HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 11:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Naklon do poda ženama koje se bore protiv pošasti FemiNACIzma
PostPostano: 30 tra 2021, 12:01 

Ove žene su uzvišeni Heroji! I ima ih sve više. Sa svih strana ih FemiNACIstkinje zasipaju Uvredama, Mržnjom, Besom, Pljuvačkom, Histerijom... napadane su 24/7... neke od njih već decenijama žive pod stalnom zaštitom usled pretnji smrću :sad ... ali one stoje postojano kano klisurine! :klanjam

Zaslužile su svoju Temu, uvažavanje i podršku. I divljenje - jer FemiNACIstičko Čudovište nema skrupula, milosti ni zadrške!

Bettina Arndt

Dr. Helen Smith (obratite pažnju koliki Simp je bio Taker Karlson)

Erin Pizzey

Why I loathe feminism... and believe it will ultimately destroy the family

https://www.dailymail.co.uk/femail/arti ... amily.html

Vrh

Naslov: Re: Naklon do poda ženama koje se bore protiv pošasti FemiNACIzma
PostPostano: 30 tra 2021, 14:51 

Bespotrebno gužvaš muda poklanjaju ću se ,,manjini,, koja je ili potlaćena u životu ili je u onoj grupi koje se manje više neopravdano dive mužu za sve i svašta, gledaju utakmice, mrze lijepe i uspješne žene i od sinova prave buduće ženomrsce i nasilnike. Meni lično takve žene izazivaju odbojnost i obično iskuliram te klisure.
Pod fenmizmom se danas uvrštavaju razni pokreti, skupovi ženturača i sl. A pravi feminizam traži tako malo i zasluženo. Muškićima je i to puno!

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 23:12 

Lapo-lapo je napisao/la:
Bespotrebno gužvaš muda poklanjaju ću se ,,manjini,, koja je ili potlaćena u životu ili je u onoj grupi koje se manje više neopravdano dive mužu za sve i svašta, gledaju utakmice, mrze lijepe i uspješne žene i od sinova prave buduće ženomrsce i nasilnike. Meni lično takve žene izazivaju odbojnost i obično iskuliram te klisure.
Pod fenmizmom se danas uvrštavaju razni pokreti, skupovi ženturača i sl. A pravi feminizam traži tako malo i zasluženo. Muškićima je i to puno!

Da si pogledala videe znala bi da su u pitanju Ex feministkinje. Prva gospođa jasno kaže "kad smo izborile ravnopravnost, Feminizam je krenuo u jurenje nadmoći, superiornosti nad muškarcima pa sam ja izašla jer - nisam htela da imam išta sa tim. Ja sam mislila da se borimo za jednakost."

Ne mrze one nikoga niti se ikome dive već imaju Integriteta, Ličnosti i Karaktera da priznaju Stvarnost koja nesumnjiivo dokazuje da živimo u Matrijarhatu (muškarci čine 97 % poginulih na poslu, 90 % beskućnika, 100 X manje se ulaže u njihovo promovisanje zdravlja, 1000 X manje ima organizacija za pomoć muškarcima, 100 X manje imaju stimulacija u obrazovanju, zatvorske kazne 3 X veće za isto krivično delo, 10 % imaju šansi da dobiju decu u razvodu makar bili najbolji očevi na svetu a majka bila narkoman i ludakinja, imovina im se grabi i daje ženama sa kojima nisu bili ni u braku ni u veridbi pa čak ni živeli zajedno, itd, itd). Mirno govore i iznose neoborive Činjenice čime, naravno, dovode FemiNACIstkinje do ludila! :yes

Mada je totalni Krindž kad gledaš kako Karlson i kolege napadaju Dr Smith... pravi jadovi, a tek Low T body position Carlsena... :ucelo i na kraju koleginica voditeljka isto po njoj... kao "Neutralni novinari"... "nepristrasni voditelji"... :zubati ali lepo ih je POGASILA Dr Smith! Ostavila ih otvorenih usta! :klanjam

I šta znači "gužvati muda"? :confused1

Dalje na Temu:

Ester Vilar

slika

Žena koja je još 70ih digla buru ovom svojom knjigom. Valjda je od tada pod policijskom zaštitom zbog pretnji smrću od strane Radikalnih FemiNACIstkinja. Zanimljivo - da su neke muške grupe pretile smrću nekoj ženi bilo bi hapšenja, hajki, hvatanja, racija... ovako - ništa. A pretile joj jer je razotkrila celu stvar.

