Jebote, al' sam ispogađao... neko ko je čitao moje Postove mogao je da se opari žestoko:
ikmandvaradtist je napisao/la:
Rusija ima slabe igrače... poslednji koga sam cenio je bio Aršavin... eventualno Pavličenko... ali uprkos tome - kod kuće MELJU skoro svakog. Tako da ZLOvenci nemaju naročite šanse...
Stvarno ih Rusi pojeli.
pogotovo jer su se i fizički i psihički iscrpeli protiv vas.
Njima je najbitnije vas da su izjebali , ove druge šta bude...
Stvarno ove ostale sve izgubili.
Mi se nadamo da Luksemburg napravi Čudo
I stvarno napraviše Čudo i pobediše!
Česi možda namuče Belge...
Baš ih namučili, iznenađujuće izvukli X!
A mi... možda bi mogli da iznenadimo Portugalce... ako su jedva Azere tukli kući, možda ako navalimo svom snagom uspemo nekako da ih tučemo... ali makar X bi morali izvući!
Tako i bilo!
"Antifašista" se nije obazirao na moja upozorenja pa mu kiksnuo tiket:
POL_GASOL je napisao/la:
Primili ste 2 gola od irske kuci, Igram Portugalca cistu dvicu da znas.
Dvicu? Čudi me to od tebe, pratim tvoje kladioničarske doživljaje i do sada si mi delovao kao emocionalno distanciran Profi kladioničar koji baš zbog te svoje karakteristike ubada fikseve lagano... upliv emocija ruši tikete, znaš i sam...
POL_GASOL je napisao/la:
igrao sam protiv vas, ako budes puno bezobrazan
stavicu iz 2 u 2 na Portugal
Jedino sam promašio skroz za Norvežane:
Norveška mora da se cimne, čak smo ih i mi ponizili... a Turci pobedom nad Holandezima su već mnogo postigli... 1X, realno deluje... mada bi X odgovarao oboma...
Sve u svemu, dobro je prošao ovaj prvi krug kvalifikacija. Bilo bi lepo da se plasiramo ali ako bi mi neko ponudio ovo i neko sledeće... ne znam gde se sledeće održava, ovo kod Arapa mi se nešto javlja da će biti najgore ikada
... ali, videćemo, ne mora da znači!