|
|
Stranica: 76/171.
|
[ 4259 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 01 lip 2021, 20:57 |
|
|
Ne znam kako će ovo završit... al sad je ionako kasno za bilo što...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lip 2021, 08:46 |
|
|
Hrvatska prije svakog velikog natjecanja igra očajno prijateljske susrete. Tradicija se nastavlja.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lip 2021, 10:58 |
|
|
Prijateljske kod nas ništa ne znače, najvažnija je galvanizacija kako bi Ćiro rekao na samom prvenstvu. Veći je problem u tome što nema nikakve atmosfere u javnosti kao što je uobičajeno za velike turnire.
A vidim da i kod Armenaca igra crnac. Znači i na Kavkaz je stigao multi kulti.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lip 2021, 14:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Već 10ak godina očekujem pad reprezentacije, jer smo zaista premašili kvotu (imao sam temu o tome), ali na svu sreću do prije godinu dana, ništa od toga.
Ali se ne mogu otrgnuti dojmu da je došlo i to doba. Ekipa je u stadiju u kojem nikad nisu bili otkad ih ja pratim:
- Nemaju ni promila šanse protiv elitnih ekipa - Često kiksaju protiv manjih ekipa
I u najgorim dobima one jezive generacije koju je Otto Barić držao iznad površine, nismo imali oba ta faktora. Tad smo bili limitirani i bez šanse protiv velikih, ali su suvereno pobjeđivali manje ekipe. U ostalim erama, smo imali mješavinu oba faktora, ali se ne sjećam dužeg perioda gdje smo bili toliko nemoćni protiv velikih, a toliko skloni kiksu protiv malih. Nadajmo se da je do trenera, jer je to najlakše popraviti.
Nadam se da će neko tijekom EURA izvući ovaj post, pa mi se dobro izrugati, ali da, mislim da je ovo silazna putanja, a kada ode Modrić, to će biti nešto u rangu Srbije. Dobra ekipa u kojoj nešto ne štima i koja se kvalificira na svako drugo ili treće prvenstvo.
Kako god bilo, priredili su nam nezaboravnih 25 godina, uvijek ću moći gledati reprize.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Velocidad
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lip 2021, 18:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Već 10ak godina očekujem pad reprezentacije, jer smo zaista premašili kvotu (imao sam temu o tome), ali na svu sreću do prije godinu dana, ništa od toga.
Ali se ne mogu otrgnuti dojmu da je došlo i to doba. Ekipa je u stadiju u kojem nikad nisu bili otkad ih ja pratim:
- Nemaju ni promila šanse protiv elitnih ekipa - Često kiksaju protiv manjih ekipa
I u najgorim dobima one jezive generacije koju je Otto Barić držao iznad površine, nismo imali oba ta faktora. Tad smo bili limitirani i bez šanse protiv velikih, ali su suvereno pobjeđivali manje ekipe. U ostalim erama, smo imali mješavinu oba faktora, ali se ne sjećam dužeg perioda gdje smo bili toliko nemoćni protiv velikih, a toliko skloni kiksu protiv malih. Nadajmo se da je do trenera, jer je to najlakše popraviti.
Nadam se da će neko tijekom EURA izvući ovaj post, pa mi se dobro izrugati, ali da, mislim da je ovo silazna putanja, a kada ode Modrić, to će biti nešto u rangu Srbije. Dobra ekipa u kojoj nešto ne štima i koja se kvalificira na svako drugo ili treće prvenstvo.
Kako god bilo, priredili su nam nezaboravnih 25 godina, uvijek ću moći gledati reprize. Mislim da griješiš. Imam osjećaj da smo oduvijek imali bezvezne kikseve, igrali taman koliko nam treba da se kvalificiramo, ne sjećam se kad smo zadnji put plasirali se na neko prvnstvo bez drame. Znali smo gubiti i od Škotske, Estonije, Makedonije, Gruzije, gubiti bodove protiv Malte, Bugarske Islanda. Ne može se mjeriti motiv u prijateljskim utakmicama i kvalifikacijama sa EUROm i SPom, manji uvijek imaju puno više motiva. Na velikim natjecanjima već odavno nismo imali kiks tamo gdje nismo bili favoriti, tako mislim da ćemo i sada imati bar 4 boda protiv Škotske i Češke, te proći skupinu.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lip 2021, 18:40 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ko zeli zaraditi danas neka slobodno stavi zicer Armenija daje gol kvota 1.75, Ko je malo hrabriji moze slobodno x2 kvota 3.30, Armenija dere sve redom, hrvati slabo igraju plus Dalic je i dalje trener. Da si uplatio a manje dijelio savjete sad bi imao koju keku više. Malo tko bi ovo odigrao.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 02 lip 2021, 21:50 |
|
|
Citat: KAKVO PRIZNANJE ZA NIKU KOVAČA! IZABRAN JE ZA NAJBOLJEG, NADMAŠIO ČAK I SENZACIONALNOG POBJEDNIKA
Naime, bivši izbornik Hrvatske proglašen je za najboljeg trenera u Francuskoj za sezonu 2020/21 u izboru francuskog L'Equipea. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... a-15077933
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lip 2021, 03:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Velocidad je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Već 10ak godina očekujem pad reprezentacije, jer smo zaista premašili kvotu (imao sam temu o tome), ali na svu sreću do prije godinu dana, ništa od toga.
