|
|
Stranica: 6/24.
|
[ 578 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 12:45 |
|
|
BBC je napisao/la: I šta sad dalje ? Muslimani će i dalje u allahov pakao jer Srbi na allahovoj zemlji imaju stotine crkvi i prakticiraju kršćanstvo. Kako god okreneš allah Muju naguzi. Mujguri su sretni sa malim stvarima. Zato je lako manipulirati sa njima. Da sam Bakir i ja bi ih nemilosrdno gazio i jahao.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 12:47 |
|
|
Još jedan u nizu postova na nivou drugog razreda osnovne škole. Ode jebena ploča sa studentskog, sruši se nelegalno izgrađena crkva....zaključak- ukida se Republika Srpska verifikovana na međunarodnoj mirovnoj konferenciji uz garanciju najvećih svjetskih sila.
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 12:48 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Akobogda napraviti jos vecu crkvu u blizini kuce ove babuskare ovaj put na srpskoj zemlji, i pojačati zvona. Nije naša stvar. Mi smo premjestili sa svoje zemlje.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 12:51 |
|
|
Riquelme je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Akobogda napraviti jos vecu crkvu u blizini kuce ove babuskare ovaj put na srpskoj zemlji, i pojačati zvona. Nije naša stvar. Mi smo premjestili sa svoje zemlje. Nema vaše zemlje u RS. Nana Fata je 1.6. platila prvu ratu poreza na nekretnine Republici Srpskoj. Ako ne plaća vrijeme i ako joj se nakupe dugovi onda ćemo joj oduzeti kuću i srušiti.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 12:51 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Podrska za RUSENJE NELEGALNE CRKVE.....pravna DRZAVA RS, nema alternativu.....slepce iz SPC koji su je metnuli
UHITITI, PROCESUIRATI i DRAKONSKI SANKCIONIRATI, za bacanje para uludo.
To je od stade, ovaca (glupaka vjernika uzeto). Toliko o bahatosti vrhuske crkvene. Bezocni i bahati banditi.
Koji skrljaju tudji novac, sirotinje raje, u gomilu suta i 25 god natezanja i ucjenjivanja zapada.
SKINULI SMO JARAM, i UTEG.....idemo dalje........
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 12:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Riquelme je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ispraksali se na džamijama. Kad ste đikani. I mi smo 93 mogli rusiti da smo htjeli ali nismo. Ali ovu smo sa zadovoljstvom premjestili Prestani lagati ****. Zapalili ste masu crkvi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 12:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Riquelme je napisao/la: Kad ste đikani. I mi smo 93 mogli rusiti da smo htjeli ali nismo. Ali ovu smo sa zadovoljstvom premjestili Prestani lagati ****. Zapalili ste masu crkvi. Ne mjesaj incidente sa sistematskim
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:03 |
|
|
Riquelme je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ispraksali se na džamijama. Kad ste đikani. I mi smo 93 mogli rusiti da smo htjeli ali nismo. Ali ovu smo sa zadovoljstvom premjestili A što bi rušili crkve? Crkve su evropska baština i ne smetaju nikom. Nismo ni mi rušili crkve.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:04 |
|
|
Kak je ovo lepo.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:07 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Meni je još ljepše 5000 incidenata u Srebrenici.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:08 |
|
|
Pa dobro, Srbi su znalci za roštiljadu Turaka.
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Kak je ovo lepo. Evo vidis, nasao si i sistematski. Bravo. Jos samo da nadjes i razliku
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:10 |
|
|
Nije to sustavno, ali će biti. To ti garantiramo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:12 |
|
|
Riquelme je napisao/la: BBC je napisao/la: Kak je ovo lepo. Evo vidis, nasao si i sistematski. Bravo. Jos samo da nadjes i razliku Pa cijeli Balkan je sistematki porušio osmanske okupatorske džamije. Trebali ste ih vi srušiti nakon odlaka Turaka a ne da mi moramo raditi vaš posao. A lijepo vam je rekao Njegoš: Citat: "Ćud lisičija ne treba kurjaku! Što jastrebu oće naočali? No lomite munar i dzamiju, pa badnjake srpske nalagajte i šarajte uskrsova jaja, časne dvoje postah da postite; za ostalo kako vam je drago! Ne šćeste li poslušat Batrića, kunem vi se vjerom Obilića i oružijem, mojijem uzdanjem, u krv će nam vjere zaplivati,- biće bolja koja ne potone! Ne složi se Bajram sa Božićem!”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76368 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Kak je ovo lepo. Slušajući danas zeničkog imama politika/zenicki-imam-u-bih-je-bio-dzihad-t19800.html, to na slici je vojni objekt. Znači, srušena manja muslimanska kasarna, motivacijski i regrutacioni centar.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nismo ni mi rušili crkve. Pa niste vaše, ostale su letile zajedno s džamijama. Nije lijepo takijati.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:14 |
|
|
I Erdogan je rekao da su to njihove vojne kule.
