HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 vel 2025, 23:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1161 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 47  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj
PostPostano: 03 lip 2021, 01:19 

weasel je napisao/la:
Rika sv Vida je napisao/la:
Kako si naivan Lasice. Svi oni bi glasali za Muslimansku stranku kako god da se zove. Svi do jednoga.

Ne bi, zato što kao društvo ne stanu u jednu stranku.

Glasali bi za minimum 2 ako ne i više stranaka. Čak i albanci u makednoji imaju 2 svoje stranke.

Činjenice te demantiraju, čak i u RS-u gdje su debela manjina opet glasaju za više stranaka.

I sve te njihove gradjanske stranke reis pozove na druzenje i ocita im bukvicu :zubati Toliko o pluralizmu kod bosnjaka. Ja znam koliko hoces hrvata koji imaju vidjenje bih kao gradjanske drzave, nisam cuo da je neki musliman ikad javno ili privatno rekao da bih treba uredit po etnickom principu tri entiteta. Nemoj bit naivan.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 01:34 

Riquelme je napisao/la:
Ajde ovako. Mi se pripojimo Hrvatskoj, ispunimo sve što Zagreb traži. Ko će nam garantovat da nećemo postati geto, da nećemo biti jeftina radna snaga? U biti ko će mi garantovati da ću u svojoj novoj zemlji imati normalna primanja i normalan zivot? Evo da još uprostim pitanje, za hrvate, da ispunimo sve što Zagreb traži hoćete li nas nagazit ko budale?

Jednostavno vas ne zelimo, s vama suzivota nema. Ne zelim uopce biti u mogucnosti da vas nagazim ili vam biram predstavnike, nije u duhu demokracije. Unatoc svemu sto ste radili zadnjih 30 godina smatram da u trokutistanu zasluzujete sami sebi birati i da vam se ni mi ni srbi ne petljamo dok god nemate nekih ambicija sirenja i okupacije hr i srpskih teritorija BiH

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 07:34 

I sve ovo zbog jedne šalteruše koja Larsu nije tila izdat domovnicu. Pa sta rade ti po veleposlanstvima, ko to dovodi, ko ih plaća, čiji kruh jedu...debili... :zubati

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 09:20 

weasel je napisao/la:
Što ste se zalijepili za tu brojku milijun? Milijun ljudi Hrvatska ne može pohrvatiti to je previše i nikad nisam to rekao.

Međutim nekih 400k ljudi do 500 bi mogli "prožvakati".

Albanci kao narod s 3 vjere postoje baš iz razloga što je jedna od 3 vjere dominantna. Da sve tri vjere ima podjednako odavno bi se

zakrvili međusobno kao i Katolici i protestanti u Njemačkoj nekoć.

Hrvatska bi mogla preživjeti situaciju gdje ima 80% katolika 10% muslimana i 3% pravoslavaca.

Bez ikakva problema. To je doslovno kopija Albanskog recepta.

Samo treba stvoriti 100% pravedan i pošten izborni sustav i ukloniti etnobiznismene.

Ti baš želiš da imaš u svojoj državi Donji Vakuf, Kakanj, Tuzlu, Olovo i tako to...? Zašto ti se toliko sviđaju te mahale?
Primiti milion Muslimana u svoju državu, jebavati se sa njima decenijama, možda i vijekovima... zbog Kaknja? Ne kontam... :neznam

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 09:39 

Riquelme je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Morate se odreći nazadnog islama.

Petkom i za bajram u dzamiju, za kurban bajram koljemo ovcu i postimo jedan mjesec. Jel puno tražimo?

A koji će ti *** džamija?
Zamisli da te Hrvati prime. Imaš EU, more, slobodno putovanje gdje god hoćeš, uređenu državu, NATO, autoputeve, čist vazduh ovo ono... i tebi opet na pameti klanje ovce i džamija? Šta je vama ljudi, kakva je to bolest?

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 09:44 

Lasica se boji Pupija, ali želi 500k Bošnjaka

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 09:57 

novovrijeme je napisao/la:
Riquelme je napisao/la:
Petkom i za bajram u dzamiju, za kurban bajram koljemo ovcu i postimo jedan mjesec. Jel puno tražimo?

