|
|
Stranica: 3/9.
|
[ 209 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 21 srp 2010, 00:21 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
zrikavac je napisao/la: lider30 je napisao/la: Gostovala na OBN-u. Osim što je promijenila smjer stranke HSS-NHI, ima i nastup uživo vrlo dobar. Govori tečno, vrlo dobro izgleda.
Moram je pohvaliti. Nadam se da ćemo konačno dobiti novu hrvatsku snagu u BiH. Jer nas je bezmudi Ljubić sve razočarao. kad je bila na OBN? Bila u nedjelju. Dobar nastup.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 27 srp 2010, 16:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25381 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Preduhitri me kolega hercegovac1981. Bila kod Mate Đakovića u emisiji.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 27 srp 2010, 17:15 |
|
|
Citat: Apelacijsko upravno vijeće Suda BiH uvažilo je žalbu HSS-NHI, te poništilo zaključak Središnjeg izbornog povjerenstva i predmet vratilo na ponovno odlučivanje. Časni sud potvrdio je odluku Predsjedništva i Glavnog odbora stranke o isključenju Liljane Lovrić iz članstva HSS-NHI.
Ova odluka Časnog suda je konačna i na nju žalba nije dopuštena, stoji na kraju priopćenja HSS-NHI-ja. kako se kolju...štab' da je neka stranka. 
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Uskok
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 27 srp 2010, 20:23 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 01:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
OldSkul je napisao/la: Citat: Apelacijsko upravno vijeće Suda BiH uvažilo je žalbu HSS-NHI, te poništilo zaključak Središnjeg izbornog povjerenstva i predmet vratilo na ponovno odlučivanje. Časni sud potvrdio je odluku Predsjedništva i Glavnog odbora stranke o isključenju Liljane Lovrić iz članstva HSS-NHI.
Ova odluka Časnog suda je konačna i na nju žalba nije dopuštena, stoji na kraju priopćenja HSS-NHI-ja. kako se kolju...štab' da je neka stranka.  Sazivanje par lojalnih opcinskih odbora, te neko "glasovanje" o opozivu predsjednice koju je izabrao sabor HSS-NHI je tako providan i izveden u starom dobrom partijskome stilu. Ali posto su kako se pise Colaka i izbacili sa zasjedanja opcinskih skupstina, i dalje smatram da je velika vecina clanstva uz Ljilju, tako i ako Ljilja ostane i ako Ljilja ne ostane u stranci te formira novu stranku po meni definitivno odnosi pobjedu !
|
 |
|
Škija
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 27 srp 2010, 20:54 |
|
|
ako pobjedi znam za koga dajem svoj glas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 30 srp 2010, 18:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 30 srp 2010, 19:03 |
|
|
|
Sem ja rekel, neko bu jeban :-)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 31 srp 2010, 21:21 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Citat: Apelacijsko upravno vijeće Suda BiH uvažilo je žalbu HSS-NHI, te poništilo zaključak Središnjeg izbornog povjerenstva i predmet vratilo na ponovno odlučivanje. Časni sud potvrdio je odluku Predsjedništva i Glavnog odbora stranke o isključenju Liljane Lovrić iz članstva HSS-NHI.
