video )? Niste ni vi igrali EP 20 godina, razlika je u pristupu. Taj Portugal je dobar za te male ekipe poput Srbije za bildanje gol razlike. Mi smo svjetska velesila sa nerješenim pitanjima, prije SP-a 2018 cijele kvalifikacije smo igrali bez gledatelja. Vi to niste imali, vi imate svog Vučića ali nemate talenta. Cijepljeni ste od nogometa
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:33 |
|
|
Brane je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Smirite se, nema Petkovića i Rebića koji su u najboljoj napadačkoj formi.
Gvardiola isto nema kao i Sose, ta 4 igrača će biti u udarnoj postavi. Ž
Sva 4 su bolja od svojih zamjena dosta, to će biti druga ekipa
+kurcobolja
Dobijaju i druge ekipe 1:0, Ruse u 9 misecu rušimo u Moskvi i dolazimo na prvo mjesto koje branimo protiv Slovaka i Slovenaca. Rebić je krilo, a ne napadač, Sosa i Gvardiol nikad nisu ni igrali za seniore... Petkovića je Dalić potjero zadnji put da nije spreman, a sad se vadi na njega, smješno! Ovo je tragedija u rangu najveći tragedija iz helenizma, pa i ciprani su iz Helene>Hellas>Grčka tako da je prikladno... Cipar je jebena ekipa, rang Irske, Škotske i tih ekipica sa obranom. To su Grci sa onim svojim nogometom a mi smo malo poletili, sve će to doć na svoje. Bolje da se sad mučimo nego na Euru ili da nam ga Saciri zabije u 89. Mučili smo se gore u kvalifikacijama 2018, uvjeren sam kako će ove biti lakše
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:35 |
|
|
Rebić nije napadač ali je napadački orjentiran, on je zamjena za Perišića koji je totalno van forme.
Ima muda i sve, Petković je bolji tehničar od Budimira a Gvardiol bolji od svih stopera.
I dalje smo velesila, ne vidim čemu jebena panika.
2 smo na svijetu, imamo Euro. Uvjeren sam da na Euru prolazimo grupu protiv Engleske, Škotske i Češke
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 21:38 |
|
|
ajmo sad guštat u demoliranju Srbije, padu svih nada u odlazak na SP čisto zbog ovog majmuna
Imaju smišnu grupu ali preko baraža porazom večeras nemaju šanse.
Nekoga pune kao lučku kurvu 5:0 Ukrajinci a neko ih dobija u zadnjoj utakmici kad mu treba pobjeda za prolaz.
Smišno je kad se nacija cijepljena od nogometa sa nama uspoređuje
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|