|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bobanovski
|
Naslov: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 22:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 22:50 |
|
|
Naravno da je itekako poznat svakome tko je i jedanput otišao na septičku jamu poznatu pod imenom Index. Odakle ti da je iz RS? Ja sam stekao dojam da je iz nekog miješanog braka iz Hrvatske pa mu krivo što su bh. Hrvati srušili Jugoslaviju i što dominiramo Hrvatskom u svakom pogledu. Na svu sreću, umobolni antihrvatski remetilački faktor je manjina u RH. https://www.youtube.com/user/bijesno/videosEvo mu yt pa ako ga netko prepozna ili prepozna mjesta u videu... Izgleda da su mu jedino društvo psići.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 22:57 |
|
|
Nema on nikakve veze s "Jugoslovenima" i volio bi da ne mješamo NVO sektor i jugofile sa četničkim bolesnicima. Lik je ljubitelj otvoreni Mladića, Ovčare, Škabrnje kao i čiča Draže, na Index forumu je imao nick "tandzara" i po osobnom priznanju je iz Srpske koju veliča dok napada Hrvate HRHB To što takija na 24 sata je drugi par opanaka. Sramota RH je da jedan takav visi na hrvatskom proračunu
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:00 |
|
|
Da, izgleda da sam ga zamijenio s drugim pacijentom "Zoranom Petrovićem". Osim ako gosp. Nenad ima krizu identita pa je nekad Zoran, nekad Nenad.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:01 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Da, izgleda da sam ga zamijenio s drugim pacijentom "Zoranom Petrovićem". Osim ako gosp. Nenad ima krizu identita pa je nekad Zoran, nekad Nenad. taj je musliman
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:03 |
|
|
Da, taj je Musliman, a takija da je Perec i voli osuti paljbu po RS i HB. Zamijenio sam ih, ipak je puno psihopatologije po komentarima i općilištima. Ekstreman sport je to.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:03 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ustvari radi se o placenim botovima, jos nije jasno tko ih financira.
Na fb komentarima imate lijepo opciju blokiraj korisnika, te njegove objave vise necete vidjeti. U mene je stotine blokiranih, tako da je kvalitet prikazanih komentara od smeca otisao na dobar.
Grbac je lociran, ulica, broj, stan, kada i gdje izlazi u setenju sa psom, kada se seksa sa njime,..
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ustvari radi se o placenim botovima, jos nije jasno tko ih financira. Rekao bih da je ovaj Nenad Grbac stvarna osoba sa stvarnim imenom. Imaš mu yt gore. Kreten poziva na nasilje i daje bolesne tvrdnje (pod pravim imenom), ali takvi su ti oni.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:10 |
|
|
Da stvarna je osoba, ali prima sitan novac za pisanje bljuvotina. Policija i sigurnosne sluzbe nece da prljaju ruke o to govance, jednostavno se ceka da ga neko iznerviran na internetu sredi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:25 |
|
|
Teško je Grbac bot jer je tu duže nego što su radikali na čelu Srbije tj Vučićevi botovi. To je čisti četnički sociopat po meni koji koristi situaciju u RH iako na fejsu ne piše otvoreno kao npr na index forumu pod nickom "Tandzara"., + prima pare za digitalne knjige iz proračuna. http://www.digitalne-knjige.com/ugovor.php"Nenad Grbac iz Zagreba, kao nakladnik, s jedne strane (u daljnjem tekstu: nakladnik) i posjetitelj stranice http://www.digitalne-knjige.com kao korisnik usluge (u daljnjem tekstu: korisnik) zaključuju klikom na link Prihvaćam ugovor o korištenju knjige prije njezina preuzimanja(download)" Ovdje piše Slobodna o njemu i ovoj stranici. https://slobodnadalmacija.hr/kultura/dv ... gama-73022Robelec je spominjao ovdje ima par godina kako je pričao s modom na 24 sata o njemu, imao je stotine aktivnih profila u istom trenutku a zadnji upis je na forumu.hr sa citiranjem svoje druge stranice povezane s napadima na Hrvate iz ruralnih krajeva Dalmatinske Zagore i Hercegovine uz naravno RKC i branitelja.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:35 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Nema on nikakve veze s "Jugoslovenima" i volio bi da ne mješamo NVO sektor i jugofile sa četničkim bolesnicima. Lik je ljubitelj otvoreni Mladića, Ovčare, Škabrnje kao i čiča Draže, na Index forumu je imao nick "tandzara" i po osobnom priznanju je iz Srpske koju veliča dok napada Hrvate HRHB To što takija na 24 sata je drugi par opanaka. Sramota RH je da jedan takav visi na hrvatskom proračunu ma koja tandžara, taj je bio duhovit i inteligentan lik. ovaj grbac je bolestan, repetitivan sa komentarima, a i stil pisanja se ne podudara sa tandži. niđe veze. zoran petrović je mostarski musliman, deportiran u dijasporu. opsjednut hrhb, hercegovcima, uzp itd. trebalo bi mu naći kvalitetnog hodžu da salije stravu, kako li se već kaže. od istaknutih hercegfoba na svemrežju imamo još i maria baiera, sa nickom the worm na forum hr. ono što su grbcu psi, ovomu su mačori
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:42 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Nema on nikakve veze s "Jugoslovenima" i volio bi da ne mješamo NVO sektor i jugofile sa četničkim bolesnicima. Lik je ljubitelj otvoreni Mladića, Ovčare, Škabrnje kao i čiča Draže, na Index forumu je imao nick "tandzara" i po osobnom priznanju je iz Srpske koju veliča dok napada Hrvate HRHB To što takija na 24 sata je drugi par opanaka. Sramota RH je da jedan takav visi na hrvatskom proračunu ma koja tandžara, taj je bio duhovit i inteligentan lik. ovaj grbac je bolestan, repetitivan sa komentarima, a i stil pisanja se ne podudara sa tandži. niđe veze. zoran petrović je mostarski musliman, deportiran u dijasporu. opsjednut hrhb, hercegovcima, uzp itd. trebalo bi mu naći kvalitetnog hodžu da salije stravu, kako li se već kaže. od istaknutih hercegfoba na svemrežju imamo još i maria baiera, sa nickom the worm na forum hr. ono što su grbcu psi, ovomu su mačori Kako misliš duhovit i inteligentan? Radi se o istom čovjeku Ne znam jesi li ikada čitao "Tandzaru" ali ovo ti je stranica Nenada Grbca, ovdje je trpio sve svoje slike i liječio svoju bolest. Ovo dijeli na skoro svim hrvatskim portalima: https://nema-kompromisa.com/?p=1484Znam za tog Worma iako sam bio uvjeren da je muslimanski trol koji je čitao ratne dnevnike.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:53 |
|
|
prestati hotlinkati te bljuvotine.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:56 |
|
|
tandžara i nenad grbac nisu isti čovjek, tandžara ima preko sedamdeset godina i srbin je iz bih. ako se bio na indexu sjetiti ćeš se one 'stići će vas kletva mrtvih srba prečana'
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 07 tra 2021, 23:58 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: tandžara i nenad grbac nisu isti čovjek, tandžara ima preko sedamdeset godina i srbin je iz bih. ako se bio na indexu sjetiti ćeš se one 'stići će vas kletva mrtvih srba prečana' Grbac ima 70 godina i nešto godina Tandzara je isti ovaj kao sa foruma.hr, 24 sata ili na svom fejsu. Sve to piše isti čovjek koliko god ti bio "smiješan" . Razlika je jedino što se na index forumu više opusti pa bude iskreniji. Otvori gore moju stranicu i pročitaj 2-3 teksta a onda reci da nisu isti. Vidjeti ćeš kako u tekstovima i na stranici veliča Republiku Srpsku
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 08 tra 2021, 00:06 |
|
|
nije, pričinja ti se. tandžara nije bio toliko fokusiran na hercegbosance. za razliku od tebe jasno razlikujem svemrežne osobenosti. vjeruj mi. evo za tebe recimo, na sportnetu si durand, na fhr kekes, na indexu bio rossiandlkavol..
