|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 54 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hadeka
|
Naslov: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 27 kol 2010, 01:00 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Zamolio bih Vas, ako je ikako moguće, da u izbornik stavite i smajlića s hrvatskom zastavom na kojoj je grb s početnim bilim poljem, veličine kao smajlić Herceg Bosna. Evo postat ću i zastavu. Privitak:
hrvzastava.png [ 4.7 KiB | Pogledano 10048 put/a. ]
Ovo je u png formatu. Ako triba bit niki drugi format, javite mi ovdi ili na pp. Unaprid Vam fala! Hadeka
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 27 kol 2010, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kad se slika smanji 30ak puta, da bi se uklopila sa smajlićem, ti se detalji (ovo ili ono polje) neće vidjeti. Pa i smajlići/zastave HR i HB bi bile identične da HB nema upečatljiv žuti pleter. Smajlića je ionako previše, a svi imaju na neki način smisla, predstavljaju Hrvate BiH, Hrvate RH, HVO, klubove i navijačke skupine (i njima je tek bilo napravljeno nakon što ih se skupio pristojan broj?). Koga bi to predstavljala ova zastava?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 27 kol 2010, 11:55 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kad se slika smanji 30ak puta, da bi se uklopila sa smajlićem, ti se detalji (ovo ili ono polje) neće vidjeti. Pa i smajlići/zastave HR i HB bi bile identične da HB nema upečatljiv žuti pleter. Smajlića je ionako previše, a svi imaju na neki način smisla, predstavljaju Hrvate BiH, Hrvate RH, HVO, klubove i navijačke skupine (i njima je tek bilo napravljeno nakon što ih se skupio pristojan broj?). Koga bi to predstavljala ova zastava? Privitak:
hrvzastavasmanjena.png [ 1.31 KiB | Pogledano 10025 put/a. ]
Eto, ja ju smanjih odprilike na veličinu koja je približna ovoj ... ... vide se detalji isto kao i kod drugih. A koga bi ona pridstavljala?? Hrvatska diaspora diljem svita još uvik koristi tu zastavu, to je jedna od neslužbenih hrvatskih zastava, zastava pod kojom su Hrvati rekli što hoće prid same izbore 1990. (izborna kampanja HDZ-a) i zastava koja je prva podignuta prid Hrvatskim Saborom (tada Saborom SRH) 1990.! Ako to ne želite učiniti, onda to jednostavno recite.
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 27 kol 2010, 12:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Osobno ne vidim svrhu, onda bi mogli ubacivati svaku inačicu HR zastave i/ili bosanskog kraljevstva kroz povijest, ali ako veliki broj ljudi zatraži ovo što si ti zatražio, onda vjerojatno mijenjam mišljenje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 27 kol 2010, 13:09 |
|
|
evo i ja se slažem sa gospodinom Hadekom te podržavam prijedlog
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 27 kol 2010, 15:20 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: evo i ja se slažem sa gospodinom Hadekom te podržavam prijedlog Puno Vam fala!
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 27 kol 2010, 18:04 |
|
|
Hadekin priedlog ima moju podpunu podporu, jerbo ova zastava s prvim bielim poljem predstavlja sve Hrvate bez obzira gdje živili, ter koje vjere bili. To je ,,multicroativna'' zastava. Zastave poput Republike Hrvatske ili Herec-Bosne također triba poštivat, ali one se odnose samo na određeno područje. Također, predložio bih da se ova izmišljena trokutasta bosanska zastava zamieni s pravom bosansko-hrvatskom poviestnom zastavom, a to su ljiljani. -----------------------------------------
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 28 kol 2010, 02:24 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Hadekin priedlog ima moju podpunu podporu, jerbo ova zastava s prvim bielim poljem predstavlja sve Hrvate bez obzira gdje živili, ter koje vjere bili. To je ,,multicroativna'' zastava. Zastave poput Republike Hrvatske ili Herec-Bosne također triba poštivat, ali one se odnose samo na određeno područje. Također, predložio bih da se ova izmišljena trokutasta bosanska zastava zamieni s pravom bosansko-hrvatskom poviestnom zastavom, a to su ljiljani. ----------------------------------------- Ljiljani neće proći, sorry. A ako je zastava dijaspore, nek se prvo dijaspora iskaže...eno forum dijaspora zjapi relativno prazan...dakle kad se angažiraju kao što su i škripari, mogu dobit svoj smajlić. Osjećam se glupo da "nudim" smajlić kao nagradu iliti sredstvo podmićivanja ali eto, to je izgleda valuta u formuskim bespućima gdje ljudi žele što veće avatare i posebne smajliće
