HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 vel 2025, 13:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 133  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021
PostPostano: 30 svi 2021, 22:22 

PCM je napisao/la:
Da, ako mislite srat po HDZ-u i obnasati vlast s njima - to nece ici.

Po njima treba bespoštedno tuči kad god se može. Zato što su nikakvi.

A ako se kojim čudom opamete i uđu u koaliciju s desnicom pa normalno da ne bi kritizirali svoju koalicijsku vladu.

DP postoji samo zato što je alternativa politike HDZ-a, kad bi postali njihova podguzna muha završili bi kao sve ostale stranke desnice.

Zato ih se mora svako malo pržit s kritikom.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:22 

Brane je napisao/la:
Jednu stvar sam skužio iz ovih izbora... da treba osnovat udrugu i must lovu... samo kako je nazvat, zeleni hercegovci to baš nebi dobro završilo, možda eko hercegovci ili eko-ero :zubati

Udruga za zastitu poskoka Herceg-Bosne! :D

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:35 

Odličan primjer kako su se Mostovci samosabotirali je Dubrovačko neretvanska županija. Da su sklopili s Suverenistima i DP-om opću koaliciju sad bi tamo imali župana.

A sam DP je napravio svemirsku glupost u Vukovarsko Srijemskoj. Pored Nikole Kajkića koji je bio kandidat visoka profila za kojeg su svi čuli, Škoro odabere bivšeg HDZ-ovca i preletača i naravno da smo izgubili. :ucelo

I sad će biti župan Damir- da sam pauk- Dekanić :smajl049

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:41 

weasel je napisao/la:
Odličan primjer kako su se Mostovci samosabotirali je Dubrovačko neretvanska županija. Da su sklopili s Suverenistima i DP-om opću koaliciju sad bi tamo imali župana.

A sam DP je napravio svemirsku glupost u Vukovarsko Srijemskoj. Pored Nikole Kajkića koji je bio kandidat visoka profila za kojeg su svi čuli, Škoro odabere bivšeg HDZ-ovca i preletača i naravno da smo izgubili. :ucelo

misliš ovaj? :zubati

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:42 

weasel je napisao/la:

Zar nisu u DNŽ suverenisti podržali HDZ? Uostalom, te priče da je netko nekoga zaje**o drže vodu samo ako se zbog toga ne uđe u drugi krug. Ako uđeš u drugi krug i izgubiš, to više ne vrijedi.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:42 

weasel je napisao/la:

Mislim da je tu izbor tj. neizbor bio obostran.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:45 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Zar nisu u DNŽ suverenisti podržali HDZ? Uostalom, te priče da je netko nekoga zaje**o drže vodu samo ako se zbog toga ne uđe u drugi krug. Ako uđeš u drugi krug i izgubiš, to više ne vrijedi.

Realno, DP nije neki faktor dolje na jugu, pa mislim da je MOST izgubio jer je ljevici prihvatljiviji HDZ.

No što ljudi moraju shvatiti, to je da HDZ mora imati alternativu desnije od sebe.

Ako je nema, prije ili poslije će ga srušiti ona druga, koja je ljevo od njega.

To je naprosto zakonitost političkih procesa i dinamike. i dosad je bil otako ,svaki put kad je HDZ uništio alternative od centra na desno, u sljedećem mandatu je ljevica došla na vlast.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:45 

divizija je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Mislim da je tu izbor tj. neizbor bio obostran.

Pa time gore, da idu zajedno DP bi profitirao u Banskoj Hrvatskoj, MOST u Dalmaciji. Ovako HDZ pokupio vrhnje a desnici qurac.

Nikad se neće naučiti pameti.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:46 

weasel je napisao/la:
Pa time gore, da idu zajedno DP bi profitirao u Slavoniji, MOST u Dalmaciji. Ovako HDZ pokupio vrhnje a desnici qurac.

Mislim na Kajkića, ne na MOST.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:49 

divizija je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Pa time gore, da idu zajedno DP bi profitirao u Slavoniji, MOST u Dalmaciji. Ovako HDZ pokupio vrhnje a desnici qurac.

Mislim na Kajkića, ne na MOST.

Ne znam što se tu dogodilo ali moraju se naučiti sjest i dogovorit se. Sada će opet na terenu vladati žeton koalicija a Kajkić i DP su imali više glasova od HDZ-a.

I džaba im sve botovanje na Bujici o četnicima i antihrvatskoj izdajničkoj vlasti kad nisu iskoristili priliku tu vlast orušiti.

Amateri.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:54 

weasel je napisao/la:
Ne znam što se tu dogodilo ali moraju se naučiti sjest i dogovorit se. Sada će opet na terenu vladati žeton koalicija a Kajkić i DP su imali više glasova od HDZ-a.

I džaba im sve botovanje na Bujici o četnicima i antihrvatskoj izdajničkoj vlasti kad nisu iskoristili priliku tu vlast orušiti.

Amateri.

Ovdje to ne stoji, jer Dekanić je dobio više glasova od obojice u prvom krugu, a još ima rezervu iz SDPa. Panenićevi su lapo,lapo.

moraš shvatiti da u svim takvim situacijama ljevica uskaće za HDZ. I u Dubrovniku i u Slavoniji.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 22:59 

dobro je prošla konsolidacija u dpu

sami sebe a i nas istakijali su da su oni ustvari pobjednici ovih izbora

za načelnike, vijeća i župane.

hdz propada DP raste, ko misli drugačije narodni je nepriajtelj.

rado bi u dpu sinekure koje ima hdz, da je guzici na toplo u fotelju,

magle nam oči patriotizmom na baterije od 2.5 volti,

misija ispunjena zadatak uspješno obavljen za soroša

stranka koja je stvorila hrvatsku je popljuvana a na vlast su došli radikalni left wing.

lasica je agent džordža na tajnoj misiji.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 23:01 

divizija je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Amateri.

Ovdje to ne stoji, jer Dekanić je dobio više glasova od obojice u prvom krugu, a još ima rezervu iz SDPa. Panenićevi su lapo,lapo.

moraš shvatiti da u svim takvim situacijama ljevica uskaće za HDZ. I u Dubrovniku i u Slavoniji.

Ma kažem ti da bi ih dobili na sinergiju, istok Slavonije oko Vukovara je drugi svemir u odnosu na ostatak Hrvatske.

DP ti je na razini županije napravio stiuaciju kao da je u Vukovaru zaobišao Penavu i stavio nekog svog.

Tamo gdje je bilo desne Sinergije poput grada VUkovara i Penave, pomeli smo i HDZ i SDP i autobuse.

A znali su da će HDZ botovi svoje odradit. Čak i sada je njih 20k izašlo i zaokružilo.

Škoro je mogao uzeti županiju, tu je priliku trebao zgrabiti šta god da je Kajkić zauzvrat tražio.

Ovog lika kojeg su stavili, em je bivši HDZ-ovac em je slabiji intelekt od Kajkića,a nije ni pomogao poguranac od Penavine zamjenice.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 23:06 

POL_GASOL je napisao/la:
dobro je prošla konsolidacija u dpu

sami sebe a i nas istakijali su da su oni ustvari pobjednici ovih izbora

za načelnike, vijeća i župane.

hdz propada DP raste, ko misli drugačije narodni je nepriajtelj.

rado bi u dpu sinekure koje ima hdz, da je guzici na toplo u fotelju,

magle nam oči patriotizmom na baterije od 2.5 volti,

misija ispunjena zadatak uspješno obavljen za soroša

stranka koja je stvorila hrvatsku je popljuvana a na vlast su došli radikalni left wing.

lasica je agent džordža na tajnoj misiji.

Sreća naša da si ti u Danskoj.

Stranicu prije si drukao za radikalnog left wing premijera.

da nisi gore na lječenju?

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 23:07 

weasel je napisao/la:

Ovog lika kojeg su stavili, em je bivši HDZ-ovac em je slabiji intelekt od Kajkića,a nije ni pomogao poguranac od Penavine zamjenice.

Realnost je da je dobio iše od Kajkića i da su oba zajedno dobili manje od HDZa.

Ne vjerujem u neku veliku moć sinergije tu, ali kaže, znam da je bilo obostrano.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 23:10 

HDZ-tv upravo vrti prilog gdje tuku po Škori kako je vodio prljavu kampanju i vade neke nebitne slike/memove.

Dakle nije dosta što su soroš mediji srali sad treba još malo i državna televizija.

Plenki to treba početi čistiti inaće će mu doći glave na idućim parlamentarnim izborima. Otvoreno navijaju za sorošoide...

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 23:19 

weasel je napisao/la:
HDZ-tv upravo vrti prilog gdje tuku po Škori kako je vodio prljavu kampanju i vade neke nebitne slike/memove.

Dakle nije dosta što su soroš mediji srali sad treba još malo i državna televizija.

Plenki to treba početi čistiti inaće će mu doći glave na idućim parlamentarnim izborima. Otvoreno navijaju za sorošoide...

Umrijet ću od smijeha kad HDZ počne s istom takvom kampanjom kad ih ovi ugroze.

Više im je problem što se DP etablirao, nego što je ljevica uzela dva najveća grada.

ne navija ti HDZTV za Sorošoide, nego misle da tako mogu našteti DPu, kad Sorošodii udare na njih, onda će mijenjat pjesmu.

Vrh

PostPostano: 30 svi 2021, 23:51 

Da rezimiramo...

Hdz je opet ušao duboko u Mordor: Varaždinska, Koprivničko-Križevačka, Zagrebačka, Bjelovarska, Sisačka, Karlovačka... skoro cijeli sjeverozapad... Jedino je u Međimurju neovisni "ne može jedna manjina terorizirati većinski narod " Posavec (atipična ljevica) i u Krapinsko-Zagorskoj sdp.

U Zagrebu je sorošid dobio samo 63,9% što je veliki uspjeh s obzirom da većina ljudi i dalje doživljava Zagreb (slično kao i Rijeku), kao crveni grad "di su još komunjare na vlasti"... Zagreb je i za vrijeme Tuđmana bio sklon sorošidima, a di neće danas... da se uopće nametnula ta tema (soroš, udruge, stranke) i da su mediji bili prisiljeni pričati o tome, makar negirali... pa ta tema se gotovo zatomila nakon 90-ih... i onda još 35% dok ih se raskrinkava u takvom Zagrebu...

Ali eto, sad Možemo preuzima poluge i svi problemi padaju na njihova leđa... I ono loše koje sami skrive, i ono loše za koje neće biti krivi... Razmontirati hobotnicu je izrazito komplicirano. Ne bi se čudio da bude otpora i pritisaka s kojima pitanje kako bi se itko znao nositi... Ako idu drastičnim mjerama, mogli bi vrlo lako izgubiti sljedeće izbore... ako rade kompromise, opet će ih napadati da su oportunisti, da ne drže do svoje riječi...

Vrh

PostPostano: 31 svi 2021, 00:04 

Purger111 je napisao/la:
Da rezimiramo...

Hdz je opet ušao duboko u Mordor: Varaždinska, Koprivničko-Križevačka, Zagrebačka, Bjelovarska, Sisačka, Karlovačka... skoro cijeli sjeverozapad... Jedino je u Međimurju neovisni "ne može jedna manjina terorizirati većinski narod " Posavec (atipična ljevica) i u Krapinsko-Zagorskoj sdp.

To više nije Mordor to je zeleni (no pun intended) i ubavi Ithilien. :palacgore1

HDZ dominira: Slavonija, Središnja Hrvatska, Lika, Dalmacija.

Sjeverna Hrvatska 2 HDZ, 2 ostali. Cijeli prsten oko Zagreba je: 6 HDZ, 2 ostali. Toliko o tome da se ne može među kajkavim ljudima.

Od Vukovarske do Dubrovnika samo 3 županije nisu HDZ. S tim da je jedan od njih osnivao HDZ.

U Primorsko Goranskoj 42-43% to je već državotvorni element i bit će u igri slijedećih godina. Hrvatsko primorje je hrvatsko samo ima Reku/Fiume. No i to ćemo osloboditi.

Samo u Istri se ljevica glupira. No to je nebitno suštinski. Neka im.

Mordor nažalost nastaje u Zagrebu. Barad Dur je podignut. Još nemaju prsten. I ovo su kržljavi mordorski orci. Ne Uruk hai.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 31 svi 2021, 00:23 

U Krapinsko-Zagorskoj skupštini, Sdp 46%, Hdz 26%, 8% dp, li-la reformisti 7%... Tako je slično i za župana bilo... Nije ni to više ona monolitna utvrda kao nekad, stvari se polako mijenjaju.

Zagreb... Bandiću redovito davali 150+ tisuća, a sad odjednom njegovoj notornoj antitezi 199... Nemoguće je da nema preklapanja i to značajnog...

Vrh

PostPostano: 31 svi 2021, 00:31 

Dajte pogledajte izlaznost prije nego slavite. Slično kao i na parlamentarnim izborima, HDZ ostvaruje povijesni uspjeh tamo gdje je rekordno niska izlaznost. Sav "napredak" u Varaždinskoj i ostalim crvenim županijama će biti potpuno izbrisan čim izlaznost ponovo bude preko 50%.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2021, 00:36 

To vrijedi za sve. Nije to povezano s HDZ-om. Svugdje je katastrofalna izlaznost. Negdje je viša gdje je bila bliska borba. I prije je bila niska izlaznost.

No nije meni do HDZ-a već do toga da neka hrvatska opcija nagriza partiju. A praktički nam je od bitnih samo PGŽ i Rijeka preostala.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 31 svi 2021, 00:46 

Upozorenja: 3
Zagreb je sramota za cijelu Hrvatsku. Dno dna.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2021, 01:02 

https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15077126
Muškarac u crnom zapalio vatru ispred stožera Možemo!, dizao desnicu i urlikao: ‘Sve ću vas pobiti, komunjare!‘

Vrh

PostPostano: 31 svi 2021, 01:13 

POL_GASOL je napisao/la:
Gledam na rtlu kako 3 ljevicara i voditeljka sprdaju i ismijavaju desnicare u rvackoj, uzivam i gustan ka prasac, di vi gledate izbore?

Što ta voditeljka i RTL-ovci misle o tvojim UZP snovima?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 133  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pomocnik kuhara i 43 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: