|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 21:10 |
|
|
DrMag je napisao/la: Te fazone nekom drugom prosipaj. Procitana si ko bukvar. Magi, eto ako hoćeš biću Sarafina. 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 22:03 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ako si 36 plus, mozemo razgovarati
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 22:23 |
|
|
godište ili košarica :)
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 22:25 |
|
|
Heero je napisao/la: godište ili košarica :) guzica bre
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 23:02 |
|
|
DrMag je napisao/la: Heero je napisao/la: godište ili košarica :) guzica bre Uvijek se oko istog vrtiš! 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 23:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la:
guzica bre
Uvijek se oko istog vrtiš!  Alfa muzijak za kojim trzaju i plavooke od 22-24 godine
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 23:26 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Uvijek se oko istog vrtiš!  Alfa muzijak za kojim trzaju i plavooke od 22-24 godine E, moj Alfa Oronuli, naravno da se trzaju kada sigurno prilaziš od pozadi gledajući u guzicu. To je instinkt, taj trzaj Plavooke!? Pojma nemaš, te su samo za šlager i recitacije. Kada je plavo oko ,,presjeklo,, pogledom? Nikad.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 23:32 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Alfa muzijak za kojim trzaju i plavooke od 22-24 godine
E, moj Alfa Oronuli, naravno da se trzaju kada sigurno prilaziš od pozadi gledajući u guzicu. To je instinkt, taj trzaj Plavooke!? Pojma nemaš, te su samo za šlager i recitacije. Kada je plavo oko ,,presjeklo,, pogledom? Nikad. Od pozadi prilazim samo u krevetu  , u javnom prostoru sam gentlemen. Plavooke zakon, uhvatim ih kako mjerkaju na treningu.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 23:40 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 11 lip 2021, 23:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Šta treniraš? Pikado? Dzepni bilijar
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 12 lip 2021, 09:33 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
DrMag je napisao/la: K:M je napisao/la: Dr Mag je čovjek mržnje i pun bjesa.
Da ti hinjski prijeti, tko ženturača. Frajeru dođi i skupi mala jajašca i izravno u facu kaži. evo izravno: mrsu3pm Mislio sam izravno, a ne preko tipkovnice.....bas se sasusila i skvrcila jajasca od prepelice, net bojovnice.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 12 lip 2021, 09:48 |
|
|
K:M je napisao/la: DrMag je napisao/la:
evo izravno: mrsu3pm
Mislio sam izravno, a ne preko tipkovnice.....bas se sasusila i skvrcila jajasca od prepelice, net bojovnice. Posalji sestru da mi provjeri jajca.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 12 lip 2021, 10:00 |
|
|
K:M je napisao/la: DrMag je napisao/la:
evo izravno: mrsu3pm
Mislio sam izravno, a ne preko tipkovnice.....bas se sasusila i skvrcila jajasca od prepelice, net bojovnice. Nemoj tako Kime, vidiš da mu je preostao samo bilijar, i štap i kugle mu upadaju u rupu, žalosno je to. Imaš i klikere, to ti je Magi lakše, ne treba ti štap.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Dr Mag:Nemoj više da se zajebavaš. ZADNJE UPOZORENJE Postano: 12 lip 2021, 10:23 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: K:M je napisao/la: Mislio sam izravno, a ne preko tipkovnice.....bas se sasusila i skvrcila jajasca od prepelice, net bojovnice. Nemoj tako Kime, vidiš da mu je preostao samo bilijar, i štap i kugle mu upadaju u rupu, žalosno je to. Imaš i klikere, to ti je Magi lakše, ne treba ti štap. Vidis kako si iskusna sa klikerima i stapom 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|