|
|
Stranica: 17/25.
|
[ 619 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 11:15 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Nije se ni zarazio testovi nisu tačni. Trebalo su napravit jos 3-4 testa. Idiotizam HNSa. A tko kaze da nisu napravili 20 testova. Dajte malo realnosti. Receno je od HNSa da je napravljen samo jedan i da nema pravo radit drugi. Daj malo informiraj se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 11:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: A tko kaze da nisu napravili 20 testova.
Dajte malo realnosti. Receno je od HNSa da je napravljen samo jedan i da nema pravo radit drugi. Daj malo informiraj se. I ti vjerujes da je napravljen samo jedan? Meni je tesko povjerovati da se ne radi predtestiranje ako je samo jedan sluzbeni. Posebno ako ga radi HNS. Ako znas proceduru napisi, daj link...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 11:21 |
|
|
Brane je napisao/la: To je to, utakmica istine danas, da vidimo kolko vrijedimo.
Šta očekujete od Dalića ??
Ja bi išo sa Dinamovim napadom zbog uigranosti, Oršić-Petković-Ivanušec Veza ista Kova-Modrić-Broz Otraga bi livo ostavio Gvardiola, jer je uigran s Oršićem i treba nam u prekidima za skok, Gvardiol-Vida-Car-Šime i Livi
Moja prognoza, imam špurijus da bi Luka mogo zabit opet neku golčinu.
Prognoza: Covjece od danas te ne dozivljavam ni 0% u veze Nogometa. Ivanušec vam ni u. Dinamu nije baš standardan pored kastratija. Petković je kanta od igrača i to kanta koja je izvan forme. Ja neznam šta se desava na treninzima, ali poslje petkovicevog sranja, još lik sam dao izjavu da je odigrao vrlo loše, treba dat Budimiru priliku. Još više jer on poznaje španjolce. Logicna se nameče da iza Budimira igraju Vlašic i Pašalić. Vlašic je za Ivanušeca izmislio nogomet.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 11:24 |
|
|
I meni bi bilo logično da igra Budimir jer trenutno nemamo nijednog napadača koji daje golove pa bi mogao donijeti samo prednost ili ostati na istom u najgorem slučaju ako ni on ne da gol.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 11:24 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Receno je od HNSa da je napravljen samo jedan i da nema pravo radit drugi. Daj malo informiraj se.
I ti vjerujes da je napravljen samo jedan? Meni je tesko povjerovati da se ne radi predtestiranje ako je samo jedan sluzbeni. Posebno ako ga radi HNS. Ako znas proceduru napisi, daj link... Ne radim u HNSu i kazem sta je napisano. Sto nebi vjerovao HNSu ? Naravno da mogu glumit muslimana i sve stvari sto mi se ne svidjaju govorim da nisu istina i lagat sam sebe dok ne ispane kako mi se svidja. „Perišić se ne može opet testirati iako je rezultat testa možda lažan„ https://sport.hrt.hr/uefa-euro-2020/per ... an-2198974
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 11:35 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: I ti vjerujes da je napravljen samo jedan?
Meni je tesko povjerovati da se ne radi predtestiranje ako je samo jedan sluzbeni. Posebno ako ga radi HNS.
Ako znas proceduru napisi, daj link...
Ne radim u HNSu i kazem sta je napisano. Sto nebi vjerovao HNSu ? Naravno da mogu glumit muslimana i sve stvari sto mi se ne svidjaju govorim da nisu istina i lagat sam sebe dok ne ispane kako mi se svidja. „Perišić se ne može opet testirati iako je rezultat testa možda lažan„ https://sport.hrt.hr/uefa-euro-2020/per ... an-2198974Vidim da ne razumiješ. Ja da vodim brigu o zdravlju igraca sigurno ne bi radio samo jedan test. Smatram da bi vise testova bilo razumno.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 12:25 |
|
|
Ako Oršić nebude igro danas to će bit najveća nepravda u povijesti Vatreni! Najbolji igrač Dinama (on i Livi) Najbolji igrač HNL-a Najbolje krilo EL
Frajer ima 29god. treba mu odmor i da dođe svjež na pripreme Dinama. Dalić ga zove i pošalje na tribinu, pa šta onda nije zvao Biuka, a ne Oršića, da stekne iskustvo, osjeti atmosferu. Već sad je Oršić propustio 5 pripremni utakmica Dinama!