Zamisli da te Hrvati prime. Imaš EU, more, slobodno putovanje gdje god hoćeš, uređenu državu, NATO, autoputeve, čist vazduh ovo ono... i tebi opet na pameti klanje ovce i džamija? Šta je vama ljudi, kakva je to bolest?

Pa tako ces onda i ti. Ako budemo isli ide cijela BiH u kompletu, znaci opet preglasavanje :neznam

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 10:02 

Riquelme je napisao/la:

Pa tako ces onda i ti. Ako budemo isli ide cijela BiH u kompletu, znaci opet preglasavanje :neznam

Opet ne znam šta si napisao.
Aj prevedi molim te.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 10:16 

ivica je napisao/la:
I sve ovo zbog jedne šalteruše koja Larsu nije tila izdat domovnicu. Pa sta rade ti po veleposlanstvima, ko to dovodi, ko ih plaća, čiji kruh jedu...debili... :zubati

Kad turčin ne razumi da postoji zakon i red, nije mu to džamahirija pa neka salteruša svojevoljno dili drzavljanstva.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 11:12 

weasel je napisao/la:
Što ste se zalijepili za tu brojku milijun? Milijun ljudi Hrvatska ne može pohrvatiti to je previše i nikad nisam to rekao.

Međutim nekih 400k ljudi do 500 bi mogli "prožvakati".

Albanci kao narod s 3 vjere postoje baš iz razloga što je jedna od 3 vjere dominantna. Da sve tri vjere ima podjednako odavno bi se

zakrvili međusobno kao i Katolici i protestanti u Njemačkoj nekoć.

Hrvatska bi mogla preživjeti situaciju gdje ima 80% katolika 10% muslimana i 3% pravoslavaca.

Bez ikakva problema. To je doslovno kopija Albanskog recepta.

Samo treba stvoriti 100% pravedan i pošten izborni sustav i ukloniti etnobiznismene.

Ti baš želiš da imaš u svojoj državi Donji Vakuf, Kakanj, Tuzlu, Olovo i tako to...? Zašto ti se toliko sviđaju te mahale?
Primiti milion Muslimana u svoju državu, jebavati se sa njima decenijama, možda i vijekovima... zbog Kaknja? Ne kontam... :neznam

Rekao sam što bi s mahalama, sve što nije kulturna baština pod bager i napravio europske gradove.
A reci ti meni sto bi vi u svojoj državi Prištinu, prizren, Dečane?
Milijun, milijun i pol muslimana isto…

???

Bosna je Hrvatsko Kosovo

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 11:21 

weasel je napisao/la:

Rekao sam što bi s mahalama, sve što nije kulturna baština pod bager i napravio europske gradove.

???

Bosna je Hrvatsko Kosovo

Ma po kojim argumentima? Jezgro Hrvatskog kraljevstva je trokut Klis-Nin-Knin. Jedan dio "našeg Kosova" smo bili demografski privremeno izgubili al to smo rijesili. Bosna je bila i ostala periferija nikad neko srediste.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 11:27 

weasel je napisao/la:

???

Bosna je Hrvatsko Kosovo

E pa ne može pod bager.
Ne može se uništavati privatna imovina, osim u slučaju rata.
I ne može se porediti nama Kosovo a vama Kakanj.
To je komično neuporedivo. Mi znamo za šta se žrvtujemo a ti nemaš pojma, ne znaš ko ko su Muslimani ni kakvo sranje su te njihove naseobine.
Tebi to samo dobro izgleda na karti kad crtkaš i tu se tvoje znanje završava. Sve dalje je lupanje gluposti by Lasica.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 11:39 

:klanjam Bosna je hrvatsko Kosovo

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 11:52 

Josip Filipović je napisao/la:
Ronaldinho je napisao/la:

Fascinatno je kako neki forumaši uopće ne shvaćaju bit islama.

