|
|
Stranica: 18/70.
|
[ 1750 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
saskia
|
Naslov: Re: Slovenački predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 13:40 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Lars Dietrich je napisao/la: weasel je napisao/la: Pa na neki način mi bi mujage isprovocirali. Kad je proglašena samouprava mukuji nisu prstom makli, nula bodova.
Naši samo trebaju skupit muda i u svakom HVO selu proglasit odcjepljenje. Imamo kantonalnu policiju ni ne treba nam HV za prvu ruku.
Ako nas napadnu nakon toga onda imamo izliku za upad pa dokle ide.
Zbog toga je ključno njihovo iseljavanje, što ih više ispari to su slabiji a naš je posao lakši, također sa svakom općinom koju demografsksi vratimo u SBK podižemo sebi legitimitet za Banovinske granice.
Već ste izgubili SBK i enklave i prestani napaljivati forumski puk sa svojim megalomanskim glupostima. Vaše je samo ono što se može direktno doseći iz RH bez prolaska preko naših teritorija. SBK i enklave mogu biti hrvatski isključivo ako RH i Republika Bosna uđu u Konfederaciju. Sve ostalo je rat bez kraja i vaš Vietnam oko gomile neplodne zemlje na guzici svijeta. Uz ugrožavanje 10 milijardi eura godišnje. Urazumite se, dat ćemo im status manjine i jednog predstavnika u bosanskom saboru, a to je mnogo više od onog što smo dobili mi kod vas. A koje teritorije bi to dobili Hrvati?
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Slovenački predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 13:43 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Ok Muki, jel imaš nekakav papir ili dogovor da vam pripada više od 23%, dakle HR enklave i Srednja Bosna kuda vam se babo Alija džihadisao i koji ste uspješno “oslobodili” od kjafira ili pričaš napamet kao i svaki taliban tu? Koliko mene sjećanje služi vi ste u našu ******** unijeli gore navedeni postotak... Jer ako ćemo tako mogu i ja tu napisati listu želja, čestitki i pozdrava
Bez našeg pristanka nema raspada BiH, a on ima svoju cijenu. Ona nije velika, obzirom što dobijate vi, a gubimo mi. Naš pravni i vojni položaj ima svoju vrijednost u teritoriji. Pa nećete vi iza sebe ostaviti nas u okruženju i našu djecu pod terorom. Nema govora. Jel vam itko prijeti oduzimanjem vaših 23%? Hrvati ili Srbi? Bilo tko? To što ste u ******** unijeli ratom, to iz ******** i nosite nadam se u miru. Pričaš mi o HR enklavama kako bi trebale pripasti vama? Jel to znači da muslimanske enklave onda trebaju pripasti nama? Ili ćemo sjest i dogovoriti koridore ko ljudi? Ne kao Bakir, ako me razumiješ?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Slovenački predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 13:43 |
|
|
saskia je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Već ste izgubili SBK i enklave i prestani napaljivati forumski puk sa svojim megalomanskim glupostima. Vaše je samo ono što se može direktno doseći iz RH bez prolaska preko naših teritorija. SBK i enklave mogu biti hrvatski isključivo ako RH i Republika Bosna uđu u Konfederaciju. Sve ostalo je rat bez kraja i vaš Vietnam oko gomile neplodne zemlje na guzici svijeta. Uz ugrožavanje 10 milijardi eura godišnje. Urazumite se, dat ćemo im status manjine i jednog predstavnika u bosanskom saboru, a to je mnogo više od onog što smo dobili mi kod vas.
A koje teritorije bi to dobili Hrvati? "Od Prozora južno"
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Slovenački predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 13:59 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la:
Već ste izgubili SBK i enklave i prestani napaljivati forumski puk sa svojim megalomanskim glupostima. Vaše je samo ono što se može direktno doseći iz RH bez prolaska preko naših teritorija. SBK i enklave mogu biti hrvatski isključivo ako RH i Republika Bosna uđu u Konfederaciju. Sve ostalo je rat bez kraja i vaš Vietnam oko gomile neplodne zemlje na guzici svijeta. Uz ugrožavanje 10 milijardi eura godišnje. Urazumite se, dat ćemo im status manjine i jednog predstavnika u bosanskom saboru, a to je mnogo više od onog što smo dobili mi kod vas. To se možda vama čini, Hrvati su tamo i dalje faktor što su dokazali zadnji izbori. Mi nikad nećemo od SBK odustat. Da smo htjeli razbijati BiH čisto radi razbijanja mogli smo još 1993. prihvatiti Alijino južno od Prozora. Nama se ne žuri, u idućih 10 d0 15 godina naš se udio može samo tamo povečati. Što ćete kad Hrvati vrate natrag NT, Busovaču, Jajce a potencijalno i Uskoplje? Na vašem mjestu bi se jako žurio i ne danas nego jučer potpisao raspad.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 14:00 |
|
|
@Lars velikodušno nudi Hrvatima ono što je već njihovo . Miješane općine bi sve trebale pripasti Hrvatima, ipak smo mi tolerantan europski narod. Dat ćemo Bošnjacima 3 predstavnika u Saboru HB fiksno!