Ova odluka Časnog suda je konačna i na nju žalba nije dopuštena, stoji na kraju priopćenja HSS-NHI-ja. kako se kolju...štab' da je neka stranka.  Vala baš....Da nije ovog foruma,ne bih znao za njih danas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 31 srp 2010, 22:03 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
|
Evo i ja nekaj pratim prek ovog foruma Ljilju i HSS. Kak mi je i domaći HSS ok, pogotovo ovaj lokalni u županiji, sam da se odreknu slizavanja s HDZom, il da barem oni budu većina podržavam Ljilju. Kakve su sanše da se Hrvati okrenu nečen novom?? Činjenica je da treba pronać alternativu HDZu il niš od njega. Mislite da bi HSS mogo dobit 10-15% naših glasova, pa da na izborima nakon ovih postane naša vodeća stranka?? Između ostalog mislim da bi nam koristilo da žena vodi politiku, one su tu razumnije, i nema prepucavanja kome je veći i višak testesterona, već rad i logika i na kraju nekaj ispadne.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 01 kol 2010, 00:47 |
|
|
|
Neki dan sam sjedio u blizini dotićne osobe, a sa njom u društvu dr.Drago Đabas bivši HDZ-eovac i Anto Lozančić sadašnji ministar u vladi SBK/KSB, obodvoica trenutno članovi NHI-a.Žena ih je rasturila u pet minuta, ljudi nestadoše ko pokisli.Pišem ovo radi ministra Ante Lozančića koji je pravi šljam od čovjeka. Čovjek obnaša dužnost ministra a kofol je 80% ratni invalid.Da bog da mu prisjela ta penzija!!!!! Uglavnom sigurno je da žena ima muda i da pokušava rastjerati sav ološ oko sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OldSkul
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 04 kol 2010, 23:14 |
|
|
I ta je bajka gotova, nažalost. S velikim igračima s kojima se Lilja pošla igrati, za igrat se nije. Zato na Brigu nema strankice. Znaju Brižani đe je kapital i prosperitet. Tu nije. http://www.hss-nhi-hbz.com/component/content/article/127-konacno-slobodni
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 04 kol 2010, 23:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25381 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 04 kol 2010, 23:26 |
|
|
|
Bogumi, kolko cujem a jos dobro cujem, doticna je dopustila da jo se poodvuku dojucerasnji pod halje ....!? Mislo sam da je neko dosa pametan na ovi dunjaluk, ali pogrjesih ... idose redom na VAELIKIM KOLJENIM da je mole ostanku u stranci !? Pa je tako neka svada nastala i graja u ovim okrugu a Kiseljak posatde vise poznat po njojzi no po vodi, ali voda ce da tece dugo jos, sto za aktere ovog luna-park teferica nece biti moguce ...
Ispostavi se da je politika ipak kurva bez okusa i mirisa, sto je gopoja zadnjim postupcima ne ciscenja stranke pokazala ... i eto kao to obicno biva, sve je po starom samo malo kruha i igara, nako za raju da se ima sta pricat ...
Izadite na predstojece izbore,jer sta pametno jos mzete osim izici _______!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Škija
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 04 kol 2010, 23:34 |
|
|
za koga cu sad glasat...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 04 kol 2010, 23:59 |
|
|
Škija je napisao/la: :rigam
za koga cu sad glasat... Na to pitanje ti odgovor moze dati Sir Arthur Charles Clarke, problam je sto je covik umra 2008god. Inace je autor vse knjiga od koje su najpoznatije Mysteries of the World,vrste znanstvena fantastika, imao je tri zelje;da zavlada mir u Sri Lanki, da covjek odustane od upotrebe nafte i da E.T. konacno nazove. Izgleda da je ovo zadnje doista ostvareno,jer su upravo Ti sada na vlasti ili pokusavaju doci na vlast. Ova anomali je opisana u poglavnlju " Izgubljena karika" i "Kabinet čuda" A i djela Gle čuda!i Divlji Talenti , Charlesa Forta iz proteklog stoljeca ... ne zaostaju na ovu temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
drove1983
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 01:27 |
|
|
|
muči me ovaj ministrić Lozančić...ah da hoće nestat iz ovog grada,hebo mu Selman mater.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 03:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 03:20 |
|
|
