|
|
Stranica: 278/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Primarijus
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 svi 2021, 22:01 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Ja sam jedan od retkih Razumnih i okrenutih Saradnji: utvrditi ZONE INTERESA i svako da gleda svoj posao. Mi smo toliko mali i slabi da je pitanje 'oćemo li i ovo što imamo sačuvati, a ne da se još grabimo i za ono što ni nemamo... no, dok je vas sumanutih pohlepnika, teško ćemo na zelenu granu... Sumanuti pohlepnici, zbog čega? Zato jer bi željeli da je na vlasti opcija koja nam više odgovara. I to je to. Sve staje na tome da bi mi željeli, kao da smo objavili plan za aneksiju Crne Gore bog te dragi hebo, s druge strane vi vršljate direktno i indirektno po čitavoj regiji bivše jugoslavije i rovarite gdje god i kako god stignete i po tebi ste vi pravedna, dobra, skromna i razumna strana? Malo vas Milanović gazi kako bi trebao i mogao.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 svi 2021, 22:08 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Jasno nam je vaše navijanje za Mila, samo ste ga preterali.
To bi bilo isto kao kada bi mi Srbi, na temi o Sloveniji, navijali za njih da budu što žešći hrvatofobi.. :)
E sad idi na temu o Sloveniji i za svaki takav post, ako ga nadješ, dobijaš po 50€.. :)
Smanjite bar malo strah. Baš delujete sasrano.
.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 11 svi 2021, 23:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Jedini Beogradjanin od nas "Srbijanaca" koji pišemo ovde je Karmelo.. . Znači poznajete se? Izvodite neku srpsko-internetsku verziju UZP-a na forumu. Beograd, Borča, Pančevo - meni je to sve isto.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 00:38 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Freyu, ti si prolupotina totalna i to sam primetio još prošle godine: nedelju-2 dana smo na istoj liniji, pa ti okreneš "ploču". I tako stalno. Ciklusi! A da ne patiš od VelikoHrvatske OPSESIJE i Srbofobne HISTERIJE razumeo bi stanje stvari. Kad se kretalo na tvoju Kiflatsku najveći odziv i oduševljenje je bilo sa crnogorske strane-dok su u Srbiji lovili regrute vojna policija i specijalci, Crnogorci su prepunjali regrutne centre. Ti ljudi su potpuno isti i isto vam misle ali je u međuvremenu došlo do jedne Promene: pojavila se EU sa svojim Fondovima, Odborima, Agencijama, Fondacijama, Agenturama itd. Uvališ se u neki Odbor za promociju Evropskih Standarda i - Bog da te vidi! Mlatiš neku ULJUĐENU priču, glumiš Građanina Sveta, toročeš o "slobodama", "pravima",... sve to se UBILO za Crnogorce! U ex Jugi je CG bila NAJZAOSTALIJI, NAJSIROMAŠNIJI, NAJNEOBRAZOVANIJI kraj... a sad odjednom, preko noći, NAJEVROPEJCI?! Stvar je jasna: u maloj zemlji se OGROMAN % populacije može uvaliti u ukruhe i uzimati lak 'lebac. Što da ekšli RMBAČIŠ kad možeš da kenjaš o evropejštini i uzimaš lovu? Videlo se kad se okupljaju "komite", "crnogorci", "branioci crnogorske Evropske budućnosti" - koliko je takvih. Do sad su čak 2 puta OTKAZIVALI okupljanja zbog jadnog odziva... A ti makar ne budi Licemerčina (mada je to tebi NEMOGUĆE da ne budeš): ako gledaš da vi nama mutite, pravite štetu i serete u našem dvorištu - onda nemoj posle da cviliš kad mi uzvratimo i zagorčamo vama život negde gde je vama važno... Ja sam jedan od retkih Razumnih i okrenutih Saradnji: utvrditi ZONE INTERESA i svako da gleda svoj posao. Mi smo toliko mali i slabi da je pitanje 'oćemo li i ovo što imamo sačuvati, a ne da se još grabimo i za ono što ni nemamo... no, dok je vas sumanutih pohlepnika, teško ćemo na zelenu granu... Vi ste sebi smislili, mi ćemo raditi što nas volja a Hrvati moraju biti dobri i gledati svoja posla, a i ta svoja posla nisu samo njihova posla nego i naša Srpska posla zato što ima Srba u Hrvatskoj. Dakle ne znam koliko vam moram crtat, pusti sad povijest, jedna opcija je srbočetnička koja mrzi Hrvate i svršava na revanš a druga opcija takija da ne mrzi Hrvate i pokazala je kakvu takvu razinu žaljenja radi 90-ih i ne pada im takvo što više na pamet. Nama je u interesu da Crna Gora ne bude Srbijanski pijun. Nije to protusrpska histerija, ne vrti se svemir oko vas to su osnovna načela geopolitike i borbe za utjecaj. A tko je prolupao, ne znam ali mislim da je tebe dokrajjčilo Hrvatsko finale 2018. vidim da se ne miriš s tim.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 01:04 |