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 31 kol 2010, 15:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Hadekin priedlog ima moju podpunu podporu, jerbo ova zastava s prvim bielim poljem predstavlja sve Hrvate bez obzira gdje živili, ter koje vjere bili. To je ,,multicroativna'' zastava. Zastave poput Republike Hrvatske ili Herec-Bosne također triba poštivat, ali one se odnose samo na određeno područje. Također, predložio bih da se ova izmišljena trokutasta bosanska zastava zamieni s pravom bosansko-hrvatskom poviestnom zastavom, a to su ljiljani. ----------------------------------------- Ljiljani neće proći, sorry. A ako je zastava dijaspore, nek se prvo dijaspora iskaže...eno forum dijaspora zjapi relativno prazan...dakle kad se angažiraju kao što su i škripari, mogu dobit svoj smajlić. Osjećam se glupo da "nudim" smajlić kao nagradu iliti sredstvo podmićivanja ali eto, to je izgleda valuta u formuskim bespućima gdje ljudi žele što veće avatare i posebne smajliće Ministre, nema potribe ikoga podkupljivati ... rek'o sam da je ta zastava bila (i jest) zastava svekolike hrvatske diaspore, ali i sviju nas koji smo i prije 1991. godine htili neodvisnu Hrvatsku. To je zastava pod kojom je HDZ pobidio 1990., prva zastava koja se podigla na konstituciji demokratski izabranog Hrvatskog sabora 1990., a pod tom zastavom (i inima) je bio i Polog u Hercegovini u svibnju 1991. I to nikako ne ide u kontekst ostalih povistnih hrvatskih ili bosanskih kraljevskih zastava. To nije daleka povist, to je nešto što smo proživili, to hrvatstvo, osićaj sviju nas gdi god bili početkom devetdesetih. Očito toga više nema. Ali dobro, umisto što nalazite tisuću i jedan razlog kontra nje, jednostavno recite "ne ćemo jer je smatramo nepriličnom ...."! Doista nema potribe izmišljati sad ovo, sad ono. Nismo dica. 'Ajd' u zdravlje.
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 17:26 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
|
Ministry of Sound je napisao/la: Koga bi to predstavljala ova zastava? Sve Hrvate bez obzira gdje se nalazili. Zastava RH-e je samo zastava RH, Herceg Bosne također tako, a ova je kao neka ajmo reć univerzalna, predstavlja borbu hrvatskog naroda za samostalnost, pod ovom zastavom je srušena tamnica hrvatskog naroda (jugoslavija), bila je prva zastava hrvatskog naroda nakon osamostaljenja 1991. koju su zamjenili sa tzv. životinjskim carstvom jugo komunisti koji su okruživali tadašnjeg predsjednika Tuđmana. Naše iseljeništvo pa tako i velika većina domiclinog stanovništva (RH, BiH) i danas smatra ovu zastavu i identificira se s ovom zastavom kao jedinom pravom zastavom hrvatskog naroda, ne Republike Hrvatske, ne HB-e, nego zastavom hrvatskog naroda. Mislim da je dovoljan razlog. Nije sad da je od krucijalne važnosti oćeš li ili nećeš staviti, nevažno je, al eto pitao si koga predstavlja Iako bi ti bio zahvalan da je postaviš. Živio P.S. I ova zastava nije zastava NDH kao što je neki shvaćaju, a pretpostavljam da je to jedan od razloga zašto je ti ne želiš postaviti, dovoljno je pogledati kroz povijest hrvatske zastave i bit će sve jasno
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 17:43 |
|
|
goLLe je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Koga bi to predstavljala ova zastava? Sve Hrvate bez obzira gdje se nalazili. Zastava RH-e je samo zastava RH, Herceg Bosne također tako, a ova je kao neka ajmo reć univerzalna, predstavlja borbu hrvatskog naroda za samostalnost, pod ovom zastavom je srušena tamnica hrvatskog naroda (jugoslavija), bila je prva zastava hrvatskog naroda nakon osamostaljenja 1991. koju su zamjenili sa tzv. životinjskim carstvom jugo komunisti koji su okruživali tadašnjeg predsjednika Tuđmana. Naše iseljeništvo pa tako i velika većina domiclinog stanovništva (RH, BiH) i danas smatra ovu zastavu i identificira se s ovom zastavom kao jedinom pravom zastavom hrvatskog naroda, ne Republike Hrvatske, ne HB-e, nego zastavom hrvatskog naroda. Mislim da je dovoljan razlog. Nije sad da je od krucijalne važnosti oćeš li ili nećeš staviti, nevažno je, al eto pitao si koga predstavlja Iako bi ti bio zahvalan da je postaviš. Živio P.S. I ova zastava nije zastava NDH kao što je neki shvaćaju, a pretpostavljam da je to jedan od razloga zašto je ti ne želiš postaviti, dovoljno je pogledati kroz povijest hrvatske zastave i bit će sve jasno
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 17:46 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Hadekin priedlog ima moju podpunu podporu, jerbo ova zastava s prvim bielim poljem predstavlja sve Hrvate bez obzira gdje živili, ter koje vjere bili. To je ,,multicroativna'' zastava. Zastave poput Republike Hrvatske ili Herec-Bosne također triba poštivat, ali one se odnose samo na određeno područje.