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 14:30 |
|
|
Ovo što govori Lars i je najrealniji scenarij uz manju korekciju, ako bi se na nešto kladio, kladio bi se na to. Barem u idućoj fazi, dalje - nitko ne zna.
Nitko neće dobiti sve što hoće.
Najrealnije je "podebljavanje kifle" od Une do Neretve, odnosno scenarij hrvatskog Sandžaka oko Bihaća.
Drvar i Grahovo je ionako prazno.
A Lašvanska dolina je idealna Muslimanima za izigravanje europskog naroda i dobivanje eurodonacija.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 15:34 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6373 Lokacija: Izvan sebe
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Ovo što govori Lars i je najrealniji scenarij uz manju korekciju, ako bi se na nešto kladio, kladio bi se na to. Barem u idućoj fazi, dalje - nitko ne zna.
Najrealnije je "podebljavanje kifle" od Une do Neretve, odnosno scenarij hrvatskog Sandžaka oko Bihaća.
A Lašvanska dolina je idealna Muslimanima za izigravanje europskog naroda i dobivanje eurodonacija. Ja sam za princip nedamo nase a hocemo tude. Tako se dobije najvise.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 15:44 |
|
|
Hrvatske prostore naslonjene na Hrvatsku od Lašve i Lepenice dijeli malen prostor pod muslimanskom kontrolom, sa jako malo stanovništva, koje tek kreće sa iseljavanjem i ostalim elementima demografske katastrofe.
Nema se smisla bilo čega u Srednjoj Bosni odricati.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 16:21 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la: Ovo što govori Lars i je najrealniji scenarij uz manju korekciju, ako bi se na nešto kladio, kladio bi se na to. Barem u idućoj fazi, dalje - nitko ne zna.
A Lašvanska dolina je idealna Muslimanima za izigravanje europskog naroda i dobivanje eurodonacija. Ja sam za princip nedamo nase a hocemo tude. Tako se dobije najvise. Potpisujem. Bejha je već podijeljena, preostaje samo da se srpska polovica ujedini sa Srbijom, a hrvatska s Hrvatskom.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 16:57 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Nema šanse da se ijednog pedlja hrvatskog u središnjoj Bosni odreknemo, tko to napravi zaslužuje titulu jednog od najvećih hrvatskih izdajnika
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:00 |
|
|
A kako misliš da pobežeš Hercegovinu sa Lašvom
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Slovenački predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:02 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: weasel je napisao/la: Pa na neki način mi bi mujage isprovocirali. Kad je proglašena samouprava mukuji nisu prstom makli, nula bodova.
Naši samo trebaju skupit muda i u svakom HVO selu proglasit odcjepljenje. Imamo kantonalnu policiju ni ne treba nam HV za prvu ruku.
Ako nas napadnu nakon toga onda imamo izliku za upad pa dokle ide.
Zbog toga je ključno njihovo iseljavanje, što ih više ispari to su slabiji a naš je posao lakši, također sa svakom općinom koju demografsksi vratimo u SBK podižemo sebi legitimitet za Banovinske granice.