|
|
weasel je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Freyu, ti si prolupotina totalna i to sam primetio još prošle godine: nedelju-2 dana smo na istoj liniji, pa ti okreneš "ploču". I tako stalno. Ciklusi! A da ne patiš od VelikoHrvatske OPSESIJE i Srbofobne HISTERIJE razumeo bi stanje stvari. Kad se kretalo na tvoju Kiflatsku najveći odziv i oduševljenje je bilo sa crnogorske strane-dok su u Srbiji lovili regrute vojna policija i specijalci, Crnogorci su prepunjali regrutne centre. Ti ljudi su potpuno isti i isto vam misle ali je u međuvremenu došlo do jedne Promene: pojavila se EU sa svojim Fondovima, Odborima, Agencijama, Fondacijama, Agenturama itd. Uvališ se u neki Odbor za promociju Evropskih Standarda i - Bog da te vidi! Mlatiš neku ULJUĐENU priču, glumiš Građanina Sveta, toročeš o "slobodama", "pravima",... sve to se UBILO za Crnogorce! U ex Jugi je CG bila NAJZAOSTALIJI, NAJSIROMAŠNIJI, NAJNEOBRAZOVANIJI kraj... a sad odjednom, preko noći, NAJEVROPEJCI?! Stvar je jasna: u maloj zemlji se OGROMAN % populacije može uvaliti u ukruhe i uzimati lak 'lebac. Što da ekšli RMBAČIŠ kad možeš da kenjaš o evropejštini i uzimaš lovu? Videlo se kad se okupljaju "komite", "crnogorci", "branioci crnogorske Evropske budućnosti" - koliko je takvih. Do sad su čak 2 puta OTKAZIVALI okupljanja zbog jadnog odziva... A ti makar ne budi Licemerčina (mada je to tebi NEMOGUĆE da ne budeš): ako gledaš da vi nama mutite, pravite štetu i serete u našem dvorištu - onda nemoj posle da cviliš kad mi uzvratimo i zagorčamo vama život negde gde je vama važno... Ja sam jedan od retkih Razumnih i okrenutih Saradnji: utvrditi ZONE INTERESA i svako da gleda svoj posao. Mi smo toliko mali i slabi da je pitanje 'oćemo li i ovo što imamo sačuvati, a ne da se još grabimo i za ono što ni nemamo... no, dok je vas sumanutih pohlepnika, teško ćemo na zelenu granu... Vi ste sebi smislili, mi ćemo raditi što nas volja a Hrvati moraju biti dobri i gledati svoja posla, a i ta svoja posla nisu samo njihova posla nego i naša Srpska posla zato što ima Srba u Hrvatskoj. Dakle ne znam koliko vam moram crtat, pusti sad povijest, jedna opcija je srbočetnička koja mrzi Hrvate i svršava na revanš a druga opcija takija da ne mrzi Hrvate i pokazala je kakvu takvu razinu žaljenja radi 90-ih i ne pada im takvo što više na pamet. Nama je u interesu da Crna Gora ne bude Srbijanski pijun. Nije to protusrpska histerija, ne vrti se svemir oko vas to su osnovna načela geopolitike i borbe za utjecaj. A tko je prolupao, ne znam ali mislim da je tebe dokrajjčilo Hrvatsko finale 2018. vidim da se ne miriš s tim. Hrvatska politika upravo to i radi, ne djeluje i ne mješa se nigdje i u ničija posla, problem je ako se nađe neki Hrvat koji kaže da bi Hrvatska trebala biti aktivnija i bolje braniti svoje interese, pazi ti koliko je to narcisoidno, da im je pustit hebo ti mene kad nebi za 50 godina niknuo spomenik draži na trgu bana jelačića. Citat: Smanjite bar malo strah. Baš delujete sasrano. Strah me je hrvatske gluposti, kamo posla da me vi plašite.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 04:20 |
|
|
Herceg Novi prosle nedjelje slavi pobjedu!
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 10:03 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dakle desetina internetskih trollova. Tko vam zapovijeda? Pa vrhovni komandant. Mi u Srbiji imamo samo jednog zapovjednika.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 10:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Grobar je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dakle desetina internetskih trollova. Tko vam zapovijeda? Pa vrhovni komandant. Mi u Srbiji imamo samo jednog zapovjednika.. :) . Maršal Ne, tko u njih. Ne znaš tko pije, tko koga pljuje, a tko sve to plaća. Oni plaćaju.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 10:39 |
|
|
K:M je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Pa vrhovni komandant. Mi u Srbiji imamo samo jednog zapovjednika.. :)
.
Maršal Ne, tko u njih. Ne znaš tko pije, tko koga pljuje, a tko sve to plaća. Oni plaćaju. Hahaha.. Dobro i SPC nam daje blagoslov, to se podrazumeva.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 11:37 |
|
|
weasel je napisao/la: znamo mi da su oni jurišali na Dubrovnik puni elana, znamo mi tko je Milo, ali trenutno je on manje zlo.
Bolje i takav nego otvoreni velikosrbi i neprijateljska CG prema RH. Milo je prijatelj bosanskih dzihadljija, samim tim neprijatelj bih hrvata, ne moze se svrstavati na njegovu stranu, valjda ti je to jasno.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 11:40 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: znamo mi da su oni jurišali na Dubrovnik puni elana, znamo mi tko je Milo, ali trenutno je on manje zlo.
Bolje i takav nego otvoreni velikosrbi i neprijateljska CG prema RH. Milo je prijatelj bosanskih dzihadljija,samim tim neprijatelj bih hrvata, ne moze se svrstavati na njegovu stranu, valjda ti je to jasno. Pa u tome i jeste caka, jer je i Lasica prijatelj bosanskih džihadlija.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 13:16 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
POL_GASOL je napisao/la: Milo je prijatelj bosanskih dzihadljija, samim tim neprijatelj bih hrvata, ne moze se svrstavati na njegovu stranu, valjda ti je to jasno. Trebalo bi tebi da je do sada jasno da je u pitanju Klasični Kiflatski HISTERIČNI Srbofob! Njemu je Prioritet sjebati Srbe, sve ostalo - može biti samo zgodan Bonus, ništa drugo. Ti ljudi nemaju kontakt sa Stvarnošću, njihova Opsesija je da Srbi budu svedeni na BEZNAČAJAN FAKTOR. No, pitanje je bi li se i tada smirili, ili bi zagovarali dalje umanjenje i slabljenje... valjda treba da im se IZVINJAVAMO što postojimo?! Pre neki dan su digli dževu o nekakvom "prisilnom odnarođenju Hrvata u Vojvodini" jer je dato Bunjevcima da imaju svoj jezik... jebote, DUDUKljani su u Lovćencu i kojoj već opštini još pre 10 god tražili da imaju nekakav "crnogorski"... vi odlično znate šta mi mislimo o "crnogorskom jeziku"... šta je trebalo da uradimo, da pošaljemo Žandarmeriju da ih pohapsi? Da im prisloni cevi na čela i kaže "Ima da govorite samo srpski!"? Svašta! Dobili su taj svoj "jezik". Voša je jedna od najslobodnijih i najmultietničkijih regija u Evropi gde je svako svoj na svome - Priznanja i Nagrade EU dovoljno govore o tome! Ali, kome pričati - Histericima i Paničarima i Srbomrscima koji odmah vrište o "pobunjevčavanju Hrvata"... oni žive u 90im i misle da je Šešeljuga i slični ono kakvi smo mi i kako rezonujemo... Nego, na Temu: danas je praznik Svetog Vasilija Ostroškog! Uživajte: https://www.facebook.com/ostrog.nasa.sv ... 8951380258
Gazi, bre: Borovinić Bojović nastavila sa smjenama: Razriješeni direktori tri doma zdravljahttps://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ ... a-zdravlja
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 13:39 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: znamo mi da su oni jurišali na Dubrovnik puni elana, znamo mi tko je Milo, ali trenutno je on manje zlo.
Bolje i takav nego otvoreni velikosrbi i neprijateljska CG prema RH. Milo je prijatelj bosanskih dzihadljija, samim tim neprijatelj bih hrvata, ne moze se svrstavati na njegovu stranu, valjda ti je to jasno. Vi ste sebi umislili da je Milo nešto važan za BiH. Crna Gora ima 0% utjecaja na vaš položaj a ima velike reprekusije po Hrvatsku. Vi bi zbog ruganja muja kako im je otišao ljubimac milo prodali sigurnost juga Hrvatske. Ionako je između RS preko koje ne mogu, obruč već postoji.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 15:50 |
|
|
Džamija u Gunji:
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:00 |
|
|
Lasice jel pušće jak ezan sa ove djamije.. ? .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:13 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Džamija u Gunji: Prelijepa džamija!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:16 |
|
|
Treba prošetati prase unutra da grokne tri puta i rastera bose isiliovce.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:24 |
|
|
Evo ga prica. Samo zasto su u dzamiji turske zastave?
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:26 |
|
|
Gdje je sad Cicak da ovo vidi.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:34 |
|
|
Tesko je takijati ove sa hercegovackog kamenjara. Zajedno su Srbi i Hrvati razbijali turke na buljuke u Hercegovackom ustanku.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:35 |
|
|
Lasica poklapa Slavoniju kao oni cickovi muslimani Vojvodinu.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:41 |
|
|
Ne bih se ja sa Gunjom sprdao da sam na vašem mestu.
Vojvodina je druga priča, ali praznjikava EU Slavonija je već jako privlačna za musliče, da se ne lažemo.
Nakon ovoga što sam video (uključujući i turske zastave), Gunju od sada isključivo promatram, kao zelenu transverzalu Trokuta ka Slavoniji.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:50 |
|
|
Odgovorice on poslije 6, u 5 mu je ikindija.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:51 |
|
|
U Gunji ima 3.732 stanovnika na zadnjem popisu od čega 1488 muslimana, a od tih 1488 muslimana se samo 693 izjašnjava tzv Bošnjacima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 12 svi 2021, 16:57 |
|
|
Pa dobro. Opšte je poznato da su oni uvek umiljati kad su u manjini.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|