HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 08 lis 2025, 19:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34004 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 04 tra 2021, 09:44 

SNSD radi njemu ono sto je on radio njima dok je bio u opoziciiji, sto je legitimno, politika je to. Pogotovo kad nemas skupstinsku vecinu.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2021, 10:06 

Josip Filipović je napisao/la:
Upadam malo, ali što je s Rajkom Vasićem? Je li on trenutno aktivan u politici? Javlja li se u javnosti?

Rajko još posljednjim snagama brani SNSD. Lane ponekad nešto što i Dodik misli, ali nije diplomatski da i zine, najviše o Vuji :zubati
Približi se ponekad i antivakserima, oprezno! Mazi mačke i prisjeća se.

Delje ono jadno drvo i pravi avangardne figure koje bih ja ponudila u kvizu ,,Milion ko pogodi šta je skulptor htio reći,,

Vrh

PostPostano: 04 tra 2021, 10:10 

Legionnaire je napisao/la:
U Banjuluci ne mogu usvojiti budzet. Drasko je predlozio, al SNSD-ovi traze amandmane, da se umanje nekoliko puta troskovi za kosenje trave, odvoz smeca itd, i da grad dadne kao jednokratnu pomoc visemilionska sredstava porodiljama, zdravstenim radnicima, ugostiteljima i penzionerima.

Naravno ovi nerealni amandmani sluze da se grad dovede do rugla, da se upozore svi oni koji se drznu ne glasati za SNSD. Sad im je kao odjednom palo na pamet da se pomazu porodilje i zdravsvtene radnike. Ne moze grad da bude javni fond. Zasto ih ne pomogne vlada RS? To nisu mali iznosi.

Mile igra jako ruzno da stabilizuje i pokaze svoju moc. Sve ove price koje se prosipaju o "drzavotvornom lideru" kojem nije stalo do vlasti vec do svog naroda, djeluju smijesno. Od mene nece dobiti glas naskoro, a vjerujem i od znacajnijeg dijela populacije, bas zbog ovog nasilnickog ponasanja. Naravno ima svoje RTRS i ATV koji na naslovnice kace "Drasko odbio da pomogne porodilje". Zatim puste prilog u dnevniku, u kojima Drasko prica tri sekunde izvucene iz konteksta, a nekih skoro minut o tome kako je grupa mladih iz SNSDa skupljala flase na ulicama.

Zar nije Draško došao na vlast iskorištavajući sumnjivu smrt onog mladića, potičući prosvjede i prokazivajući Dodika?
Ako Dodik nije kriv za smrt tog mladića zašto je Draško koristio taj slučaj da izbaci Dodika iz vlasti u BL?

Muslimana 21,42%

RH i Protektorat BiH 2022:
Hrvata 62,23 %
Muslimana 19,74 %
Prečana 14,18 %
Ostalih 3,85 %

Vrh

PostPostano: 04 tra 2021, 10:11 

Herceg Bosna? "Dodik može izazvati rat"

Predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da se nikada neće dogoditi da Republika Srpska postane nezavisna država.

To je izjavio u kontekstu tvrdnji srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva Milorada Dodika da će Republika Srpska postati nezavisna država, a da je realno da to bude i Herceg-Bosna.

"Nezavisna Republika Srpska i Herceg-Bosna nikada se neće desiti. Mogu samo rat napraviti, što se tiče Herceg Bosne to se više ni ne pominje, treći entitet ni HDZ ne pominje", rekao je Izetbegović sinoć za Federalnu televiziju.

Dodik je ranije u subotu u intervju za Srnu rekao je da ne veruje u budućnost postojanja BiH i da se u političkom smislu zalaže za miran razlaz BiH i etabliranje Republike Srpske kao nezavisne države, koja bi, kako ocenjuje, u tom slučaju sigurno imala i bolji standard.

"Perspektiva je da se obezbede neutralni, mirni uslovi za razlaz u BiH. To nije nikakva nasilna secesija, nego proces koji će omogućiti pravo naroda na samoopredeljenje. To je nešto što jedino vidim u budućnosti u BiH", rekao je Dodik.

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1837356

Vrh

PostPostano: 04 tra 2021, 10:31 

DŽorDŽ je napisao/la:
U Banjuluci ne mogu usvojiti budzet. Drasko je predlozio, al SNSD-ovi traze amandmane, da se umanje nekoliko puta troskovi za kosenje trave, odvoz smeca itd, i da grad dadne kao jednokratnu pomoc visemilionska sredstava porodiljama, zdravstenim radnicima, ugostiteljima i penzionerima.

Naravno ovi nerealni amandmani sluze da se grad dovede do rugla, da se upozore svi oni koji se drznu ne glasati za SNSD. Sad im je kao odjednom palo na pamet da se pomazu porodilje i zdravsvtene radnike. Ne moze grad da bude javni fond. Zasto ih ne pomogne vlada RS? To nisu mali iznosi.

Mile igra jako ruzno da stabilizuje i pokaze svoju moc. Sve ove price koje se prosipaju o "drzavotvornom lideru" kojem nije stalo do vlasti vec do svog naroda, djeluju smijesno. Od mene nece dobiti glas naskoro, a vjerujem i od znacajnijeg dijela populacije, bas zbog ovog nasilnickog ponasanja. Naravno ima svoje RTRS i ATV koji na naslovnice kace "Drasko odbio da pomogne porodilje". Zatim puste prilog u dnevniku, u kojima Drasko prica tri sekunde izvucene iz konteksta, a nekih skoro minut o tome kako je grupa mladih iz SNSDa skupljala flase na ulicama.

Zar nije Draško došao na vlast iskorištavajući sumnjivu smrt onog mladića, potičući prosvjede i prokazivajući Dodika?
Ako Dodik nije kriv za smrt tog mladića zašto je Draško koristio taj slučaj da izbaci Dodika iz vlasti u BL?

Ja sam te 2018te bio protiv opozicije. Oni jesu iskoristavali one sektase, meni je to bilo gadljivo.
Niti je Dodik kriv za ubistvo Davida, niti je Drasko dosao zaradi toga na vlast, mislim da im je u tom periodu padao rejting jer su ljudi stvarno mrzjeli sektase.

Medjutim, danas je 2021, i stvari se mijenjaju. Nije samo spoljna politika RS, jedino na osnovu cega treba birati lidere.
SNSD se nenormalno osilio i to nije zdravo. Miletu, ako mu je stalno stvaro do RS, trebalo bi da malo ima obzira i prema drugima.
Namjestaju se tenderi, korupcija na svim nivoima, stranacko zaposljavanje. Prilicno sam razocaran da smo nabavili svega 40000 vakcina za Kovid, sve ostalo je sadaka. Svako malo kazu evo stize do kraja sedmice, pocinje "masovna vakcinacija". Hvala bogu pa imamo Srbiju.

Vi u Hrvatskoj nemate takav medij kao sto je RTRS. Oni svaki dan pljuju po ikome ko se drzne ista reci protiv doticnog. Ne znam za druge, ali ja i ne zelim da zivim u takvom drustvu, gdje su jedni Srbi bitniji od drugih.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2021, 10:33 

Upadam malo, ali što je s Rajkom Vasićem? Je li on trenutno aktivan u politici? Javlja li se u javnosti?

Javi se na tviteru =))

Vrh

PostPostano: 04 tra 2021, 12:22 

Ne valja RTRS ali je zato BN zakon , a isti taj Bn se finansira iz budzeta opština u kojima je na vlasti bds - bdp , pajel to pravdedno da forsiraju samo jednu stranu , pošto u tim opštinama ne žive samo bds-ovci i bdp -ovci živi i snsd-ovci

Vrh

PostPostano: 04 tra 2021, 12:23 

Ne kontam, kakva je prevara , mozes li nesto konkretno da kazes ? Jesi li citao budzet i amandmane, ili si samo cuo na RTRSu?
Budzet predlaze gradonacelnik, a skupstina amandmane. Oni hoce visemilionske i nerealne amandamne, koji nikad prije nisu bili da se odjednom par miliona sjebe i da se grad upropasti kako niko vise ne bi glasao protiv Dodija. A te teorije o izdaji su jeftin Dodikov trik.

Opet se praviš lud. Stanivukovič je neskriveni projekat zapadnih sila koje rade na uništenju RS, ili bar na sprečavanju njene nezavisnosti dok zaokružuju secesiju Kosova.

Euforija koju su BBC, N1, RSE i ostali američki i britanski mediji napravili oko Stanivukovićeve pobede u Banjaluci nije primenjena u slučaju nijednog drugog političara iz regiona, što samo ukazuje koliko im je bitno da sruše Dodika. Youtube i Facebook šteluju algoritam za njegov profil tako da je tele postalo popularno i u Srbiji i to među apolitičnim ljudima koji nemaju pojma o situaciji u RS i BiH. Nijedan opozicioni političar u Srbiji nema takav tretman američkih društvenih platformi.

Stranka čiji je Stanivuković član je nakon lokalnih izbora poništila srpsku pobedu u Srebrenici, što Muslimani smo svojom glupošću nisu iskoristili. Pre toga, pomogli su Bakiru da uzme CIK, VSTV, i sve što je na meti Osmice i SDA. I to ti nije dovoljno da skontaš da je prevara?

Skupština donosi budžet. Usvajanje budžeta zavisi od skupštinske većine. Sama činjenica da načelniku nije palo na pamet da usaglasi budžet sa skupštinskom većinom, nego je gurnuo svoj predlog i onda počeo da kmezi i pokušava da napravi neke proteste pokazuje kakve su mu namere.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 20:05 

Draško već krenuo u kampanju ovim protestom.
Bit će veselo, moja procjena za 2022-u i Opće izbore jeste da će opozicija ponovo potući Mileta u BL.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 20:21 

Bosnjak007 je napisao/la:
Bit će veselo, moja procjena za 2022-u i Opće izbore jeste da će opozicija ponovo potući Mileta u BL.

Treba se strpiti do Izbora 2022. da se vidi oce li Mile da padne, a za Bakira ti se ne zna oce li sacuvati zivu glavu od svog naroda u dogledno vreme, s obzirom na ono za sta ga optuzuju ovih dana...
I Bosnjacima opet interesantnija RS od njihove avlije... :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 20:27 

I uzgred Bosnjace, mi ti zelimo da ti Bakir potraje sto duze, a ti prizeljkujes pad naseg Mileta! Pa kakav je to nacin? :D

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 22:33 

Treba smijeniti nepoštene,korumpirane iz SNSD-a da bi na njihova mjesta došli pošteni iz SDS-a i PDP-a kako bi i tenderi bili pošteni i kako bi RTRS konačno počela da liči na BN.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 22:42 

Ne treba da lici na BN ili ATV. Al recimo na RTS ili HRT bi trebalo da lici.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 22:44 

Mozes li da objasnis kako to vama ide na ruku? Drasko i Jelena vise cetnikuju od Miletovih.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 23:15 

S obzirom da se protiv Srpske vodi hibridni rat , dužnost drzavne televizije jeste da raskrinkava one političke snage koje djeluju u korist neprijatelja.Konkretno protiv SDS-a i PDP-a.Da ih žigoše kao izdajnike što oni nesumnjivo jesu.

Naravno da vladajući jesu korumpirani.Korupcija je u kostima ovdašnjih ljudi a ukazivanje na korupciju je samo puka demagogija jer su i oni koji ukazuju na korupciju ništa manje skloni korupciji odnosno zloupotrebi vlasti u cilju ostvarnje ličnih interesa.

Vrh

PostPostano: 05 tra 2021, 23:46 

Ne znam zasto su nesumnjivo izdajnici. I sta bi toliko gore bilo kad bi se docepali vlasti.
Kako si se osjeco 1998 (il kad vec) i zamisljo ne daj boze da ti ovaj izdajnik (dolje na slici )dodje na vlast koji se slika sa krvnikom. I to u doba kad je Republika Srpska bila u mnogo nezavidnijoj situaciji od danas. I sta je bilo ? Nista. Tako ce biti i kad Dodi ode.

Slazem se za korumpiranost, ne mislim da su ovi iz opozicije posteniji kao ljudi. Al fazon demokratije i promjene vlasti je da ti ces dvaput razmisliti prije nego sto ukrades. Fazon je u sistemu, kojeg moramo sami izgraditi, a ne u postenju individua.

Ne kritikuje RTRS opoziciju samo da "brani" interese RS. To je stranacka televizija, koja sve koristi da popljuje svakog ko se sa bilo cim ne slozi sa SNSDom.

Privitak/ci:
Dodik-Olbrajt-500x275.jpg
Dodik-Olbrajt-500x275.jpg [ 22.15 KiB | Pogledano 2520 put/a. ]

PostPostano: 05 tra 2021, 23:56 

Peskov:
"Sve drzave su nam bitne, narocito nase bratske drzave. Republika Srpska je jedna od njih"

https://tass.ru/obschestvo/11069949

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 00:04 

Peskov:
"Sve drzave su nam bitne, narocito nase bratske drzave. Republika Srpska je jedna od njih"

https://tass.ru/obschestvo/11069949

Ma ko ti je taj?Pa Boookiir njega može da kupi kao od šale.Boookiir je najbogatiji. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 00:34 

Ne znam zasto su nesumnjivo izdajnici. I sta bi toliko gore bilo kad bi se docepali vlasti.
Kako si se osjeco 1998 (il kad vec) i zamisljo ne daj boze da ti ovaj izdajnik (dolje na slici )dodje na vlast koji se slika sa krvnikom. I to u doba kad je Republika Srpska bila u mnogo nezavidnijoj situaciji od danas..

Sam si dao odgovor.Pozicija u kojoj se nalazila Srpska 1998 zahtijevala je i takve poteze.Zasto su izdajnici ? Nabrajanje bi trajalo veoma dugo.U nakraćem SDS i PDP uopšte ne priznaju Republiku Srpsku .Onog momenta kad su kao manjina kao opozicija 2014 zauzeli pozicije koje pripadaju Srpskoj u zajednickim institucijama prestali su da priznaju Republiku Srpsku.Ne priznaju ni Deklaraciju o vojnoj neutralnosti ni druge političke akte Narodne Skupštine Republike Srpske što znaci da ne priznaju ni Republiku Sprksu jer oni koji odluke parlamenta ne smatraju za obavezujeće ne priznaju ni samu republiku.Uostalom i Šarović i Ivanić su davali izrečne izjave da njih ne obavezuje odluke parlameta Srpske.
Taman posla da će oni da dodju na vlast.Izdajnici ma kako se vješto maskirali bivaju sve više prepoznati od biraća.

Slazem se za korumpiranost, ne mislim da su ovi iz opozicije posteniji kao ljudi. Al fazon demokratije i promjene vlasti je da ti ces dvaput razmisliti prije nego sto ukrades. Fazon je u sistemu, kojeg moramo sami izgraditi, a ne u postenju individua.

Ne kritikuje RTRS opoziciju samo da "brani" interese RS. To je stranacka televizija, koja sve koristi da popljuje svakog ko se sa bilo cim ne slozi sa SNSDom.

To što pišeš jeste nekakav teorijski model koji je odgovarajući za neke druge uglavnom protestantske narode a ne za Balkance.Ne može se izgradjivati sistem koji je suprostavljen sklonostima i mentalitetu blzu 100 % stanovništva.Tacnije moze ali na veoma dugi rok a ne parolama- od ponedljka pravna drzava.
Da.RTRS jeste i stranačka televizija ali se interes Republike Srpske uglavnom podudara sa interesom stranke SNSD kao što bi Hrvati rekli stozerne stranke u okviru vladajuce koalcije.Ovo naravno ako je interes Republike Srpske njeno postojanje i sto veca samostalnost.Ako to nije interes onda moze i direktno da se glasa za Bakira.Ne mora za njegove marionete SDS i PDP.

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 01:25 

Tako je.

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 01:49 

Bome ova Jelena je najljepša političarka na ex-yu prostoru. I zgodna i lijepa.

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 09:39 

Druže da ti ne bude ko sa Bajdnom? :thumbup
Nadaš se jednom a dobiješ nešto drugo.
Nema sreće za Muslimane, pomiri se sa tim.
Sutra će vas jebati Draško ili Šarović gore nego Dodik.

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 09:44 

:confused1
Ova?!

slika

slika

:smajl025

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 09:47 

novovrijeme je napisao/la:

Ova?!

slika

slika

Da, ta! Što joj fali?

Vrh

PostPostano: 06 tra 2021, 09:58 

novovrijeme je napisao/la:

Ova?!

slika

slika

Da, ta! Što joj fali?

Ako voliš žene fudbalere, ne fali joj ništa.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34004 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pakovic i 41 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: