|
|
Stranica: 26/41.
|
[ 1022 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 05 lip 2021, 13:49 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Lasice, moze li jedna molba molim te. Ova donja slika sa meme-a, ako moze u avatar formatu, na mobitelu ne mogu napraviti. Moze li?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 05 lip 2021, 13:51 |
|
|
weasel je napisao/la: Riquelme je napisao/la: Lasice, moze li jedna molba molim te. Ova donja slika sa meme-a, ako moze u avatar formatu, na mobitelu ne mogu napraviti. Moze li? Hvala najljepša!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 05 lip 2021, 13:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Gdje bаlija okom ustaša skokom.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 05 lip 2021, 14:12 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Gdje bаlija okom ustaša skokom. Gdje srbi okom hercegbosanci skokom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 05 lip 2021, 14:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76333 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
weasel je napisao/la: Da te lasica nauči par stvari o memovima, tekst mora biti kratak, sažet i humorističan. Također slike moraju imati nekog smisla i poveznice s temom o kojoj pričaš. A ti pronađeš neku skroz nepovezanu sliku i lupaš u te oblačiče Kastrove govore od 10 sati.
Ljudi to ne čitaju i nije im uopće smiješno. Odlično si ga opisao. Dugo, kaotične misli, sve što mu je palo na pamet napisao, boji se da ne baci ništa što njemu zvuči smiješno. Rezultat kao 5. razred osnovne.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 19:52 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Robbie MO je napisao/la: Da te lasica nauči par stvari o memovima, tekst mora biti kratak, sažet i humorističan. Također slike moraju imati nekog smisla i poveznice s temom o kojoj pričaš. A ti pronađeš neku skroz nepovezanu sliku i lupaš u te oblačiče Kastrove govore od 10 sati.
Ljudi to ne čitaju i nije im uopće smiješno. 1. ti si na ovu Temu stigao KRAĐOM tuđem Memea i bio kritikovan zbog toga - čisto da te podsetim ako si zaboravio (svako može da izlista na Temi i uveri se). 2. tvoji memi su dugo bili OČAJNI... i to toliko da je to bilo mučno za gledati... no, ja sam te tada hrabrio i kuražio, znajući da možeš bolje (svako može da izlista na Temi i uveri se). A sad kad si uznapredovao glumiš nekog Profesora i držiš lekcije. Klasičan Frey, klasičan Licemer do bola... 3. ukusi su različiti: za neke meme koji meni nisu bili naročiti sam dobio pohvale a za neke koji su mi - po mom mišljenju najbolji - pokude... u tome je lepota, u različitosti ukusa i mišljenja.. 4. vi ste Subjektivni: svoje podržavate i kad prave očajne Meme 5. meni nije prevashodni cilj da mi vi hvalite Meme. Da jeste - samo bih srao po Muslimanima i uspeh bi bio zagarantovan! Jer, vi ste, većinom, Seiraši... 6. vi koji mislite da možete bolje - ko vam brani? Rado bih video i pohvalio to "bolje" Dalje na Temu:
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 19:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Opet ćeš dobiti ban zbog kiselih i nimalo smiješnih memes.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 19:58 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da te lasica nauči par stvari o memovima, tekst mora biti kratak, sažet i humorističan. Također slike moraju imati nekog smisla i poveznice s temom o kojoj pričaš. A ti pronađeš neku skroz nepovezanu sliku i lupaš u te oblačiče Kastrove govore od 10 sati.
