|
|
Stranica: 9/27.
|
[ 664 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 26 svi 2021, 20:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mislim znao sam nemaju neke visoke kriterije, ali ovako da su na samom dnu nisam očekivao. Nemoj više misliti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 26 svi 2021, 21:58 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 26 svi 2021, 22:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 26 svi 2021, 22:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mislim znao sam nemaju neke visoke kriterije, ali ovako da su na samom dnu nisam očekivao. Direktorica njihove najuglednije medicinske ustanove. Kao da je kontroler karata u tramvaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 26 svi 2021, 22:19 |
|
|
Pojavila se još jedna osoba iz doktorata koja kaže da pojma nema šta Sebija priča. Sad se pokazalo da je Sebija u Zagrebu bila 1994., 3 tjedna, pa otputovala za Tursku. Jesu ti Izetbegovići uopće bili u ratu u Bosni. Alija morao, sve ostalo se razbježalo i uživali u novcu od ratnih donacija i sadake.
Koliko bi ljudi iz Srebrenice željelo da su svoje sinove mogli u ratu u Tursku poslati.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 26 svi 2021, 23:57 |
|
|
Trebalo bi već pomalo pripremati neku vilu na Kvarneru ili u Istri, kao što je Abdić parkiran u Opatiju. Nakon što odrade posao za nas, bošnjački kraljevski par mora biti zbrinut negdje na Jadranu, što dalje od bjesne rulje čiji će nam interes prodati. Tako i Putin ima ono imanje na kojem drži Janukoviča, Miloševićevu suprugu i ostatak te ekipe.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 27 svi 2021, 01:13 |
|
|
Citat: Tri vijećnika SDA i dva nezavisna u Općini Novi Grad pristupila Stranci za BiH
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 27 svi 2021, 04:55 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: Trebalo bi već pomalo pripremati neku vilu na Kvarneru ili u Istri, kao što je Abdić parkiran u Opatiju. Nakon što odrade posao za nas, bošnjački kraljevski par mora biti zbrinut negdje na Jadranu, što dalje od bjesne rulje čiji će nam interes prodati. Tako i Putin ima ono imanje na kojem drži Janukoviča, Miloševićevu suprugu i ostatak te ekipe. Ne bi ja njih pustia na Jadran. Oni smidu samo na Crno more u Samsun ili na DiyarBAKIRsku rivijeru na gornji Tigris. Za sve one radikalne ekstremiste koji se pritidu Hrvatima u BiH, evo in vrimenske prognoze u njihovoj budućoj domovini.
Privitak/ci: |
za radikalizirane - prognoza27052021.png [ 297.38 KiB | Pogledano 3220 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 27 svi 2021, 11:31 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1775 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Josip Filipović je napisao/la: Trebalo bi već pomalo pripremati neku vilu na Kvarneru ili u Istri, kao što je Abdić parkiran u Opatiju. Nakon što odrade posao za nas, bošnjački kraljevski par mora biti zbrinut negdje na Jadranu, što dalje od bjesne rulje čiji će nam interes prodati. Tako i Putin ima ono imanje na kojem drži Janukoviča, Miloševićevu suprugu i ostatak te ekipe. Ne na Jadran, već u Tursku. Prije dva mjeseca na ovom forumu sam pisao da je već sve spremno za Bakira da sa svojom rodbinom i bliskim suradnicima odleti avionom za Tursku preko Hrvatske. On još treba dovršiti započeti posao, a ukoliko ga muslimanski puk prije dovršetka posla pokuša linčovati, spremne su specijalne snage za njegovo izvlačenje iz gnjevnog obruča te hitno prebacivanje u Tursku.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 02:27 |
|
|
DŽorDŽ je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Trebalo bi već pomalo pripremati neku vilu na Kvarneru ili u Istri, kao što je Abdić parkiran u Opatiju. Nakon što odrade posao za nas, bošnjački kraljevski par mora biti zbrinut negdje na Jadranu, što dalje od bjesne rulje čiji će nam interes prodati. Tako i Putin ima ono imanje na kojem drži Janukoviča, Miloševićevu suprugu i ostatak te ekipe. Ne na Jadran, već u Tursku. Prije dva mjeseca na ovom forumu sam pisao da je već sve spremno za Bakira da sa svojom rodbinom i bliskim suradnicima odleti avionom za Tursku preko Hrvatske. On još treba dovršiti započeti posao, a ukoliko ga muslimanski puk prije dovršetka posla pokuša linčovati, spremne su specijalne snage za njegovo izvlačenje iz gnjevnog obruča te hitno prebacivanje u Tursku. OK, ali mislio sam da već ako će napraviti nešto za nas, onda mi trebamo platiti cijenu. Ali da, ugodnije bi se ta ekipa luksuznih mumina osjećala u Erdoganovom sultanatu. Teško bi bilo Bakira zamisliti kao feminiziranog maslinara negdje kod Umaga.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 02:52 |
|
|
Ne valja ih dovodit kod nas. Tako se i Aliji svidilo pa je infiša imat izlaz na more i luku. Stoga izravno ga zrakoplovom otpravit, a prozore na strani od Hrvatske zamračit da ju nikad više ne vidi.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 08:49 |
|
|
Vi se molite da vam SDA ostane na vlasti...ako ovi drugi dođu HDZ opet ide na tribine.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 09:47 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vi se molite da vam SDA ostane na vlasti...ako ovi drugi dođu HDZ opet ide na tribine. Musliman si pa ti pamet nije jaca strana. Mi se molimo da se tkz BiH raspadne, ako je dom naroda cijena toga, samo izvolite, navijamo za vas.
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 11:32 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Vi se molite da vam SDA ostane na vlasti...ako ovi drugi dođu HDZ opet ide na tribine. Niste vrijedni molitvi, ali godi nam da svoje glasove dijelite kao i do sad. Pa se koljite između sebe i vrijeđajte jedni drugima "familije". Dobro vam je do sad išlo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 12:48 |
|
|
Sebija je u ***, ali dok ima podršku džamija muslimanska raja joj ne može ništa. Citat: Prof. dr. Sanja Kupešić za "Avaz": Sebija Izetbegović nije bila postdiplomac u Zagrebu Kupešić tokom 15 godina rada u Klinici ”Sveti Duh” bila angažirana u svojstvu nastavnika na postdiplomskom studiju
M. Aščić prije 3 sata Kupešić: Izetbegović kod mene nije polagala ispite
„Upisala sam studij postdiplomske nastave 2. marta 1993. godine na Sveučilištu u Zagrebu - Medicinski fakultet. Kompletna nastava - predavanja, vježbe i konsultacije, kao i ispiti provedeni su na engleskom jeziku. Nažalost, zbog političkih prilika morala sam napustiti Zagreb ne položivši četiri od ukupno 14 ispita. Molim da mi omogućite polaganje preostalih ispita te izradu magistarskog rada.“
Ovjerena lista Ovo je napisala Sebija Izetbegović, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), 10. avgusta 1994. godine u molbi Vijeću za naučnoistraživački rad i postdiplomski studij u Sarajevu. Sebija je uz molbu priložila i indeks s postdiplomske nastave. Međutim, nije navedena lista deset ovjerenih ispita za koje je kazala da ih je položila od ukupno 14.
S druge strane, Sebija je u svojoj biografiji u junu 1996. godine napisala:
„U toku specijalizacije provela sam godinu dana u Klinici ’Sveti Duh’ u Zagrebu, gdje sam završila postdiplomski studij za strance na engleskom jeziku ’Ultra Sond in Ciniclao Medisin’. U Zagrebu sam, također, pohađala Ian McDonald seminar za kliničku primjenu ultrazvuka.”
No, profesorica Sanja Kupešić, kojoj je Sebija Izetbegović javno zahvalila na podršci tokom odbrane doktorata, a koja je u Klinici “Sveti Duh” radila od 1987. do 2006. godine, jučer je u ekskluzivnoj izjavi za “Avaz” kazala da se ne sjeća da je dr. Izetbegović “bila registrirana polaznica formalne ultrazvučne postdiplomske nastave u Zagrebu” niti da je kod nje polagala ispite.
- Tokom 15 godina rada u Klinici ”Sveti Duh” bila sam angažirana u svojstvu nastavnika na postdiplomskom studiju “Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu na hrvatskom i engleskom jeziku”, a više od 10 godina sam vodila kolegij “Ultrazvuk u humanoj reprodukciji”, također na hrvatskom i engleskom jeziku, i bila ispitivač na ispitima - kazala je Kupešić.
Ona posljednjih 15 godina živi i radi u SAD kao redovna profesorica ginekologije i porodništva u trajnom zvanju i prodekanica je na Medicinskom fakultetu u El Pasu u Teksasu.
Tokom života u Zagrebu radila je na Odjelu ginekologije i porodništva kao voditeljica Odsjeka za humanu reprodukciju, neplodnost i menopauzu.
- Sjećam se da je Sebija Izetbegović kratko vrijeme, u svojstvu promatrača, dolazila u moju ultrazvučnu ambulantu. Edukaciji sam uvijek pristupala ozbiljno i bilo mi je drago podijeliti svoje znanje i praktično iskustvo o novim ultrazvučnim tehnikama sa svim kolegama na edukaciji, pa tako i s dr. Izetbegović.
Ne sjećam se da je dr. Izetbegović bila registrirana polaznica formalne ultrazvučne postdiplomske nastave niti da je kod mene polagala ispit. To je lako provjerljiva činjenica, jer su nazočnost nastavi i vježbama, koji su uvjet za pristupanje ispitu, kao i uspjeh na ispitu evidentirani i lako provjerljivi na Medicinskom fakultetu - navela je Kupešić.
Također, kako je rekla Kupešić, ne sjeća se da je “dr. Izetbegović samostalno ili pod nadzorom obavljala bilo kakve preglede ili radila specijalizaciju, jer bi za to trebala imati dozvolu Ministarstva zdravstva, sukladno Pravilniku o specijalizacijama i užim specijalizacijama”.
Originalni podaci - I ovaj je podatak zasigurno dostupan i lako provjerljiv kod nadležnog ministarstva. Isto tako se ne sjećam da je dr. Izetbegović sudjelovala u znanstvenoistraživačkom radu našeg tima kao samostalni istraživač ili istraživač suradnik niti da je prikupljala originalne podatke za izradu svog magisterija ili doktorata. I ova činjenica je lako provjerljiva jer se za svaki nastavni projekt upućuje dopis Etičkom povjerenju bolnice, koje, u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, Statutom bolnice i Poslovnikom o radu Etičkog povjerenstva, odobrava izvođenje znanstvenih projekata i disertacija - istakla je Kupešić.
Šta je bilo s vježbama Kupešić kaže da su se postdiplomski studiji rukovodili Pravilnikom o postdiplomskim stručnim studijima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
- Svaki registrirani polaznik poslijediplomske nastave iz “Ultrazvuka u ginekologiji i porodništvu” ili “Ultrasound in Obstetrics and Gynecology”, koji je s uspjehom završio nastavni program (redovito prisustvovao nastavi i vježbama, više od 80 posto), stekao je pravo pristupiti ispitu, prilikom kojega je dobio zapisnik s listom postavljenih pitanja i ocjenom, koja se s datumom i potpisom ispitivača unosila u indeks - pojasnila je prof. Kupešić.
Nije bila dio naučnoistraživačkog tima -Prema mom saznanju, dr. Izetbegović nikada nije bila dio našeg znanstvenoistraživačkog tima niti je imala uvid u podatke pacijentica liječenih na Odjelu ginekologije i porodništva Klinike “Sveti Duh” koje je mogla koristiti za izradu svojeg magistarskog rada ili doktorske disertacije - dodala je Kupešić.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 13:04 |
|
|
Samo ovaj službeni dokument je doovljan da Sebija danas ne bi trebala biti na tom radnom mjestu. Ali u Sarajevu nešto čekaju, ne znam šta. Usrali se (oporba) u gaće jer nemaju muda da nasrnu na SDA. Stari refleks povlačenja. Možda imaju previše prljavog rublja u kriminalnim poslovima sa SDA.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 13:18 |
|
|
Zaboravio sam, i naravno mora vratiti novac od svih plaća koje je ukrala tih godina. Tu ima materijala za zatvor, ne samo otkaz.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 17:03 |
|
|
Izetbegović, Novalić, Ramić, Kaplan i Dedić u Stocu: Povratnici dobili građevinski materijal
Koliko je njih potrebno da podijele 10 vreća cementa ? Akcija od federalnog ministarstva, SDA to predstavi kao da njihova stranka dijeli novac. Obavezno uz hodžu i u nekom vjerskom objektu. Uvijek iste trikove muslimanima podvaljuju. Njihova oporba šuti, drugačije ne zna.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 28 svi 2021, 23:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 29 svi 2021, 00:20 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1775 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
novem je napisao/la: Indeks sa zagrebačkog sveučilišta u kojem piše da je: "Muslimanka" rođena u "Crnoj Gori". Zar su Muslimani bili još službeno Muslimani 1996. godine? Zar nisu 1993. u Holiday in odustali od Muslimanstva ili su pak imali određeni poček, nešto kao kad se uzme kredit pa krene otplata tek nakon određenog vremena?
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 29 svi 2021, 00:31 |
|
|
Koliko god da su komični, sjetimo se da je prije par godina njemački ministar obrane morao odstupiti zbog akademskog plagijata. Ima takvih stvari i tamo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 29 svi 2021, 00:35 |
|
|
Od kad su dijelovi plagijata isto kao izmišljanje studija i specijalizacija. Možeš braniti Izetbegoviće kad Sebija da ostavku.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 29 svi 2021, 00:58 |
|
|
Kao što je Bakir znao za Sebijino "školovanje", znali su i hrvatski obavještajci. 25 godina čekali su trenutak da Sebija dođe na neku funkciju, te da se javnost okrene protiv nje da bi ovakva objava dodala ulje na vatru. Zagreb je Bakiru poslao jasnu poruku.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 29 svi 2021, 01:07 |
|
|
Tu smo mi valjda sigurni. Plenković je takav štreber i mamin sin da ne vjerujem da mu se može naći nešto kako bi nas se oslabilo.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Totalni raspad SDA? Postano: 29 svi 2021, 01:33 |
|
|
Zašto nije objavila cijelu stranicu indeksa s ispitima i ocjenama, nego samo jedan dio?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, potocnj i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|