|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: RK Zagreb Postano: 19 svi 2015, 12:55 |
|
|
Poznati ekonomski stručnjak Vedriš novi predsjednik ZagrebaMladen Vedriš, poznati ekonomski stručnjak i doktor znanosti, ali i čovjek vezan uz sport, izabran je za novog predsjednika rukometnog kluba Zagreb.Na izbornoj skupštini usvojen je i novi statut te su uz dosadašnjeg predsjednika razriješena tri dopredsjednika skupštine i svi članovi izvršnog odbora. Vedriš je bio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza u vrijeme raspada Jugoslavije i početka hrvatske (nogometne) samostalnosti, do 1994., kada se sam povukao i posvetio znanosti i biznisu, a bio je i član IO Dinama. Dopredsjednici kluba su Ivan Tolj, Andrija Mikulić, Pavao Vujnovac i Josip Jurčević. Predsjednik i četiri dopredsjednika Kluba ujedno su i članovi izvršnog odbora u kojemu su uz njih i Zoran Gobac, Marijan Kostrenčić, Branislav Golubić, Marko Udovičić, Vedran Šupuković, Krešimir Rotim, Vladimir Gašparović, Boris Žgomba, Ante Ančić i Dinko Vukelić. Zanimljivo, stvarni šef Zoran Gobac opet se sklonio u zavjetrinu, pa kao u Hrvatskom rukometnom savezu, nije predsjednik, nego na nekoj od izvršnih ili savjetodavnih funkcija. Za predsjednika skupštine ponovno je izabran Ivan Jarnjak, a dopredsjednici Tomislav Stojak, Višeslav Vukojević i Rajko Vučković. Na skupštini je podneseno financijsko izvješće i godišnje izvješće o radu kluba, izabran je likvidator, predsjednik i članovi stegovne komisije, kao i sva ostala povjerenstva, odbori i vijeća kluba. http://www.index.hr/sport/clanak/poznat ... 20786.aspxVeć sam pomislio neka skupština HDZ-a.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 19 svi 2015, 13:35 |
|
|
Kapa do poda nešem crnogorskom tiću. Vidi se koliko znači pravi trener. Za reprezentaciju bi doduše bio prestar...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 17 ruj 2015, 20:52 |
|
|
Zasto u LS imaju dvije grupe sa 8 i dvije sa 6 ekipa ?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 17 ruj 2015, 20:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39145 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jes nas krenulo prvo pao Arsenal u nogometu sad i Kiel u rukometu, svaka čast momcima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 17 ruj 2015, 21:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7342 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Zasto u LS imaju dvije grupe sa 8 i dvije sa 6 ekipa ? malo je promijenjen sustav natjecanja ove sezone... te skupine sa 6 ekipa su slabije i dalje idu samo dvije prvoplasirane čini mi se,a ove sa 8 ekipa gdje je i Zagreb su jače i iz te dvije skupine dalje ide po 6 klubova...tako nekako i u drugom dijelu se prave dvije skupine od tih 16 ekipa...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 18 ruj 2015, 17:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 09 pro 2020, 17:51 |
|
|
Citat: HRVATSKI REPREZENTATIVAC OPET DOMA! STUP OBRANE KAUBOJA, POTPISAO ZA PPD ZAGREB: ‘IZABRAO SAM PROMJENU‘
Željko Musa (34) je od sljedeće sezone novi igrač PPD Zagreba. Iskusni pivot, stup obrane naše reprezentacije, prekida dugogodišnju karijeru u kojoj je igrao za Medveščak, Trebnje, Gorenje, Kielce i Magdeburg, te se vraća u klub u kojem je krenuo svojevremeno, ali stvarnog seniorskog staža nije ostvario previše.
Da je to veliko pojačanje za Zagreb uopće nije upitno, ali nije upitno ni da će klub morati malo regulirati trenutnu situaciju u kojoj ima već četiri kružna napadača – Burića, Šipića, Grahovca i Stojnića. https://sportske.zabranjeni.url/sn/sport-m ... u-15035889Neka dobra vijest iz Zagreba. Na što je spao taj klub...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 09 pro 2020, 17:59 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: HRVATSKI REPREZENTATIVAC OPET DOMA! STUP OBRANE KAUBOJA, POTPISAO ZA PPD ZAGREB: ‘IZABRAO SAM PROMJENU‘
Željko Musa (34) je od sljedeće sezone novi igrač PPD Zagreba. Iskusni pivot, stup obrane naše reprezentacije, prekida dugogodišnju karijeru u kojoj je igrao za Medveščak, Trebnje, Gorenje, Kielce i Magdeburg, te se vraća u klub u kojem je krenuo svojevremeno, ali stvarnog seniorskog staža nije ostvario previše.
Da je to veliko pojačanje za Zagreb uopće nije upitno, ali nije upitno ni da će klub morati malo regulirati trenutnu situaciju u kojoj ima već četiri kružna napadača – Burića, Šipića, Grahovca i Stojnića. https://sportske.zabranjeni.url/sn/sport-m ... u-15035889Neka dobra vijest iz Zagreba. Na što je spao taj klub... Veselim se njegovoj propasti, kako su zdusno radili na unistavanju konkurencihe, nisu se smirili dok Metković nisu zbrisali s lica zemlje. Sad Nexeu bacaju klipove pod noge di god mogu. Kreteni ne razume da bez konkurencije nema ni njih. Dabogda se ugasili.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 28 tra 2021, 15:09 |
|
|
Citat: Zagrebova lista pojačanja sve je duža, na njoj je sada i Jakov Gojun, nekdašnji reprezentativac koji se vraća iz berlinskog Füchsea. Nema dvojbe da će s njim i Musom obrana Zagreba imati drugačiju dimenziju. Treba reći da su Zagreb pojačali i Čupić, pa vratarski tandem Ivić – Slavić, te mladi srednjak Sirotić i tu pojačanjima neće biti kraj, jer se uz još neke manje rošade traži i 'kapitalac' na vanjskoj poziciji.
Službeni potpis stavio je i Dino Slavić sadašnji vratar španjolskog Ademar Leona.
- Mislim da mi je nakon tri godine u Leonu ovo jedan dobar iskorak u karijeri. Nadam se da ću svojim igrama doprinijeti ciljevima koje klub ima. O glavnom treneru sam čuo samo sve najbolje, dok sam s nekolicinom igrača igrao u Premijer – zaključio je Slavić. https://sportske.zabranjeni.url/sn/sport-m ... u-15068915
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 28 tra 2021, 16:56 |
|
|
Burbon je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Veselim se njegovoj propasti, kako su zdusno radili na unistavanju konkurencihe, nisu se smirili dok Metković nisu zbrisali s lica zemlje. Sad Nexeu bacaju klipove pod noge di god mogu. Kreteni ne razume da bez konkurencije nema ni njih. Dabogda se ugasili. ..slažem se..nema mi mrzeg hr kluba..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 09 lis 2022, 16:49 |
|
|
Dobar dres
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: RK Zagreb Postano: 01 ožu 2024, 11:51 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|