|
|
Stranica: 8/21.
|
[ 508 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, drvo javorovo, na kojim si drogama danas? Je li ti Sesa nesto podvalio? Ne zaboravi iznijet argumente protiv generala,ko što si iznio momku iz Krupe na Uni.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:53 |
|
|
Pretpostavljam da će se o ovome pričati danas a možda još i sutra a nakon toga se nastavlja tema o mirnom razdruživanju.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:54 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
To su naša nesvrstana "braća", baš ga nam dobro zavukoše .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Nisu ga bas poduvali, teska je presuda! Ali dobili su manje nego sto su ocekivali. Pod hitno kod Nenada na face tv to obrazložit. Pokušajte s još jednom tužbom i novim argumentima.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Grobar je napisao/la: Ahahahahhaa.. Muslimančići poduvali opet.
Mini-Šengenlijama otišla poslednja "tiket" .. :(
. Nisu ga bas poduvali, teska je presuda! Ali dobili su manje nego sto su ocekivali. Ne znam o čemu priča, ovo je ono što smo očekivali i sto smo znali.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, drvo javorovo, na kojim si drogama danas? Je li ti Sesa nesto podvalio? Ne zaboravi iznijet argumente protiv generala,ko što si iznio momku iz Krupe na Uni. Granicarko, ja sam intelektualac. Nenad Kecmanovic mi je bio mentor za jedan seminarski, i znas li koji mi je savet dao? Da trazim argumentaciju PROTIV moje osnovne teze, i da polemisem protiv te argumetacije. Znaci, mi intelektualci, sami trazimo argumenet koji osporavaju nase stavove i misljenje, i pokusavamo da ih obaramo. Tebi je to spansko selo, naravno, zato i brbljas to sto brbljas.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nisu ga bas poduvali, teska je presuda! Ali dobili su manje nego sto su ocekivali.
Ne znam o čemu priča, ovo je ono što smo očekivali i sto smo znali. Pa na prvostepenu presudu se zalila i vasa strana, ne samo nasa. Hteli ste osudu i za Prijedor i jos nekoliko mesta. Znaci, ocekivali ste vise.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 16:59 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, ja sam intelektualac.
Ti si budala.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:00 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, ja sam intelektualac.
Ti si budala. Sto nisi citirao ceo post? Nego samo jednu prostu recenicu. Prostoprosirene su ti prekomplikovane?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ne znam o čemu priča, ovo je ono što smo očekivali i sto smo znali. Pa na prvostepenu presudu se zalila i vasa strana, ne samo nasa. Hteli ste osudu i za Prijedor i jos nekoliko mesta. Znaci, ocekivali ste vise. Pa da ali neki mali procenat. Nije bas da smo imali ogromna ocekivanja, bar ovi razumniji medju nama. Tako da ovo nije neki veliki šok, svima je sve jasno.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:02 |
|
|
Sad je stvarno mesto i vreme za međusrpsku svađu. Bravo!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sto nisi citirao ceo post? Nego samo jednu prostu recenicu. Prostoprosirene su ti prekomplikovane? Nije bilo potrebno citirat sve budaleštine iz posta,već samo prvu rečenicu iz niza budaleština.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:03 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Pa da ali neki mali procenat. Nije bas da smo imali ogromna ocekivanja, bar ovi razumniji medju nama. Tako da ovo nije neki veliki šok, svima je sve jasno. Jasno je da ste svete krave. Ali to važi samo među tim haškim nakazama, ovde niste bezbedni.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nije bas da smo imali ogromna ocekivanja, bar ovi razumniji medju nama. Ima i takvih među vama ?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Nije bas da smo imali ogromna ocekivanja, bar ovi razumniji medju nama. Ima i takvih među vama ? Ima. Oni sad žive u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:06 |
|
|
teranova je napisao/la: Sad je stvarno mesto i vreme za međusrpsku svađu. Bravo! Pa kad mi se ovaj komunisticki krpelj zalepio, sta da radim... Ali nije to svadja, tako se nas dvojica druzimo odavno.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:09 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Dakle da rezimiramo... 1.Mini Šengenlije nisu dobile šta su htele. 2.Srbija i državni vrh Srbije nisu krivi ni za šta. 3.Republika Srpska Velićanstvena je još veličanstvenija. 4.Ratko Mladić je heroj, a ne zločinac. 5.Za 5 godina imaće više penzionera nego radnika. 6.Granica izmedju Srbije i Republike Srpske se briše za sva vremena u Mini-Šengenu i više nema nazad jer RS ima veto na odluke. 7.Srbija gradi autoput i aerodrom u RS 8.Gradi se Buk Bijela koja će RS donositi 200 miliona evra svake godine u budžet 9.Vojska Srbije i Vojska Republike Srpske, imaće zajedničku vežbu na Manjači, u čast Djenerala.. .
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa kad mi se ovaj komunisticki krpelj zalepio, sta da radim... Ali nije to svadja, tako se nas dvojica druzimo odavno. Da li si primjetio kolko sam na svim temama na tvojoj strani ?
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:10 |
|
|
Pozdrav, naterali ste me da se registrujem jer niko jos da uzme da rostilja ove Bosnje sa cinjenicom da je ovaj put, za razliku od prvostepene presude, imamo Sudiju koji konstantno ima suprotno misljenje, Sudija Nijambe (i to od prve do poslednje tacke optuzbe, a slaze se sa svim Mladicevim delovima zalbe, od prve do poslednje), a sto su Bosnje mogle da cuju vise od 500 puta uzivo u lice.
tako da, nova uzrecica za komsije od danas u raspravi oko bilo cega je:
UZ SUPROTNO MISLJENJE SUDIJE NIJAMBE УЗ СУПРОТНО МИШЉЕЊЕ СУДИЈЕ НИЈАМБЕ
Evo dvojezicko, valja ih podsetiti kako izgleda na oba pisma, vidjace ih svugde.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:15 |
|
|
Tankosic je napisao/la: UZ SUPROTNO MISLJENJE SUDIJE NIJAMBE УЗ СУПРОТНО МИШЉЕЊЕ СУДИЈЕ НИЈАМБЕ
Evo dvojezicko, valja ih podsetiti kako izgleda na oba pisma, vidjace ih svuge. 1946-te komunistički sud osudio Djenerala. 50 godina kasnije srpski sud oborio presudu. 2021-e američki sud osudio Djenerala. 50 godina kasnije kineski sud oborio presudu.. .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:21 |
|
|
Grobar je napisao/la: Tankosic je napisao/la: UZ SUPROTNO MISLJENJE SUDIJE NIJAMBE УЗ СУПРОТНО МИШЉЕЊЕ СУДИЈЕ НИЈАМБЕ
Evo dvojezicko, valja ih podsetiti kako izgleda na oba pisma, vidjace ih svuge. 1946-te komunistički sud osudio Djenerala. 50 godina kasnije srpski sud oborio presudu. 2021-e američki sud osudio Djenerala. 50 godina kasnije kineski sud oborio presudu.. . Muslimana, tada, oko 200 hiljada, ali svi žive u Srbiji i vraćeni su korenima.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
|
|
Za zločine nad Srbima nema krivih, nema optuženih.
Za zaključak o kredibilnosti suda i presuda sasvim dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
|
|
Ajde neka se malo provesele SDA talibani da im se olakša, kako bi Bulevar rekao, "agonija životarenja u 24%". Naglašavam MALO provesele, jer Suljagić i ostali pacijenti su sigurno očekivali dženosajde i u ostalim mjestima. Realno razočarenje jer kao i uvik očekivali su previše, iako će njihovi mediji ovo predstaviti kao pobjedu. Ratko zločinac, ništa novo. Pitanje: da se potvrdio genocid u npr. Prijedoru, bi li se odnosio na Muslimane i Hrvate ili samo Muslimane?
|
|
Vrh |
|
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:22 |
|
|
Ratko sija vise nego ikad.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Ratko Mladić i službeno zločinac.. Postano: 08 lip 2021, 17:26 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2466 Lokacija: Sarajevo
|
djenerale ziv bio jos 300 godina jebe se naciji zbog koje robijas, nakon danas se svi vracaju tv pinku i zadruzi
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|