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:15 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nismo ni mi rušili crkve. Pa niste vaše, ostale su letile zajedno s džamijama. Nije lijepo takijati. Đikanima jos samo hercegbosanci vjeruju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:15 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nismo ni mi rušili crkve. Pa niste vaše, ostale su letile zajedno s džamijama. Nije lijepo takijati. Pa dobro poneka je odletila. A i vi ste nama. Vi nama mi vama. To je neko naše interno zajebavanje. Nismo trebali al eto tako je vrijeme bilo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Pa niste vaše, ostale su letile zajedno s džamijama. Nije lijepo takijati. Pa dobro poneka je odletila. A i vi ste nama. Vi nama mi vama. To je neko naše interno zajebavanje. Nismo trebali al eto tako je vrijeme bilo. Sve tri strane su jedne drugima rušile vjerske objekte i sve ostale objekte koji su služili kao zapišavanje terena. 30 godina poslje svi se prave ludi, odjednom nitko nikome nije ništa rušio, a država preorana. (tragi)komedija
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:20 |
|
|
Riquelme je napisao/la: weasel je napisao/la: Pa niste vaše, ostale su letile zajedno s džamijama. Nije lijepo takijati. Đikanima jos samo hercegbosanci vjeruju. Da se defininišem, đikani su Srbi iz RS-a koji su 90 ih slijedili politiku SDS-a i činili zločine, kao i oni koji danas nastavljaju tu istu politiku, ne ostatak Srpskog naroda. Da budem jasan da ne bih dobio upozorenje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:21 |
|
|
Jebeš to. Nisi slobodan ćoek u četničkoj i ustaškoj državi pa ne smiješ ni reći šta misliš.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:22 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa dobro poneka je odletila. A i vi ste nama. Vi nama mi vama. To je neko naše interno zajebavanje. Nismo trebali al eto tako je vrijeme bilo.
Sve tri strane su jedne drugima rušile vjerske objekte i sve ostale objekte koji su služili kao zapišavanje terena. 30 godina poslje svi se prave ludi, odjednom nitko nikome nije ništa rušio, a država preorana. (tragi)komedija Evo primjera da nisu srušene sve hrvatske crkve u RS. Banja Luka. Srpska i hrvatska crkva jedna uz drugu (mislim da je jedinstven primjer u svijetu) A nađi džamiju koju nismo srušili u RS? Nema. Sve srušene. Jedna ostala na nekom brdu, nije niko htio da se penje gore da je ruši.
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Sve tri strane su jedne drugima rušile vjerske objekte i sve ostale objekte koji su služili kao zapišavanje terena.
30 godina poslje svi se prave ludi, odjednom nitko nikome nije ništa rušio, a država preorana.
(tragi)komedija Evo primjera da nisu srušene sve hrvatske crkve u RS. Banja Luka. Srpska i hrvatska crkva jedna uz drugu (mislim da je jedinstven primjer u svijetu) A nađi džamiju koju nismo srušili u RS? Nema. Sve srušene. Jedna ostala na nekom brdu, nije niko htio da se penje gore da je ruši. Koliko te zabolilo današnje rusenje crkve, da se hvalis kako nijedna dzamije nije ostala u RSu. Kakav poraz!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Fata i crkva Postano: 05 lip 2021, 13:25 |
|
|
Zašto financijski osigurati unuke kad se može napakostit dušmanima
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|