OldSkul je napisao/la: I ta je bajka gotova, nažalost. S velikim igračima s kojima se Lilja pošla igrati, za igrat se nije. Zato na Brigu nema strankice. Znaju Brižani đe je kapital i prosperitet. Tu nije. http://www.hss-nhi-hbz.com/component/content/article/127-konacno-slobodniLjilja je postala državni neprijatelj očito. Ona njena najava kako će pozvati na blokadu institucija ukoliko Komšić bude ponovno izabran bio je argument kojim se plašilo članove CIK-a da preokrenu mišljenje. Stvar je potpuno apsurdna. Pravni presedan koji omogućava sutra da u bilo kojoj stranci par momaka se okupi i ruši predsjednika i stranku mimo Statuta. Dakle CIK je tri puta već potvrdio njene list. Prije toga je Sud u Sarajevu donio rješenje kojom se Ljilja potvrđuje kao legalna predsjednica HSS-a Apelacijskom sudu žale se Zubak i Čolak. CIK svaki puta dakle 3 donosi odluku kojom su njene liste validne. Za to vrijeme oni prijete, kleveću, bauljaju. Ljilja čeka da institucije odrade posao vjerujući u pravnu državu. Cijelo to vrijeme CIK ne dovodi u pitanje uopće njene liste. U 3oj apelaciji pokušali su raditi pritisak na nju da se nađe kompromisno rješenje i da ona potpiše i liste od pučista. I onda bum! Jučer CIK nakon 4-e apelacije odlučuje - njene ne vrijede a Čolakove liste, na kojima nema potpisa predsjednice vrijede???? To se zove BIH i institucionalni teror države nad zakonom i pravima. Dakle - ona se može žaliti, tužiti ali je stavljena van igre i u lošiju poziciju protivno zakonu. Još da kažem da su protiv nje u CIKU bili tri Muslimana i Mile Kudić - Lijanovićev čovjek., koji je odradio prljav posao u Vijeću grada Mostara naštelivši da u hrvatskoj kompenzacijskoj kvoti umjesto HDZ-a uđe jedan Lijanov. http://www.izbori.ba/default.asp?col=clanovi On je odradio ključnu stvar. Lik je jebeni alkos. Žešći. Kupili su ga za malo šljive. Rođen je 10. prosinca 1955 godine u selu Gmićima, Općina Prozor-Rama. Diplomirani je pravnik sa položenim pravosudnim ispitom. Obnašao je dužnost: suca, odvjetnika, zastupnika, predsjednika Zakonodavne-pravne komisije Skupštine Republike Bosne I Hercegovine, tajnika parlamentarnog doma, a od 01. ožujka 2007. godine član je Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne I Hercegovine. Oženjen je Nadom, rođenom Ćurić, ima troje djece: Juru, Ines I Antu, I sa obitelji živi u Prozoru.Izvaninstitucionalna borba je na početku HSS, onaj pravi poslan je na ulice... i vrlo brzo mogao bi se pretvoriti u ZNS - Za Našu stvarHSS/NHI-ALijansa - odlaze sa svojim listama na "test pred narod", točnije čeka ih ručak plaćen od 90/HSP/SDP koalicije. Po mojim informacijama Lovrićeva se neće niti žaliti. Jer je ta zadnja odluka čisto političa. Do zadnjeg trena sumnjala je da bi se moglo dogoditi to da CIK potvrdi i njihove liste ali nitko normalan nije vjerovao da će izbrisati njene. Cirkus od države. Pa se ti kandidiraj ubuduće. Prva po meni zdrava hrvatska opcija sasječena je u korijenu. Netko se očito ukakio. Al dobro.. ko hoće teror dobit će teror... ćerat ćemo se još.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 03:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 09:31 |
|
|
zrikavac je napisao/la: OldSkul je napisao/la: I ta je bajka gotova, nažalost. S velikim igračima s kojima se Lilja pošla igrati, za igrat se nije. Zato na Brigu nema strankice. Znaju Brižani đe je kapital i prosperitet. Tu nije. http://www.hss-nhi-hbz.com/component/content/article/127-konacno-slobodniLjilja je postala državni neprijatelj očito. Ona njena najava kako će pozvati na blokadu institucija ukoliko Komšić bude ponovno izabran bio je argument kojim se plašilo članove CIK-a da preokrenu mišljenje. Stvar je potpuno apsurdna. Pravni presedan koji omogućava sutra da u bilo kojoj stranci par momaka se okupi i ruši predsjednika i stranku mimo Statuta. Dakle CIK je tri puta već potvrdio njene list. Prije toga je Sud u Sarajevu donio rješenje kojom se Ljilja potvrđuje kao legalna predsjednica HSS-a Apelacijskom sudu žale se Zubak i Čolak. CIK svaki puta dakle 3 donosi odluku kojom su njene liste validne. Za to vrijeme oni prijete, kleveću, bauljaju. Ljilja čeka da institucije odrade posao vjerujući u pravnu