|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 11:33 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
To sam dobio od cjenjenog kolege Dr Maga.
Ne znam kako ga protumačiti osim PRIJETNJE.
Kako mi se fućka za istim, topik je humor. Ni pretnje i prozivnja AV u ovih 8 g me ne tangiraju
Da li ste i Vi imali takvo punjenje pp.
I što su Vam sugerirali ili pretili.
Jer nikad se ne zna, tko je profi ubojica, psiijatrijski pacijent, oboljeli pas rata od PTSP, politički opnent, versko-nacionalna mržnja.
Ili je benigna PRIJETNJA, jer se sa sugovornikom ne slaže oko vojnih tema. Zrakoplova mig 21 i praistorijske materijalno tehničke opreme.
OČITUJTE SE......
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Heero
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 11:42 |
|
|
Take mi saljemo pred oluju :)
Zajebavam se,ti puno tupiš i neslušaš nas. Pricas seljakluke i cobanluke,ignorišeš ucene ljude. Isto da si neki ispredtrgovinski pivopija rodjen 70-ih u onom sistemu.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 11:46 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Takijas
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 11:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pazi kako je naslov sastavio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 11:50 |
|
|
Lijepo se razgovarajte.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 11:56 |
|
|
Ljut jer su mu sinoc izbrisane teme ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 12:13 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ljut jer su mu sinoc izbrisane teme ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Morali su. Plakao si i pre tjedan dana. Za oružje VS. Tada je plimni val Dunava kod Beča podignut za 2 m. Sinoć su intervenirali iz austrijskog hidro meteorološkog zavoda, da si digao razinu Dunava za 3 m. Plimni val bi mogao izazvati štete, pa ti se opet uslišilo. Razmaženo plačljivo derište. Mama, ovaj me zadeva. Neću se igram više sas njega. INFANTILNO.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Heero
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 12:20 |
|
|
A jbg nemore svako bit srbin pa da je tako superioran kao ti,takav winer,takav cijenjen čoek! Vi srbi ste tolko puno bolji od nas i to se vidi iz svemira,stvarno! Mi ni nemozemo drugacije nego da placemo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 12:51 |
|
|
K:M je napisao/la: To sam dobio od cjenjenog kolege Dr Maga.
Kako mi se fućka za istim, topik je humor. Ni pretnje i prozivnja AV u ovih 8 g me ne tangiraju
Jer nikad se ne zna, tko je profi ubojica, psiijatrijski pacijent, oboljeli pas rata od PTSP, politički opnent, versko-nacionalna mržnja.
Ili je benigna PRIJETNJA, jer se sa sugovornikom ne slaže oko vojnih tema. Zrakoplova mig 21 i praistorijske materijalno tehničke opreme.
OČITUJTE SE...... I meni je prećeno na ovom forumu, and here I am... Money, money, money...
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 13:30 |
|
|
K:M je napisao/la: To sam dobio od cjenjenog kolege Dr Maga.
OČITUJTE SE...... Ti meni djeluješ tko normalan forumaš, ne znam kakve su sankcije za prijetnje u pp, moredacija treba da se očituje po ovom pitanju, ako to nije uređeno odlukom onda istu treba donijeti naknadno, dal se kažnjava ili ne?! Objavi ovdje javno njegove pp, tu sramotu, moguće je da ćeš tako natjerati moderaciju da nešto urade po tom pitanju jer su inače jako tromi i nezainteresirani, to ti je moj savjet tko bratu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 14:21 |
|
|
Ovaj Pol tkome da savjet, taj je definitivno njb!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 15:40 |
|
|
Ako me budete vrijeđali otvoriću temu o sebi.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 21:52 |
|
|
Evo me cjel dan kod šurnjaju i šuru na KiM, u enklavu. Na slavu letnjeg sv. Nikolu.
Janjci i odbojci se krkaju....pije se rujno vino i rakija preko ruke.
Žuja pivo za mene specijalno.
Puca se u sred centralnog KiM.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bit cu kratak
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 23:13 |
|
|
A i ti kime kad se kaze kao, ne pise se tko, posto je rec kao, sto bi onda trebalo po tvom biti tkao, sto znaci tkati. Suma sumarum. Ko == tko, kao nije tko. Iako se trudis da budes cro, razmmili o tome "kao nije tko".
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 22 svi 2021, 23:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7470 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bit cu kratak je napisao/la: A i ti kime kad se kaze kao, ne pise se tko, posto je rec kao, sto bi onda trebalo po tvom biti tkao, sto znaci tkati. Suma sumarum. Ko == tko, kao nije tko. Iako se trudis da budes cro, razmmili o tome "kao nije tko". Ja sam počeo tako pisati na amo jednome forumu iz čiste zezancije,kao dokaz puritanizma hrvatskog jezika,zatim pomalo i ovdje i vidim da me počeo kopirati najprije @kimče,nakon što se vratio na hb.org,sad pomalo i ljapo-ljapo usvaja taj izričaj... širimo se... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 23 svi 2021, 09:46 |
|
|
kiler je napisao/la: Bit cu kratak je napisao/la: A i ti kime kad se kaze kao, ne pise se tko, posto je rec kao, sto bi onda trebalo po tvom biti tkao, sto znaci tkati. Suma sumarum. Ko == tko, kao nije tko. Iako se trudis da budes cro, razmmili o tome "kao nije tko". Ja sam počeo tako pisati na amo jednome forumu iz čiste zezancije,kao dokaz puritanizma hrvatskog jezika,zatim pomalo i ovdje i vidim da me počeo kopirati najprije @kimče,nakon što se vratio na hb.org,sad pomalo i ljapo-ljapo usvaja taj izričaj... širimo se... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Do krajnjih granica...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 23 svi 2021, 23:14 |
|
|
Bit cu kratak je napisao/la: A i ti kime kad se kaze kao, ne pise se tko, posto je rec kao, sto bi onda trebalo po tvom biti tkao, sto znaci tkati. Suma sumarum. Ko == tko, kao nije tko. Iako se trudis da budes cro, razmmili o tome "kao nije tko". Brate, trudim se. Nije lako samoukom. Dobavi mi netku domoljubnu kućanicu. Udvoje je ljepše. Skupa idemo na obljetnicu po Blajburgu. Sve za ljubav i pravu ženu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 24 svi 2021, 00:28 |
|
|
Heero je napisao/la: A jbg nemore svako bit srbin pa da je tako superioran kao ti,takav winer,takav cijenjen čoek! Vi srbi ste tolko puno bolji od nas i to se vidi iz svemira,stvarno! Mi ni nemozemo drugacije nego da placemo. Sine Brute, zar i ti da mi siluješ pp. Znaš kako sam te nekoć štitio, od zlih ljudi, kada su te sprdali. Da si dokinut,i nisi sam svoj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 24 svi 2021, 01:05 |
|
|
Neizvjesna je situacija. Ne znamo hoće li Dr Mag realizirati svoje prijetnje, ili te još moramo trpit na forumu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
podrinje
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 24 svi 2021, 08:22 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Neizvjesna je situacija. Ne znamo hoće li Dr Mag realizirati svoje prijetnje, ili te još moramo trpit na forumu. Kimi je naš čovek, ne sme ništa da mu se desi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Heero
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 24 svi 2021, 21:54 |
|
|
K:M je napisao/la: Heero je napisao/la: A jbg nemore svako bit srbin pa da je tako superioran kao ti,takav winer,takav cijenjen čoek! Vi srbi ste tolko puno bolji od nas i to se vidi iz svemira,stvarno! Mi ni nemozemo drugacije nego da placemo. Sine Brute, zar i ti da mi siluješ pp. Znaš kako sam te nekoć štitio, od zlih ljudi, kada su te sprdali. Da si dokinut,i nisi sam svoj. Sam kazem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 26 svi 2021, 09:41 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Neizvjesna je situacija. Ne znamo hoće li Dr Mag realizirati svoje prijetnje, ili te još moramo trpit na forumu. Dr Mag je čovjek mržnje i pun bjesa. Da ti hinjski prijeti, tko ženturača. Frajeru dođi i skupi mala jajašca i izravno u facu kaži.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 26 svi 2021, 09:47 |
|
|
K:M je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Neizvjesna je situacija. Ne znamo hoće li Dr Mag realizirati svoje prijetnje, ili te još moramo trpit na forumu. Dr Mag je čovjek mržnje i pun bjesa. Da ti hinjski prijeti, tko ženturača. Frajeru dođi i skupi mala jajašca i izravno u facu kaži. evo izravno: mrsu3pm
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 26 svi 2021, 09:49 |
|
|
Lijepo se razgovarajte.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 26 svi 2021, 09:50 |
|
|
Trazio je da mu kazem u facu. Belay dijete
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|