Najvažnije je da su igrači uigrani, ako mislimo "igrat" to se recimo vidilo kod onog asista Gvardiola za Brunu (gol Luke) ova tri točno znaju i osjećaju međusobno kretanje.
Dalić će vjerovatno ići s Brunom, Brekalom, Vlašićem - Luka, Kova, Broz - Borna, Vida, Car, Šime - Livi
Ako misli igrat na prekide, nek stavi Rebu, Pašalića, Gvardiola da imamo visinu u skoku...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 12:45 |
|
|
Brane je napisao/la: To je to, utakmica istine danas, da vidimo kolko vrijedimo.
Ja bi išo sa Dinamovim napadom zbog uigranosti, Oršić-Petković-Ivanušec Veza ista Kova-Modrić-Broz Otraga bi livo ostavio Gvardiola, jer je uigran s Oršićem i treba nam u prekidima za skok, Gvardiol-Vida-Car-Šime i Livi
Prognoza: ..znaci reba i Vlašić ni slučajno pogotovo pasalic a straca i najgori u tri utakmice gvardiola unutra..nekako si se ubio od objektivnosti..: ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 12:47 |
|
|
Brane je napisao/la: Ako Oršić nebude igro danas to će bit najveća nepravda u povijesti Vatreni! Najbolji igrač Dinama (on i Livi) Najbolji igrač HNL-a Najbolje krilo EL
Frajer ima 29god. treba mu odmor i da dođe svjež na pripreme Dinama. Dalić ga zove i pošalje na tribinu, pa šta onda nije zvao Biuka, a ne Oršića, da stekne iskustvo, osjeti atmosferu. Već sad je Oršić propustio 5 pripremni utakmica Dinama!
Najvažnije je da su igrači uigrani, ako mislimo "igrat" to se recimo vidilo kod onog asista Gvardiola za Brunu (gol Luke) ova tri točno znaju i osjećaju međusobno kretanje.
Dalić će vjerovatno ići s Brunom, Brekalom, Vlašićem - Luka, Kova, Broz - Borna, Vida, Car, Šime - Livi
Ako misli igrat na prekide, nek stavi Rebu, Pašalića, Gvardiola da imamo visinu u skoku... ..ni dalic nije toliko blesav da ide eksperimentirat u ključnoj s orsicem i ivanuscem..mozda dobiju petnest minuta ako i toliko..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 13:16 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Ne radim u HNSu i kazem sta je napisano. Sto nebi vjerovao HNSu ? Naravno da mogu glumit muslimana i sve stvari sto mi se ne svidjaju govorim da nisu istina i lagat sam sebe dok ne ispane kako mi se svidja. „Perišić se ne može opet testirati iako je rezultat testa možda lažan„ https://sport.hrt.hr/uefa-euro-2020/per ... an-2198974Vidim da ne razumiješ. Ja da vodim brigu o zdravlju igraca sigurno ne bi radio samo jedan test. Smatram da bi vise testova bilo razumno. Sta stobom nije u redu ? Oni testiraju non Stop njih ALI kad ispadneš jednom pozitivan onda se stopira testiranje i nemaš pravo na drugi test da dokazes da nemaš Coronu nego odma u karantenu. Upravo sam to ovde kritizirao da je to glupost jer i proizvodjac testova kaze da su do 20% testova pogresni. Btw piše ti na papiru u kutiji od testa. Naveo sam primjer gdje mi se to poslovno desilo. Ja ti postavim link a tvoj odgovor je „ja to ne vjerujem“ argumentiras kao muslimani. To ne moze bit tako jer se meni ne svidja. Više ne odgovaram na tu temu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 14:05 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Vidim da ne razumiješ.
Ja da vodim brigu o zdravlju igraca sigurno ne bi radio samo jedan test. Smatram da bi vise testova bilo razumno.
Sta stobom nije u redu ? Oni testiraju non Stop njih ALI kad ispadneš jednom pozitivan onda se stopira testiranje i nemaš pravo na drugi test da dokazes da nemaš Coronu nego odma u karantenu. Upravo sam to ovde kritizirao da je to glupost jer i proizvodjac testova kaze da su do 20% testova pogresni. Btw piše ti na papiru u kutiji od testa. Naveo sam primjer gdje mi se to poslovno desilo. Ja ti postavim link a tvoj odgovor je „ja to ne vjerujem“ argumentiras kao muslimani. To ne moze bit tako jer se meni ne svidja. Više ne odgovaram na tu temu. Ili si potpuno naivan ili šta već... Pod pretpostavkom da imaš službeno testiranje svaki dan, oda bi pored tog jednog službenog testa trebalo imati barem još 4 (neslužbena) testa kako bi se izbjegao taj problem lažno pozitivnog testa. Ako su ti svih 5 testova pozitivni onda je vjerojatnost da si pozitivan vrlo velika. U tom slučaju svejedno ti je kojeg ćeš prijavit kao službenog. Ako ti je jedan test pozitivan (recimo da je prvi), a ostali negativni, onda nećeš valjda tog pozitivnog prijaviti epidemiološkoj službi. Govorimo o PCR testovima. S obzirom da ne znaš ni ti proceduru testiranja, nemoj više odgovarat na temu. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 15:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koliko sam ja pročitao ima i blage simptome tako da vjerojatno nije do testa.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 16:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39887 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
HRVATSKA: Livaković - Juranović, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol - Modrić, Brozović, Kovačić - Vlašić, Petković, Rebić
Rebić igra umjesto Perišića.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 16:16 |
|
|
laganini je napisao/la: Brane je napisao/la: To je to, utakmica istine danas, da vidimo kolko vrijedimo.
Prognoza: ..znaci reba i Vlašić ni slučajno pogotovo pasalic a straca i najgori u tri utakmice gvardiola unutra..nekako si se ubio od objektivnosti..: ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) A šta ću kad mi fali igrača, ne mogu nikako složit ekipu po mom guštu sa igračima šta je on poveo na Euro. Pa se samo vrtim u krug, ja bi sigurno zva Ljubičića, pa makar skuplja iskustvo na tribini ko Livi u Rusiji. Šta će mu tolika liva krila i sam je prizno jučer da ih ima 5 kojima je to primarna pozicija Perišić, Rebić, Oršić, Brekalo, Ivanušec...mogo je zvat Moro-a, stavit ga u vezu, a Kova da pokrpa desno krilo. Mogo je zovnut Majera da pokrpa tu poziciju desnog krila ili onaj mali plavi iz Osijeka... Fali nam taj skok u napadu, pogotovo sad kad Perišića nema... Gledam jučer De Bruyna koja moć na terenu, nema straha dal će dodat dobru il slabiju loptu, to nama fali više sigurnosti, više moći, al zato treba fizički moćnije igrače. Recimo Gvardiol je moćan i ima kuraž, al na ovoj poziciji na boku, nije se do sad uspio nametnut, prejako je ovo natjecanje za takve experimente. Šta će mu Badelj, ako nije računo na njega ili Budimir ako neće igrat, mogli su mladi skupljat iskustvo. Livaja je u velikoj formi, mogo je njega zvat... Ono što je dobro da su se bahati španjolci malo prepali kad je jučer Češka izbacila Nizere, s obzirom kako smo mi tu češku stisli u drugom poluvremenu. U svakom slučaju ako Dalić nas odvede dalje u 1/4 ne možemo mu ništa zamjerit, bit među 8 u Europi je dobar uspjeh.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 16:20 |
|
|
daramo je napisao/la: HRVATSKA: Livaković - Juranović, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol - Modrić, Brozović, Kovačić - Vlašić, Petković, Rebić
Rebić igra umjesto Perišića. Dobro imamo 5 visoki igrača za prekide, Rebić, Bruno, Car, Gvardiol, Vida...valjda će zabit koji gol iz nekog kornera il slobodnjaka
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:24 |
|
|
Brane je napisao/la: laganini je napisao/la: ..znaci reba i Vlašić ni slučajno pogotovo pasalic a straca i najgori u tri utakmice gvardiola unutra..nekako si se ubio od objektivnosti..: ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) A šta ću kad mi fali igrača, ne mogu nikako složit ekipu po mom guštu sa igračima šta je on poveo na Euro. Pa se samo vrtim u krug, ja bi sigurno zva Ljubičića, pa makar skuplja iskustvo na tribini ko Livi u Rusiji. Šta će mu tolika liva krila i sam je prizno jučer da ih ima 5 kojima je to primarna pozicija Perišić, Rebić, Oršić, Brekalo, Ivanušec...mogo je zvat Moro-a, stavit ga u vezu, a Kova da pokrpa desno krilo. Mogo je zovnut Majera da pokrpa tu poziciju desnog krila ili onaj mali plavi iz Osijeka... Fali nam taj skok u napadu, pogotovo sad kad Perišića nema... Gledam jučer De Bruyna koja moć na terenu, nema straha dal će dodat dobru il slabiju loptu, to nama fali više sigurnosti, više moći, al zato treba fizički moćnije igrače. Recimo Gvardiol je moćan i ima kuraž, al na ovoj poziciji na boku, nije se do sad uspio nametnut, prejako je ovo natjecanje za takve experimente. Šta će mu Badelj, ako nije računo na njega ili Budimir ako neće igrat, mogli su mladi skupljat iskustvo. Livaja je u velikoj formi, mogo je njega zvat... Ono što je dobro da su se bahati španjolci malo prepali kad je jučer Češka izbacila Nizere, s obzirom kako smo mi tu češku stisli u drugom poluvremenu. U svakom slučaju ako Dalić nas odvede dalje u 1/4 ne možemo mu ništa zamjerit, bit među 8 u Europi je dobar uspjeh. ..fali nam ono sto vec odavno nemamo mozda Ljubičić bude taj..kalinic..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kreće sa Rebićem. Kako će ispušiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
saskia
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:40 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2416 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Rebić će večeras iznenaditi naciju
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:40 |
|
|
Rebić igra na krilu što mu je mjesto i u klubu, Petković je van forme a Ćaleta-Car samo da ne izgubi živce.
Ni sam ne znam kako nadoknaditi Lovrena i Perišića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:46 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Rebić igra na krilu što mu je mjesto i u klubu, Petković je van forme a Ćaleta-Car samo da ne izgubi živce.
Ni sam ne znam kako nadoknaditi Lovrena i Perišića. ..pa rebicem i Caletom nisu to trube..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:51 |
|
|
Nisu znam, Perišić ima veću individualnu snagu kod igre 1 na 1, ali nemamo ni nekog drugog izbora.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:54 |
|
|
Pored onakvog Oršića on stavlja Rebića koji se nije pokazao ni protiv Engleza ni protiv Čeha
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 17:59 |
|
|
..sto je to Oršić odigra za repku do sad..nista..gdje igra Rebić...i kako..ne lupetajte zaboravimo klupske boje..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 18:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ajmo Španjolska, zabijte prvi. Rebić ne zna igrati nogomet, majke mi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvatska reprezentacija na EP 2021 Postano: 28 lip 2021, 18:20 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ni krivi ni dužni. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|