državu. Cijelo to vrijeme CIK ne dovodi u pitanje uopće njene liste. U 3oj apelaciji pokušali su raditi pritisak na nju da se nađe kompromisno rješenje i da ona potpiše i liste od pučista. I onda bum! Jučer CIK nakon 4-e apelacije odlučuje - njene ne vrijede a Čolakove liste, na kojima nema potpisa predsjednice vrijede???? To se zove BIH i institucionalni teror države nad zakonom i pravima. Dakle - ona se može žaliti, tužiti ali je stavljena van igre i u lošiju poziciju protivno zakonu. Još da kažem da su protiv nje u CIKU bili tri Muslimana i Mile Kudić - Lijanovićev čovjek., koji je odradio prljav posao u Vijeću grada Mostara naštelivši da u hrvatskoj kompenzacijskoj kvoti umjesto HDZ-a uđe jedan Lijanov. http://www.izbori.ba/default.asp?col=clanovi On je odradio ključnu stvar. Lik je jebeni alkos. Žešći. Kupili su ga za malo šljive. Rođen je 10. prosinca 1955 godine u selu Gmićima, Općina Prozor-Rama. Diplomirani je pravnik sa položenim pravosudnim ispitom. Obnašao je dužnost: suca, odvjetnika, zastupnika, predsjednika Zakonodavne-pravne komisije Skupštine Republike Bosne I Hercegovine, tajnika parlamentarnog doma, a od 01. ožujka 2007. godine član je Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne I Hercegovine. Oženjen je Nadom, rođenom Ćurić, ima troje djece: Juru, Ines I Antu, I sa obitelji živi u Prozoru.Izvaninstitucionalna borba je na početku HSS, onaj pravi poslan je na ulice... i vrlo brzo mogao bi se pretvoriti u ZNS - Za Našu stvarHSS/NHI-ALijansa - odlaze sa svojim listama na "test pred narod", točnije čeka ih ručak plaćen od 90/HSP/SDP koalicije. Po mojim informacijama Lovrićeva se neće niti žaliti. Jer je ta zadnja odluka čisto političa. Do zadnjeg trena sumnjala je da bi se moglo dogoditi to da CIK potvrdi i njihove liste ali nitko normalan nije vjerovao da će izbrisati njene. Cirkus od države. Pa se ti kandidiraj ubuduće. Prva po meni zdrava hrvatska opcija sasječena je u korijenu. Netko se očito ukakio. Al dobro.. ko hoće teror dobit će teror... ćerat ćemo se još. Haj zirdume ne balavaj ovdje. Ko biva Lijlja postenjacina neka samo "taka", ja sam isto mislio da je ona hvale vrijedna ali nije ni za q... cim pusi kitu (onu politicku) Sokolu i drugim drugovima. Stavila je svoj interes iznad stranackog i nista drugo i nije zasluzila, bolje bi joj bilo da se odmah preseli u "stozernu" stranku i da ne laprda vise. Mogla je od HSS-a napraviti pravu alternativu ali je pala na koljena (vidivsi velikoga u Covi) i naravno zgrabila cim je mogla. Toliko o njoj i zelji da Hrvatski korpus u BiH dobije drugu politicku platformu. Ja razumijem tebe, jer na drugo vjerovatno nisi naucio.
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 10:25 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Ljilja je postala državni neprijatelj očito. Ona njena najava kako će pozvati na blokadu institucija ukoliko Komšić bude ponovno izabran bio je argument kojim se plašilo članove CIK-a da preokrenu mišljenje. Stvar je potpuno apsurdna. Pravni presedan koji omogućava sutra da u bilo kojoj stranci par momaka se okupi i ruši predsjednika i stranku mimo Statuta. Dakle CIK je tri puta već potvrdio njene list. Prije toga je Sud u Sarajevu donio rješenje kojom se Ljilja potvrđuje kao legalna predsjednica HSS-a Apelacijskom sudu žale se Zubak i Čolak. CIK svaki puta dakle 3 donosi odluku kojom su njene liste validne. Za to vrijeme oni prijete, kleveću, bauljaju. Ljilja čeka da institucije odrade posao vjerujući u pravnu državu. Cijelo to vrijeme CIK ne dovodi u pitanje uopće njene liste. U 3oj apelaciji pokušali su raditi pritisak na nju da se nađe kompromisno rješenje i da ona potpiše i liste od pučista. I onda bum! Jučer CIK nakon 4-e apelacije odlučuje - njene ne vrijede a Čolakove liste, na kojima nema potpisa predsjednice vrijede???? To se zove BIH i institucionalni teror države nad zakonom i pravima. Dakle - ona se može žaliti, tužiti ali je stavljena van igre i u lošiju poziciju protivno zakonu. Još da kažem da su protiv nje u CIKU bili tri Muslimana i Mile Kudić - Lijanovićev čovjek., koji je odradio prljav posao u Vijeću grada Mostara naštelivši da u hrvatskoj