Ljudi to ne čitaju i nije im uopće smiješno. 1. ti si na ovu Temu stigao KRAĐOM tuđem Memea i bio kritikovan zbog toga - čisto da te podsetim ako si zaboravio (svako može da izlista na Temi i uveri se). 2. tvoji memi su dugo bili OČAJNI... i to toliko da je to bilo mučno za gledati... no, ja sam te tada hrabrio i kuražio, znajući da možeš bolje (svako može da izlista na Temi i uveri se). A sad kad si uznapredovao glumiš nekog Profesora i držiš lekcije. Klasičan Frey, klasičan Licemer do bola... 3. ukusi su različiti: za neke meme koji meni nisu bili naročiti sam dobio pohvale a za neke koji su mi - po mom mišljenju najbolji - pokude... u tome je lepota, u različitosti ukusa i mišljenja.. 4. vi ste Subjektivni: svoje podržavate i kad prave očajne Meme 5. meni nije prevashodni cilj da mi vi hvalite Meme. Da jeste - samo bih srao po Muslimanima i uspeh bi bio zagarantovan! Jer, vi ste, većinom, Seiraši... 6. vi koji mislite da možete bolje - ko vam brani? Rado bih video i pohvalio to "bolje" Dalje na Temu: Da podrzim ikmana jer istina je da Su lasicini mimovi bili goli *** i sramota neviđena Pa i dan danas vise ima blamova nego sto ubode I tko takav on tebi dijeli lekciju(mada ni ti nisi cvjecka) Sta reci ustasa ne zna za stid
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 20:01 |
|
|
Ikman memovi su ti fakat u kurcu daj poslušaj malo ljude ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 21:19 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 21:36 |
|
|
tanko, suhi mimovi, tko voditeljice na hrt-u.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 23:08 |
|
|
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 23:35 |
|
|
moj prvi gif
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 13 lip 2021, 23:58 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Da podrzim ikmana jer istina je da
Su lasicini mimovi bili goli *** i sramota neviđena
Pa i dan danas vise ima blamova nego sto ubode
I tko takav on tebi dijeli lekciju(mada ni ti nisi cvjecka)
Sta reci ustasa ne zna za stid Upravo to! Na Temu:
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 00:01 |
|
|
moj drugi gif
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 20:32 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 20:56 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Ne kuzim ovaj sa Slovencima. Daju im cijelu FBiH?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 21:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 21:23 |
|
|
Jeli samo meni ili se i vama čini da se ikman grizao za muda na dan kad je Hrvatska igrala Finale svjetskog? Toliko ga pati nogomet i trofeji Hrvatske... @JiV pa dušman i UZP-ovci dijele Bazniju
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 22:05 |
|
|
Ma evo i fora više, ali tisuću puta je ponoviti jedno te isto stvarno je smorio.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 22:26 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da te lasica nauči par stvari o memovima, tekst mora biti kratak, sažet i humorističan. Također slike moraju imati nekog smisla i poveznice s temom o kojoj pričaš. A ti pronađeš neku skroz nepovezanu sliku i lupaš u te oblačiče Kastrove govore od 10 sati.
Ljudi to ne čitaju i nije im uopće smiješno. 1. ti si na ovu Temu stigao KRAĐOM tuđem Memea i bio kritikovan zbog toga - čisto da te podsetim ako si zaboravio (svako može da izlista na Temi i uveri se). 2. tvoji memi su dugo bili OČAJNI... i to toliko da je to bilo mučno za gledati... no, ja sam te tada hrabrio i kuražio, znajući da možeš bolje (svako može da izlista na Temi i uveri se). A sad kad si uznapredovao glumiš nekog Profesora i držiš lekcije. Klasičan Frey, klasičan Licemer do bola... 3. ukusi su različiti: za neke meme koji meni nisu bili naročiti sam dobio pohvale a za neke koji su mi - po mom mišljenju najbolji - pokude... u tome je lepota, u različitosti ukusa i mišljenja.. 4. vi ste Subjektivni: svoje podržavate i kad prave očajne Meme 5. meni nije prevashodni cilj da mi vi hvalite Meme. Da jeste - samo bih srao po Muslimanima i uspeh bi bio zagarantovan! Jer, vi ste, većinom, Seiraši... 6. vi koji mislite da možete bolje - ko vam brani? Rado bih video i pohvalio to "bolje" Dalje na Temu: Smiješan si ko pravi hrvat!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 14 lip 2021, 22:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ma evo i fora više, ali tisuću puta je ponoviti jedno te isto stvarno je smorio. Kvaki, nisam ja kriv što Frey i dalje TVRDI da vi imate nekakav vašarski Trofej... a kad god mu zatražim da na Linku svih osvajača svih takmičenja pokaže na njega - on kao Čarobnjak nestane sa Teme... Srboljube, hoćeš li održati ZADATU REČ ili nećeš? Jesi li Čovek ili nisi?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 18 lip 2021, 20:54 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 18 lip 2021, 23:46 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Naše meme Postano: 19 lip 2021, 12:59 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|