|
|
Stranica: 20/39.
|
[ 951 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Paulaner
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:26 |
|
|
Tangosix se bavi avijacijom, zamisli da ne govore o okruzenju, pa o cemu bi pisali? nije srpski RV kao americki ili ruski
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:27 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Paulaner je napisao/la: ne znam za sta ce ove godine utrositi ovih 600 miliona evra nabavki. Najverovatnije helikopteri, PVO i domaci Milos, Lazari, NTV i modernizacija M-84-ki.. To bi trebalo odmah ponuditi Kuvajtu, da se uzmu grdne pare na njihovom M-84. Dopunjuju se H145, Mi35 i još dve baterije Pancira. Lazari, Miloši i Nore takodje. Krašuka preko. .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59610 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:29 |
|
|
elit star je napisao/la: weasel je napisao/la: Zato ste imali na tisuće komentara o Hrvatskim rafalima jučer.... što smo vam nebitni jel....
Lažeš sam sebe i nikog drugog Naravno da jesmo.Čim spomenete Srbe,Republiku Srpsku,Srbiju..naravno da reagujemo. Tko je vas igdje spominjao? Ti jedva čekaš da netko spomene RS u bilo kojem kontektsu da nam prijetiš ratom do istrebljenja. Daj se smiri malo. HRvatska kupuje Rafale zato što drži do sebe i zbog naše nacionalne sigurnosti.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Paulaner
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:30 |
|
|
da, al to su novinski clanci koji na tome dobijaju klikove. Kad se vidi kako je kod hrvata onda je to jos puta 10x. Medjutim, svrati na Mycity-military ili bilo koji strucan forum, ili jednostavno kad slusas dva coveka na ulici koji pricaju o toj tematici. Niko ne spominje ni Hrvate, ni Siptare, niti bilo koga iz okruzenja.
Uglavnom se sve svodi na to, da hoce Amerika da nas pusti, da to zavrsimo jednom.
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:31 |
|
|
Grobar je napisao/la: IvanIS je napisao/la: Koliko je modernizovano slovom i brojem?
Modernizovana su dva i traju testiranja. Samo nove gusenice da se testiraju ti treba stotinu kilometara predjenih. . Dva od 200+ koliko posjeduje VS. Tim tempom ce Nesa ministar da sve modernizuje do 2125.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:32 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Naravno da jesmo.Čim spomenete Srbe,Republiku Srpsku,Srbiju..naravno da reagujemo. Tko je vas igdje spominjao? Ti jedva čekaš da netko spomene RS u bilo kojem kontektsu da nam prijetiš ratom do istrebljenja. Daj se smiri malo. HRvatska kupuje Rafale zato što drži do sebe i zbog naše nacionalne sigurnosti. Šta pričaš ti? Pa juče je jedan vaš "pacifiziravao" zapadnu Republiku Srpsku Rafalima na temi... :) .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:32 |
|
|
Paulaner je napisao/la: da, al to su novinski clanci koji na tome dobijaju klikove. Kad se vidi kako je kod hrvata onda je to jos puta 10x. Medjutim, svrati na Mycity-military ili bilo koji strucan forum, ili jednostavno kad slusas dva coveka na ulici koji pricaju o toj tematici. Niko ne spominje ni Hrvate, ni Siptare, niti bilo koga iz okruzenja.
Uglavnom se sve svodi na to, da hoce Amerika da nas pusti, da to zavrsimo jednom. Šta se priča o Rafalu po ulicama? Znam da je većina čula samo za MIG kao i kod nas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:33 |
|
|
Pričam o forumima kao specijalizovani Vojni mycity military ili opšti kao krstarica. Ne o komentarima ispod vesti, to je normalno da će biti konentara na novu vest. Ali na raspravama na forumima vas niko ne pominje kao potencijalnu pretnju, a ovde i na forum.hr, svaki drugi post o nama.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:33 |
|
|
IvanIS je napisao/la: Grobar je napisao/la: Modernizovana su dva i traju testiranja. Samo nove gusenice da se testiraju ti treba stotinu kilometara predjenih.
.
Dva od 200+ koliko posjeduje VS. Tim tempom ce Nesa ministar da sve modernizuje do 2125. Jel' ti čitaš šta pišem ja? Dva su modernizovana za testiranje. Traje testiranje..
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
|
|
Kad Hrvati za 20 godina nabave F-35, a Srbi SU-57 pa krene nova tura tastatura ratovanja. Padace avioni kao kruske.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:40 |
|
|
IvanIS je napisao/la: Kad Hrvati za 20 godina nabave F-35, a Srbi SU-57 pa krene nova tura tastatura ratovanja. Padace avioni kao kruske. I jedan i drugi ni prići Rafalu F3R. Prvo ljudski rod mora nešto bolje izmisliti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:42 |
|
|
Grobar je napisao/la: Paulaner je napisao/la: ne znam za sta ce ove godine utrositi ovih 600 miliona evra nabavki. Najverovatnije helikopteri, PVO i domaci Milos, Lazari, NTV i modernizacija M-84-ki.. To bi trebalo odmah ponuditi Kuvajtu, da se uzmu grdne pare na njihovom M-84. Dopunjuju se H145, Mi35 i još dve baterije Pancira. Lazari, Miloši i Nore takodje. Krašuka preko. . Jedno 15 Mi35 ukupno bi nam leglo ko budali šamar.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Svi se pitaju samo šta nam sve treba da odvratimo Ameriku.. Za početak, nuklearke
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 16:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Svi se pitaju samo šta nam sve treba da odvratimo Ameriku.. Za početak, nuklearke Kina je ipak sofisticiranije rešenje.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 17:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Svi se pitaju samo šta nam sve treba da odvratimo Ameriku.. Za početak, nuklearke Nismo na toliko strateški značajnoj lokaciji. Bitno nam je samo da ih ne zanimamo, i nije samo vojno ofvraćanje, nego i političko, da nam ne udaraju sankcije. Vojni deo priče je samo da njihovi analitičari pomisle da im se ne isplati da intervenišu u delu sveta koji ih ionako ne zanima, da jednostavno ignorišu celu stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 18:39 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Cini mi se ako rafali nemaju sanse. Srbi imaju na sve ogovor, osim na bezaniju vlastite vojske.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 18:52 |
|
|
DrMag je napisao/la: Cini mi se ako rafali nemaju sanse. Srbi imaju na sve ogovor, osim na bezaniju vlastite vojske. Odlični su Rafali, ali to bi bilo to što se HV-a tiče. Rafali su sami po sebi sisači "proračuna" a i novi vjetrovi dolaze.. hipi hipi ja, hipi ja, hipi hipi ja.. .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 18:56 |
|
|
Grobar je napisao/la: DrMag je napisao/la: Cini mi se ako rafali nemaju sanse. Srbi imaju na sve ogovor, osim na bezaniju vlastite vojske. Odlični su Rafali, ali to bi bilo to što se HV-a tiče. Rafali su sami po sebi sisači "proračuna" a i novi vjetrovi dolaze.. hipi hipi ja, hipi ja, hipi hipi ja.. . Zasto bi bilo to, to sto se tice HV-? Stranci svake normalne godine u HR ostave preko 10 milijardi eura, pdv u RH je 25%, to je dovoljno da svake godine kupimo jos 12 rafala :)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 18:58 |
|
|
Šetam se malo po kvartu pita me žena šta sam tako širok, kako misliš širok pa širi si u ramenima, šepuriš se- a to, a so, to je zbog Rafala.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 19:04 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
"MOŽEMO" će AV financirati iz tajnog proračuna Velje Nevolje.
Kiza pošizio tko da je jeo ćevape iz Ritopeka.
Andrej mora da demantira kupnju, jer 1/3 starčadi uskoro na pipi mirovinskog proračuna.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 19:11 |
|
|
dudu je napisao/la: IvanIS je napisao/la: Kad Hrvati za 20 godina nabave F-35, a Srbi SU-57 pa krene nova tura tastatura ratovanja. Padace avioni kao kruske. I jedan i drugi ni prići Rafalu F3R. Prvo ljudski rod mora nešto bolje izmisliti. Naravno, novi pobrojani avioni ni blizu polovnog Rafala starog 20 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Paulaner
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 22:51 |
|
|
evo dva dana visim na mycity military, nadajuci se da procitam nesto korisno o rafalima, niko ni reci... kada je bila prica sa F16 barack bilo je mnogo vise price...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 23:02 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 23:06 |
|
|
K:M je napisao/la: "MOŽEMO" će AV financirati iz tajnog proračuna Velje Nevolje.
Kiza pošizio tko da je jeo ćevape iz Ritopeka.
Andrej mora da demantira kupnju, jer 1/3 starčadi uskoro na pipi mirovinskog proračuna. Kiza ide za Kanadu. Šalje ga Mare lažni komandant.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Imota i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|