|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Viper gts
|
Naslov: Ivo i usvajanje Postano: 15 lip 2009, 11:49 |
|
|
Evo ima taj bračni par kojemu je rečeno da su šanse da dobiju dijete pa i umjetnom oplodnjom nikakve.Supruga zove svoju prijateljicu,doduše pomalo zaboravljenu alijoš uvijek prijateljicu Biancu Matković i kaže ona njoj kakva je situacija i da bi oni usvojili.Na to BIanca kaže baš iamte sreće,ivo je baš sad sa mnom i reć mu.Sljedečeg tjedna dobili dijete,curicu s nekih 6mj,znači premija.Ćekali dijete 7 dana i to zbog toga što je dijete bilo u zagrebu i još dobili je u tako ranoj fazi kad još ničega nije svjesno niti će išta sjećat.S DRUGE STRANE MOJI SUSJEDI,koji takodjer ne mogu imat djece čekali 4 god i doduše dočekali su krasnu curicu s nekih 4-5 god.Inače su vrlo imučni,kuća trokatnica,on vozi novog X5 a ona megan CC,nikad nekakvog nasilja ili slično al eto nije poznavao ivu,doduše moguće je da je i on povukao kakvu vezu ali ovo sa biancom i ivom je naprosto nevjerovatno.Znaći ivo sanader baš ono doslovno određuje sudbinu pojedinca 
|
|
Vrh |
|
 |
boogyman
|
Naslov: Re: Ivo i usvajanje Postano: 15 lip 2009, 12:07 |
|
|
Viper gts je napisao/la: Evo ima taj bračni par kojemu je rečeno da su šanse da dobiju dijete pa i umjetnom oplodnjom nikakve.Supruga zove svoju prijateljicu,doduše pomalo zaboravljenu alijoš uvijek prijateljicu Biancu Matković i kaže ona njoj kakva je situacija i da bi oni usvojili.Na to BIanca kaže baš iamte sreće,ivo je baš sad sa mnom i reć mu.Sljedečeg tjedna dobili dijete,curicu s nekih 6mj,znači premija.Ćekali dijete 7 dana i to zbog toga što je dijete bilo u zagrebu i još dobili je u tako ranoj fazi kad još ničega nije svjesno niti će išta sjećat.S DRUGE STRANE MOJI SUSJEDI,koji takodjer ne mogu imat djece čekali 4 god i doduše dočekali su krasnu curicu s nekih 4-5 god.Inače su vrlo imučni,kuća trokatnica,on vozi novog X5 a ona megan CC,nikad nekakvog nasilja ili slično al eto nije poznavao ivu,doduše moguće je da je i on povukao kakvu vezu ali ovo sa biancom i ivom je naprosto nevjerovatno.Znaći ivo sanader baš ono doslovno određuje sudbinu pojedinca  ...meni ova priča zvuči nevjerojatno...šokiran sam!...pa to je....to je...teško mi je i izreći....nepotizam..... Ali valja to još doooobro provjeriti....neka institucije rade svoj posao.... 
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
 |
Viper gts
|
Naslov: Re: Ivo i usvajanje Postano: 15 lip 2009, 12:13 |
|
|
boogyman je napisao/la: Viper gts je napisao/la: Evo ima taj bračni par kojemu je rečeno da su šanse da dobiju dijete pa i umjetnom oplodnjom nikakve.Supruga zove svoju prijateljicu,doduše pomalo zaboravljenu alijoš uvijek prijateljicu Biancu Matković i kaže ona njoj kakva je situacija i da bi oni usvojili.Na to BIanca kaže baš iamte sreće,ivo je baš sad sa mnom i reć mu.Sljedečeg tjedna dobili dijete,curicu s nekih 6mj,znači premija.Ćekali dijete 7 dana i to zbog toga što je dijete bilo u zagrebu i još dobili je u tako ranoj fazi kad još ničega nije svjesno niti će išta sjećat.S DRUGE STRANE MOJI SUSJEDI,koji takodjer ne mogu imat djece čekali 4 god i doduše dočekali su krasnu curicu s nekih 4-5 god.Inače su vrlo imučni,kuća trokatnica,on vozi novog X5 a ona megan CC,nikad nekakvog nasilja ili slično al eto nije poznavao ivu,doduše moguće je da je i on povukao kakvu vezu ali ovo sa biancom i ivom je naprosto nevjerovatno.Znaći ivo sanader baš ono doslovno određuje sudbinu pojedinca  ...meni ova priča zvuči nevjerojatno...šokiran sam!...pa to je....to je...teško mi je i izreći....nepotizam..... Ali valja to još doooobro provjeriti....neka institucije rade svoj posao....  ma di bi ivo,najgore je u svemu tome što dotični to uopće ne skrivaju.Valjda misle da je to nešto normalno 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Ivo i usvajanje Postano: 15 lip 2009, 12:34 |
|
|
Viper gts je napisao/la: boogyman je napisao/la: ...meni ova priča zvuči nevjerojatno...šokiran sam!...pa to je....to je...teško mi je i izreći....nepotizam..... Ali valja to još doooobro provjeriti....neka institucije rade svoj posao....  ma di bi ivo,najgore je u svemu tome što dotični to uopće ne skrivaju.Valjda misle da je to nešto normalno  Pa i bolje je sto ne skrivaju, kak bi ti to saznao i nama svima rekao 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|