|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 183 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 17:16 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nadam se da bi hrvatski narod u Hrvatskoj ovo odbio u tom hipotetskom scenariju. Jedino što Robbie MO predlaže ima smisla pogotovo je bitno da jasno stoji da Trokut možemo izbacit iz zemlje kad god hoćemo. Oni su već potpisali paper koji nije non. Onaj o pristupanju Mini Šengenu, tako da rasprava o ovom saopštenju neke nevladine organizacije može da ide samo u humorističkom tonu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 17:18 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nadam se da bi hrvatski narod u Hrvatskoj ovo odbio u tom hipotetskom scenariju. Jedino što Robbie MO predlaže ima smisla pogotovo je bitno da jasno stoji da Trokut možemo izbacit iz zemlje kad god hoćemo. Oni su već potpisali paper koji nije non. Onaj o pristupanju Mini Šengenu, tako da rasprava o ovom saopštenju neke nevladine organizacije može da ide samo u humorističkom tonu. Znaju oni ponekad i slagati.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 17:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Oni su već potpisali paper koji nije non. Onaj o pristupanju Mini Šengenu, tako da rasprava o ovom saopštenju neke nevladine organizacije može da ide samo u humorističkom tonu. Znaju oni ponekad i slagati. Zvanični državni organ sa ovlašćenjem da to potpiše je potpisao, da bi "otpotpisali", moraju da dobiju amin od NSRS. Kao drugo, nijednu jedinu svoju laž do sada nisu ostvarili oni, nego Visoki predstavnici, a Visoki predstavnici više nemaju dozvolu od svojih poslodavaca da sprovode njihove laži u delo.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 17:45 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znaju oni ponekad i slagati. Zvanični državni organ sa ovlašćenjem da to potpiše je potpisao, da bi "otpotpisali", moraju da dobiju amin od NSRS. Kao drugo, nijednu jedinu svoju laž do sada nisu ostvarili oni, nego Visoki predstavnici, a Visoki predstavnici više nemaju dozvolu od svojih poslodavaca da sprovode njihove laži u delo. Jesi li siguran da su potpisali, ili su dali nacelnu saglasnost da ce pristupiti MS?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 17:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Oni su već potpisali paper koji nije non. Onaj o pristupanju Mini Šengenu, tako da rasprava o ovom saopštenju neke nevladine organizacije može da ide samo u humorističkom tonu. Znaju oni ponekad i slagati. Nije baš ponekad kvačice , većinom ...
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 18:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zvanični državni organ sa ovlašćenjem da to potpiše je potpisao, da bi "otpotpisali", moraju da dobiju amin od NSRS. Kao drugo, nijednu jedinu svoju laž do sada nisu ostvarili oni, nego Visoki predstavnici, a Visoki predstavnici više nemaju dozvolu od svojih poslodavaca da sprovode njihove laži u delo. Jesi li siguran da su potpisali, ili su dali nacelnu saglasnost da ce pristupiti MS? Ja nisam gledao ceremoniju potpisivanja. Nisam čak ni znao da je potpisano dok me @Grobar o tome nije obavestio. On kaže da su potpisali svi osim Crne Gore. Ja mu verujem, ali ja nisam izvor vesti, tako da moraš od njega da tražiš garanciju da je istina. Edit, i ne znam kakva je priroda dokumenta, da li je načelna saglasnost, kako ti kažeš, ili nešto drugo. Kao što rekoh, pitaj Grobara.
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 18:43 |
|
|
Ako sam nekada i znao nekog dodrinaša, zadnjih 10-20 godina takvih više nema...
Prvenstveno zbog Muslimana i njihove prevarantske politike...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 18:44 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jesi li siguran da su potpisali, ili su dali nacelnu saglasnost da ce pristupiti MS?
Ja nisam gledao ceremoniju potpisivanja. Nisam čak ni znao da je potpisano dok me @Grobar o tome nije obavestio. On kaže da su potpisali svi osim Crne Gore. Ja mu verujem, ali ja nisam izvor vesti, tako da moraš od njega da tražiš garanciju da je istina. Edit, i ne znam kakva je priroda dokumenta, da li je načelna saglasnost, kako ti kažeš, ili nešto drugo. Kao što rekoh, pitaj Grobara. Moram priznati da ne razumem baš najbolje šta taj MŠ podrazumeva.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 18:57 |
|
|
teranova je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ja nisam gledao ceremoniju potpisivanja. Nisam čak ni znao da je potpisano dok me @Grobar o tome nije obavestio. On kaže da su potpisali svi osim Crne Gore. Ja mu verujem, ali ja nisam izvor vesti, tako da moraš od njega da tražiš garanciju da je istina.
Edit, i ne znam kakva je priroda dokumenta, da li je načelna saglasnost, kako ti kažeš, ili nešto drugo. Kao što rekoh, pitaj Grobara. Moram priznati da ne razumem baš najbolje šta taj MŠ podrazumeva. Ili zona slobodne trgovine ili carinska unija, koliko sam ja shvatio. Razlika između to dvoje je što u zoni slobodne trgovine nema carina između članica, ali svaka država posebno određuje carine prema zemljama koje nisu članice, dok je kod carinske unije ista carina za promet robe sa zemljama koje nisu članice kod svih članica. Tu je još i slobodan protok radne snage (ne treba ti radna dozvola za zaposlenje u drugoj članici) i verovatno još neke stvari za koje ne znam. Takođe ne znam kolika je i da li uopšte ima političke integracije ili je samo ekonomska.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 19:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: teranova je napisao/la: Moram priznati da ne razumem baš najbolje šta taj MŠ podrazumeva.
Ili zona slobodne trgovine ili carinska unija, koliko sam ja shvatio. Razlika između to dvoje je što u zoni slobodne trgovine nema carina između članica, ali svaka država posebno određuje carine prema zemljama koje nisu članice, dok je kod carinske unije ista carina za promet robe sa zemljama koje nisu članice kod svih članica. Tu je još i slobodan protok radne snage (ne treba ti radna dozvola za zaposlenje u drugoj članici) i verovatno još neke stvari za koje ne znam. Takođe ne znam kolika je i da li uopšte ima političke integracije ili je samo ekonomska. Mislim da nema veze sa političkim integracijama, samo radno-trgovinskim. Ježim se na svaki oblik ponovnog uvezivanja, inače.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 19:07 |
|
|
I ja mislim da neće biti političkog uvezivanja. Inače, pozitivna stvar za nas, moći ćemo da ih još više zatrpamo našom robom jer će biti jeftinija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 19:28 |
|
|
teranova je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ili zona slobodne trgovine ili carinska unija, koliko sam ja shvatio. Razlika između to dvoje je što u zoni slobodne trgovine nema carina između članica, ali svaka država posebno određuje carine prema zemljama koje nisu članice, dok je kod carinske unije ista carina za promet robe sa zemljama koje nisu članice kod svih članica. Tu je još i slobodan protok radne snage (ne treba ti radna dozvola za zaposlenje u drugoj članici) i verovatno još neke stvari za koje ne znam. Takođe ne znam kolika je i da li uopšte ima političke integracije ili je samo ekonomska. Mislim da nema veze sa političkim integracijama, samo radno-trgovinskim. Ježim se na svaki oblik ponovnog uvezivanja, inače. Mini Sengen kako ga ja dozivljavam bi trebalo da omoguci poslovnim subjektima na celom prostoru da sklapaju medjusobne ugovore bez posredovanja drzava. Kad neki investitor zapocne posao u Srbiji, da ga moze siriti na BiH bez novih procedura. To bi prvenstveno trebalo da pomogne Bosnjacima da dodju do nekih investicija, a Srbiji bi olaksalo povezivanje sa RS, bez zanovetanja iz Sarajeva. Posto je krenuo projekat hidroelektrane Buk-Bijela, vidi se da se RS i Srbija ionako vec povezuju, pa je MSh potreban samo muslimanima. Ili je MSh vec krenuo, pa se zato krenulo sa projektom hidroelektrane. Bata Grobija nema kad je najpotrebniji, da objasni od cemu se radi...
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 19:55 |
|
|
Ekonomsko uvezivanje neminovno vodi i u neki vid političkih integracija. U kom obimu, ostaje da se vidi.
