|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 08:47 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pa nema problema. Neka rade što hoće. Nek uvedu šerijat na 23% nema problema. Stvar je što takijaju da je to multietničko, multikulturno, građansko itd. I nama nameću što ćemo mi na naših 26% Naših 23% i vaših 26%. Znači Federacija je 49%. Vaših je max 19% Federacije a i to ćete izgubiti u dobroj mjeri u godinama koje dolaze.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 09:01 |
|
|
forumaš_bih je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pa nema problema. Neka rade što hoće. Nek uvedu šerijat na 23% nema problema. Stvar je što takijaju da je to multietničko, multikulturno, građansko itd. I nama nameću što ćemo mi na naših 26% Naših 23% i vaših 26%. Znači Federacija je 49%. Vaših je max 19% Federacije a i to ćete izgubiti u dobroj mjeri u godinama koje dolaze. Ma pusti, obi računaju da je SBK i HNK njihovo. Eto kakvi su to stratezi
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 09:13 |
|
|
Karabaja je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Naših 23% i vaših 26%. Znači Federacija je 49%. Vaših je max 19% Federacije a i to ćete izgubiti u dobroj mjeri u godinama koje dolaze. Ma pusti, obi računaju da je SBK i HNK njihovo. Eto kakvi su to stratezi Ništa oni su SBK neće dobiti. To je gotovo.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 09:56 |
|
|
PCM je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-znak-podrske-sarajevska-vijecnica-veceras-u-bojama-zastave-palestine/210510152Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je na simboličan način pružila podršku Palestincima, a na društvenim mrežama je objavila fotografiju Vijećnice sa zastavom Palestine uz poruku podrške.
"Vijećnica je večeras obojena palestinskom zastavom, u znak solidarnosti sa svim nevinim žrtvama i njihovim porodicama", napisala je.Ja graDŽanke i govana... Dok god Bosnjaci opstruiraju demokratsku volju vecine u drzavi Izrael, nema tu sevapa nit sadake.. Bosnjaci moraju sa poglavicom Bakirom dodji u Tel Aviv, kleknuti pred Benjaminom Netaniyahujem, obecati mi vjecu podrsku i vjernost, a Sebija napacenom izraelskom narodu donirati 20 tona Hurme, ponaosob. Sa strane ce nadgledati zidov Blinken i zet od Joe Biden-a takodjer zidov, sa znakom odobravanja klimajuci laghano glavicama gore-dole. Poslije na veceru sa kosher poslasticama! ( bez svinjetine) Za gradjhanski Izrael i vjecno prijateljstvo napachenog bosnjachkog i izraelskog gradjhanskih narhoda!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 10:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Gradonačelnica Sarajeva iz reda Ostalih pa tako i sarajevskih Židova podržava Hamas.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 10:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75333 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Iznenađujuće kako svi Ostali podržavaju interese svojih roditelja, braće, rodbine i vjerojatno vlastite djece koji se izjašnjavaju kao Bošnjaci.