kompenzacijskoj kvoti umjesto HDZ-a uđe jedan Lijanov. http://www.izbori.ba/default.asp?col=clanovi On je odradio ključnu stvar. Lik je jebeni alkos. Žešći. Kupili su ga za malo šljive. Rođen je 10. prosinca 1955 godine u selu Gmićima, Općina Prozor-Rama. Diplomirani je pravnik sa položenim pravosudnim ispitom. Obnašao je dužnost: suca, odvjetnika, zastupnika, predsjednika Zakonodavne-pravne komisije Skupštine Republike Bosne I Hercegovine, tajnika parlamentarnog doma, a od 01. ožujka 2007. godine član je Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne I Hercegovine. Oženjen je Nadom, rođenom Ćurić, ima troje djece: Juru, Ines I Antu, I sa obitelji živi u Prozoru.Izvaninstitucionalna borba je na početku HSS, onaj pravi poslan je na ulice... i vrlo brzo mogao bi se pretvoriti u ZNS - Za Našu stvarHSS/NHI-ALijansa - odlaze sa svojim listama na "test pred narod", točnije čeka ih ručak plaćen od 90/HSP/SDP koalicije. Po mojim informacijama Lovrićeva se neće niti žaliti. Jer je ta zadnja odluka čisto političa. Do zadnjeg trena sumnjala je da bi se moglo dogoditi to da CIK potvrdi i njihove liste ali nitko normalan nije vjerovao da će izbrisati njene. Cirkus od države. Pa se ti kandidiraj ubuduće. Prva po meni zdrava hrvatska opcija sasječena je u korijenu. Netko se očito ukakio. Al dobro.. ko hoće teror dobit će teror... ćerat ćemo se još. Haj zirdume ne balavaj ovdje. Ko biva Lijlja postenjacina neka samo "taka", ja sam isto mislio da je ona hvale vrijedna ali nije ni za q... cim pusi kitu (onu politicku) Sokolu i drugim drugovima. Stavila je svoj interes iznad stranackog i nista drugo i nije zasluzila, bolje bi joj bilo da se odmah preseli u "stozernu" stranku i da ne laprda vise. Mogla je od HSS-a napraviti pravu alternativu ali je pala na koljena (vidivsi velikoga u Covi) i naravno zgrabila cim je mogla. Toliko o njoj i zelji da Hrvatski korpus u BiH dobije drugu politicku platformu. Ja razumijem tebe, jer na drugo vjerovatno nisi naucio. Pušiš i ti propagandnu kitu Dnevnog Lista, Zvone Jukića, Zvone Jurišića i Božote Ljubića. Pardon to su minimalno 4 kite.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 10:30 |
|
|
|
Ehhh...sad de malo budi i bezobrazan. Kao ja citam dnevni list bla bla, za ovo ti ne trebaju nikakve novine nego samo malo mozak da upalis. Mene bas briga za svim Zvonetima.
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 16:20 |
|
|
|
Mogao bi joj ovo biti vjetar u jedra, ako na kraju pobijedi. Kako se neda stara garda, povlastice, lobiranje, sudjelovanje u vlasti, odbori, mediji... Kome je to lako napustiti.
Zubak definitivno postaje tragična figura BiH Hrvata. Onaj kredit i odluku da ne potpiše Dayton je sada mogao valorizirati pametnom politikom, ali jok. On napada Ljilju i sve svoje frustracije pokušava ovdje izliječiti.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 16:28 |
|
|
lider30 je napisao/la: Mogao bi joj ovo biti vjetar u jedra, ako na kraju pobijedi. Kako se neda stara garda, povlastice, lobiranje, sudjelovanje u vlasti, odbori, mediji... Kome je to lako napustiti.
Zubak definitivno postaje tragična figura BiH Hrvata. Onaj kredit i odluku da ne potpiše Dayton je sada mogao valorizirati pametnom politikom, ali jok. On napada Ljilju i sve svoje frustracije pokušava ovdje izliječiti. Nema od toga ništa, jedino što alijansa i Zubak će nakon ovih izbora dobiti potpunu potvrdu da su apsolutno izgubili svaki legitimitet kod Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: mr. sc. Ljiljana Lovrić (HSS-NHI) Postano: 05 kol 2010, 18:02 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
|
Dali postoji šansa da se osnuje novi HSS (evo prilke za vraćanje imena Hrvatska REPUBLIKANSKA Seljačka Stranka) do izbora ili neka nezavisna lista pa da ipak gđa. Ljilja i njena ekipa sudjeluju na izborima? Ili prošla baba sa kolačima? Meni se čini ovako sa strane da bi ona bila prava prilika za Hrvate HB (nit zadrta, a opet dovoljno konzervativka i nacionalno osvještena), no opet dokazat će se tek ako dobije vlast. Pa da vidimo u kojoj mjeri bi ju to iskvarilo.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|