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: nesvrstan95 je napisao/la: u tom savezu više muhamedovaca nego srba albanija pun *** muhamedovaca , makedonija , nakaradna ... Srbi: oko 7,5 miliona (Srbija, RS, CG) Muhamedanci: Albanije 2,5 milion, Kosovo 1,5 miiliona, Bosnje, 1,5 miliona, ostali Albanci 300 000! UKUPNO: 5.800.000 Ostali pravoslavci: CG 300 000, Makedonci 2 miliona! Katolici, 500 000 (HB, Vojvodina, Severna Albanija)! Odokativno! Krivi brojevi na svakon koraku...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:15 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Srbi: oko 7,5 miliona (Srbija, RS, CG) Muhamedanci: Albanije 2,5 milion, Kosovo 1,5 miiliona, Bosnje, 1,5 miliona, ostali Albanci 300 000! UKUPNO: 5.800.000 Ostali pravoslavci: CG 300 000, Makedonci 2 miliona! Katolici, 500 000 (HB, Vojvodina, Severna Albanija)!
Odokativno!
Krivi brojevi na svakon koraku... pa ugrubo... Daj preciznije ako imas
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:17 |
|
|
Srbi 7 Albanci 5 Muslimani 1,6 Makedonci i Crnogorci skupa - 1,5
HB ne ide u muslimanski svijet već ide u Hrvatsku.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:17 |
|
|
Nećete ih valjda spašavati sa Minišengenom, taman lijepo padaju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:18 |
|
|
Di će ih spasit. Cijeli taj mini šengen će završit na zapadu. To će sve hrvatsko bit jedan dan.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:20 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Lars Dietrich je napisao/la: Velebit je napisao/la: Ne takijaj. Pod liberalnim obrascem nista od ovog. Jedina forma u kojoj od Bosnji ima Hrvata je ako je Hrvatska totalitarna i moze preoblikovati umove i srca svih svojih subjekata detaljnim soc inzinjeringom. S obzirom da je hrvatskoj desnici svaka druga recenica parola 'osudujem sve totalitarne ideologije' nema nista od ovog i zato je 'prisajedinjenje' problematicno. Liberalna drustva donekle funkcioniraju samo ako su homogena.
Hrvatska mora imat etnocentricnost i TFR Izraela da se to isplati. Zaboravio si na snagu i inkluziju hrvatskog nacionalizma. To je velika snaga koju su svi potcijenili. To je snaga kao bujica koja lomi sve pred sobom. Pored toga je obrazovni sustav ključan. Djeca i mladež više vremena provode u školi no sa roditeljima. Tu se kuje hrvatski nacionalni osjećaj koji se jača sa angažmanom u sportu, kulturi i znanosti. Pa vidjeli smo kako je SFRJ radila stvari, i nisu bili u svemu neuspješni. Hrvatska bi to radila 10 puta bolje i jače. Važan aspekt je represija protiv vjerskog fanatizma i muslimanskog i katoličkog i suzbijanje akata nasilja, kao i uvođenje vebalnog delikta. Ako vrijeđaš svoje hrvatske sunarodnike, ili širiš mržnju, ideš iza brave da se ohladiš. Nekom drugom pravi Bliski Istok od života. Za nekoliko generacija možemo imati ujednačenu hrvatsku populaciju ponovo. Ljudi su ovce i treba ih voditi. Dakako. Snaga je "MOŽEMO" i gay pride..... U i Ante su krepali na Blajburgu.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nećete ih valjda spašavati sa Minišengenom, taman lijepo padaju. I vi idete sa nama, i da budete pametni i slušate te da bude na hajr. Živio Aleksandar Vučić.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:21 |
|
|
Jos da CG i RS zvanicno ubacimo u MS i mirna Bosna ili ti Backa.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
|
|
Koje spašavanje? U Srbiji su manje plaće nego u BiH
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:23 |
|
|
Ne idu Srbija i RS kao ni BiH i Albanija ali idu Srbi, Muslimani i Albanci
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:24 |
|
|
Ako možete usisat kojeg Muslimana ko onog iz Mostara neki dan, samo dajte !
|
|
Vrh |
|
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Muslimani predlažu novi dodrinaški nonpaper??? Postano: 24 svi 2021, 21:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: Krivi brojevi na svakon koraku... pa ugrubo... Daj preciznije ako imas Ugrubo pa 2 milijuna Makedonaca hahahaha Pravoslavci: 6,8M Srba, 1,2M Makedonaca i oko 300k Crnogoraca Muslimani: 4,5M Albanaca(mislin da su makedonski Albanci svi muslimani) i 1,7M Bošnjaka Katolici: 600-650k
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|