Već ste izgubili SBK i enklave i prestani napaljivati forumski puk sa svojim megalomanskim glupostima. Vaše je samo ono što se može direktno doseći iz RH bez prolaska preko naših teritorija. SBK i enklave mogu biti hrvatski isključivo ako RH i Republika Bosna uđu u Konfederaciju. Sve ostalo je rat bez kraja i vaš Vietnam oko gomile neplodne zemlje na guzici svijeta. Uz ugrožavanje 10 milijardi eura godišnje. Urazumite se, dat ćemo im status manjine i jednog predstavnika u bosanskom saboru, a to je mnogo više od onog što smo dobili mi kod vas. Ne znaš kako to ide, tajne službe će upad HV-a učiniti potpuno legitimnim, no upad HV-a nije presudan, to je samo da se to odradi lakše no i svi znamo da će to totalno drugačije funkcionirati
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:03 |
|
|
cicak je napisao/la: A kako misliš da pobežeš Hercegovinu sa Lašvom Kontrolnim punktovima
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39496 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta im rade mediji. Ovako to izgleda kad Musliman pročita naslov na klixu i proradi ptsp. Muslimanka prosvjedovala kod Sebilja u Sarajevu, a potom je najavila da ide pred Veleposlanstvo Slovenije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mujage Majmuni. Pahor im samo rekao šta im iza leđa u Europi pričaju i priželjkuju, kakve veze on ima sa tim. Napadajući Sovence pokazuju svoju nemoć. Ove druge ne smiju da ne završe bez sadake i donacija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39496 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SLOVENCI VIDE ŠTO NEKI POLITIČARI U RH NE ŽELE VIDJETI Najutjecajniji slovenski tjednik Komšića nazvao bošnjačkim političarem. Optužili su ga da upravo on rastura BIH Slovenci jasno pišu da Komšić radi protiv Slovenije i Hrvatske. Ovaj alkos je dar s neba ili bolje reći dar iz džamije za Hrvate, pa nitko bolje ne radi za nas, idiot ih uspio posvađati i sa Slovenijom.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:36 |
|
|
Koliko muslimana samo Slovenija zapošljava i hrani a oni tako o njima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta im rade mediji. Ovako to izgleda kad Musliman pročita naslov na klixu i proradi ptsp. Muslimanka prosvjedovala kod Sebilja u Sarajevu, a potom je najavila da ide pred Veleposlanstvo Slovenije.
Ovo je očigledno neka luda žena. Psihički slučaj. Eto ko je ostao da brani Bosnu...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:49 |
|
|
Ja sam mislio bice protsesta ispred slovenacke ambasade a ono jedna zena i to jos protestuje i protiv svojih.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:52 |
|
|
saskia je napisao/la: Nema šanse da se ijednog pedlja hrvatskog u središnjoj Bosni odreknemo, tko to napravi zaslužuje titulu jednog od najvećih hrvatskih izdajnika Vama ti jadni ljudi u SB služe kao živi štit da nas podrivaju da ne možemo u miru da oslobađamo zemlju od Srba. Namjesto da budeš sretan što nismo krvoločni kao Srbi i želimo da ih integriramo u našu državu, a ne tražimo ništa od njih, pa čak ni da ratuju za nas, ti bi ih bacao pod kotače. Suludo. To će sutra biti jedina slobodna HSP/HOS/Starćevićevska teritorija hrvatskog naroda.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:54 |
|
|
Nakon što su Muslimani pozvali slovenskog ambasadora na razgovor u Sarajevu, slovenski mvp traži da se vrati istom mjerom i pozove ambasador BiH u Sloveniji na raport.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 17:57 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: saskia je napisao/la: Nema šanse da se ijednog pedlja hrvatskog u središnjoj Bosni odreknemo, tko to napravi zaslužuje titulu jednog od najvećih hrvatskih izdajnika Vama ti jadni ljudi u SB služe kao živi štit da nas podrivaju da ne možemo u miru da oslobađamo zemlju od Srba. Namjesto da budeš sretan što nismo krvoločni kao Srbi i želimo da ih integriramo u našu državu, a ne tražimo ništa od njih, pa čak ni da ratuju za nas, ti bi ih bacao pod kotače. Suludo. To će sutra biti jedina slobodna HSP/HOS/Starćevićevska teritorija hrvatskog naroda. Vidimo kako ste oslobađali državu od Srba izlazeći kao štakori ispod zemlje iz Sarajeva i napadajući Hrvate u središnjoj Bosni iživljavajući se nad njima nakon što se u Sarajevu niste pomakli niti metra protiv Srba.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 18:03 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Koliko muslimana samo Slovenija zapošljava i hrani a oni tako o njima. Muslimani tvrde suprotno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 18:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Trebali su iskoristiti starog Jocker-a, trik da odvedu Pahora u Potočare. I da mu Suljagić kaHvu u genocidnom muzeju napravi. Šta im drugo preostalo ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Slovenski predsjednik Pahor: "U Europi se sve više priča o mirnom razlazu u BiH" Postano: 14 tra 2021, 18:08 |
|
|
Cijeli svijet se urotio protiv muslimana, a samo zbog toga što bi htjeli politički, eventualno fizički odstraniti samo dva naroda u tzv Bejha. Kuda ide ovaj svijet? Više Muki ne može ni ratom priprijetiti a da se netko ne obrecne na njega. A bijo je i dženosajd i sve baaaa
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|