|
|
Stranica: 23/32.
|
[ 781 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hara
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:32 |
|
|
Eno na forumu im Kvintu zovu zgadijom, a do jucer se kleli u nju. Pa to su necasni ljudi.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:35 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Hara je napisao/la: Ma vec na jednom milijunu se otvara negativna ekonomska spirala kada oni vise ne mogu servisirati ni drzavne sluzbe, a kamoli javne usluge, to ne mogu ni sada. A bez drzavnih sluzbi nema drzave.
U redu, postoji ta granica za normalno funkcioniranje državnih institucija, ali potencijalni sukob, odnosno rat je situacija u kojoj se zbog uključivanja nekoga sa strane, ti brojevi mogu u neku ruku i zanemariti. Drugim riječima, neće se nitko uključiti u to da im organizira tramvaje po Sarajevu, ali se hoće uključiti u to da ih naoruža i organizira u sukobu. Grčka je toliko dugo zezala Makedoniju zbog imena iako su im mnogi govorili da to nema smisla jer im 1,5 milijuna Makedonaca nikada ne mogu biti irendentistička prijetnja. U redu, ali u nekom presudnom momentu možda Erdogan može prebaciti par desetina tisuća (ili više) vojnika i zakrpiti im makedonsku zastavicu na rame. Ludost u ovom času, ali...Kapaciteti država odnosno naroda se u nekim ekstremnim situacijama mogu dramatično povećati jer za to u pravilu nije teško naći sponzora. I Hrvatska je 1995. godine imala najbolju vojsku na Balkanu, bolju od Grčke npr., a koji smo sada po redu? Muslimani su puno osjetljiviji na demografske udare zbog niske ekonomske baze, u odnosu na okruzenje. Isto ceka i Makedonce, samo u slow motionu.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:38 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Hara je napisao/la: Eno na forumu im Kvintu zovu zgadijom, a do jucer se kleli u nju. Pa to su necasni ljudi. 2022 sankcije Sarajevu,,,,,,,,,,,opskrba preko sverc kanala sa Pala i Kiseljaka....2.0 Bihac nekoc.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Komšiću rekli da kad priča o Hrvatskoj priča o EU i NATO. Pa mu rekli da začepi. Sapun, Golf dvica i tako to. Svak na svoje mjesto.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:45 |
|
|
Jesu li zato jadne Sarajlije morale istrpiti Paradu Ponosa 2019. da bi im niti dvije godine kasnije Nelson gurnuo od pozadi? Koliko vise genocida taj napaceni narod mora podnijeti?
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:46 |
|
|
K:M je napisao/la: Hara je napisao/la: Eno na forumu im Kvintu zovu zgadijom, a do jucer se kleli u nju. Pa to su necasni ljudi. 2022 sankcije Sarajevu,,,,,,,,,,,opskrba preko sverc kanala sa Pala i Kiseljaka....2.0 Bihac nekoc. Nadrealisti su mila majka na šta će to ličit kad ostanu sami sa sobom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:50 |
|
|
Oni su se jednostavno popeli na *** zapadnjacima. Otišli su totalno u ekstrem sa tim svojim glupostima.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: I pokušali spriječiti izgradnju Pelješkog mosta na kojem su Kinezi zaradili pola milijarde eura. Inat silan bosanski!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
|
|
K:M je napisao/la: DŽorDŽ je napisao/la: Alkar, Naša Kvačica usriduuuuuuuu!!!
Koje cemo im koridore za evakuiranje ostaviti? Polovica bi kod baba Erda, a polovica kod muti. Kartografi, da vidimo pravce evakuiranja, i brzinu kretnje, ta necete da Vam UNISTE SEZONU na Jadranu. Ja mislim da im je u slučaju rata jedini izlaz preko Goražda probijanje preko bara i potoka Gornjih horizonata do Bilećkog jezera pa onda kroz tunel Plat pravo u more ima da ih izbaci voda do Grčke namah.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hara je napisao/la: Eno na forumu im Kvintu zovu zgadijom, a do jucer se kleli u nju. Pa to su necasni ljudi. Ma je? lol Tko na Balkanu jedini ne poštuje mirovne sporazume i pokušava ih prekršiti i izigrati.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:53 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: I pokušali spriječiti izgradnju Pelješkog mosta na kojem su Kinezi zaradili pola milijarde eura. Inat silan bosanski! Zašto ih konstantno braniš ? Nije to inat već zloba i mržnja. Nisi imbecil da ne znaš razliku između to dvoje.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Inat silan bosanski! Zašto ih konstantno braniš ? Nije to inat već zloba i mržnja. Nisi imbecil da ne znaš razliku između to dvoje. Ne branim ih, rugam im se. Ali moram priznat da imam još uvijek nekakve milosti, nekako mi ih je žao. Kao da se vodim onom da nije fer ići protiv manjega, siromašnijega, u svakom smislu jadnijega. Moram se riješiti te slabosti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:57 |
|
|
Hara je napisao/la: Eno na forumu im Kvintu zovu zgadijom, a do jucer se kleli u nju. Pa to su necasni ljudi. Bakir se zajebao kad je pred Žgadijom potpisao šta je potpisao. Jebena Žgadija... hoće da se poštuje ono što je pred hin potpisano.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:59 |
|
|
Podnaslov ispod Godzilla vs Kong - savršen bijeg od stvarnosti. Ironija?:))
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 00:59 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto ih konstantno braniš ? Nije to inat već zloba i mržnja. Nisi imbecil da ne znaš razliku između to dvoje.
Ne branim ih, rugam im se. Ali moram priznat da imam još uvijek nekakve milosti, nekako mi ih je žao. Kao da se vodim onom da nije fer ići protiv manjega, siromašnijega, u svakom smislu jadnijega. Moram se riješiti te slabosti. Samo se sjeti kako su likovali dok su razni Esdauni i Petriči sakatili Srbe i Hrvate.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:00 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto ih konstantno braniš ? Nije to inat već zloba i mržnja. Nisi imbecil da ne znaš razliku između to dvoje.
Ne branim ih, rugam im se. Ali moram priznat da imam još uvijek nekakve milosti, nekako mi ih je žao. Kao da se vodim onom da nije fer ići protiv manjega, siromašnijega, u svakom smislu jadnijega. Moram se riješiti te slabosti. Ja mislio ti sarkastičan. Buraz, oni prema tebi ne bi pokazali nikakvu milost, dapače.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:00 |
|
|
Ne branim ih, rugam im se. Ali moram priznat da imam još uvijek nekakve milosti, nekako mi ih je žao. Kao da se vodim onom da nije fer ići protiv manjega, siromašnijega, u svakom smislu jadnijega. Moram se riješiti te slabosti. I ISIL je bio slabiji ali su ih svi ozbiljno doživjeli i tako namlatili.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hara je napisao/la: Eno na forumu im Kvintu zovu zgadijom, a do jucer se kleli u nju. Pa to su necasni ljudi. Bakir se zajebao kad je pred Žgadijom potpisao šta je potpisao. Jebena Žgadija... hoće da se poštuje ono što je pred hin potpisano. Ta će Kvinta, vidi im glava...
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Ne branim ih, rugam im se. Ali moram priznat da imam još uvijek nekakve milosti, nekako mi ih je žao. Kao da se vodim onom da nije fer ići protiv manjega, siromašnijega, u svakom smislu jadnijega. Moram se riješiti te slabosti. Samo se sjeti kako su likovali dok su razni Esdauni i Petriči sakatili Srbe i Hrvate. Naravno, ali da parafraziram jednog komičara, imati posla s njima je kao da igraš košarku 1 na 1 s mentalno zaostalim djetetom, pa ne možeš zvati korake svaki put kad ih napravi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:04 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Samo se sjeti kako su likovali dok su razni Esdauni i Petriči sakatili Srbe i Hrvate.
Naravno, ali da parafraziram jednog komičara, imati posla s njima je kao da igraš košarku 1 na 1 s mentalno zaostalim djetetom, pa ne možeš zvati korake svaki put kad ih napravi. Ma dobro u pravu si, malo hin zajebavamo. Ne treba biti zao kao što su oni. Treba sačuvati sebe ali i druge od sebe. Napravićemo mi njima lijepu Republiku 24% i živiti u miru sa njiha. Biće nam zahvalni.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:22 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Prostor bivše SFRJ se vraća u SHS stanje. To će biti jedina tri naroda ovdje za 30-50 godina. Meni nije jasno zašto su Slovencima priznali naciju za vrijeme SHS a Makedoncima nisu. Takođe mi nije jasno da nema neke bliske saradnje između HR i SLO,a kad bi te dvije se zemlje ujedinile bio bi pravi pogodak. Benefiti i za jedne i za druge. Hrvati ne vole ni sami sebe a ti bi ih gurao sa onim šumarima i čobanima.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lutorčina je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Prostor bivše SFRJ se vraća u SHS stanje. To će biti jedina tri naroda ovdje za 30-50 godina. Meni nije jasno zašto su Slovencima priznali naciju za vrijeme SHS a Makedoncima nisu. Takođe mi nije jasno da nema neke bliske saradnje između HR i SLO,a kad bi te dvije se zemlje ujedinile bio bi pravi pogodak. Benefiti i za jedne i za druge. Zato što je Slovenija dobrovoljno ušla u projekt Jugoslavije (isprva, države Slovenaca, Hrvata i Srba) kao subjekt, a Makedonija je bila dio Kraljevine Srbije. Slovenci su oduvjek bili subjekt, a Makedonci na početku objekt, kao i Muslimani.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Meni nije jasno zašto su Slovencima priznali naciju za vrijeme SHS a Makedoncima nisu. Takođe mi nije jasno da nema neke bliske saradnje između HR i SLO,a kad bi te dvije se zemlje ujedinile bio bi pravi pogodak. Benefiti i za jedne i za druge. Zato što je Slovenija dobrovoljno ušla u projekt Jugoslavije (isprva, države Slovenaca, Hrvata i Srba) kao subjekt, a Makedonija je bila dio Kraljevine Srbije. Slovenci su oduvjek bili subjekt, a Makedonci na početku objekt, kao i Muslimani. Srbi su mislili, a neki misle i sada, da Makedonce imaju šanse asimilirati jer s njima graniče, iste su vjere, koriste isto pismo, itd...ništa od toga ne vrijedi za Slovence. Priznanje nacije je ovisilo o tome kolike su ti šanse da budeš Srbin.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:38 |
|
|
Jedan od ne posve nevažnih geopolitičkih razloga stvaranja Jugoslavije bila je i blokada mogućeg njemačkog izlaska na Jadransko more. Samo postojanje Slovenije protivno je tom bitnom anglosaksonskom interesu, otuda i ona pomoć oko arbitraže, gdje je Slovenija posve pogrešno igrala ulogu njemačkog proxyja. Jedna od zanimljivijih nikad ispričanih priča...
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Opa, javio se i Blinken... Postano: 03 tra 2021, 01:47 |
|
|
Da se vratimo jadnom Blinkenu, jesu li počele uvrede da je "cionista"? Čovjek je Židov, pa vjerujem da dobri Bošnjani neće propustiti priliku da povuku još jednu paralelu sa svojim supatnicima u pojasu Gaze.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|