Shvaćam ja itekako, ali ova rečenica gore je za cilj imala upozoriti na bit srpstva, a ta je ukratko: Sve je naše! Srbi ne priznaju nijedan drugi južnoslavenski narod kao narod, kao nekoga tko ima tapiju na ijedan dio zemlje na prostoru bivše države. To ne smiješ zaboraviti. Nema to veze s muslimanima za koje znamo kakvi su.

Jedan Alah test nije na odmet.

Svako diskutiranje oko muslija, odvučeš ka Srbima.

RS je ok, i mi nemamo nikakvih pretenzija.
Osim da nam se narod ne raseli iz ruralnih općina.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:12 

weasel je napisao/la:

O, signore bi muslimanima poklanjao milijarde Kuna za građenje novih ulica i gradova. Jer muslimani taj novac nemaju pa će Zagrebčani raditi marljivo da to plate.
Sad stvarno znam da je dobro što Škoro neće prismrditi vlasti nigdje. Ako su mu ovakvi simpatizeri sve je to u kurcu.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:19 

ivica je napisao/la:

Da si čitao temu, znao bi da je moj prijatelj napravio pokušaj, a meni je to samo informacija kakva je politika. Ne daj Bože nikome da ovisi i da mu nešto takvo zatreba od RH. Nadrapo je.
Meni niakva domovnica nije potrebna, a da mi je potrebno strano državljansto, imao sam i imam načina da dođem do tako nečega od daleko ozbiljnije zemlje od Republike Hrvatske. Svaka EU putovnica daje ista prava u RH kao domaćem građaninu.

Državljanstva RH su bila aktualna u ratu i u drugoj polovici 90tih. Sada kod nas daleko više preovlađuju državljanstva velikih zapadnih zemalja kome trebaju. I može se doći do toga brakom sa državljankom neke od tih zemalja, a ima ih puno Sarajevo. Dođu svake godine da traže muževe svih godišta. Mlade, stare, slobodne, udovice, razvedene. Biraj. Najmanje tri puta mi je nuđeno u zadnjih deset godina.

Postoje i drugi načini da se dođe do drugog državljanstva, ali je brak najlakši.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:20 

Ovaj ne zna ni Dobar dan reći da ne slaže.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:29 

Puno Sarajevo zena sa zapada koje traze muslimane :smijeh

Daj stari malo i nama toga sta konzumiraš očito dobro udara.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:36 

Burbon je napisao/la:
ivica je napisao/la:

Kad turčin ne razumi da postoji zakon i red, nije mu to džamahirija pa neka salteruša svojevoljno dili drzavljanstva.

Žao mi je, ali ja sam domaće gore list. Niakav Turčin na tvoju žalost. :tt2

Postoji zakon i red ali se ne poštuje, odn. selektivno se poštuje. Ne mogu legalno napisati da traže krštenicu kao glavni i jedini uvjet, pa napišu zakon o državljanstvu RH po EU standardu otvoren za sve. Kad ispuniš uvjete ili dio navedenih dočeka te šalteruša i traži krštenicu.

Ovdje NašaKvačica moderator godinama priča kako se Bošnjaci muslimani ne pridržavaju Washingtonskog ugovora, a slijep je pred činjenicom da ni Hrvatska ne poštuje ugovor o Konfederaciji iz istog ugovora, koji je mogla poštovati koliko je mogla, a nije nikako.

Pa RH ne poštuje odn. selektivno primjenjuje vlastite zakone, što se vidi po načinu kako daje državljanstvo. A i naši poslovni ljudi znaju da zakon nije isti za sve kada posluju.

Kako ćemo onda surađivati ako ni zakon ne važi???

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:40 

Burbon je napisao/la:

Dođi ljeti kad nije Corona, recimo oko Sarajevo Film Festivala pa ćeš vidjeti gomile žena i muškaraca koji traže partnere za brak iz dijaspore. Tako je već barem desetak godina.
Više je BH građana vani, i to mlađih, nego je unutar BiH. Mi smo postali zemlja iseljenika.
To su naše žene i muškarci, Bošnjaci muslimani sa stranim državljanstvima.

