|
|
Stranica: 11/15.
|
[ 354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zec
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 22:41 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Portugal igra s 30% snage, Ronaldo se zajebava u napadu. Tužno je bilo gledati ovu utakmicu, ugasio sam stream.
Što se nas tiče, žali Bože 2 sata, bolje da sam s curom gledao neki kulinarski show. Valjda ćemo doći sebi do bitnijih utakmica.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 22:47 |
|
|
zec je napisao/la: Portugal igra s 30% snage, Ronaldo se zajebava u napadu. Tužno je bilo gledati ovu utakmicu, ugasio sam stream.
nemaš brige, ja ću nastaviti gledanje šamaranja srpske nejači, sad je pauza, moraju se odmorit portugalci od jebačine.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 22:51 |
|
|
Evo vraćaju se Srbi, možda još ima nade.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 22:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 22:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59780 Lokacija: DAZP HQ
|
Gledam drugo poluvrijeme Srbiju, šta vi pričate, dobro igraju, visi drugi gol u zraku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:07 |
|
|
2-2, moj Portugal
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:11 |
|
|
bobanovski je napisao/la: 2-2, moj Portugal to su ih malo pustili da se ponadaju, a onda trpanje kurve stare, šta paničariš
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:13 |
|
|
Luksemburg igra potpuno ravnopravnu utakmicu u Irskoj. Toliko o raspalim Ircima. Srbi bi trebali pobijedit, tako bi ozbiljno napali prvo mjesto. Remi je minimum da ostanu u igri.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:15 |
|
|
Citat: Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je portugalac, a koji srbin jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Cigani. Nas ovdje zovu Ciganima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Cigani, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu koji su nam donijeli. Naša majka je Indija
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:16 |
|
|
Luksemburg nije što je bio, niti će ikad više biti, pun je imigranata i već u kontinuitetu uzimaju bodove većim reprezentacijama.
Srbi sjajno igraju, tek sad im može biti krivo što nisu na Euru.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:20 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
POL_GASOL je napisao/la: K:M je napisao/la: Hrvati festaju protiv raspalog Cipra, koji snabdeva Grcku 2 i 3 ligu nogometasima...vatreni su ga UGASILI.
Ima da ih istrpa i raspala Malta....da ne pricamo o jacim momcadima...Srbija bi ih sa 3:0 natrpala na Maksimiru. katolici izdominirali pravoslavce, još portugal i dosta vam za večeras 2 : 2 moj Nislija Piksi, je dobro uigrao momcad u drugom poluvremenu...idemo na 2 : 3....i da Vas SPRDAMO...
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:31 |
|
|
Dakle Luksemburg je glavni konkurent Srbima i Portugalcima? Ili ipak neugodni Azerbajdžan?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:39 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
K:M je napisao/la: Hrvati festaju protiv raspalog Cipra, koji snabdeva Grcku 2 i 3 ligu nogometasima...vatreni su ga UGASILI.
Ima da ih istrpa i raspala Malta....da ne pricamo o jacim momcadima...Srbija bi ih sa 3:0 natrpala na Maksimiru. Brate, da mi je neko nekad pričao da će DoŠampioni sveta - ko god to bio - slaviti pobedu protiv nekog Kipra i Malte - mislio bi da me zajebava, jebote... uskoro će pobede i protiv nekog San Marina slaviti 3 dana i 3 noći... Ali, dobro, to je još jedan CROfej u prebogatoj riznici hrvatskog nogometa... I stvarno su "najhrabriji narod na svetu": njih jebu neki Janezi a nama se smeju što gubimo od Šampiona Evrope... eto kakvi su to ljudi, sunce ti krvavo... kol'ko to nema TRUNKU obraza i karaktera... Sad će ovi miševi što su priželjkivali uništenje Srbije i likovali na Poluvremenu u rupe da se sakriju...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:41 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: K:M je napisao/la: Hrvati festaju protiv raspalog Cipra, koji snabdeva Grcku 2 i 3 ligu nogometasima...vatreni su ga UGASILI.
Ima da ih istrpa i raspala Malta....da ne pricamo o jacim momcadima...Srbija bi ih sa 3:0 natrpala na Maksimiru. Brate, da mi je neko nekad pričao da će DoŠampioni sveta - ko god to bio - slaviti pobedu protiv nekog Kipra i Malte - mislio bi da me zajebava, jebote... uskoro će pobede i protiv nekog San Marina slaviti 3 dana i 3 noći... Ali, dobro, to je još jedan CROfej u prebogatoj riznici hrvatskog nogometa... I stvarno su "najhrabriji narod na svetu": njih jebu neki Janezi a nama se smeju što gubimo od Šampiona Evrope... eto kakvi su to ljudi, sunce ti krvavo... kol'ko to nema TRUNKU obraza i karaktera... Sad će ovi miševi što su priželjkivali uništenje Srbije i likovali na Poluvremenu u rupe da se sakriju... Imaš li ti trunku obraza trolčino glupa?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:45 |
|
|
Sta je ovo, Srpski lobi ima utjecaj i na fifine sudije?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:47 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: K:M je napisao/la: Hrvati festaju protiv raspalog Cipra, koji snabdeva Grcku 2 i 3 ligu nogometasima...vatreni su ga UGASILI.