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 18:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25827 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
I moja malenkost podupire Hadekin prijedlog. Naime, Ovo je zastava hrvata u BiH. Ovo je hrvatski državni stijeg. A Hadekin prijedlog se odnosi na zastavu hrvatskog naroda, kao univerzalnu zastavu svih hrvata... jedino nisam siguran za prvo bijelo polje... hmmm.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 19:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: I moja malenkost podupire Hadekin prijedlog. Naime, Ovo je zastava hrvata u BiH. Ovo je hrvatski državni stijeg. A Hadekin prijedlog se odnosi na zastavu hrvatskog naroda, kao univerzalnu zastavu svih hrvata... jedino nisam siguran za prvo bijelo polje... hmmm.Razumijem te, godine i godine ispiranja mozga su od većine naroda stvorile ljude koji povijesni hrvatski grb povezuju s NDH i zastavom NDH, al istina je daleko od toga. Naime kroz povijest većina grbova i šahovnica počinju s prvim bijelim poljem, samo su rijetki bili s prvim crvenim poljem i to oni Banovine iz 1939 i SR Hrvatske u jugi, sve u sporazumu sa Srbima i jugo komunistima, stoga i ne čudi zašto se grb s prvim crvenim poljem proturio kao grb RH znajući tko je bio među prvim ljudima Tuđmanovog kabineta. Hrvatska je stvorena pod ovom zastavom, 40 godina ljudi su se skrivali iza ove zastave, borili se protiv terora i hegemonije i sanjali san o slobodi, stoga je ovo jedina prava zastava Hrvata, naglašavam Hrvata, ne bih želio uvrijediti niti zastavu RH niti HB Evo ovdje možeš i vidjeti ugrubo povijest grba kroz povijest http://hr.wikipedia.org/wiki/Grb_Republ ... e#Galerija
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 19:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25827 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma ja sam govorio o estetici, meni je nekako ljepša šahovnica sa prvim crvenim poljem. Ali dobro, o ukusima ne vrijedi raspravljati. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 19:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: I moja malenkost podupire Hadekin prijedlog. Naime, Ovo je zastava hrvata u BiH. Ovo je hrvatski državni stijeg. A Hadekin prijedlog se odnosi na zastavu hrvatskog naroda, kao univerzalnu zastavu svih hrvata... jedino nisam siguran za prvo bijelo polje... hmmm.
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 21:42 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
Podržavam prijedlog gospodina H. P. s. Naravno da ne mješat ovu heraldički ispravnu hrvatsku zastavu sa onom NDH. Ovo je naša povjesna zastava, ovi drugi su za zaborav. Jel bi iko podržao i zastavu Trojednice? Isto jedan od prijedloga za državnu zastavu 1990. Da se primjetiti da je i ovdje prvo polje bjelo
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 21:50 |
|
|
Podupirem, osobno sam koristim barjak sa staro hravtskim grbom. Također ako ima netko želje evo i kraljevsko-hrvatski barjak sa svim Hrvatskim povijesnim zemljama(sigurno bolje rješenje nego ''životinjsko carstvo'' iznad službenog RH)
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 01 ruj 2010, 22:22 |
|
|
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 02 ruj 2010, 16:15 |
|
|
Bobovac i Prigorac su me ponukali na razmišljanje jer su se neočekivano pojavili na temi, a podrška ostalih je točno predviđena, samo me čudi da se još nisu javili Kum Bečo i TomislavM.
|
|
Vrh |
|
|
goLLe
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 02 ruj 2010, 17:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bobovac i Prigorac su me ponukali na razmišljanje jer su se neočekivano pojavili na temi, a podrška ostalih je točno predviđena, samo me čudi da se još nisu javili Kum Bečo i TomislavM. Ovo mi zvuči kao neka prozivka
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 02 ruj 2010, 17:33 |
|
|
goLLe je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Bobovac i Prigorac su me ponukali na razmišljanje jer su se neočekivano pojavili na temi, a podrška ostalih je točno predviđena, samo me čudi da se još nisu javili Kum Bečo i TomislavM. Ovo mi zvuči kao neka prozivka Nije, jer je svaka politička opcija ili orijentacija legitimna, a očito je da ovdje postoji određen broj pravaša, od HSP Đ-J, do ovih minornih, a karakterizira ih štovanje lika i djela Starčevića, ekstremna odbojnost prema Srbima, prilična fiksacija na ustaški pokret, religija, konzervativni pogledi na svijet, a u manjem dijelu pravaša (poklonicima HSP 1861) i ekstremno cvjećarstvo. Nisu ni svi pravaši isti. Tako da je bilo lako predvidjeti da će podrška za ovu zastavu doći iz tih krugova, koje predstavljaju Hadeka, Golle, Hrvatski_Zrinjski, zrinki_frank i dane-croatia, TomislavM Ja ne sudim, samo konstatiram Vjerojatno će biti i zastave ako dobije široko-plebiscitarnu podršku
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 02 ruj 2010, 18:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: goLLe je napisao/la: Ovo mi zvuči kao neka prozivka Nije, jer je svaka politička opcija ili orijentacija legitimna, a očito je da ovdje postoji određen broj pravaša, od HSP Đ-J, do ovih minornih, a karakterizira ih štovanje lika i djela Starčevića, ekstremna odbojnost prema Srbima, prilična fiksacija na ustaški pokret, religija, konzervativni pogledi na svijet, a u manjem dijelu pravaša (poklonicima HSP 1861) i ekstremno cvjećarstvo. Nisu ni svi pravaši isti. Tako da je bilo lako predvidjeti da će podrška za ovu zastavu doći iz tih krugova, koje predstavljaju Hadeka, Golle, Hrvatski_Zrinjski, zrinki_frank i dane-croatia, TomislavM Ja ne sudim, samo konstatiram Vjerojatno će biti i zastave ako dobije široko-plebiscitarnu podršku Izvini molim te, ali zašto mene strpa u taj krug ?
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 02 ruj 2010, 20:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: goLLe je napisao/la: Ovo mi zvuči kao neka prozivka Nije, jer je svaka politička opcija ili orijentacija legitimna, a očito je da ovdje postoji određen broj pravaša, od HSP Đ-J, do ovih minornih, a karakterizira ih štovanje lika i djela Starčevića, ekstremna odbojnost prema Srbima, prilična fiksacija na ustaški pokret, religija, konzervativni pogledi na svijet, a u manjem dijelu pravaša (poklonicima HSP 1861) i ekstremno cvjećarstvo. Nisu ni svi pravaši isti. Tako da je bilo lako predvidjeti da će podrška za ovu zastavu doći iz tih krugova, koje predstavljaju Hadeka, Golle, Hrvatski_Zrinjski, zrinki_frank i dane-croatia, TomislavM Ja ne sudim, samo konstatiram Vjerojatno će biti i zastave ako dobije široko-plebiscitarnu podršku Ministre, kamo mene?? Niti sam ekstremni desničar (ne podupirem politiku krupnog kapitala i obezvriđivanje radnika), niti sam cvićar, nemam ekstremnu odbojnost prama Srbima (osim prama njihovim lažima i pizdarijama, to da kao i prama bošnjačkim lažima i pizdarijama), Starčević u svom vrimenu kao intelektualac svakako zauzima svoje visoko misto i to kao priteča građanskog liberalizma uz jasnu određenost prama hrvatskom državnom pravu, nisam fiksiran na ustaški pokret, ali ga i ne držim krivcem za sve pizdarije, niti dežurnom babarogom... za razliku od pizduna koji se pridstavljaju t.zv. hrvatskim antifašistima (bilo u WWII, bilo danas) i ostalih jugošmrkalja i jugoizprdaka koji suze rone nad onim jednonogim *** iz Kumrovca. Inače ... je li bila potribna tako široka podpora i za ovog lipotana? Pitam samo?
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Flag smiley aliti smajlić sa zastavom - molba! Postano: 03 ruj 2010, 00:33 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
Hadeka je napisao/la: Ministre, kamo mene?? Niti sam ekstremni desničar (ne podupirem politiku krupnog kapitala i obezvriđivanje radnika), niti sam cvićar, nemam ekstremnu odbojnost prama Srbima (osim prama njihovim lažima i pizdarijama, to da kao i prama bošnjačkim lažima i pizdarijama), Starčević u svom vrimenu kao intelektualac svakako zauzima svoje visoko misto i to kao priteča građanskog liberalizma uz jasnu određenost prama hrvatskom državnom pravu, nisam fiksiran na ustaški pokret, ali ga i ne držim krivcem za sve pizdarije, niti dežurnom babarogom... za razliku od pizduna koji se pridstavljaju t.zv. hrvatskim antifašistima (bilo u WWII, bilo danas) i ostalih jugošmrkalja i jugoizprdaka koji suze rone nad onim jednonogim *** iz Kumrovca. X Ovak bi i sebe mogo opisat. No u slučaju da bi to izazvalo neke loše konotacije ili nedajbože podjele onda sam protiv, no nadam se da su ljudi dovoljno slobodoumni da u tome ne vide neko ustašovanje. Eto moja plebiscitarna podrška Hadeki u ovom slučaju, pa šta Bog da i sreča junačka
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|