Kako god bilo, priredili su nam nezaboravnih 25 godina, uvijek ću moći gledati reprize. Mislim da griješiš. Imam osjećaj da smo oduvijek imali bezvezne kikseve, igrali taman koliko nam treba da se kvalificiramo, ne sjećam se kad smo zadnji put plasirali se na neko prvnstvo bez drame. Znali smo gubiti i od Škotske, Estonije, Makedonije, Gruzije, gubiti bodove protiv Malte, Bugarske Islanda. Ne može se mjeriti motiv u prijateljskim utakmicama i kvalifikacijama sa EUROm i SPom, manji uvijek imaju puno više motiva. Na velikim natjecanjima već odavno nismo imali kiks tamo gdje nismo bili favoriti, tako mislim da ćemo i sada imati bar 4 boda protiv Škotske i Češke, te proći skupinu. Napisao sam lijepo da smo uvijek kiksali, ali to je onaj poznati period gdje su mogli pobijediti elitnu repku, pa kiksati od Malte. U ovom sadašnjem periodu smo zadržali kikseve (koji su pojačali frekvenciju) i pri tome dodali baš totalnu nemoć protiv elitnih. I rezultatski gledano, ovo je najgori niz od 2-3 godine u povijesti reprezentacije. Uvijek smo imali smjene generacija, ali je ova za sad najbolnija, i to bez odlaska najboljeg igrača. Nešto je definitivno drukčije ovoga puta. Možda se ispuhao kult reprezentacije, možda je do trenera, možda je uspjeh na SP2018 bio neki klimaks nakon kojeg se može ići samo prema dolje. Nitko sretniji da griješim. Za mene bi na EURU sad prolazak skupine bio ogroman uspjeh.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lip 2021, 07:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 03 lip 2021, 11:34 |
|
|
24sata ponovo napada Vatrene, al sad na osobnoj razini, smradovi *** https://www.24sata.hr/show/nevolje-u-br ... gom-765752
Privitak/ci: |
Screenshot_2021-06-03 Nevolje u braku Šime Vrsaljko obrisao fotografije sa suprugom Mateom 24sata.png [ 12.1 KiB | Pogledano 4456 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 lip 2021, 23:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Velocidad je napisao/la: Mislim da griješiš. Imam osjećaj da smo oduvijek imali bezvezne kikseve, igrali taman koliko nam treba da se kvalificiramo, ne sjećam se kad smo zadnji put plasirali se na neko prvnstvo bez drame. Znali smo gubiti i od Škotske, Estonije, Makedonije, Gruzije, gubiti bodove protiv Malte, Bugarske Islanda. Ne može se mjeriti motiv u prijateljskim utakmicama i kvalifikacijama sa EUROm i SPom, manji uvijek imaju puno više motiva. Na velikim natjecanjima već odavno nismo imali kiks tamo gdje nismo bili favoriti, tako mislim da ćemo i sada imati bar 4 boda protiv Škotske i Češke, te proći skupinu.
Napisao sam lijepo da smo uvijek kiksali, ali to je onaj poznati period gdje su mogli pobijediti elitnu repku, pa kiksati od Malte. U ovom sadašnjem periodu smo zadržali kikseve (koji su pojačali frekvenciju) i pri tome dodali baš totalnu nemoć protiv elitnih. I rezultatski gledano, ovo je najgori niz od 2-3 godine u povijesti reprezentacije. Uvijek smo imali smjene generacija, ali je ova za sad najbolnija, i to bez odlaska najboljeg igrača. Nešto je definitivno drukčije ovoga puta. Možda se ispuhao kult reprezentacije, možda je do trenera, možda je uspjeh na SP2018 bio neki klimaks nakon kojeg se može ići samo prema dolje. Nitko sretniji da griješim. Za mene bi na EURU sad prolazak skupine bio ogroman uspjeh. Dalić je ovdje najodgovorniji. Ne može više motivirati igrače a i u taktici i odabiru igrača pravi sve više grešaka. Iz aviona je jasno da su premlaki i preopušteni. Bez obzira kako prošli sad ma EP, Dalić mora napustiti klupu. Mislim da je i onda trebao nakon srebra.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 06 lip 2021, 12:21 |
|
|
večeras protiv belgije u gostima u 8.45h, čisti kec na domaćina kvota 2,
ko želi zaraditi može staviti 3 gola domaćina ili više, kvota 4.20
mislim da će Belgijanci utrpati barem 5 komada reprezentaciji na čelu sa dalicem.