Ako si ti ružan, neugledan, i šeprtljav i ne pakuješ ništa dolje, to je tvoj problem. :neznam

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:40 

Osim što je traženi i svima poželjni stručnjak iz oblasti društvenih nauka, Lars je i meta uspaljenih zapadnjakinja.
Šta si još, Ditriše?

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:41 

Lars Dietrich je napisao/la:
Burbon je napisao/la:

Žao mi je, ali ja sam domaće gore list. Niakav Turčin na tvoju žalost. :tt2

Postoji zakon i red ali se ne poštuje, odn. selektivno se poštuje. Ne mogu legalno napisati da traže krštenicu kao glavni i jedini uvjet, pa napišu zakon o državljanstvu RH po EU standardu otvoren za sve. Kad ispuniš uvjete ili dio navedenih dočeka te šalteruša i traži krštenicu.

Ovdje NašaKvačica moderator godinama priča kako se Bošnjaci muslimani ne pridržavaju Washingtonskog ugovora, a slijep je pred činjenicom da ni Hrvatska ne poštuje ugovor o Konfederaciji iz istog ugovora, koji je mogla poštovati koliko je mogla, a nije nikako.

Pa RH ne poštuje odn. selektivno primjenjuje vlastite zakone, što se vidi po načinu kako daje državljanstvo. A i naši poslovni ljudi znaju da zakon nije isti za sve kada posluju.

Kako ćemo onda surađivati ako ni zakon ne važi???

Nije drzavljanstvo otvoreno za sve. Ne samo da lažeš ko musliman nego se još i razmećeš svojim neznanjem. Imas javno dostupan zakon o državljanstvu pa ga prouči. Ne ispunjavaš uvjete i onda tu izmisljas o nekakvom osobnom hiru salteruše. Ne more ona proizvoljno izmisljat uvjete. Postoji zakon, red i procedura nije ti to bliski istok.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:42 

teranova je napisao/la:
Osim što je traženi i svima poželjni stručnjak iz oblasti društvenih nauka, Lars je i meta uspaljenih zapadnjakinja.
Šta si još, Ditriše?

Nisam rekao Zapadnjakinja, već Bošnjakinja sa stranim državljanstvima. Nisam ni meta, već sam sasma slučajno upoznao takvih nekoliko koje nude brak.
Ako ste vi socijalno izolirani i beznadežni slučajevi nije svatko.
:neznam

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:45 

teranova je napisao/la:
Šta si još, Ditriše?

Nisam rekao Zapadnjakinja, već Bošnjakinja sa stranim državljanstvima. Nisam ni meta, već sam sasma slučajno upoznao takvih nekoliko koje nude brak.
Ako ste vi socijalno izolirani i beznadežni slučajevi nije svatko.
:neznam

Zanimljiv si ti slučaj.

Vrh

PostPostano: 03 lip 2021, 12:47 

Burbon je napisao/la:

Dođi ljeti kad nije Corona, recimo oko Sarajevo Film Festivala pa ćeš vidjeti gomile žena i muškaraca koji traže partnere za brak iz dijaspore. Tako je već barem desetak godina.
Više je BH građana vani, i to mlađih, nego je unutar BiH. Mi smo postali zemlja iseljenika.
To su naše žene i muškarci, Bošnjaci muslimani sa stranim državljanstvima.

Ako si ti ružan, neugledan, i šeprtljav i ne pakuješ ništa dolje, to je tvoj problem. :neznam

Nemoj svoje komplekse projicirat na druge. Ja sam visok i dalmatinac, da mi se da petljat sa vašim glavatim muslimankama skuplja bi ih na lopate jer su jadne, siromasne očajnice opsjednute morem. Bio u Sarajevu jednom turisticki i nikad više, bezvezno prljavo i nazadno misto, kabul na balkanu. Kako to da te nijedna nije tila jado? Pa ne žele ni te vaše jadnice iz dijaspore lokalne žicare. Nisu lude a i kompleksi rade. Zele nekoga sa zapada a ne bijedu iz bosne.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1161 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 47  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, mrnjav, Naša Kvačica, Roko987, VBA2024 i 38 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: