|
|
Stranica: 190/921.
|
[ 23006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 18:54 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Pametnije bi im bilo da sa Fatahom dogovore i da žive normalno jedni pored drugih. To što pričaš je protiv islama.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 18:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76948 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Reducirate Hrvate u BiH. Kao da Hrvati u BiH nemaju luksuz da navijaju ni za Real Madrid, jer eto daleko su i nikakve koristi od njih.
Zašto bi nešto simpatizirao isključivo radi koristi.
Možda možeš nešto simpatizirati zato što je - jednostavno dobro?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 18:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Reducirate Hrvate u BiH. Kao da Hrvati u BiH nemaju luksuz da navijaju ni za Real Madrid, jer eto daleko su i nikakve koristi od njih.
Možda možeš nešto simpatizirati zato što je - jednostavno dobro? Upravo tako.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 18:57 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Pametnije bi im bilo da sa Fatahom dogovore i da žive normalno jedni pored drugih. To što pričaš je protiv islama. Kako?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 18:59 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To što pričaš je protiv islama. Kako? Nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 19:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76948 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
No eto, ako smo kod koristi, primjer suradnje sa Izraelcima je Aluminij Mostar, koji je zahvaljujući suradnji spašen od potpunog gašenja.
Što su Palestinci uradili za Mostar ?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 19:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kako?
Nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija. Uh, pa sa takvim stavom si ostavio vrlo malo prostora za nekakve dogovore u svijetu sa 1,8 milijardi muslimana, uključujući preko 1,5 miliona istih u državi u kojoj i sam živiš.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 19:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nema mira ni suživota između islamske vjere i neislamskih institucija.
Uh, pa sa takvim stavom si ostavio vrlo malo prostora za nekakve dogovore u svijetu sa 1,8 milijardi muslimana, uključujući preko 1,5 miliona istih u državi u kojoj i sam živiš. Čovjek je citirao Aliju. Odnosno njegov manifest iz osamdesetih.
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 19:08 |
|
|
Pa dobro je navijati iz koristi od nekoga, kako se vidi od Izraelaca Hrvati HB-a su imali barem neke što se tiče Aluminija.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 19:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Uh, pa sa takvim stavom si ostavio vrlo malo prostora za nekakve dogovore u svijetu sa 1,8 milijardi muslimana, uključujući preko 1,5 miliona istih u državi u kojoj i sam živiš. Čovjek je citirao Aliju. Odnosno njegov manifest iz osamdesetih. Ma znam. Ali to je isuviše rigidan stav.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 19:22 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10021 Lokacija: Banja Luka
|
Sve su do kraja isplanirali . Čekali su čak da završe sa vakcinacijom . Žao mi je i nesrećnih Palestinaca . Postali su narod- žeton ostalim muslimanima , i to sve manji i manji .Ostale muslimane u stvarnosti zabole tuki što Palestinci decenijama fasuju, oni gledaju sa tribina , navijaju ,mašu transparentima i zastavama ''svog tima'', yebu majku sudiji... . Zašto oni ne zaratuju i napadnu Izrael svojim armijama umjesto golorukih Palestinaca ? Škrgi guza . Palestinci trebaju, nema tu šta čekati , što prije naći sa Jevrejima koliko toliko prihvatljiv kompromis i izaći iz tog zla u kojem su generacijama. PS Jedan od ključnih razloga tog višedecenijskog sukoba je i to , što je on pogonsko gorivo globalnog islamskog ekstremizma . To je Fatah davno shvatio , ali ko njih pita .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 19:38 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10021 Lokacija: Banja Luka
|
mirusvijetu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Čovjek je citirao Aliju.
Odnosno njegov manifest iz osamdesetih.
Ma znam. Ali to je isuviše rigidan stav. Ajde ..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 20:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Reducirate Hrvate u BiH. Kao da Hrvati u BiH nemaju luksuz da navijaju ni za Real Madrid, jer eto daleko su i nikakve koristi od njih.
Možda možeš nešto simpatizirati zato što je - jednostavno dobro? Pa je. Inače ko je kome izborio neovisnost ako ti sam sebi nećeš. Palestinci i muslimani iz Bosne to najbolje znaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 21:14 |
|
|
Zemlja povrsine Slovenije, manja od Republike Srpske i sa teritorijom koja je vecinom pustinja nuklearna sila i grade gradove-oaze. Jevreji su jedan od najsposobnijih naroda na planeti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 21:21 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Čovjek je citirao Aliju.
Odnosno njegov manifest iz osamdesetih.
Ma znam. Ali to je isuviše rigidan stav. Isuviše rigidno? Opet pričaš protiv islama. Ja ne znam što je s tobom danas..
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 22:41 |
|
|
Naravno slična stvar kod nas. Dovoljno je vidjeti broj Muslimana u Stocu i Mostaru i broj Hrvata u Konjicu, Bugojnu ili Zenici.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 22:54 |
|
|
Židovi u Egiptu se ne žale, isto kao ni Hrvati Konjica i Kaknja. To znači da im je dobro i žive na tolerantnom prostoru.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 22:55 |
|
|
Janša prca mukije
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 22:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Židovi u Egiptu se ne žale, isto kao ni Hrvati Konjica i Kaknja. Morbidno ali istinito. Imaju mirovinu i čekaju smrt na svojoj zemlji, nažalost.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 23:13 |
|
|
Klix govori da je Izrael uništio "bolnice i škole" a ne spominje da je Hamas s dotičnih ispaljivao rakete s ciljem da namami Izrael da gađa te objekte.
To jest PR šteta za Izrael, ali brate, ako te netko gađa s njih, samo tuci. Tim prije što IAF obavještava i telefonom zove, tako da doslovce nitko ne strada, osim ovih koji se previše približe da snime kamerom "stradanje", ali se objekt ruši jer se koristi u vojne svrhe.
Hamas koristi škole kao vojne objekte.
Svako ubijeno palestinsko dijete je šehid i pobjeda za Hamas. Odmah naprave vašar i slavlje, a roditelji na Hamas TV govore kako su ponosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 23:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovi sa Klix odu prvo provjeriti šta je Erdogan izjavio. Onda to prepišu. Ili bar turski režimski mediji, prate ih svaki dan i kad nije frka u Izraelu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 22 svi 2021, 23:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Ma znam. Ali to je isuviše rigidan stav.
Isuviše rigidno? Opet pričaš protiv islama. Ja ne znam što je s tobom danas.. Nije podmazao takiju.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 23 svi 2021, 11:14 |
|
|
Bio dam banovan na 7 dana pa sam propustio priliku. Zelim da cestitam Hamasu veliku pobjedu i da pozelim puno srece u nastavku borbe, do konacne pobjede i unistenja Izraela!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 23 svi 2021, 11:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Bio dam banovan na 7 dana pa sam propustio priliku. Zelim da cestitam Hamasu veliku pobjedu i da pozelim puno srece u nastavku borbe, do konacne pobjede i unistenja Izraela! Čestitke Hamasu, Izrael sve slabiji.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 23 svi 2021, 11:31 |
|
|
Ispaljenje rakete po godinama, s tim što je za 2021. prikazano stanje tek sa 16. majom. Do kraja sukoba je ispaljeno preko 4000 raketa tako da je to novi rekord, a sukob je trajao sam 11 dana! Nema šta, Hamas stvarno sve slabiji
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|