Ima da ih istrpa i raspala Malta....da ne pricamo o jacim momcadima...Srbija bi ih sa 3:0 natrpala na Maksimiru. Brate, da mi je neko nekad pričao da će DoŠampioni sveta - ko god to bio - slaviti pobedu protiv nekog Kipra i Malte - mislio bi da me zajebava, jebote... uskoro će pobede i protiv nekog San Marina slaviti 3 dana i 3 noći... Ali, dobro, to je još jedan CROfej u prebogatoj riznici hrvatskog nogometa... I stvarno su "najhrabriji narod na svetu": njih jebu neki Janezi a nama se smeju što gubimo od Šampiona Evrope... eto kakvi su to ljudi, sunce ti krvavo... kol'ko to nema TRUNKU obraza i karaktera... Sad će ovi miševi što su priželjkivali uništenje Srbije i likovali na Poluvremenu u rupe da se sakriju... Ajd mrš 7 dana sa foruma, dođi još jednom sa ovom pričom, poplavićeš.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:56 |
|
|
Srbima vraćaju za ono protiv Švice.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:58 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Srbima vraćaju za ono protiv Švice. Ovi suci ni za seoske lige nisu. Uprskaše dobru utakmicu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 27 ožu 2021, 23:58 |
|
|
Česi su sjajni, bit će vatreno na Euru.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 28 ožu 2021, 00:06 |
|
|
Bit će zanimljivo zadnje kolo. Hrvatska bez Modrića protiv Malte. Tu će biti zanimljivo vidjeti Dalićevo trenersko umijeće i koliko je u stanju stvoriti igru momčadi bez Modrića. Btw, Mitrović danas pretekao Hrvata Štefa Bobeka na listi najboljih strijelaca srbijanske reprezentacije u povijesti
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 28 ožu 2021, 00:11 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Bit će zanimljivo zadnje kolo. Hrvatska bez Modrića protiv Malte. Tu će biti zanimljivo vidjeti Dalićevo trenersko umijeće i koliko je u stanju stvoriti igru momčadi bez Modrića. Ne stvara Dalić igru nego Mateo Kovačić. Dalić samo mora zadužiti jednog veznog da mu pričuva leđa. Ostalo je na Kovi.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 28 ožu 2021, 00:19 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Bit će zanimljivo zadnje kolo. Hrvatska bez Modrića protiv Malte. Tu će biti zanimljivo vidjeti Dalićevo trenersko umijeće i koliko je u stanju stvoriti igru momčadi bez Modrića. Ne stvara Dalić igru nego Mateo Kovačić. Dalić samo mora zadužiti jednog veznog da mu pričuva leđa. Ostalo je na Kovi. Opet zanimljivo će bit vidjeti tu čitavu kompoziciju momčadi koju će Dalić izvesti bez Modrića. Isto tako još jedan test za Kovačića i prilika da se nametne kao Modrićev nasljednik.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 28 ožu 2021, 00:44 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ne stvara Dalić igru nego Mateo Kovačić. Dalić samo mora zadužiti jednog veznog da mu pričuva leđa. Ostalo je na Kovi. Opet zanimljivo će bit vidjeti tu čitavu kompoziciju momčadi koju će Dalić izvesti bez Modrića. Isto tako još jedan test za Kovačića i prilika da se nametne kao Modrićev nasljednik. Dalić je pozvao samo jednog veznog koji može igrati iza Kove (a da nije Modrić ili Brozović) i to je Badelj. Dakle njih dvojica bi trebali držati sredinu. Naprijed Pašalić ili Vlašić, s malom šansom da zaigraju i jedan i drugi (u tom slučaju Vlašić na krilu).
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 28 ožu 2021, 01:20 |
|
|
dudu je napisao/la: Luksemburg nije što je bio, niti će ikad više biti, pun je imigranata i već u kontinuitetu uzimaju bodove većim reprezentacijama.
Srbi sjajno igraju, tek sad im može biti krivo što nisu na Euru. https://www.youtube.com/watch?v=9J5wXchCJiM&t=90sLepo je sto priznas. Osteceni smo za cist penaltik....
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2022- Katar Postano: 28 ožu 2021, 01:29 |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=SpyrITPX1qM39.ti gol Mitrovica....za 1 : 2...u prvom napadu 45 min 30 sek....pretekao je stari rekord hrv nogometasa u isto utakmica. Ucite bratjo Hrvati, kako se zajednistvom, srcem, energijom sustize prvak, Vi cuveni DOprvaci.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|