Ili nije iznenađujuće.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 10:46 |
|
|
forumaš_bih je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ma pusti, obi računaju da je SBK i HNK njihovo. Eto kakvi su to stratezi Ništa oni su SBK neće dobiti. To je gotovo. Rekao bih im sta ce dobiti, al vec sam 2x dobijao ban, tako da cu presutiti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 10:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75333 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karabaja je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Ništa oni su SBK neće dobiti. To je gotovo. Rekao bih im sta ce dobiti, al vec sam 2x dobijao ban, tako da cu presutiti. A vi bi HVO prostore u Srednjoj Bosni ? Koji teritorij pod Armijom ste spremni prepustiti Hrvatima ? Istočni Mostar ? Cijeli Gornji Vakuf ? Konjic? USK enklavu ?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
forumaš_bih
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 11:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Ništa oni su SBK neće dobiti. To je gotovo. Rekao bih im sta ce dobiti, al vec sam 2x dobijao ban, tako da cu presutiti. Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 11:03 |
|
|
forumaš_bih je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Rekao bih im sta ce dobiti, al vec sam 2x dobijao ban, tako da cu presutiti. Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota. Moj te mota.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 11:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota. Moj te mota. Vidi ga, kao klinjo kakav, ne bi me ćudilo ga gledaš Baku Praseta.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 11:16 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
forumaš_bih je napisao/la: Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota. Nisam znao da su se Goti i Iliri prezivali Živkovići.. .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 11:22 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Moj te mota. Vidi ga, kao klinjo kakav, ne bi me ćudilo ga gledaš Baku Praseta. Upozorenje za zaglupljivanje teme.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 11:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
forumaš_bih je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Rekao bih im sta ce dobiti, al vec sam 2x dobijao ban, tako da cu presutiti. Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota. Đes ba Hans, nisam te prepoznao. Možda je ovo razlog zašto je RBiH preselila u Švecku, vratili se u praotadžbinu
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 12:56 |
|
|
forumaš_bih je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Rekao bih im sta ce dobiti, al vec sam 2x dobijao ban, tako da cu presutiti. Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota. Ne bih se bavio trivijalnim stvarima ko je ko i odakle potjece. Ali svakako da smo se afirmisali kao gospodski narod i da odskačemo od okruženja. Ponosan sam na to.
|
|
Vrh |
|
|
Jussi
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 12:59 |
|
Pridružen/a: 18 pro 2020, 09:01 Postovi: 6589 Lokacija: Srpska Vojvodina
|
Karabaja je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota. Ne bih se bavio trivijalnim stvarima ko je ko i odakle potjece. Ali svakako da smo se afirmisali kao gospodski narod i da odskačemo od okruženja. Ponosan sam na to. Odskacete dabome, ali ne samo od okruzenja, nego cele Evrope.
_________________ Vucic: Srbija najbolji prijatelj Kine u Evropi
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 12:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: forumaš_bih je napisao/la: Suzdržimo se od teških riječi. Mi smo gospodski narod. Potomci drevnih Ilira i Gota. Ne bih se bavio trivijalnim stvarima ko je ko i odakle potjece. Ali svakako da smo se afirmisali kao gospodski narod i da odskačemo od okruženja. Ponosan sam na to. Definitivno odskačete od okruženja...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 13:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ne bih se bavio trivijalnim stvarima ko je ko i odakle potjece. Ali svakako da smo se afirmisali kao gospodski narod i da odskačemo od okruženja. Ponosan sam na to. Definitivno odskačete od okruženja... Zasto su stavio sliku ljudi koji se mole bogu?