Konačni skor 5:1.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 09:29 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
POL_GASOL je napisao/la: večeras protiv belgije u gostima u 8.45h, čisti kec na domaćina kvota 2,
ko želi zaraditi može staviti 3 gola domaćina ili više, kvota 4.20
mislim da će Belgijanci utrpati barem 5 komada reprezentaciji na čelu sa dalicem.
Konačni skor 5:1. FAIL. Ali opet, pokazalo se da se možemo braniti, ali za više od toga ipak ne.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 10:35 |
|
|
Englezi su ipak znatno slabiji od Belgijanaca tako da se imamo čemu nadati protiv njih. Bod bi u ovom trenutku bio i više nego dobar rezultat.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 11:34 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3807 Lokacija: Stolni grad
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Englezi su ipak znatno slabiji od Belgijanaca tako da se imamo čemu nadati protiv njih. Bod bi u ovom trenutku bio i više nego dobar rezultat. Nama više odgovara da smo 2 nego 1, jer kao prvi idemo na 3 iz grupe smrti Francuska, Njemačka, Portugal, a kao drugi idemo na Poljski ili Švedsku ili Slovačku
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 11:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39521 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
S ovakvom igrom nema šanse da budemo prvi, tako da nas to i ne treba brinuti. Dobro je ako prođemo i grupu, ipak se nadam da će to na prvenstvu biti bolje s većom motivacijom. Do sada smo uvijek bili bolji kad se o repke manje očekivalo.
Engleska ima odličnu ekipu, igraju doma, uvjerljivo bolji od nas u Ligi nacija. Češka ima solidnu ekipu, oni su obično dobri na eurima, ni prošli susret ih nismo dobili. Škoti igraju doma i tradicionalno nam stvaraju probleme, ne odgovara nam njihov bunker i skok igra s kojom imamo problema u obrani.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 13:32 |
|
|
Gazda je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Englezi su ipak znatno slabiji od Belgijanaca tako da se imamo čemu nadati protiv njih. Bod bi u ovom trenutku bio i više nego dobar rezultat. Nama više odgovara da smo 2 nego 1, jer kao prvi idemo na 3 iz grupe smrti Francuska, Njemačka, Portugal, a kao drugi idemo na Poljski ili Švedsku ili Slovačku Puštamo Englezima da nas poraze s 1 razlike?
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 13:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 14:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39521 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sad još više poštujem Dalića, svaka čast.
Gledao sam prijateljsku Engleske i Rumunji su klečali, u prethodnoj je čak i dio engleskih navijača zviždao na to pa su sad pljeskali da prikriju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 14:19 |
|
|
Konačno jedan normalan potez. Kakvo mrtvo klečanje za crne kriminalce i njihov sukob sa policijom preko bare. Nas se to ne tiče.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 16:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25783 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tko bi mogao i navijati za Vatrene da su kleknuli?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 16:13 |
|
|
Cirkus baš. Kakvo klečanje. Nisu Hrvati nikad imali robove. Kamoli crnce. Turci su porobljavali Hrvate. Npr konstantnim provalama u Hrvatsku su uvijek otimali žene i djecu. Neka Turci i bosanski Muslimani kleče pred Hrvatima. Hrvati samo pred Bogom kleče.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 16:27 |
|
|
I šta da su i imali robove? Svi su imali robove u jednom trenutku u povijesti. Meni bi bilo ispod časti gledati samoponiženje pa i Turaka.
Kakve jebene veze imaju današnji Turci sa zločinima svojih predaka?
Dobar dio njih i jesu potomci naših ljudi koje su Turci oteli.
Totalne judeo-germanske gluposti kako je netko danas napisao. Nek si to zadrže za sebe.
U roblje je tijekom povijesti odveden jednak broj Europljana koliko i Afrikanaca. Pa šta. Takva je ljudska povijest.
Ovo su ljevičarske pizdarije.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 17:10 |
|
|
Jedva čekam ovu sliku protiv Engleske, ima da kleknu za Bleiburg
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 lip 2021, 18:55 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|