kada vidim 'rukopis' odmah te prepoznam. tako i tandži, ili ovog pokemona grbca
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 08 tra 2021, 00:15 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Nema on nikakve veze s "Jugoslovenima" i volio bi da ne mješamo NVO sektor i jugofile sa četničkim bolesnicima. Lik je ljubitelj otvoreni Mladića, Ovčare, Škabrnje kao i čiča Draže, na Index forumu je imao nick "tandzara" i po osobnom priznanju je iz Srpske koju veliča dok napada Hrvate HRHB To što takija na 24 sata je drugi par opanaka. Sramota RH je da jedan takav visi na hrvatskom proračunu ma koja tandžara, taj je bio duhovit i inteligentan lik. ovaj grbac je bolestan, repetitivan sa komentarima, a i stil pisanja se ne podudara sa tandži. niđe veze. zoran petrović je mostarski musliman, deportiran u dijasporu. opsjednut hrhb, hercegovcima, uzp itd. trebalo bi mu naći kvalitetnog hodžu da salije stravu, kako li se već kaže. od istaknutih hercegfoba na svemrežju imamo još i maria baiera, sa nickom the worm na forum hr. ono što su grbcu psi, ovomu su mačori I taj je na forum.hr. Na šta je spa taj forum. Danas više ima Hrvata u Svetozarevu nego ondi.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 08 tra 2021, 00:25 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: nije, pričinja ti se. tandžara nije bio toliko fokusiran na hercegbosance. za razliku od tebe jasno razlikujem svemrežne osobenosti. vjeruj mi. evo za tebe recimo, na sportnetu si durand, na fhr kekes, na indexu bio rossiandlkavol..
kada vidim 'rukopis' odmah te prepoznam. tako i tandži, ili ovog pokemona grbca Noyu uništavaš temu s glupostima, šteta što je forum ugašen čisto da izvadim one njegove gluposti o "Turcima i ustašama" s razlikom da je znao što mu prolazi a što ne. Grbac je iz Srpke rodbinski povezan kao vas mnogo s Kozare koji ste našli u Zagrebu priliku. Prihvati to
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 08 tra 2021, 00:27 |
|
|
bobanovski je napisao/la: jeremy10 je napisao/la: nije, pričinja ti se. tandžara nije bio toliko fokusiran na hercegbosance. za razliku od tebe jasno razlikujem svemrežne osobenosti. vjeruj mi. evo za tebe recimo, na sportnetu si durand, na fhr kekes, na indexu bio rossiandlkavol..
kada vidim 'rukopis' odmah te prepoznam. tako i tandži, ili ovog pokemona grbca Noyu uništavaš temu s glupostima, šteta što je forum ugašen čisto da izvadim one njegove gluposti o "Turcima i ustašama". Grbac je iz Srpke rodbinski povezan kao vas mnogo s Kozare koji ste našli u Zagrebu priliku. Prihvati to nikad nisi znao prepoznati klona, zato si uvijek i bio predmet ismijavanja. ne sramoti se. bokić
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 08 tra 2021, 00:33 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Noyu uništavaš temu s glupostima, šteta što je forum ugašen čisto da izvadim one njegove gluposti o "Turcima i ustašama".
Grbac je iz Srpke rodbinski povezan kao vas mnogo s Kozare koji ste našli u Zagrebu priliku.
Prihvati to nikad nisi znao prepoznati klona, zato si uvijek i bio predmet ismijavanja. ne sramoti se. bokić tebe bi skužio s kilometra
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Umobolesnik Nenad Grbac Postano: 08 tra 2021, 00:43 |
|
|
Tko zna ako je Kontra još živa? Mislim da se roknula kad više nije mogla liječit autizam lijepljenjem sličica na forumu. Tugica
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|