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 14:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zasto su stavio sliku ljudi koji se mole bogu? A jesi i ti ćudan. Pa zar nisi do sad naućio da je većina Srba islamofobna, i fašistićka.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 14:12 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Zasto su stavio sliku ljudi koji se mole bogu? A jesi i ti ćudan. Pa zar nisi do sad naućio da je većina Srba islamofobna, i fašistićka. Ma znam to, ali đikan postavio najnormalniju sliku i hoce da dokaze nešto. Ovaj je dupli đikan, i ideološki i mentalno.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 14:23 |
|
|
Karabaja je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: A jesi i ti ćudan. Pa zar nisi do sad naućio da je većina Srba islamofobna, i fašistićka. Ma znam to, ali đikan postavio najnormalniju sliku i hoce da dokaze nešto. Ovaj je dupli đikan, i ideološki i mentalno. Normalno? Odrasli ljudi poredani u nekakve redove se naguzili u čarapama i žena zamotana u crni čaršaf normalno? Možda u Siriji i Sarajevu. Nama Evropljanima je ovo kao da gledamo Marsovce. I još na sve to umislili da su gospoda? Zna se Mujo šta je u Evropi gospodsko ponašanje. Šta je Bonton. U vašim orijentalnim kuturama ne znam, to je za mene strana civilizacija.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 14:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ma znam to, ali đikan postavio najnormalniju sliku i hoce da dokaze nešto. Ovaj je dupli đikan, i ideološki i mentalno. Normalno? Odrasli ljudi poredani u nekakve redove se naguzili u čarapama i žena zamotana u crni čaršaf normalno? Možda u Siriji i Sarajevu. Nama Evropljanima je ovo kao da gledamo Marsovce. I još na sve to umislili da su gospoda? Zna se Mujo šta je u Evropi gospodsko ponašanje. Šta je Bonton. U vašim orijentalnim kuturama ne znam, to je za mene strana civilizacija. Vidi ovako, meni kao ateisti ili bolje rećeno agnostiku ne smeta nikakvo izvršavanje vjerskih obreda dokle god to na mene ne utiće. Eh sad to što tebi smeta vidjeti ljude kako izvršavaju vjerske obrede to je iskljućivo tvoj problem i jedini savjet koji ti mogu dati jest da zakažeš termin kod psihijatra.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 14:34 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Normalno? Odrasli ljudi poredani u nekakve redove se naguzili u čarapama i žena zamotana u crni čaršaf normalno? Možda u Siriji i Sarajevu. Nama Evropljanima je ovo kao da gledamo Marsovce. I još na sve to umislili da su gospoda? Zna se Mujo šta je u Evropi gospodsko ponašanje. Šta je Bonton. U vašim orijentalnim kuturama ne znam, to je za mene strana civilizacija. Vidi ovako, meni kao ateisti ili bolje rećeno agnostiku ne smeta nikakvo izvršavanje vjerskih obreda dokle god to na mene ne utiće. Eh sad to što tebi smeta vidjeti ljude kako izvršavaju vjerske obrede to je iskljućivo tvoj problem i jedini savjet koji ti mogu dati jest da zakažeš termin kod psihijatra. Ma šta će mi smetati posipajte se šećerom po glavi u tih vaših 24% ako hoćete, jebe mi se. Samo se ne mogu načuditi kad vidim slike iz 24%. Kao druga planeta. Šta vam je ono bilo preksinoć? Nešto Lejt tujut ujut?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 14:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ma znam to, ali đikan postavio najnormalniju sliku i hoce da dokaze nešto. Ovaj je dupli đikan, i ideološki i mentalno. Normalno? Odrasli ljudi poredani u nekakve redove se naguzili u čarapama i žena zamotana u crni čaršaf normalno? Možda u Siriji i Sarajevu. Nama Evropljanima je ovo kao da gledamo Marsovce. I još na sve to umislili da su gospoda? Zna se Mujo šta je u Evropi gospodsko ponašanje. Šta je Bonton. U vašim orijentalnim kuturama ne znam, to je za mene strana civilizacija. Ni meni nije prihvatljivo da popovi bludniče sa djecom, pa nisam stavio sliku manastira duge njive da kmečim
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Muslimanska verzija "građanske BiH" Postano: 11 svi 2021, 14:41 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Vidi ovako, meni kao ateisti ili bolje rećeno agnostiku ne smeta nikakvo izvršavanje vjerskih obreda dokle god to na mene ne utiće. Eh sad to što tebi smeta vidjeti ljude kako izvršavaju vjerske obrede to je iskljućivo tvoj problem i jedini savjet koji ti mogu dati jest da zakažeš termin kod psihijatra. Ma šta će mi smetati posipajte se šećerom po glavi u tih vaših 24% ako hoćete, jebe mi se. Samo se ne mogu načuditi kad vidim slike iz 24%. Kao druga planeta. Šta vam je ono bilo preksinoć? Nešto Lejt tujut ujut? Meni nije ništa bilo. To ti je ćudno a nije ti ćudno što svi jedete iz iste kašike, što pijete na sahranama, što imate pun qurac svetaca kojima se molite itd.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 258 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|