slika

slika

Camille Paglia

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 23:45 

U pravu si, nisam pogledala video zapise, pa sam onako nabrojala par rečenica bez reda i nekakvog značajnog smisla. Prije su me iritirale pojedine izjave na temi femin.cista, jer ste jedan drugome uveliko odobravali ružna mišljenja o osviještenim ženama i uopšte o ženskom rodu. Ja se ne slažem da je to politički pokret, nego bih ga prije nazvala ,,skretanje pažnje na položaj ženske populacije, koja nije zadovoljna diskriminirajućim statusom u pojedinim zajednicama, državama, svijetu,,
Naravno da se pod okriljem toga pokreta nalaze osobe koje ne teže popravljanju položaja žena u društvu, nego teže dominacijom nad muškim polom, što njih uveliko vrijeđa i izaziva podsmijeh i negativne komentare. Široka je ovo tema, zato ne treba da se skače na svako ,,žensko razmišljanje,, o boljem položaju žena, jer postoje mnoge stvari koje bi trebali iskorijeniti, popraviti ili omogućiti.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2021, 22:44 

Lapo-lapo je napisao/la:
U pravu si, nisam pogledala video zapise, pa sam onako nabrojala par rečenica bez reda i nekakvog značajnog smisla. Prije su me iritirale pojedine izjave na temi femin.cista, jer ste jedan drugome uveliko odobravali ružna mišljenja o osviještenim ženama i uopšte o ženskom rodu. Ja se ne slažem da je to politički pokret, nego bih ga prije nazvala ,,skretanje pažnje na položaj ženske populacije, koja nije zadovoljna diskriminirajućim statusom u pojedinim zajednicama, državama, svijetu,,
Naravno da se pod okriljem toga pokreta nalaze osobe koje ne teže popravljanju položaja žena u društvu, nego teže dominacijom nad muškim polom, što njih uveliko vrijeđa i izaziva podsmijeh i negativne komentare. Široka je ovo tema, zato ne treba da se skače na svako ,,žensko razmišljanje,, o boljem položaju žena, jer postoje mnoge stvari koje bi trebali iskorijeniti, popraviti ili omogućiti.

Mi nismo iznosili ružna mišljenja o ženama već o FemiNACIstkinjama. A kritikovati i sprdati se na račun bilo koga je sasvim normalno.

Danas je dozvoljeno Boga otvoreno pljuvati, izvrgavati ruglu i vređati, dok ženama uputiti i najblažu kritiku - nije.

Opet mi nisi odgovorila ovo za muda?! :confused1

Dalje na Temu:

ShieldWife

Professor Janice Fiamengo

Kako je jednostavno i argumentovano profesorka profesorski objasnila ZAŠTO JE ANTIFEMINISTKINJA... :klanjam

Vrh

PostPostano: 04 svi 2021, 22:58 

Upozorenja: 1
Jbt , današnje "osveštene" žene su baš prave pičke i pizde koje kmeče žaleći se državi i medijima za razliku od onih od pre 50 godina koje su zaista bile jake i drčne u smislu da su svoj status ako je bio napadnut rešavale same tako što su digle svoj glas direktno onom ko ih napada bez kmečanja i žaljenja.
Sva poenta je u zakonima,društvu i državi koja bezuslovno podržava žene verujući im na reč sve što izlanu , pa su žene krenule patetično da se žale i kmeče gde god stignu i samim time obezvredile svoju snagu i ličnost na koju se šatro ponosne , ali one i dalje tapšu same sebe po ramenima misleći da su jake,snažene i hrabre.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2021, 23:32 

joe enter je napisao/la:
Jbt , današnje "osveštene" žene su baš prave pičke i pizde koje kmeče žaleći se državi i medijima za razliku od onih od pre 50 godina koje su zaista bile jake i drčne u smislu da su svoj status ako je bio napadnut rešavale same tako što su digle svoj glas direktno onom ko ih napada bez kmečanja i žaljenja.
Sva poenta je u zakonima,društvu i državi koja bezuslovno podržava žene verujući im na reč sve što izlanu , pa su žene krenule patetično da se žale i kmeče gde god stignu i samim time obezvredile svoju snagu i ličnost na koju se šatro ponosne , ali one i dalje tapšu same sebe po ramenima misleći da su jake,snažene i hrabre.

Današnje ,,osvještene,,žene putem medija pokušavaju ,,državi,, da skrenu pažnju na to da ih ista ne štiti dovoljno. Ne kmeče. Kažu glasno i jasno: taj i taj je tada i tada učinio to i to ... Nije poenta samo u kažnjavanju seksualnog delikta, već na osvještavanju djevojaka i mladih žena koje osim proživljene traume često osjećaju da su one uzrok takvog nedoličnog ponašanja od strane muškarca, te stide da to neprijatno iskustvo podijele sa stručnom osobom ili nekom bliskom osobom i na taj način doživljavaju dugogodišnju tihu patnju.
Meni je sasvim ok što su u posljednje vrijeme poznate ličnosti javno iznijele takva iskustva, koja mogu biti za nauk mnogim ženama da se ne osjećaju krivima, da potisnu stid, upere prst i javno, jasno i glasno kažu : Taj je!
Potrebno je i njihove muškarce ,,pogurati,, da i oni stanu ispred svojih djevojaka, žena...jer ponekad imam utisak da se skrivaju iza njih misleći da je to njihova ,,stvar,,
Cijenim ,,mušku solidarnost,, ali treba znati gdje je pokazati. Nije to feminizam,, to je ,,VASPITANJE MUŠKARACA,,
I ne može svaki put tihim, umiljatim tonom da se VASPITAVA, nego se mora nekada malo i podvrisnuti.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2021, 00:23 

Upozorenja: 1
Lapo-lapo je napisao/la:
Današnje ,,osvještene,,žene putem medija pokušavaju ,,državi,, da skrenu pažnju na to da ih ista ne štiti dovoljno. Ne kmeče. Kažu glasno i jasno: taj i taj je tada i tada učinio to i to ... Nije poenta samo u kažnjavanju seksualnog delikta, već na osvještavanju djevojaka i mladih žena koje osim proživljene traume često osjećaju da su one uzrok takvog nedoličnog ponašanja od strane muškarca, te stide da to neprijatno iskustvo podijele sa stručnom osobom ili nekom bliskom osobom i na taj način doživljavaju dugogodišnju tihu patnju.
Meni je sasvim ok što su u posljednje vrijeme poznate ličnosti javno iznijele takva iskustva, koja mogu biti za nauk mnogim ženama da se ne osjećaju krivima, da potisnu stid, upere prst i javno, jasno i glasno kažu : Taj je!
Potrebno je i njihove muškarce ,,pogurati,, da i oni stanu ispred svojih djevojaka, žena...jer ponekad imam utisak da se skrivaju iza njih misleći da je to njihova ,,stvar,,
Cijenim ,,mušku solidarnost,, ali treba znati gdje je pokazati. Nije to feminizam,, to je ,,VASPITANJE MUŠKARACA,,
I ne može svaki put tihim, umiljatim tonom da se VASPITAVA, nego se mora nekada malo i podvrisnuti.

U današnjem društvu koje je maksimalno seksualizirano pogotvo od strane žena je više nego licemerno sebe smatrati žrtvom gde jedna sisojka ode u kuću muškaraca i valjda misli da će pričati o umetnosti i filmovima a ne da se trebaju jebati.

Ja kad sam bio klinac trebalo mi je više od 10 dana samo da poljubim i uhvatim devojku za sisu a kamoli da ona ode sa mnom da neko intimno mesto gde smo sami.

Ovo je sve običan bullshit danas.

Upoznaj svoga jebača pre nego što raširiš noge , i treniraj sebe i njega tako što nikad nećeš sebi dozvoliti da sebi prirediš bilo kakvu situacoju gde ćeš biti "bezpomoćna" , ili prosto se predaj i reci sebi "To mi je što mi je".

Sex na jedno veče je uvek nepredvidiv izazov i za to ne treba kmečati kad odeš u stan nekoga koga zapravo ne poznaješ kao osobu.

Danijala Štajnefeld je baš "hrabra" kad je optužila Lečića.
Glupača je otišla kod njega na gajbu i raširila noge , i kad je videla da seks baš nije dobar i da je on obična šovinsitička svinja koju je odbaci kao krpu onda se gorko pokajala , međutim onda ide ženska sujeta i ženska osveta pa eto danas moramo da je žalimo i mislimo kako je ona žrtva.

Recept je , ne širi noge svako veče i čekaj pravog muškarca proveravajući ga dugo ne bi li shvatila da nije zlotvor.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2021, 16:18 

Problem je što su normalne žene udane, imaju obilej, posao i nemaju vremena da gube svađajući se s feminacistima.

A ove pak Soroš i slični puntraju novce i po vas dan dangube.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2021, 23:55 

Karen Straughan

Diana Davison

Vrh

PostPostano: 15 svi 2021, 12:56 

Roma Army

Lauren Southern

:klanjam

Vrh

PostPostano: 15 svi 2021, 16:50 

Mene je sramota kad vidim šta tu kačiš. Ližeš dupe liberalnim zapadnjakinjama jer su snimile video s namjerom da zarade pare, a u njemu se nešto sitno slažu s tobom. Ti si sramota za srpski rod, ali i za muškarce generalno.

Vrh

PostPostano: 16 lip 2021, 14:12 

Vrh

PostPostano: 09 srp 2021, 10:58 

Suzanne Venker

slika

Why Full-Time Breadwinning Makes Most Married Mothers Miserable

https://www.suzannevenker.com/lean-out/ ... miserable/

Vrh

PostPostano: 11 srp 2021, 11:53 

Vrh

PostPostano: 11 srp 2021, 13:44 

Kapiram da bi još žešća tema bila "Naklon do poda ženama koje doje svoju decu"... Mislim, ako je borba protiv gluposti i neistina u društvu nešto što treba čestitati (dakle ne podrazumeva se), onda može i drenaža mlečnih žlezda da dođe u obzir...

I jedno i drugo su nesebičan izraz dobre volje žena. Pozdravimo tako jasan nagoveštaj društvene i personalne odgovornosti jednim gromkim aplauzom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: