|
|
Stranica: 22/39.
|
[ 951 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 07:51 |
|
|
I SU 30 ne može da se digne na nivo SU 35, jer je SU 30 od duraluminijuma, a SU 35 od ugljeničnih vlakana.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 08:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59609 Lokacija: DAZP HQ
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I SU 30 ne može da se digne na nivo SU 35, jer je SU 30 od duraluminijuma, a SU 35 od ugljeničnih vlakana. Napisao sam na SU-35 standard, ponajprije novim motorima, to je ruski plan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 08:28 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Carmello dominira. Može Vam biti prof na vojnom sveučilištu.
Dok hrv komponenta orgija i provocira, praznom puškom.
Najavom u medijima, da će realizirati kupnju. I ta extaza ih drži 5 g. Tko malu djecu za igračkicu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 08:46 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Carmello Šešelj je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ali zato uzletimo iz Pule, sa Krka ili Zemunika :) I dok nasi Rafali ili F16 imaju vremena pobjeci izvan dometa raketa, vasi lansirni sistemi nemaju sanse pobjeci od scalpa. Cisto sumnjam da bi vas PVO doveli na granicu kako bi bio u dometu zagreb i pleso :), istovremeno izlozivsi ga topnickoj paljbi :) Zašto bi rušili avione kad možemo da preoremo piste i hangare zemlja-zemlja raketama koje vi nemate čime da presrećete? I zašto troluješ ove neznalice kada odlično znaš da su šanse da ćemo ratovati nula?Čekaj, ti misliš da ja njih ne trolujem, nego da sam ozbiljan.. ? :) .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 08:50 |
|
|
Znam da ih troluješ. Obojica trolujete. A dvocifren broj ljudi stvarno ozbiljno shvata vaše trolovanje. NIsam na tebe mislio kada sam rekao neznalice, ne skači odmah da kopaš oči.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 08:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I SU 30 ne može da se digne na nivo SU 35, jer je SU 30 od duraluminijuma, a SU 35 od ugljeničnih vlakana. Napisao sam na SU-35 standard, ponajprije novim motorima, to je ruski plan. Pa dobro, mogu da mu unaprede avioniku na taj nivo, ali letne karakteristike ne. Teži je značajno.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 08:59 |
|
|
Smirite se, nitko ne očekuje stvarnu situaciju. Ali zdravo rivalstvo koristi objema stranama da budu bolje. Bez ikakve prijetnje samo bi se ulijenili i udebljali, evo kao ovaj zapad istrunuli iznutra.
Neka nama jake Srbije da nas drži utegnutima i spremnima. Lijepi strah.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:00 |
|
|
A koga ti vidiš pa uznemirenog? A jedino bih tebe savetovao da se malo uzdržiš od komentarisanja na temu jer stvarno nemaš ni miligram znanja o tome, veruj mi, i postovi o tome su ti na nivou najvećih talenata foruma.
Drži se političkog aspekta, o tehnici ili taktici si nepismen.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:03 |
|
|
Carmello, koji je pisao da Hrvatska nikako ne može kupit Rafale, na aparatima. Prije se ubijao dokazat da su Rafali premoćni i preskupi za nas. Sad se ubija dokazat da su slabašni i nebitni.
Činjenice su da Srbija nema kako reagirat da krene 12 Rafala na Zemun. Kme
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Činjenice su da Srbija nema kako reagirat da krene 12 Rafala na Zemun. Kme Činjenica je da ste se napalili kao tinejdžerka na Džastin Bubera.. :) Mi smo 99-te (samo sa Kub-ovima i Nevama) držali svakodnevno deset eskadrila(ne tri aviona) NATO alijanse na plus 10km, pa je bilo maši-maši tanana po vojnim ciljevima i bili su toliko isfrustrirani da su krenuli da rokaju po civilstvu.. :) Ajde da zanemarimo činjenicu da vi imate samo tih nekoliko za potencijalni napad(a ne deset eskadrila), i da zanemarimo činjenicu da mi danas nemamo samo Neve i Kub-ove, nego imamo bukvalno, najjaču višeslojnu PVO od Krima do Atlantika, i da zanemarimo činjenicu da nam dolazi uskoro francuski radar dometa 400km i da nam stiže Krašuka - koja na 400km pušta cajke vašim pilotima u avionima, sve ćemo to da zanemarimo i samo ćemo jednom najobičnijom Šumadijom( koju sami proizvodimo btw) da vam preoremo te avione dok ih još agregat pali na aeorodromu.. :) Ajde sad u novu nabavku.. .
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Carmello, koji je pisao da Hrvatska nikako ne može kupit Rafale, na aparatima. Prije se ubijao dokazat da su Rafali premoćni i preskupi za nas. Sad se ubija dokazat da su slabašni i nebitni.
Činjenice su da Srbija nema kako reagirat da krene 12 Rafala na Zemun. Kme Zar stvarno to misliš. Zašto ste tolike paljevine. To je odlika inferiornih ljudi, koji nemaju rezultata.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Carmello, koji je pisao da Hrvatska nikako ne može kupit Rafale, na aparatima. Prije se ubijao dokazat da su Rafali premoćni i preskupi za nas. Sad se ubija dokazat da su slabašni i nebitni.
Činjenice su da Srbija nema kako reagirat da krene 12 Rafala na Zemun. Kme Evo što ja ne znam ništa o tehnici, nego ne zna ni hrvatska vlada, ni hrvatska vojska, ni vojska Grčke koja kupuje Rafale da parira Turskoj, što ono rekoše ni Indije, gomila neznalica na svim meridijanima.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:26 |
|
|
Grobar je napisao/la:
Mi smo 99-te (samo sa Kub-ovima i Nevama) držali svakodnevno deset eskadrila(ne tri aviona) NATO alijanse na plus 10km, pa je bilo maši-maši tanana po vojnim ciljevima i bili su toliko isfrustrirani da su krenuli da rokaju po civilstvu.. :)
Kako misliš ''držali ste'' Srušili su sve što su htili, mostove, tvornice i elektrane i bez žrtava vas prisilili na predaju. Isto to sada može Hrvatska
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:26 |
|
|
Zamisite bježaniju kad Bradly i Rafal idu uz bok Hrvatskome Vojniku ! Hrvat praši iz bradlija iz rafala iz VHS-2 iz VBR iz PZH2000 . Sila smo postali ! A u slučaju rata se brojke samo podebljaju !
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
K:M je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Carmello, koji je pisao da Hrvatska nikako ne može kupit Rafale, na aparatima. Prije se ubijao dokazat da su Rafali premoćni i preskupi za nas. Sad se ubija dokazat da su slabašni i nebitni.
Činjenice su da Srbija nema kako reagirat da krene 12 Rafala na Zemun. Kme Zar stvarno to misliš. Zašto ste tolike paljevine. To je odlika inferiornih ljudi, koji nemaju rezultata. Zezamo se KiM, koga briga za Zemun. Ne bi nitko platio ni rezervoar goriva da doleti avion do tamo. Jednostavno nakon nekog vremena se izgube emocije. To je sad srpsko. Tako ćete se vi osjećati u vezi Kosova ako ga ne riješite u idućih 20-30 godina.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:28 |
|
|
Nas striktno zanima Kakanj i Vareš . A zenica da je sravnimo , tamo su bile glavnine vehabija .
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:30 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Mi smo 99-te (samo sa Kub-ovima i Nevama) držali svakodnevno deset eskadrila(ne tri aviona) NATO alijanse na plus 10km, pa je bilo maši-maši tanana po vojnim ciljevima i bili su toliko isfrustrirani da su krenuli da rokaju po civilstvu.. :)
Kako misliš ''držali ste'' Srušili su sve što su htili, mostove, tvornice i elektrane i bez žrtava vas prisilili na predaju. Isto to sada može Hrvatska Ne može to Hrvatska jer Hrvatska ima samo 5 aviona za napad, a ne 10 eskadrila, plus Srbija danas ima mnogo bolju PVO i ima balističke rakete koje vam za 15 minuta useru tu "eskadrilu" dok su još na aerodromu. Kao što rekoh, ajde u novu nabavku.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:33 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Kako misliš ''držali ste'' Srušili su sve što su htili, mostove, tvornice i elektrane i bez žrtava vas prisilili na predaju. Isto to sada može Hrvatska Čini se Srbija je prva država u povijesti koja se predala nakon zračne intervencije. Do tada je bilo pravilo zrakoplovstvo ne može dobiti rat dok ne stane čizma vojnika. A ovamo kad ih slušaš nema Srbi najpametniji, najsposobniji, najhrabriji...
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:36 |
|
|
Meni se ipak čini da ste vi prva država koja je sa 12 aviona osvojila Balkan.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:44 |
|
|
Činjenice su da Srbija nema kako reagirat da krene 12 Rafala na Zemun. Kme Pazi ovog talenta. Gde sam ja rekao da je Rafale slabašan avion, to je jedan od najboljih aviona na svetu, smejem se što se ložite da str sa 12 komada, od kojih samo par komada možete da pošaljete u akciju istripovali da ste sila. To je toliko smešan broj (kao i naših 14 29-ki, da se razumemo), da jednostavno ne mogu da se nasmejem koliko se ložite. Kako ih zaustavljamo, pa iskreno, obaramo ih potpuno integrisanom PVO, od Igle do FK3 i MiG 29 čim dođe do Dunava. Svih četiri, pet komada koje ćete biti u mogućnosti da pošaljete. Ali šta ja tebi džabe objašnjavam kada ti ne znaš ni šta je potpuno integrisana odbrana neba, a ni za koji *** bi ratovali. Primetio sam, vi kada na nabavljate nešto, tupite samo o tome kakav će to uticaj da ima u eventualnom sukobu sa nama, dok mi kada nabavljamo nešto, tupimo samo o tome kakav će to da ima uticaj da odvrati Ameriku od napada, vi nam niste ni u primislima. Razmisli o razlici u percepciji pretnje i šta ona govori.
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:49 |
|
|
Grobar je napisao/la: Meni se ipak čini da ste vi prva država koja je sa 12 aviona osvojila Balkan.. :) nije balkan nego srbijiu
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Primetio sam, vi kada na nabavljate nešto, tupite samo o tome kakav će to uticaj da ima u eventualnom sukobu sa nama, dok mi kada nabavljamo nešto, tupimo o tome kakav će to da ima uticaj da odvrati Ameriku od napada, vi nam niste ni u primislima. Razmisli o razlici u percepciji pretnje i šta ona govori. Upravo to. MIG-ovi su nama samo prelazno rešenje, rešenje koje na najjeftiniji način održava RV do nove eskadrile. I ta nova eskadrila neće promeniti ništa (nećemo se napaliti pa da dodje ne znam šta ) Služi opet da održava RV, air policing, i da eventualno lovi dronove. Nama su PVO, radari i elektronski ometači u prvom planu, da nam kopnena vojska manevriše bezbedno na zemlji. I to opet, čekamo bolja vremena, ali pravac i doktrina su jasni. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:54 |
|
|
nesvrstan95 je napisao/la: Grobar je napisao/la: Meni se ipak čini da ste vi prva država koja je sa 12 aviona osvojila Balkan.. :) nije balkan nego srbijiu Ma koju Srbiju, ne možete ni svoj aerodrom da odbranite od nas. Daj prvo to obezbedite.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:56 |
|
|
:)
Privitak/ci: |
xoQIzkh.jpg [ 30.14 KiB | Pogledano 928 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Rafale/F16 protiv Vuciceve pravoslavne vojske ? Kakve su im šanse ? Postano: 21 svi 2021, 10:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: K:M je napisao/la: Zar stvarno to misliš. Zašto ste tolike paljevine.
To je odlika inferiornih ljudi, koji nemaju rezultata. Zezamo se KiM, koga briga za Zemun. Ne bi nitko platio ni rezervoar goriva da doleti avion do tamo. Jednostavno nakon nekog vremena se izgube emocije. To je sad srpsko. Tako ćete se vi osjećati u vezi Kosova ako ga ne riješite u idućih 20-30 godina. Vi ste lake ruke halalili ist SriJem i Boku. Jer ste BOGATO KOMPENZIRANI sa Baranjom, Istrom, Zadrom, Rijekom, Kvarnerskim otocima. To je pandan da Srbi dobiju Skadar, Medovu luku u Alb i Lješ a da daju 1/2 KiM (tko vi 1/2 SriJema).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|